Теодора Генчовска ходи с охрана в Северна Македония по настояване на НСО

Шефът на комисията по външна политика в НС заяви, че двустранните отношения рязко са се влошили

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да отиде киро ТЪПОТО ,Що праща жени-СТРАХЛИВЕЦ !!! ПРОСТО КИРО Е СТРАХЛИВЕЦ !!

С това поколение политици в Северна Македония никакъв напредък не може да има. Те ни мразят силно. Напредък може да има след минимум десет години, когато дйоде следващото поколение политици, които би трябвало да не са обременени от великосръбския шовинизъм.

Макетата си мислят, че САЩ и ЕС ще ги оставят да си разиграват коня, защото се нуждаят от тяхната територия и пазар. Но не се сещат да погледнат какво стана в Украйна - НАТО консултантите първи напуснаха Украйна, още като се заговори за мироопазваща операция. Маке няма да види ЕС, освен ако не си извади български паспорт.

При рязко влошени отношения, не ходиш насила!!! И защо НСО се бърка в работата на министрите, а не си гледа питомците по закон?

ТЕПЪРВА ЩЕ ГЛЪТАТЕ ЖАБЕТАТА НА ОНЕЗИ ПОМИЯРИ - КГБ НАВРЕМЕТО Е СЛАБО В СРАВНЕНИЕ С ЕДБАТА НА СЪРБИЯ - ТЕ НЕ МОГАТ ДА ЗАСПЯТ ОТ ЗЛОБА И МАНИАКАЛНО ВЕЛИЧИЕ!!

Абе поне един от Кирчовците няма ли,който да е завършил "дипломация"?В американско,съветско или европейско училище?Кой глупак натирва каката където не и е работа,да и се хилят насреща и югославските отрепки?

jingiby

Общувал съм със северномакедонци по разни исторически техни форуми, но доста отдавна. Само псувни, лъжи, обиди и бързо блокиране на всеки български редактор за да не пречи на простотиите им.

Политиците объркват всияко.Работил съм с македонци в многонационални екипи и се разбирахме и помагахме чудесно.На български ли,на македински ли,никой не го интересуваше.След като политиците на двете държави не могат да си свършат работата,да ги сменяме.И нашите като техните,не са отличници.

Щото и ние се разбирахме и си "помагахме" и всичко беше с усмивка и шармантно, но теглиш чертата - ние тяхна работа сме вършили, те наша - не, за телефонните сметки с роднините им на други континенти от офис телефоните ни удържаха от заплатите, за обедите и кафетата все нямаха дребни или си бяха забравили портфейлите.

А тя каква работа има изобщо в СевМак ?

И за какво точно трябва да ни обичат??? Езика на омразата в Бълагрия също е на 100%. Все другите са с промити мозъци само ние не!

Бре Хари, работил ли си с македонци? Явно не си. Ако си турист са любезни - клиент си им, но имате ли обща работа - винаги си прецакан.

Харалампи, ти явно падаш от луната или си дошъл с последния дъжд. 30 години ние правихме всичко за севермаците, отнасяхме се братски към тях, а те ни псуваха на майка в лицето. Обиколиха половината свят да заговорничат срещу нас. Не изпълняват договорите си. Най-естественото е и ние накрая да обърнем дебелия. Каквото повикало, такова се и обадило.

И там ли я намразиха , като в България ! Какво НСО , какви 5 лева , пуснете я Макетата да направят от нея тамборука , но ще мирише на риба вмирисана ! Слави къде намери този боклук ?

Абе друго си беше простата тиква и верните му пуделчета дани митова и захариев!

Друго си беше, я! По времето на Борисов макетата подписаха договора с нас, нещо което сегашното ни правителство изобщо не би могло да осигури! При Борисов онези невестулки от скопие ни уважаваха и не смееха да се държат нагло и провокативно, докато сега откровено ни с ...т върху главата, и то защото вместо характер, ние показваме инфантилност и лакейски манталитет.

Тия сърбомани само да имат късмет да пипнат нашия човек. Вето до дупка на тия родоотстъпници!

Да се реабилитира като покаже дебел среден пръст на нахалниците

Теодора Генчовска не е наред чак и охрана кой е познава по улиците ТАЯ Няколко пъти пътуваме до Македония и се отнасят добре народа там .

Това недоразумение не може да е министър.

