”Булсатком” спря bTV, телевизията се оплака от ценова дискриминация

"Булсатком" преустанови излъчването на програмите на bТV Media Group. Компанията, която спря от днес сигнала заради изтекъл договор, ще компенсира абонатите си с отчисления от месечните такси. От bTV отговориха, че доставчикът продължава да налага безпрецедентна ценова дискриминация на нейните канали.

Обратно в новината

Коментари - ”Булсатком” спря bTV, телевизията се оплака от ценова дискриминация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой може ли да отговори на един такъв въпрос - не следва ли телевизията от Босфор-а да плаща на Булсатком, за да бъде излъчвана?

На близалката Ирка Кръстачката и издърпаха килимчето под краченцата. Няма да има "рекламно" лапане за предстоящия референдум, очертава се отлепване от яслата и за парламентарните избори. Това е съдбата на БАЛОНА, наречен БТВ-медия груп(под груп се разбира мама Ирка и синчето Делянчо). Балона се пука и става видно НИЩОТО в него.

Тия от БТВ трябваше отдавна да са "в киреча". Това не е българска телевизия.

НАЙ ДОБРИЯ КАБЕЛЕН ОПЕРАТОР И НЕТ 1. А БУЛСАТ ДА ВЪРВИ РО ДЯВОЛИТЕ.

Ко рече? Дай превод на български!

нямат немски, освен Дойче веле или ако си пуснеш Евронюз на немски

Как така се оплакваш от дискриминация в свободен пазар??? Прост пример. Моята скромна фирма произвежда продукт, който да речем искам да продам на Боинг. Боинг обаче работят (логично) със световните лидери в бранша. Къде да се оплача от дискриминация? Това е политика на частна фирма. А това на БТВ - циганска работа.

Сега като спря БТВ, вожда-слънце ще го отразяват само по телевизия СКАТ. Не мисля, че на светилото ще му хареса тази идея. Вземе да я национализира тази телевизия, защото има реална опасност да загуби изборите.

Ооо не бъди наивен. И другите телевизии се управляват от хора със своите човешки недостатъци. А пред парите никой от тях не е по-голям. Не само ще отиде при тях ами те сами ще му се предложат.

Първо мафиотското БТВ получава много пари от рекламите и от държавната субсидия за почти безплатния наем на малкото НДК! Това е безспорно. Второ след като се издържа от рекламите, които излъчва непрекъснато, не следва да иска пари от хората за да гледат същите тези идиотски реклами. Трето - промиването на мозъците на хората трябва да е платено, жертвата трябва да получава пари, а не да плаща месечната такса за нищото. Последното доказва, че манипулацията има за цел именно да направи зрителите едни плащащи роби. Четвърто: Аз не плащам на никакви телевизии, защото не желая да се обвързвам. Истината се разпространява безплатно, за нея никой не ми иска пари! Затова не ползвам нито булшитком, нито близууу или който и да е шарлатанин, нито пък плащам да гледам определена програма, а парите ми да отиват да спонсорират чалга или порно телевизии и студия. бтв не гледам от години и не ми липсва! Криза е, животът е прекрасен и без тези идиотски месечни такси, нали? :)

Много се радвам, че по по независещи от мен причини- нямах воля да се откажа -спирам да гледам БТВ. Станаха ми съвсем ясни миналата година около президентските избори. Преди ГЕРБ да спечелят, бяха умерени негови критикари. Като стана Плевнелиев президент и обърнаха палачинката. Такова слагачество никъде няма! Тръгвам малко по-късно на работа, а от сутрешния им блок се лее... То бива, бива, ама бивол за курбан не бива! Курбан станахме горките зрители. Все заемат изтънко приемлива позиция на олигарсите и ни облъчват как всичко е наред в тая държава. Отделно турските им сериали. Много се зарадвах на българките сериали, но защо ги пускат в 21 часа? Ако изтрая да не заспа до това време, заспивам на първата 15 минутна рекламна пауза. В лятното часово врече горе-долу успявах да ги дочакам, но в зимното просто се отказах. Имат някои добри предавания, но не съм чак такъв фен, че да ми липсват. Пък тая Анна Цолова с нейното "така или иначе", щом го кажеше, прецъквах на друга. Това е ужасно противен паразитен изказ, с който се заразяваха и събеседниците й. Мога да ги тледам на компютъра, но още не ми е възникнала вътрешна необходимост. Пожелавам им да им се сбъдне българската поговорка: Който копае гроб другиму, сам пада в него!

