Прогноза за мразовита Новогодишна нощ (снимки)

Предстоят няколко дни с ниски температури, чиято кулминация ще бъде Новогодишната нощ. От 2-3 януари предстои затопляне.

Обратно в новината

Коментари - Прогноза за мразовита Новогодишна нощ (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С което да приключва тъпата зима,че аман от простотии....!

голяма зима затисна Европа!!!! а преди седмица тук спарехме за времето и соросоидите твърдяха, че щяла да бъде най-топлата (понеже така прогнозирали от САЩ)! Май пак излъгаха хамерите! А руската прогноза за люта зима била манипулативна, заради Южен поток. Май не познахте!!! Цяла германия е блокирана, в Румъния и Сърбия - код ЧЕРВЕНО...

Popa

Така е, мъ кво става с Крим! Там имало с тока игричката "тука има, тука нема"! Дискотека, както при бяй Тошо, когато имахме 6 ядрени реактора! Дали са бачкали? Май само един!

Паисий

става това, че Киевската хунта няма ток за Украйна, камо ли за Крим да изнасят! Това стана! Добре че руснаците сега ще им продават ток на укрите, иначе ще замръзнат като шушулки

цитирам дира: 11:58 9 декември 2014 / Автор Иво Некитов / Последната прогноза на американската агенция по океаните и атмосферата NOAA показва, че предстоящата зима в Европа ще бъде рекордно мека.

Паисий

мека, мека... колко да е рекордно мека... колкото онази работа на САЩ ... в Афганистан, откъдето се изтеглят като *...

А вие какво по-точно сте чел, г-н "конспиратор"? Май не сте наясно с нито една от прогнозите на затоплистите от последните 30 години! Дори основателя на тази секта се отказа официално от прогнозите си, като (цитирам) "те са неверни, или най-малкото силно преувеличени". Вместо да обвинявате хората в не четене и не разбиране, задайте си въпроса ВИЕ както сте прочел и КАКВО разбирате???

От думите ти излиза, че това е теория само на един човек. Кажи кой е този основател, че да се образоваме и ние тогава :)

От думите ти излиза, че нищо не схващаш. Името е Ал Гор.

Г-н Костадинов, разбирам, че не сте запознат с материята, но защо не четете поне до край постовете, които коментирате? Вярвам във възможността един зомбиран мозък, може "глобалното затопляне" да не означава по-високи температури, а всъщност, видите ли, по-ниски, но ако бяхте прочели текста (2-3 изречения е все пак само), щяхте да видите, че количеството лед в Световния океан се увеличава. А вече вие как го "усещате", че се топи е друг въпрос. Все пак внушението е велика сила!

В световния океан няма лед. Такъв има само на ПОЛЮСИТЕ. А понеже се откъсват все по-големи парчета лед от там - явно и айсбергите се увеличават в океана... ама те като стигнат до екватора и се стопяват! Така че не знам за какъв "все повече лед в океана" става дума!?

Ха ха ха. Раазсмя ме. Леда не е само на "Полюсите", а количеството лед, циркулиращ в Световния океан, (надявам се знаеш какво е) е индикатор за състоянието на ледените шапки.

Хе хе, не съм бил запознат с материята :) Не знам как да го обясня с по-прости думи, вижда се по коментара на Паисий, че е разбрал какво имам предвид. Леда в световния океан се увеличава, защото се увеличава броя на айсбергите, които се откъсват от полярните шапки. А айсбергите се откъсват от полярните шапки заради повишаването на средната температура на планетата. Там, откъдето минават океанските течения, носещи повишените количества лед е нормално температурата да спадне, но като цяло поради една или друга причина средната температура на планетата расте. Според теб какво - ледът се образува в океаните ли? Ако си имал това в предвид, няма какво повече да говорим...

Коментара му е нелеп, показва някаква грешна, наивитетна, ученическа представа за поне няколко неща. А е написал едва 2 реда. Ако ТОВА е трябвало да се разбере - мани, мани.

За в случай че някой нормален вземе, че ти прочете глупостта - увеличаването на леда в Световния океан е индикатор точно на обратното. Може да ти се демонстрира опитно в лаборатория, с компютърен модел, със замервания, както и посредством най-обикновена логика.

Какъв жълт код бе, келеши ? Снощи в 21.30 часа в Пазарджик температурата беше 10,5 градуса.... Жълт код.... Малоумници. А че на Измисления Пиянски празник - Нова Година ще е много студено, това едва ли интересува алкохолиците, пияниците, наркоманите и всички празноглави келемета и олигофрени, които се напиват като прасета и преяждат до пръсване....На тях им е все едно. Пийте и яжте умерено бе, ненаситни чревоугодници, лакоми свине...и след вас ще има и ядене, и пиене...

Хората ще се веселят и забавляват, а ти ще си зъл и озлобен като всеки ден.

БГ не е Пазарджик. В Северна БГ си беше студено и валеше яко сняг цяла нощ.

пазарджишки селски бег. Удари още една ракия по обед и ще стане 20 градуса - минимум :)))

Водата (:

Всеки път като навали малко сняг, хората веднага почват да викат "виждате ли, няма глобално затопляне". Глобалното затопляне не значи, че от утре отменяме зимата и по цяла година ще е жега, а че все по-често ще има аномалии и необичайно време. За справка - зимата ни тази година идва чак в края на декември. А ако това не ви се струва необичайно, тогава си спомнете какво беше лятото и предишната "зима".

