Тереза Мей отхвърли контрапредложенията за Брекзит

Планът ми за Брекзит не е перфектен, но заслужавам похвали, заяви премиерът в пространно интервю за в. "Дейли мейл"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Организатор на атентата в Света Неделя със Съветските Комунисти

Стреляйте по Украинската полиция

Англия е силна дьржава, отдавна трябваше да е прекратила отношения с ЕС

знаят Минчи

доста хубава

Много приказки и никаква яснота.

Ах ти колко си палав.

грозма мома англичанка баси семето грозно

Що,бе, на тях им харесва :)

Want poznakomitsa closer come to the site http://bestrealgirl.com/?u=6ex8kwf&o=uz5kxp7

My Teresa is the best!

Адио ЕС.

Още един пример, как една болна жена може да унищожи цяла една държава! Същото като с любимата на Гришо, която го унищожи като спортист от световна величина! Жалко....

Норвегия - свободна търговска зона с правила на ЕС . Канада - американска търговска зона с приложими правила на ЕС . Британия - държавата с чадърната конструкция , която се състои от многобройни територии , острови из целия свят . Тоест , ако се говори например за Северна Ирландия едновременно бихме могли да напомним територии много по-далече от дестинации в Северното Море . А изводът че реално погледнато деколонизация под управление на Елизабета Втора довела до значим политически упадък на британсото влияние в световен политически мащаб противоречава на общественият имедж който е изграден . Кой би казал че например Викторианската епоха дължи огромен успех си на пост-наполеонската обстановка в Централна и Западна Европа ? Че Британия преди Виктория , особено Лондон по-скоро приличал на един дом за сираци без достатъчно храна ?

Английски семейства, отколкото да издържаме манго

ДрОгаре, ЕС може и да се разпадне един ден, но Евразийския съюз ще се разпадне много преди това !!!

''Филип Мей я чакал в апартамента им в 23 ч. вечерта и й сипал едно голямо уиски. После й поднесъл и препечени филийки с боб. Накрая измил чиниите след вечеря.'' Те това я вълнува тая дето дете не е отгледала за да не си наруши явно спокойствието та и Филип да мие по малко чинии...От такива самохвалковци света върви към разпадае и загуба на човешки ценности..

Тая все повече заприличва на Дарт Сидиъс - и в прекия, и в преносния смисъл...

А Гришо се втурна по циганки,защото глобалистите така рекламирали.Ако един човек не уважава себе си,циганите бързо му виждат сметката.

Чудесно! Сега остава и да си придвижат острова някъде в неизвестна посока по-далече от Европа!...,разбира се сатиристично писано, ако може? Втози дух на мисълта,...! Но тъжно, разбира се ще е чуството за изолация!

ах, колко мило - уиски и препечена филийка с боб .... направо ми потекоха лигите ....

този бял англичанин дето деведесетте го даваха често по телевизията и правеше експедиции по мръсотията на Перловец и Минчо Празников го мислеше за българин

НАЙ ПРАВИЛНИЯ изход от създалата се ситуация е повторен референдум , който и да е окончателен , защото и за в бъдеще все ще стои въпроса за правилността на първия и за връщане към ЕС , където и е мястото ! Кмета на Лондон е по мъдър от всичките им политици !

в ес има и по-силна държава, която не се прави на ощипана мома-англичанка.

И откъде знаеш кое е правилното за UK?

""Като вътрешен министър в продължение на шест години, направих най-доброто, за да намаля имиграцията, като едната ми ръка беше завързана зад гърба, защото не можех да направя нищо за хората идващи от ЕС. Сега ние можем. Свободата на движение приключва." приключва баба ти! приключват белите, образовани, работливи, приспособяващи се християни от ес, но няма да приключат небелите, необразовани, мързеливи, неинтегруеми нехристияни от колониите ви и изобщо от майната си райна. до 50 години европеидните хора в брекзитерска ингилизия ще са под 50 %!

Ако не си забелязал-става въпрос за Великобритания. Само това подсказва , че не си в час , за да правиш умозаключения.

Тази слугиня на империята на злото продаде за рубли бъдещето на съюза, загроби острова и постави евроатлантическите ценности в опасност. Ояла се стара Европа не осъзнава какво върши. Единни ние сме силни. Никога повече разделени. Всички ние прогресивното човечество обединени около евроатлантическите ценности трябва да следваме неотклонно нашият път към светлото демократично бъдеще.

Виждам една усмивка, която изглежда много задоволителна. Това показва че тази усмивка е в следствие на добри преговори и много добри постигнати резултати относно Брекзит. Но все пак има едно но: което ще покаже крайният резултат на преговорите. За съжаления някой ще загуби в крайна сметка от всичко това. Но това е политиката, за това са политиците това е политиката. Големите политици никога не се връщат назад, миналото е минало, само губещите се връщат в миналото защото нямат друг избор. Голямата политика върви нагоре и напред. В България няма такова нещо, всичко върви наопаки.

Доколкото си спомням Шотландия и Северна Ирландия гласуваха ЗА оставане в ЕС, така че някой друг май не е в час...

Доколкото си спомням Шотландия и Северна Ирландия гласуваха ЗА оставане в ЕС, така че някой друг май не е в час...

Kогато един вълк е изгонен от глутницата, той умира. GB ще тръгне назад, жалко че средния и дребния англичанин ще понесат негативните ефекти от "раздялата". Келепир от цялата работа имат GB олигарсите, които стоят в сянка и само потриват ръчички.

Ужас. Накъдето и да погледнеш предатели и агенти на Путин. Кой би могъл да допусне,че Тереза е агент на ватенките и работи за рубли за разрушаването на ЕС.

Като видях кои са гласували за излизане на Великобритания от ЕС, бих казал че колониите този път си го върнаха. Все за излизане бяха такива пришълци от колониите.

КОНТРОЛИРАНА имиграция; СТОП на донорството / нетен платец на ЕС; СТОП на зависимостта от Евро съда; НЕЗАВИСИМА търговия. Англичаните взеха съдбата си в собствените си ръце.

Какво ли става там

всички в Англия само това ще ядат. Боб на хляб!!!

Великобритания няма място В ЕС. Считам за правилно да се даде се организира референдум за обидиняване на Ирландия и независима Шотландия. UK=СССР

Дръж се Терезо,аз съм с теб !Нека сложим край на глупавия ЕС !

Очевидно,Тереза Мей е агент на Москва !Изпълнява поръчката на Кремъл,за разбиване на ЕС.Нарочно измисли случая Скрипал,уж че се противопоставя на руснаците !

Фалете ме уста!

Само да има кой да търгува с независимите

Перничанката Тереза, чакаше мъжа си Филип до късно, в 23 часа той се прибра о т работата в мината, седна на масата, изпи една голяма ракия и хапна бобец с печени филийки.