Ех това"БТВ" те се мислят за единствени. По всичките им канали само реклами, гладни за пари са. Изобщо не ги гледам техните канали. Гледат да налагат монопол. Призовавам всеки който иска да се откаже от каналите на така нареченото "бтв"

Според моето скромно мнение- БТВ- открай време си е телевизия която се натиска винаги на властимащите.... Там -пак соред мене- нито може да се види нещо смислено и позитивно- нито някога очаквам да се случи това...- за мене лакеите на властта от БТВ се опитаха да си надскочат сянката - НИТО СА БИЛИ НЕЩО ВЕЛИКО И РЕШАВАЩО В БЪЛГАРИЯ- НИТО ПЪК ЩРЕ БЪДАТ- ТАМ СПОСОБНИ ХОРА НЕ СОТАНАХА - САМО ИЗМЕКЯРИ И ГЪЗОЛИЗЦИ...- И ПРОТУРСКИ ЛЕЛЕМЕНТИ- КОИТО СЕ ОПИТВАТ ДА ТЪРЦИЗИРАТ СТРАНАТА НИ ... БТВ- И ТАКА Е ВРЕДНА- И ВСЕКИ СЧИТАЩ СЕБЕ СИ ЗА ПАТРОИТ- НЕ САМО , ЧЕ ВЕЧЕ ТРЯБВА ДА Я ЗАБРАВИ- НО ТРЯБВА НАВСЯКЪДЕ ДА НАСТРОИВА И ПРОПАГАНДИРА СРЕЩУ НЕЯ- ТАЗИ ТЕЛЕВИЗИЯ РУШИ СТРАНАТА НИ МАЛКО ПО МАЛКО , ГРАМ ПО-ГРАМ САНТИМЕТЪР -ПО САНТИМЕТЪР...- И ОТ НЕЯ НЕ , ПРИ СЕГАШНИТЕ И СОБСТВЕНИЦИ-КОИТО СА МАШИ В РЪЦЕТЕ НА АХМЕД ДОГАН И ДПС- ОЧАКВАЙТЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ ПРОБЛЕМИ И НЕЩАСТИЯ ...- ТОВА ДА ГЛЕДАШ БТВ- ЗНАЧИ ДА СИ ИЛИ ПРОТУРСКИ НАСТРОЕН- ИЛИ ДА ОБИЧАШ БАНКЯНСКАТА ТИКВА -ИЛИ И ДВЕТЕ-ИЛИ ДА СИ ЛУД ......

SH

Серсемино... Това, че не харесваш и не гледаш БТВ си е твое право... И аз не ги харесвам и гледам, поради описаните от теб причини, но и яростната защита на Булсата (като Матросов на амбразурата), с която задръсти форума, е меко казано учудваща...! Не виждаш ли, че се подиграват и изнудват не само партньорите си, но и своите коректни абонати!!! Не казвай на черното - бяло и ако все още си абонат на Булсатком, ти препоръчвам, да се позамислиш дали нямаш мазохистични желания и потребности.... :) :) :) Дерзай и знай, че света не започва или свършва с изживяващите се като монополисти въшлета.... !!!

Така като гледам ми се струва, че както винаги "БосфорТV" не им оттърва да имат конкуренция и се чудят какво да измислят. Като не ги излъчват по Булсатком ще е по добре за обикновените хора поне няма да се депресират от фабриката им за новини започващи винаги с лошите новини и така до края на емисиите им без нищо позитивно, че нестига това ами и малки репортажи си измислят питайки малки дечица за неща които те горките не разбират... Е, да ама тая година вече се задава конкуренцията им след цифровизацията и пускането на нови канали. Аз лично не ги гледам отдавна, в интерес на истината веднъж им посетих и сайта за да попитам нещо, но отговор до днес няма, е не съм и очаквал такъв от тенденциозната им телевизия и откровенно НЕграмотните и журналисти... Затова смятам че сега обикновенния зрител имайки възможноста да не ги гледа печели поне малко спокойствие. Да отбележа още дори и маанетата им не ми липсват, което си е постижение дори и за тях!

бтв да го ...... няма да си сменя булсаткома и да се откая от всички мачове които гледам зареди бтв *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Извинявай, BUL, но ти май не четеш внимателно какво искат да направят Булсат? Най-много порно и чалга канали, Диема с турските сериали и почти никаква "нормална" телевизия. Дреме ми за спора между бтв и Булсат, ама и оператора се е*бава с нас!

като се ебава- сменявай го- ама не ти стиска- хем искаш да си с пълен джоб- хем оная работа - докрая .... избери си- или искаш бтв- Босфор-а да ти промива мозъка- (ако го имаш)-или искаш свестен доставчик ....

