Терапията с моноклонални антитела намалява смъртността при COVID-19

Световната здравна организация препоръча използването при пациенти с тежки инфекции

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ефекта е минимален. Които разбира веднага ще го интерпретира.

Не им завиждам тези от плацебо групата. Всички, които са решили да приемат експериментално лекарство очакват да се излекуват. Кой решава да включи конкретен пациент в плацебо групата? Обаждат се на роднина на пациент поставен в изкуствена кома и дават празни надежди, защото не знаят дали конкретното лице няма да бъде включено на плацебо.

Ивермектин вече има и peer-reviewed study в American Journal of Therapeutics, 61 проучвания, половината от които randomized control studies. Накратко - всички най-висока критерии за ефективност са покрити. Това лекарство не е създадени в лаборанти с цел намиране на антипаразитен медикамент, а е открито като продукт на микроорганизми в почвата около Токио преди 40 години. Проблемът му е, че първо са му открили антипаразитните свойства, а не антивирусните. Още чо-голям проблем е, че е старо, без патент, доказано безопасно (4 милиарда дози са администрирани за всичките тези години) и може да се пие профилактично(веднъж на седмица-две) и всичко това подкопава бизнеса с ваксините напълно. Всеки може да го произвежда, за жалост Киро Гела само го пусна на хуманния пазар на завишена цена, но за сметка на това всеки сам може да погледне състава на ветеринарните продукти и да види, че са напълно чисти формули. Препоръчвам I-MASS протокола за превенция.

Човече, не си добре.

Пих ивермектин. Обели ми се кожата на ръцете и краката.

"Определено е доказателство" звучи много сигурно и престижно.

QR кодовете са част от пъзела на пландемията,бъдеща пълна цифровизация! Който има такъв код ще се е съгласил с предложенията на управниците и приел техните искания,ще си е набил ваксините им и приел беззаконията им,така с този код ще можеш да купуваш и продаваш,да въртиш бизнес,да се храниш,да пътуваш,всичко,но ще си продал душата си на Дявола... Това е целта на тази пландемия,пълен контрол над света и едно световно правителство с един световен управник,който много ще харесват психотата и страхливците,както и тези,които обичат да си угаждат на задниците,другите,истинските хора ще бъдат гонени,без права,ще живеят от днес за утре,но ще съхранят душите си и ще оцелеят! Накрая тези,които си угодиха на задниците и се поклониха на княза на този свят ще плачат за спасение,но такова няма да има,няма никога повече да си угаждат на задниците,да купуват и продават,да пътуват и т.н.,защото ще са загубили душите си и от там всичко останало...

По-добре богат и красив отколкото беден и тъп.

Всъщност не. Богатите и красивите ги хвърлят в огненото езеро за вечни мъки.

Днес пазарувах в магазина и получих един такъв код на касовата бележка. В баничарницата издават напълно легални QR кодове срещу лев и 20. Дори дават безплатна баничка, щрудел или айран към всеки от тях.

Тази терапия се съмнявам да помага, при щама „ШИПКА“-Той, щама е брониран със супер простотия и никаква истина не може да го пробие!

защо не пишете за разкритията относно ивермектин?????

Защото е ефективен в 20-ина процента от случаите, по-малко отколкото ваксините. А в листовката му какво пише само... Чудно е, че дори подпис под информирано съгласие няма, защото май информацията в него не била за пред хората.

Реално много скъпа терапия в експериментален стадий, която има ефект само при някои и то в един точно определен момент на инфекцията!

Ваксините са най-лекото, евтино и безобидно решение на проблема с пандемията. Но е удобна мишена за хибридните атаки.

"най-лекото" Като гледам какъв вой са надали ваксърите, хич не са най-лекото "евтино" Муахаха.. Изхачиха стотици милиарди за въшливите ваксини "безобидно решение" Милионите жертви на ваксините са на друго мнение

3евзек

Ало, многоточките, За теб може и да е скъпо, но не всички оценяват живота си на няколко копейки. И може да посмалиш малко броя на нулите в броя починали от ваксини. Вие сигурно имате по-леко решение. Който ще мре - да го оставите да мре. Нали бе?

Всички искат да ти спасят гъза, като ти го забият четвъртит.

шъ ги пребием до смърт за да им спасим живота

Каква смъртност,какви 5 лв?!? В световен мащаб смъртността е 2%,но като се има в предвид,че съществуват такива държави,като България,където пишат всички починали заразени с ковид,че са починали от ковид и така тук смъртността на моменти скача до 40%,то се оказва,че има държави с под 1% смъртност от вируса! 95,5% е смъртността сред тежко болните заразени с ковид от тези 2%! Така излиза,че свръх малко хора извън категорията тежко болни умират от ковид! А това е официалната статистика на тестваните за ковид 19,неофициалната е,че заразените и не тествали се,както и не потърсили лекари,а изкарали вируса безсимптомно или самолекували се са 10 пъти повече,така смъртността пада автоматично на 0,2%,което е под нивото на грипа - 0,7%! Този вирус е най несмъртоносния в света,но изкаран от медиите по страшен от Еболата и Чумата,всичко е една игра,една голяма пландемия! Като сметнем,че и много от писаните за починали от ковид,не са починали от ковид и нещата отиват хептен на смях! Князът ва този свят управлява чрез всяване на страх и тотален контрол,дали ще му се поклоните си зависи само и единствено от вас!

Човече, не си прав.

така

ОТ ТАЯ КОРОНА .. МОНО...НАМ КВО СИ ...АВЕ ЕЙ, ВСИЧКИ ЗНАЯТ ЦЕЛТА НА КОРОНАТА - ТОТАЛНА ЦИФРОВИЗАЦИЯ НА ПРОСТИЯ МАТ'РЯЛ , КОЯТО ДА ВИ ЗАДВИЖИ ПАК ЧАКРЪКА НА "ВЕЧНИЯ" ЖИВОТ! ЗА ТВА ПРАЙТЕ "8" С ЛАКТИ, СИРЕЧ - ЗНАКА ЗА БЕЗКРАЙНОСТ ... НЯМА "БЕЗКРАЙНОСТ" - ВСИЧКО ИМА НАЧАЛО И КРАЙ ... СОПАТА ДАЖЕ 2 КРАЯ !

И така до края на света! Няма изгледи този свят да се развива с идея благото на хората! Всичко става все по подходящо за корпорации и по-малко подходящо за хората!

При соца нямаше болести и епидемии ли?

Кой ти говори за соца? Или си заседнал там и не мърдаш от това време?

КОВИД КРЕТЕНИЯТА ВЪРВИ С ПЪЛНА СИЛА!

Вижда се! Кретените сте супер активни! Страхотна почва да цъфтите и да вързвате!

се боцкай!

Гейовете и наркоманите се боцкат. Боцкането е любимо занятие за вас.

Злите духове на ковид идиотите също! Бегай си хакни една доза да изпуснеш парата. бухахахахахахахах