Теменужка Петкова обяви уволненията в "Булгаргаз" за незаконни

Според бившия министър на енергетиката мандатът на ръководството се прекратява само при определени случаи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Правилно, там не трябваше да има уволнения, а разстрел на всичките на място.

…. част от неграмотната престъпна сган, за затвора лъжкинята….

А бе каква теменужка е тази бе - едно напикано мушкато е тая !

назначенията бяха незакони както и герб е курумпирана мафиотска партия

Слабоумната счетоводителка на Пашата как се е разквичала само! Музика за ухото! ОЩЕ ОЩЕ, прасИ гнусно!

Теменужка е ,,най-успешния” енергиен министър и специалист,разбира се след Бойко.Спомнете си мимикрията окло ЧЕЗ.Тя т,е и Бойко ,,построиха “ АЕЦ,,Белене”и ,,монтираха” два блока в АЕЦ,,Козлодуй” .Най- голямия енергиен проект е ,,Турски транзитен газив поток” построен с наши 3 милиарда в полза на Путин - Русия и Ердоган -Турция за отрицателно време ,а връзката с по -ефтиния азерски газ се строи 7 години ,даже Боко води и Херо Мустафа посланика на САЩ .Сега се търси отговорност от новото правителство ,което е на три седмици.

Ама цените на тока бяха поносими?! А сега новите на какво се кефят - на нашите мъки?

Как е дружката ти Гинка от Пазарджик? Не можа да в уредиш "законно"да прилапа ЧЕЗ.

А ПАТОКА законен Ло е Нушке

Хм незнамех , че да си чист педе/раст e по-добре отколкото да си гербер? Странна логика имат привържениците на Радко , Рашко и другите хомо смешници :). Киро е яркият пример. Оправляват ни група пад/али , тва е :)

Даже не можеш да пишеш .Оправлява.Марш в първи клас да Управляваш

Мутро грозна,вие унищожихте България.Всички щети на страната ни дойдоха от вас.Не ви ли е срам да се паказвате,нагли некадърници.

При ГЕРБ нямаше такива унищожителни цени! Новите са мародери, кефят се на мьките на народа! Инфлация до небето!

Я духай бе геп-ераст малоумен.

Смяната на старото Герберско управление е факт и правилно Останат ли в управлението всячески ще правят идиотщини за да компроментират новото правителство Вска нова власт си слага техни хора защото сме без морал Подържаме тези които са ни сложили на власт Отсега отговорността пада на новите И ТЕ АКО СА МРЪСТНИЦИ идват нови избори Но не виждам присъди Затворите са пусти А за там има много хора които не са хора и тяхмото място е затвора Нали така ни лъгаха преди да вземат властта ИЛИ ВСИЧКИ СА ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ

Теолчетата на толупа днес отпуска ли са? Никаква активност. Или им е спрял извънредния труд

Мамич.ката ти мр.ъсна гербад.джийска

Чегърт, чегърт :)

какво иска - българите да плащат скъп газ?

Въй, горката! Ще вземе да отслабне сега! А пък и тя тъкмо се беше приготвила да продаде Булгаргаз на кумицата от Пазарджик, а то взеха че паднаха от власт... мъка!

Нещо те заболя?

действително ли са такива малоумни или се правят? Законно е онова което герб прави , техните калинки и корумпета. Всички останали нямат право да освобождават, да назначават и прочие, назначените от тези лоясали хора са за вечни времена! Мале каква шизофренична позиция!

Тоест, путката защитава кражбите

По кротко, мрьсник! Инфлация до небето, а те се хвалят!

А законно продаде българската земя под тръбата на "Турско-руски поток" на чужда държава и чужда "охранителна фирма", пази патока......

ТАЯ ТРЪТЛА ДА СИ ЗАТВАРЯ КРАДЛИВАТА УСТА

Тази плаче за затвора.

че са назначени по нейно време означава, че трябва да бъдат сменени веднага ! Нормално е тя да защитава хората си, но да внимава с кръвното, че пътната кърта още не е намерена, а тя като чуе за нея и получава хипертонична криза и влиза в болница .

Тази дъна баба нема ли кой да и запуши устата

Онзи документ наречен карта намери ли се, или още го търси увяхналата теменужка?

Изгубена пътна карта, който я намери да се обади на Теменужка.

Забравяте Член 1 за ръководната роля на Партията!