Бтв ако разчитат на това, че масово абонатите ще се откажат, ще има доста да почакат. Абонат съм на Булсат и не съм доволен от случващото се, но и няма да позволя да ме разиграват от Бтв. Днес при един доставчик, утре при друг само и само да ги гледаме неповторимите БТВ. Мисля, че ще паднат от доста височко, защото самооценката им е доста завишена от реалната.

Супер ! ПРО-турската телевизия се маха сама ! Сега няма да попадам на турски сериали когато превключвам каналите и освен тва от Булсат ще ми намалят месечната такса ! Спечелиха ме за нов договор ! Сега ако другите кабеларки са тарикати ше предлагат като екстра специален пакет без БосфорТВ :) Много се радвам !

SH

НАДАЙ СА МЪЖО НА ПИЕНИ ЖЕНИ... :) :) :) Или казано по друг начин: - Ще дочакаш намаление на сметките от Булсатком НА КУКОВО ЛЯТО... !!! А че крият броя на абонатите си и ги изнудват да плащат допълнително за всяко МОНОПОЛИЗИРАНО И ИЗЛЪЧВАНО САМО ОТ ТЯХ СПОРТНО СЪБИТИЕ е всеизвестен факт...

еми пич- махай се от БУЛСАТКОМ-а - и няма да имаш 'монополизирани"- спортни събития... навсякъде другаде - ще ти ги поднасят безплатно и с чаша горещо кафенце ....- само не мърси форума с тъпизмите си ...

Това, че си крият абонатите мой проблем ли е ? Не. Че кой оператор не си крие абонатите. Че коя медия не го знае този факт. Никоя медия не разчита на брой абонати. Те таксуват за излъчване на определена територия. При Булсат проблемът е че имат твърде много абонати в Европа. Но това не е мой проблем, очевидно не е проблем и за Булсат. А БТВ ще им е трудно да докажат каквато и да е бройка. Булсатком са им плащали сума поне 1 млн лв на месец

ти пак ще попадаш на турски сапунки, особено ако не спреш "дома на турските сериали" - диема фемили. или не си съвсем наясно къде какво излъчват и си говориш наизуст?

Абе хора, плюете срещу бтв - чалга имало, тъпи филми и сериали имало, а някой да е казал, че е гледал нещо смислено по другите канали??? Освен това Булсат са оператора с най-много чалга канали, а сега за компенсация на зрителите пускат порно канал!!! И спряха VH1! Аз лично не разбирам за това ли искат хората да плащат???

и аз това забелязах - аха преди малко да си пусна за фон VH1 и се оказа че го няма! как и защо е спрян, обяснение не дадоха. еййй, поне ще си гледам порно вместо национална телевизия, но явно всички намират това за нормално! браво, българи!

Изчакай само да върнат БТВ и порно канала ще ти се види образователна програма в сравнение с нея.Един виц на Слави Трифонов и ще се наложи да запушваш ушите на децата,дори когато не си ги мерят с Годжи.

ЧИЧО -РОК- БЯГАЙ В ЦЕНТРАЛАТА НА ГЕРБ- РАЗДАВАТ ГОДИШНИТЕ ПРЕМИИ- АЙ-КЮ-ТО Е МАЙ-НАМАЗАЛО НАЙ-МНОГО... НЕ ПИШИ ПОРЕДНИТЕ СИ ТЪПОЗМИ- А ИДИ- ТАМ ДАВАТ И НОВИТЕ ДИРЕКТИВИ ....

а ти- VH-1 - КОЛКО ПЪТИ СИ ГО ГЛЕАДЛ... НЕ Е ВАЖНО АЗ ДА СЪМ ДОБРЕ- ВАЖНОТО Е НАНЕ ДА Е ЗЛЕ- КАЗАЛ ВУТЕ И СЕ ПРЕКРЪСТИЛ ....

БТВ ДА СИ РАЗЧИСТИ ПРЕДАВАНИЯТА СИ, ДА НИ ОСВОБОДИ ОТ ПРОСТОТИЯТА, С КОЯТО НИ ЗАЛИВА СЛАВИ И КОЙТО РАБОТИ УСИЛЕНО ДА ПРОГОНИ И ПОСЛЕДНИЯ ВЕРЕН ЗРИТЕЛ И ТОГАВА ДА ТРЪГВА НА ВОЙНА С ТЕЗИ, КОИТО РАБОТЯТ ЗА НЕЯ !!

Отдавна вече не съм на Булсатком. Имат всякакви проблеми и най-вече отношението им към клиентите е неописуемо лошо. След като 3 поредни месеца случайни служителки в офисите им ме псуваха докато си плащах таксата, реших, че не заслужават да съм им абонат. Сега си гледам каквото искам и нямам проблем. Съветвам ви да стоите далече от този "доставчик".

