МЗ и хората с увреждания тушираха напрежението

Министърът на здравеопазването и организациите на хората с увреждания почти тушираха напрежението, създало се през последните дни.

Обратно в новината

Коментари - МЗ и хората с увреждания тушираха напрежението | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво правите е трудно да се каже ,но събрахте инвалидите от цяла България да протестират.Засрамете се господа управляващи.В това министерство на здравеопазването трудно се задържа министър.

Хората с увреждания, които не могат да работят или да се грижат сами за себе си, не са проблем нито за държавата, нито за обществото. Даже трябва да получават по-големи пенсии, за да могат да живеят. Големият проблем са хората, които нямат никакви, или имат минимални, увреждания и си уреждат незаконно големи инвалидни пенсии. Така цял живот си живеят спокойно, а истинските инвалиди мизерстват. Държавата трябва да направи всичко, дори и невъзможното, за да спре това нагло ограбване и на инвалидите, и на всички данъкоплатци.А тези, които са установени като неправомерно получаващи инвалидни пенсии, трябва да върнат на държавата всичко, което са получили през годините.

Няма да питам кого тушираха, то е ясно.

някой да разбра за какво иде реч? освен че валери и другия били доволни. "Според него наредбата ще прекрати възможностите за злоупотреби с ТЕЛК." А злоупотребите от страна на социалните на които е прехвърлено да ти определят работоспособността а оттам и пенсията и които искат и хората със 100% инвалидност да работят и тия с придружител и дори им отнемат придружителя на слепи и парализирани.

Ами както изхвърлиха ,знаещите ,можещите, умните от страната ни и ги прокудиха в странство , така и реалните инвалиди ще се простят с мизерните си средства за сметка на нивга неучили и неработитили индобългари

Никъде не се споменава, ако изобщо хванете фалшивите инвалиди дали ще ги накарате да върнат всички неправомерно взети инвалидни пенсии и то с лихви, да не говорим че са получавали и други облаги като карти с намаление за градски транспорт, за БДЖ и други...

Прецакване на инвалидите за да уредят симулантите. Няма да е за чудене ако изхвърлят инвалидите от системата. Под инвалиди разбирам хора с реални болести, а не такива само с документ за това.

Ама надали ще стане за действитвлно болните хора.Аптеките с доходоносен бизнес ,с некачествени лекарства,не да те излекуват,а подържаща терапия,,всеки месец,,както не можеш без ток ,вода ,телефон и други рекетьораски услуги