Тенчо Тенев: Аз съм 32 г. в МВР, министърът е тук от 2 месеца – не искам да ми се петни името

Бившият шеф на КАТ-София заяви, че е обиден от отношението на ръководството на МВР

Обратно в новината

Коментари - Тенчо Тенев: Аз съм 32 г. в МВР, министърът е тук от 2 месеца – не искам да ми се петни името | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами то от 33 години нещата стават от лоши по лоши....тоест,гнидата осъзнава ли как сам се издаде че за толкова години само мизерии е правил?

Този Тенчо Тенев, вместо Прокуратурата да го разследва, той обикаля студията да си чисти името!

През 2021 лятото едно Ауди а8 хвърчеше из София завиваше на червено,и тн.Мен за малко да ме блъсне на малките 5 кьошета а след 2 дена и на НДК.След около месец по бТВ показаха видео от фирмен автомобил на джигита и номерът му беше предаден на полицията.Тенчо Тенев е бил шеф на полицията тогава.Номерът беше немски. Нищо не се чу после.Нищо чудно да е същият идиот.Сега:драги полицаи,български гражданин ,пълнолетен постоянно живеещ в България трябва да кара с българска книжка.Ако няма такъв закон да се гласува.Временно пребиваващи до 3 месеца може с чужда книжка-после не.Размахал им швейцарска книжка.Абе пичове ако в България ако книжка се вади за сума "х" в Швейцария е минимум 10 пъти по скъпо ако изобщо вземеш.Осигурявал му е чадър и още как!

Ти си го петнил предостатъчно. 32 години. Земай си там пенцийката. И не изпълзявай като въшка на чело.

Това да си бил 32 години на служба някъде и службата ти да е в състоянието, в което е КАТ в момента, не е много за хвалба.

За това сме на тоя хал 32 години вече

негоден служебник дето служи на мунча

Абе как така оставиха престъпника сам да се прибере в колата и да им избяга? Че пък даже не успели да го хванат? Ами защо не го арестувахте на адреса му?! Само оправдания и замазване на случая! Че пък и обиден на всичкото отгоре! Нямам думи какви лъжци и тарикати!

Е кво повече. За хуя вързани и в резултат на това всичкото и престъпната им некадърност, не на последно място и подкупни, и ей го резултата всеки ден убити по пътищата и пияни ченгета по улиците.

Като пределната възраст за работа в МвР е 60 години какво правеше там Рашко Дамаджаната?

А данъкоплатеца блъска до 65

нямаше да се пенсионира , ако не знаеше че ще го уволнят

Точно КАТ на който този е бил шеф е най-очвадно неработещата служба. Всеки ден се правят хиляди нарушения пред очите на всички ни и няма наказание и респект от закона. Щом такива явни нарушения остават ненаказани какво да говорим за другите структури в МВР...

Мога ли и аз да се пенсионирам на 52? Защото съм на 42 и вече имам 22 години трудов стаж, та ми остават още 10 до така заветните 32 години трудов стаж. Та мога ли на 52 да съм млад пенсионер?

Какво ти петнят БЕ, 32 години ви търпим безобразията... Няма чест, достойнство, всичко се замита под килима в кирливото МВР.. Това е най- корумпираното и просто министерство, от горе до долу е фрашкано с нагли тъпаци, кой, от кого по- прост.. Точната дума е ОПГ на МВР..

Това ОПГ

Всички полицаи са престъпници! Тоя тулуп бил 30 години в МВР и папал рушвети и правил какви ли не далавери и си мисли, че е неуязвим?!

Но не всички престъпници са полицаи. Тези които не са. Им плащат.

Ето това разбирам министър на вътрешните работи-работи и разкрива мафиотите.А не като оня боклук Бойко Рашков или навремето Боко тиквата беше назначил една социоложка Бъчварова за вътрешен министър-ами това беше подигравка не само с полицията ами и с държавността.А после я прати посланичка в Израел защото там е хубаво и топло,а от хубаво,топло и мързел никой не е умрял.Егати скапаните мърши са тези смешни политици .И Боко пак иска властта ,скрий се и въобще не се показвай повече.

"В един момент се оказва, че водачът отива обратно до автомобила и избягва" Значи просто ей така си отива до колата и потегля докато полицайте правят какво?! При положение че са двамата души които го спряли първоначално и отделно друг екип за извършването на теста! Което прави поне четирима души!!!! И въпреки че е установен с наркотици успява тъй майсторски да им се измъкне!? И нито с камери, нито с патрули успяват да го намерят? Просто потъва в дън земя. При което положение освен да го потърсят на адрес не предприемат никакви сериозни мерки за търсенето му. Въпреки тежкото нарушение и богатото минало с подобни случай! "Той допълни, че е бил 32 години в системата на МВР, а министър Демерджиев е от 2 месеца. "Не искам да ми се петни името" Ама той имал "Н" брой години стаж в службата!? Да и какво трябва да рече това? Само защото имаш стажа не означава, че си имал безупречна работа. Както и службите/звеното под ръководство си! И това лесно може да се покаже след като той самият не го заявява, а само споменава стажа си. Тъй че без тия приказки за "ама моля ви се не ми разваляйте имиджа".

Много смешно обяснение,този направо счупи глупомера.