Министър пред/се/дателя ли имаш в предвид?! Киро определено разбира от политика колкото гълъб от балет.

И това е вярно, но имам придвид Генчовска.

та да има групов секс ли? то бг охраната в БГ не смее много да се изяви камо ли извън. ТИя от НСО най много некой да избутат от пътя , ама зависи кой де, щото Жоро Илиев ги беше изхвърлил тех с неговия ескорт .

Видя ли маке в София ще яде бой.

Защо? Ако видиш някого от РСМ в България това са македонски българи. Другите не смеят да дойдат. Бой политиците им, дето ни направиха на маймуни.... Ха нослука. ..

Толко ли е страшно да скъсаме дипломатически отношения

Що е маке, све е лайно!

тия се състезават с укрите.

Каква е тази? Не съм я чувала.

село Щалковица С. Мак. селяните се събират от време на време да пикаят и хвърлвт боклуци в селската река щото тече към Гърция. Много ги е яд, че нямат река да тече към България...

Много добре, сигурен съм че нашите селяни ще се зарадват на реките коите текат към тяхна територия. :), ние имаме такива.

нормални евроатлантически стандарти, при това колективни, ходиш на посещение в старна членката с бронежилетка и каска, точно в като Украйна, В Конго се ходи само по тениска за сравнение...

добре, ся - какво е дирила там? Скарани - скарани ,точка.Защо продължава драмата. нали сме силни,че сме има напраскали вето? е, за чий е била Тодорка там?

Нека си седи в Софиа. Не ни требва в Скопие.

София не я щем. Да ходи в Брюксел.

Северна Македония ако продължава действията срещу България трябва да оттеглим решението че ги признаваме за независима държава. Не сме ги признали нито за да ни крадат, нито за да говорят против нас. Независимостта не е за всеки и когато е получена наготово както при северномакедонците те не я оценяват и продължават да крадат къде каквото докопат. Такива крадливи държави не заслужават да съществуват. Сега се опитват да настройват другите държави срещу нас но не им се отдава защото са никои, няма такива неблагодарници другаде.

Да повлечете признаването. Какво ште правиме после а? Ште пропаднеме. Досега мноого ни помагахте, како ште тераме в бдштето без вас.

Нещо не си научил български добре, май? Да не си от махалата, Асане?

Измислен народ с измислена държава.Няма втори архитектурен цирк по света като този у Скопие.Тия тъпи селяндури наистина си вярват че са наследници на Александър Велики.Промити до болка кухи кратуни.Само бой,бой и пак бой.С питекантропи не могат да се водят преговори.Масирана военна инвазия и анексиране,стерилизация на най-лудите ,,македонци,, и концлагери.Така е било,така и трябва да бъде за тях.

Повелејте. Ште ве пречакаме с "цвеќе".

Цвекето си го бодни отзад :)

ще членувате в ЕС и НАТО като област Скопие на Република България? Много хитро. Всъщност не ви щем. Оправяйте се с албанците.

Идвали сме и пак ще идваме.Българска земя тъпчеш,маймуно...

Пък после у нас нямало език на омразата спрямо македонците...

Ей това просто, малоумно нещо с IQ=10 от горната снимка, е известно като Тодорка Тъпата. Така я знаят във Външно министерство. Ако не знаете, сега вече да знаете. Тодорка от квотата на Мутрочалгаря, певецът на мутрите, Мутрьо Мутрев от село Мутриндол!!!

Излъгаха Украйна , сега лъжат северно македонците .... Еце , нату и после бери ягоди у Англия .

като се налага да се ходи с охрана, това означава, че не са готови македонците!

Националната служба за охрана (НСО) е специализирана военизирана държавна служба към Президента на Република България. Ако президентът иска да знае с КОЙ се среща госпожата и какви ги говори и върши, е редно да й назначи охрана.

Какво има толкова у тая Северна Македония, бе

По принцип нищо.Камъни и баири.Но български камъни и баири....

Давайте да напущаме тия пропаднали съюзи ЕС и НАТО и да си се връщаме там ,където ни е мястото - при Русия.

а кога ще отиде в румънията за да си иска влашко и Молдова и Добруджа, коитпо са били винаги български. Не е ли била първата столица на Аспаръх в делтата на Дунав? или пак са ни излъгали? кво търси в македонията?

