Тема №1 в Румъния - влизането на Ливиу Драгня в затвора

Лидерът на управляващата партия (СДП) беше осъден 3,5 г. лишаване от свобода за подстрекаване към злоупотреба със служебно положение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е хубава работа, чета коментари, ами това са изфабрикувани обвинениия, в Румъния соросоидите си разчистват пътя от неудобните, какво не е ясно. Ама кой разбрал, разбрал, кой ще се занимава да обяснява.

А Баце и Цецко кога ?

Това е друг тип култура- малко истерия, малко насилие... С Чаушеску не се церемониха. Дали е европейско това? Сложен въпрос.

За какви глупости вкарват в затвора. Ало, Вньо е същото ама ние сме демократи европейци и с дреболийки не се занимаваме.

Йончева и Нинова кога.

Цецо и Цецка също щели да влязат в затвора. Също за подстрекаване към злоупотреба. Подстрекавали са себе си с цел да закупят апартаменти безплатно.

И нашите се усетиха - под прикритието на борбата с корупцията очерняш и буташ по затворите всеки неудобен политик и/или общественик!

А нашия вожд кога....................

Ами като и дойде времето

българите пак не разбрали - абе тоя е румънския орбан и си защитава държавата от ЕС, ама президентина им е един етнически немец надупен кат наш плевню и разчистват румъния от орбановци, за какво ги хвалите бре, това ли искате за БГ - лов на вещици, да махат неудобните и да останат надупените мутри, какво племе сте бре, и 500г не ви стигат, прости сте и работите срещу себе си, ама няма кой да ви спасява вече,с толко мозък мутра за вас, джендъри и отнети деца..

Простия си ти

е ти голям умник няма що, дръж си мутрата и ръкопляскай на румънците и за теб ли да мисля,"умник".

Мале, колко си тъп.

Тук в публичните случаи, дали изобщо някой ще бъде съден, се решава от един човек - Цацаров. Няма значение дали е виновен или не. После може и да решава съда, но след като изобщо не го съдят, то няма как да е осъден, камо ли да влезне в затвора.

А тук кога? Много ми е интересно как ще оправдаят Местан след катастрофата, защото ако беше всеки един друг от нас, вече отдавна да е в ареста и да си чака присъдата.(дадох го за пример, не че оста

*останалите политици не са за затвора).