Както ти САМ си си опетнил името.. Друг не може да ти го опетни.. Калинке ненагледна.. Много са омаза в лай.... Та веч и да фъркаш ти е трудно..

Медиите защо въобще им дават форум на такива корумпирани ченгета.Сега ще го видим в коя фирма по пътна безопасност ще почне работа-дали при Алекси Кесяков или при Богдан Милчев.

Точно затова днес камион уби момиче в София, защото Тенчо е на работа в МВР от 30 години.....

Тенчо, ми те престъпниците затова са толкова много. щото всичките МИЛИ>ЦИФАЙ сте много обидчиви... ...изпуснали дрогиран, след гонидба??!?!?!... да не стего завели да си допие бе КЛОУН

Мафията се държи на калинки готови да и слугуват за да си запазят мизерните постове и нисши привилегии. Отрепка

Ти сам си петниш името - 32 години в МВР, това означава начало 1990г. Ами точно тогава започнаха мутренските времена и безнаказаността на нарушителите, също и корупцията. Всички тези неща доведоха до днешното ЖАЛКО състояние на "полицията", така че не се сърди ами наведи глава и се разкарай!

Тенчо,ако си прибирал много пари от престъпници да си ги харчи само за лекарства и свещи, ако не си,да си жив и здрав,поне ще вземаш голяма пенсия.

Министъра на вътрешните работи Иван Демерджиев е най добрия министър на МВР който сме имали през последните 10години .Нищо ,че е само от 2 месеца на поста!

България е държавата на Тенчовците и тяхната мантра - Така е било, така ще бъде. Докато всички Тенчовци и всички други подобни тении не бъдат изчистени, разследвани и осъдени, ще продължаваме да сме място обитавано от тении.

Бил в системата от 32г,а министърът от два месеца и разбрал какво става.Че да не е паднал от Марс,за да му трябва повече време да види това,което всички виждаме в продължение на много години?

Полицаите,от които е "избягал" уволнени ли са?

Ако просто го бяхте гръмнали, докато бяга доказано дрогиран от мястото на проверката, пък макар и в джигитския задник, сега момичетата щаха да са живи.... Ма хванал си го дрогиран да кара?!?!?! Сгъвай го на четири и му връзвай дясната китка за левия глезен, пък нека бяга, ако може!

Ако съм бил част от КАТ цели 32 години и съм бил в топ управлението, не бих се хвалил. КАТ беше символ на корупция в последните малко над 30 години, а преди 90та - не вземаха пари. Имаме ужасяваща статистика относно пътната безопасност, за която КАТ бди. Та с какво точно се гордее този човек? Той не просто е работил в системата, той е участвал в изграждането на системата като такава!

"подчинените ми са виновни", вика, "аз не знам съставът какви ги върши". Е, защо тогава си висш началник? За какво я взимаш тая заплата?

32 години парички събирам Ох котьоооооо Ти ли не си корумпиран бе Ти си пропит в схеми и корупция Ти си самата корупция Нещастник

От 32 години нищо друго не правиш освен да си затваряш очите може би су парички,не искам да те обидя.Но един такъв служител би бил Боклук

Цялата тая история с дрогирания който избягал и те го гонили и не можели да го стигнат е направо невероятна.Значи щом не можеш да го хванеш всичко е ОК. Сигурно никой не знае къде живее рецидивиста, никой не го търси, никой не го интересува че той е отново на улицата.И това ако не е протекция здраве му кажи

ГЕРБ и ДПС ни върнаха в мутренските години.

Побърза да се пенсионира Да вземе заплатките Да не да почнат да го съдят Изхлузи се като Лайно от лопата Тос мръсен корумпиран боклук

Ето заради ей такива като този, предполагам не повече от 200 човека, сме на този хал като държава, законодателство, и спазване на правилата.

Герб те изгониха а рашковистите те назначиха отново

Тази измет не знае, че отдавна няма такова нещо като име

От старата немонклатура е, знае как да краде тихо и тайно

Мен пък ме кефи тоя министър. Не цепи басма и им вади кирливите вмирисани гащи на всички.

Докато. най голямото петно за двете системи крадливия макак Боци и пазителя на него и всички големи престъпници Шрек не влезнат при Бай Ставри за дълго време като символ на мафията и корупцията превърналия в официална държавна политика не петно ами лайно има върху тези две държавни структури.

Ето заради такива наглеци, като този, трябва да има и наказателни последствия освен пенсиониране или уволнение.

Това е държавен служител, т.е. в негово лице (би трябвало да) виждаме държавата, закона и спазването му. Отврат! В МВР още е комунизъм, а това е държавата.

къв си ти да даваш оценки бе паньо

Аз съм един от най-известните и уважавани гейове в София, бе, кавал !

Що рипаш, сух ли ти влезе?

Стажът и броят протрити служебни гащи не помагат на обществото да погледне различно на КАТ-аджии/митничари/данъчни. Може би трябват нови лица?

тоз освен милицонер друго не е работил чеп за зеле не става от него

МВР ЕКЗЕКУТИРАТ БЪЛГАРИ ПО ОСОБЕНО МЪЧИТЕЛЕН НАЧИН,хора спасявайте се на Запад!

Аз пък цял живот честно съм работил и съм нямал нужда да работя в МВР

Този нали го наказаха в Асеновград заради злоупотреби. За какво въобще се показва наглеца