Умрел некой за загубена Станка.

Умно решение, не е необходимо да се поемат излишни рискове, като се знае, че макетата хич не са редовни!

Имах гости Дес настоящия индияци музиканти направиха ваетала да плаче от музиката им,,!!

Кой има интерес да се влошават отношенията с РСМ? Кой има интерес да се засили антибългарската риторика? Кой има интерес РСМ да не влезе в ЕС? Има само една страна която има интерес от всичко това. И всички знаят коя е тя. Тя влага много пари за подкупване на граждани, политици и на цели партии за да се мъти постоянно водата на Балканите. Нашето правителство вече го е разбрало. В ЕС също са го разбрали. Остава да го разберат и управляващите в РСМ и да противодействат.

Разбира се, ВСЕМОГЪЩИЯТ Путин МЪТИ ВОДАТА от "Белия дом" до Скопие.

Да правят каквото искат в това състояние не ни трябват в ЕС, 30-години беше "Храни куче да те лае!", когато им кажа че сме направили много жестове към тях през тези 30-сет години, те ме питат "Какви жестове?", просто не знаят, не ги интересува или не им изнася - резултата е дин същ - нагли типове с манталитета на севернокорейци, работещи изцяло и винаги срещу нас, НЕ НИ ТРЯБВАТ В ЕС!

Манталитет на севернокорейци? И какъв е този манталитет, бре? Какво им е на севернокорейците? Ти познаваш ли поне един севернокореец, бре, господин ТЕЛК-аджия пенсионер?

Само платените тролове ме картотекират и следят понеже правя да си изкарват парите с пот на челото, това е ясно. В Северна Корея комунизма е дъжавана религия, само на едно друго място реват за повече партизанското си комнистическо минало и това Република Северна Македония Това стига.

Коя беше тази ??

След като ще ходи с охрана в Северна Македония правете си сметка, какъв голям напредък са постигнали. То става по зле, а не по-добре. Дано от ПП си отворят очите най-после.

Защо ще ходи , изобщо....

Да не се е страхували от изнасилване. Да се успокои, няма да има желаещ македонец за това.Още по малко българин

то при приятели как да ходи човек - с охрана. Ама какъвбго дири там ? Те трябва да пълзят в София

С македонците не можем дори да играем не само сантасе, но и Черен Петър - толкова безобразно лъжат. Дефакто те не искат да влизат в ЕС, сравнявайки цените на стоките (цигари, алкохол, ток, храни и т.н.) у нас и у тях. Единствено ги изкушава възможността да пътуват и работят в ЕС, но това и сега го могат, стига да си вземат БГ паспорти !

А бе оставете ги да се набълбукат и те в европдерастията. Само дето няма да им струват 4 блока на АЕЦ, Южен Поток, Белене и куп още други А и ще си имат официален гей парад, еднополови сватби и деца с неопределен пол

Скрий се, вата, тия опорки се изтъркаха преди 20 години! Ходи искай от ГРУ освен копейки да ти дадат и по-свежи опорки!

Като няма човек какво смислено да каже, по добре да брои до 100. "Напук" на Русия, като вкараш 2 корумпирани държави в ЕС, кой ще пострада?

Тая е толкова грозна колкото и некомпетентна

Не е грозна, нескопосана е - и то във всичко. Себе си не можи да представи, а са я сложили да представлява държавата. Слави да беше дал някоя танцьорка или певачка, дето назнайва малко английски, за министърка.

Ха така - Германия и Франция ИЗГОНИХА Великобритания от ЕС; И НАПИРАТ/ НАТИСКАТ за Македония и Албания. ... Очакваме ОБЕЩАНИЯ от кандидат-президента Макрон РЕФЕРЕНДУМ на Франция за ЕС. :) Макрон е МЪЖ/ ДЕМОКРАТ и би трябвало да си изпълни общещанието. :)))

Британците сами напуснаха, никой не ги е гонил. Пак глупости пишеш.

Петрова, изкуфяла ли си, та трябва да ти се обяснява като на дете?! Великобритания НАПУСНА ЕС заради ПОЛИТИКАТА на Германия и Франция. Нищо ли не си схванала от САГАТА Брекзит?!

малииии,това нещо е по-зле и от Катя

Кой да предположи, че така ще стане.

На Путин.Доведе толкова жени