Тенчо Тенев с критики към назначенията на Демерджиев, би се върнал в „Пътна полиция”

Организацията на работа на "Пътната полиция" в момента е в много лошо състояние, поради лошата кадрова политика на бившия министър на вътрешните работи, категоричен е бившият шеф на "Пътна полиция" в СДВР

Обратно в новината

Коментари - Тенчо Тенев с критики към назначенията на Демерджиев, би се върнал в „Пътна полиция” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В момента ръководството на Пътна полиция и по конкретно в СДВР- КАТ за първи път е много, много по кадърно от преди. Възпитан интелигентен човек, който никога няма да си позволи да излезне в ефир и обижда и ругае колегите си и да използва изрази които да уронват имената на хората. Не му трябва ефир този човек го познава цяла България, защото няма на човек да не е помогнал. Този човек създаде нещо в ГДНП, което навсякъде го има в нормалните държави а в България го нямаше…. Е вече го има благодарение на него! Човек с опит, умения, знания, възпитан, добър, човек който ще оправи всички незаконни практики и ще направи много за КАТ СДВР ! Бъдете здрави и щастливи и се обичайте !

Най-много животи спасиха колчетата на Кресна. Останалото е алабала за контролиран вот.

глупости, не ги спасиха колчетата, а оправянето на тунелите, маркировка и банкети. Тоя път не се поддържаше 30 години поне. Лошото е, че недовършиха започнатото и отново го зае.аха. Разчистиха отбивките - виждат се, но са недостъпни- за да отбиеш скачаш 30 см. надолу. Всичко отново е обрасло, джунгла. А колчетата прогресивно намаляват, впрочем.

Няма наяждане тоя народ.. Колко схеми чакат да заработят отново, колко поръчки му висят неизпълнени. Разбира се, че е готов да се върне и да служи до гроб на портмонето си.

Страшен боклук корумпиран е тоя Тенев,най голямата измет в КАТ и МВР.И още му се краде въпреки, че е на преклонна възраст и пенсиониран,ужас

Явно и ти си същия подлизурко, като другите. Ще оправиш катастрофите, както ги оправи и преди това. Некъдърници, с претенции!!!!

МВР трябва изцяло да се реформира! Да се съкрати щата наполовина и да се увеличат двойно заплатите на служителите! Като бъде хванат в престъпление служител на МВР да му се дава най тежката присъда предвидена в кодекса! Така ...иди ми Тенчо дойди ми,няма да стане!

За какво да увеличават щата на полицаите, като и тези в момента по цял ден се крият под дебела сянка в Борисовата градина на ул. Митрополит “Кирил Видински”. Намерили са си скривалища на глухи улички и само чакат да им мине смяната, вместо да патрулират по улиците и всяват респект!

нали ги следят с GPS къде им се движи колата. Мързеливи са, ама не са толко прости да си рискуват работата.

И началниците им знаят, че се крият, но не им пука! Ден да мине, друг да дойде!

Тенчо е топ боклу.а на кат в продължение на десетки години! А и беше доказано, че е покровителя на Семерджиев, който уби момичетата с джипа си пиян и надрусан. Абе дир, защо давате поле на изявя на хора, които би трябвало да са в затвора?!? Чадър на наркодилъри, ама искал да се върна в милицията… Да ти пи.ая на грозната муцуна!

Този крадец иска пак да се върне и краде.Марш гнидо фалшива.

Тоя боядисан миндил не е ли в пенсионна възраст вече? Или дай да лапаме до последно и пенсия и заплата?

На профани в МВР датира от 2015, с приемането на тогавашния ЗМВР. А Кики що назначи, нямат

Пъдят го от предната врата, той напира през задната! И пак, и пак! Той "точният с парите", че не става за чеп за зеле е ясно, ама и Тенчо хич не е лесен!

Снимката казва всичко. Корумпирани герберастки боклуци.

Точно от такива тарикати като Тенчо полицията е толкова зле. Там е нужна дълбола реформа и метли

Тенчо, купа с лайна ще изядеш и ще се оближеш, ама в кат да се върнеш! не се нахрани,ей!

ЦЯЛОТО ПЪРВО РПУ ДА ГО ДУХА, ЕБАЛ СЪМ ГИ ВСЯКАВИ КАЧАЦИ, ГУГУМАИ,

Най-бързият и ефективен начин за правосъдна и МВР реформа без Д(а)С(е) да пипа конституцията е… легализиране на канабиса по немския модел ;) Публична тайна е, че раздутия щат в Съд, Прокоратура и Полиция се намира в работа основно наказвайки потребителите на коноп. “Грях”, който не се преследва ефективно в Европа от години, престъпление чиято жертва е никому неизвестна. Позволявайки на служителите на реда да вървят по пътя на най-малкото съпротивление, обществото ни подписа празен лист. В зависимост кой (социолог) питаш, между 10 и 20% от европейците са редовни потребители на билката. Отнесено към България, законите й, и компрометираните тестове на КАТ това значи, че по улиците се разхождат (и шофират) над половин милион престъпници във всеки един момент от денонощието. При тия обстоятелства “работа” винаги ще има, а ресурсите никога няма да са достатъчни. Няма да липсват и оправдания за непостигнати цели в други, много по-сериозни направления. Срещу трафика на хора (България и Румъния първенци в ЕС), действия в Татковинта предприемат единство и само чужди служби. След войната в Украйна се превърнахме и в основният канал за трафик на хероин в Стария континент. По пътя на мака, керваните снабдяват между 2 и 3 милиона европейци “на кафево”. Кога последно заловихме значително количество хероин или друга синтетика на Територията? Като заговорихме за синтетика, отварям темата за нарколабораториите. Мазя в ЖеКа-то, бълват тонове амфетамин и негови деривати - пико и хапчетета, които уж са екстази (ама не точно). Там се меша и кокаинът или това, което минава за кока в момента. Нарколабораториите отдавна са демоде. Дали защото трудно се намират, дали защото излиза скъпо да пресечеш тоя финансов поток. За сметка на това стана модерна една нова дума за българския език - “наркооранжерия”. Предприятие, което изисква много земя, слънце - електричество и съответно се надушва отдалече. Поведението се гради от стимули. Ако надника за копане е един и същ, не трябва да ни учудва, че някои го правят седнали, други легнали и почти никой прав. Кой ще има време и желание да проверява сигнали за домашно насилие, при наличието на толкова много цигари “дрога” по улиците? Толкова богат ли е данъкоплатеца, че може да си позволи разходи за копане по гръб?

реакции когато гербавите се връщат в властта - няма случайни работи тука има само угодни неща

Нали го гласят за шеф на "Пътна полиция", как няма да критикува.

Мишките взеха да излизаат от дупките! Думи нямам...

АБЕ КОИ ЗНАЕ ИТИ КАКЪВ КЛОШАР СИ.