какво се опитваш да отвориш очите на глупаци, дето форумите са им единствения социален контакт, четат боршурите в пощенската кутия, слушат пайнер, гледат славиту, хвърлят боклука през терасата, от всичко се оплакват и са все недоволни.

Разкажи за тебе какво четеш, какви са ти социалните контакти и т.н. Аман от "велики" форумни гомньовци като тебе.

Явно живееш в някое гето защото аз не виждам хората да си хвърлят боклука от терасата и да слушат Пайнер.

До всички дето се смеят на "глобалното затопляне". Вземете прочетете какво означава това. Изобщо не означава, че 365 дни в годината ще е жега. Това означава резки температурни промени - горещи лета и студени зими. Днес ходиш с къс ръкав, утре си със зимно яке и ръкавици. Точно както се случва и в момента.

Ти и в дядо Коледа вярваш май.

Аз, като те "прескоча" ... и в моето съществуване ще повярваш.

няма по-естествено от това, през зимата да е студено и да вали сняг. Старите хора казват "Дебел сняг-дебел комат". Стига вече с тези шарени кодове. Ще вали няколко дни, ще спре, само синоптиците ще цвъркат в жълто или червено. Важно е снегопочистващите фирми да си вършат работата. В София за пореден път малките улици не са почистни, дори ул.. Лъчезар Станчев към КАТ е в преспи и лед. Ако нещо разваля настроението, то е несвършената работа от кметството - за пореден път.

И какви са тия "МЛАДИ УЧЕНИ", за които говорите по-долу, аргументиращи "глобално застудяване"? Това не е нова теория. Всъщност това е оригиналната теория на същите тия, които сега са затоплисти. През 70-е прогнозират застудяване ("ГЛОБАЛНО" естествено и апокалиптично, също ) - не познават. Така се дънят в прогнозата, че чак стават смешни. За това сменят теорията със "затопляне", която също бива опровергана - просто реалните данни тотално се разминават с прогнозите им. Дори количеството лед из световния океан се е увеличило видимо през последните 10 години. Ще видим как ще се измъкнат и от тази каша. Не ги мислете, това е индустрия за милиарди, по-точно разчетени са 520 000 000 000 долара за няколко десетилетия напред. Или по около 5-10 млрд на година. В Лима, обаче сумата беше орязана. Ако се интересувате от темата, следете срещата в Париж догодина. Там ще се разпределят порциите.

Интересно защо САЩ отчитат 2014 като най-студената година от 100 години насам.

Паисий

преди месец излезе американската прогноза за НАЙ-ТОПЛАТА ЗИМА в ЕВРОПА през следващите 3-4 месеца. Не виждам подобно нещо засега!!! Лют студ е сковал Европа и Русия.

Пич, глобалното затопляне не се изчерпва с това, че някъде тази година е било по-топло от обикновено, както и не означава, че щом някъде има повече сняг, това е глобално застудяване. Глобалното затопляне се усеща най-вече по ускореното топене на ледените шапки на планетата. Това води до няколко обезпокоителни неща, а именно: - Повдигане на нивото на световния океан. Това касае държави като Холандия и градове като Венеция например. Ако продължи със същия темп, след 50 години Венеция ще я има само по коледните картички. - Увеличаване на броя на айсбергите и на количеството студена вода с температура, близна до нулата която циркулира по океанските течения. От това са засегнати страни като Норвегия, където се забелязва СПАДАНЕ на средногодишните температури, тъй като тези океански течения са един вид естествен хладилник. - Процесите на топене на ледниците освен това могат да променят условията на образуване и посоката на движение на циклоните над океаните, което води като резултат обилни валежи, наводнения и спадане на температурите в едни региони, както и силно засушаване и повишение на температурите в други. И всичко това е резултат на промяната на средногодишната температура на планетата с няма и половин градус нагоре за няколко години. Стана ли ясно сега?

Много ми е интересно, защо като паднат температурите под нулата, никой не говори за глобалното затопляне...

преди не са ни плашили -10, или -15 градуса. Каква е тази масова психоза не знам. И не знам кой печели от това, но се опитва да ни обработва яко. Нито сме на Аруба, нито е юни месец.

Не им вярвам на тия, в Асеновград сняг не знам какво е.И днес като предните 5-6 дни си пече слънчо, верно подухва студен вятър, хората пари дават за духане.

И върнете старата - беше свръхбедна, но що-годе топличка. Интересно, някой има ли куража да изнесе данни, къде в момента са всички дупетати и останалите влъхви и бонзи? Ще бъде страхотно предновогодишно шоу, ще надмине по майтап и гледаемост дори "Комиците" и "Господари...."-те! А те да не се помайват, а да си подготвят поне към 350 "златни" скункса, че много ще трябват през 2015-та.

Ако не беше ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ сега щеше да е -40 градуса.

Поредният, или може би един и същ неграмотник

Всички ще измрем, най-вероятно и тока ще спре.

Е,какво да се прави....зима е....(с извинение!)

Ами, какво стана с мита за " глобалното затопляне"? Или е само един поток за източване на пари в глобален план ?

Оплюха младия учен дръзнал по пътя на логиката да стигне до изводите, че Глобалното затопляне всъщност ще доведе до Глобално застудяване. Днес, ураганите го доказват.

На времето.дир.бг няма такава прогноза, обаче.

Какви са тия новини? Всяка новина, която не потвърждава прогнозите за "най-топла зима в историята", да се пропускат!