Са дълбоко ВТРЪСНАЛИ на хората Самата им поява буди отвращение

мечтай си... клошар.

Ти от името на кои ВСИЧКИ хора говориш? 6-те % на ДБ ли?

Теменужка Петкова и Тулупът са виновни за цената на тока и на газта. Промяната за Закона за енергетиката стана при тях. - Токът вече се продава на борсата. Последният договор с Газпром също за го сключвали те! Затова е добре да се приготвят за посещение при бай Ставри, вместо да говорят всеки ден глупости по медиите

договора с Газпром е сключен така, че 70% от цената зависи от борсовата цена на газта, а само 30% от цената на нефта. Преди това беше 50 на 50.

Онова лайно “ Няма мяу,няма бау” Има култово изказване днес: “За да има мир - Антиваксърите в Сибир” Постнете една статийка плиийз

Цялото ръководството на "Булгаргаз" беше сменено в края на последния работен ден от седмицата, а новото веднага бе вписано в Търговския регистър. Новото ръководство не е вписано в ТР. Проверете бе.

- наша дружка! Чакайте бе, нали беше там нещо болна и под карантина заради нещо си? Да не са я пуснали в градска отпуска само колкото да се изкаже? Susuрaha Q tazi durzjava, eiii, както ми каза един таксиджия-филолог.

Заплес

Музикална кутия С квичене на гърбава свиня Честно

В случая на народа не му дреме чий "калинки" ще са по тия бордове.

.....отдавна трябва;е да бъде зад решетките със всоя началник..

ромчета, сега с новото ръководство газта ще стане безплатна, даже ще ви плащат и молят да я ползвате. И бонуси ще има. То от Април до сега се видя. Швейцария ни завижда. Пращат експерти да молят зеления чорап и канадеца да разкрият рецептата за този грандиозен успех. Оскотяла проста сган.

Трябва да продължи Чегъртането на ГЕРБ - те са като тумор , добрата новина е - Доброкачествен е - може да се оперира , и няма да има рецидив .

Абе анонимници какво толкова се радвате на смените? Може би не знаете ,но се връща времето на комунизма когато по тъмна доба се сменяше всичко и цени и услуги! Целта е ясна - не промяна а подмяна в интерес на олигарсите , основоположници на властта в страната! Но да не забравят"Вола като рие , пръстта му пада на врата"!

Ти си анонимник Има разлика

Ако се яви на конкурс за красота Дали има някакъв шанс да спечели? Питам и отговор не търся...

Скрий се, бе некадърна калинке, съсипахте държавата и като ви взеха големия черпак до кацата с мед, взехте да пищите. Ще се сърди Боса, намаляват кюлчетата.

Е толкова долно... Отврат

Комуняга си ти! Ченгенце мунчовска!

изчегъртват ги

Пищят

Какво е пищене,ако почне чегъртане в АЕЦ а

Всички от ГЕРБ вън да метът улиците

:))))

Смяната в Булгаргаз незаконна ! Кой ти гледа законите , за мунчовата хунта няма закони. Те на най-високо ниво се изгавриха с Конституцията, в която се заклеват и след това я захвърлят - та какво за някакви закони ? Не може ДЕЧИЦАТА НА ГЕНЕРАЛ ЯНЕВ - да бъдат на такова ниско управленско ниво - не закони а и хора ще смачкат , но децата на ПРОМЯНАТА ТРЯБВА ДА УПРАВЛЯВАТ Така е решил таткото. Не се сърдете, има още "наши " неустроени !

Туй нИдялкУ от пик ли ти го прошепна нежно на ушенцето изотзад?

Всичко е точно

Свинята теменужка изкара ли най-накрая от гъза си пътната карта подписана Газпром?

Прегледах биографията на Теменужка Петкова. До 7 ноември 2014 г., когато е избрана за министър на енергетиката, нито в образованието ѝ, нито в трудовия ѝ стаж, има нещо, което да я свързва с енергетиката. Тази ли точно се оплаква от "овладяване на ключови позиции"?

Биографията на Деса простата от Дулово.И какво общо има с медицината,та беше и здравен министър.Сегашната поне е аптекар.

Теменужке, Теменужке ... Още 10 години ли ще чакаме азерския газ? Даже забравихме кога се прокара тръбата за Сърбия.

Чегъртането не спира. Врътват се всички кранчета на ГЕРБ.

И тази е загладила косъма.ИмалО е мазнинка.