Като лъжеш гледай да е по-реалистично - все пак и ние плащаме сметки и такова нещо никога не ми се е случвало, а ги плащам вече едно 4-5 години. :)))

как пък почти никой не се замисля над факта че Булсатком укрива абонати. значи какво се получава - вие си давате паричките за дадена услуга, която в момента дори не ви се предлага в пълния й вид след спирането на каналите на бтв, а тия измекяри декларират една много малка част от вас, трупат си печалбички на ваш гръб и ви правят на пълни идиоти! аре, писна ми да пълня гушите на някакви мошеници. бтв е една от любимите ми телевизии. хайде някой да ми каже за друга такава, която влага толкова много средства за развитието на българското кино?!? коя друга телевизия предлага толкова много родни сериали? ама е по-удобно да игнорирате този факт и да си повтаряте клишето "Босфор ТВ". ако не се лъжа, една родна кабеларка наричаше себе си "домът на турските сериали" или нещо подобно!!!

Това,че БТВ бълва долнокачествени сериали на килограм не значи,че я е грижа за българското кино. Защо вместо да създаде един качествен и запомващ се сириал,бълва боклук след боклук-един от друг по-негледаеми.Ама важно е количеството нали?

Стъклен дом, Столичани в повече, Седем часа разлика какво са? да не би БГ помията Женени с деца, Отплата на Нова или Сутрешен блок на ТВ 7 да са качествени? кой ги помни и говори за тях, а?

Ало, Трезвомислещия - ти да не на заплата в btv, та толкова ги закриляш. Гледай си ги като толкова искаш. Адски тъпо беше да изписват по празниците към кои доставчици да се пренасочим. Ама няма, щото гледам, гледам и не мога да харесам към кой да мина. То е ясно. Прочети коментарите и кажи на шефовете на btv, че са най-скапаната телевизия.

гледам бтв. това къде съм на заплата или не, грам не е твоя работа. а ти уж си АнтиБиТиВи настроен, пък си гледал бтв и знаеш към кои доставчици са препращали. доста си противоречиш. аз като не харесвам дадена телевизия, не я гледам и не си губя времето да я коментирам.

Ти тъп ли си. или се правиш? Как точно ще стане укриването на абонати, като на всеки се издава касов бон, от устройство свързано с НАП? Мислиш ли изобщо. или си от големия процент българи, чиито мозъци се промиват от всяка боза повторена 2 пъти?

Как могат да се укриват клиенти след като ,когато платиш в Булсатком ти издават касов бон от касов апарат свързан с НАП??? БТВ да спрат да лъжат,ако имат някакви претенции нека ги отправят към когото трябва ,а не към нас зрителите!!!!

Kalin

Никакво криене няма просто всеки брои като му изнася.БТВ броят за свои абонати на целия си пакет от 8 програми всеки абонат на Булсатком а реално този им пакет го няма при тия които са на 6.80 а само двете им ефирни програми.Затова не искат да делят пакета си на ефирни и не ефирни.Щото така им изнася повече и ще взимат повече пари.Да ама на нас не ни изнася зрителите!!

И аз мисля - досега никога не се е случвало да не ми дадат касова бележка. Не знам как ги крият тези абонати. Мисля, че това е лъжа и слух пуснат от бтв - нали знаеш, на принципа иди да доказваш, че нямаш сестра.

Здравей те.И днес за мен е малък празник без бтв.Религия(Вяра)+ Наука(знания)-без бтв=ЩАСТИЕ.ЧРХ и ЧНГ!!!

Мисля че ако цената на БТВ груп е толкова колкото за HBO и подобни на тях нещата са ясни,аз ще съм първия който ще спря да ги гледам .Не бих си позволил да гледам анадолски сериали и стари филми от 15години .Освен това от тази година ако толкова ми липсва БТВ ще си сложа външна или вътрешна антена и ще си я гледам без пари.Така че господата от БТВ да го духат.

Каквото и да се говори,става дума за пари! И понеже са прости и невъзпитани скандалджии, оставят кирливите си ризи да станат достояние на обществото и даже му ги тикат в лицето. Пълна досада и отврат са тия нещастници!

Една телевизия за да се гледа трябва да се бори са зрителската си аудитория.Тука се получава обратното.Зрителите можеме с нея можеме и без нея.А тя дали може без нас ?Как мислите?

всичко без дискавъри и viasat... ;)

Значи не стават. :))) Че то само дискавърито и хистъри си струват.

Компанията ще компенсира своите клиенти за причиненото неудобство със отчисление от месечната такса за всеки абонат за времето от прекъсването на сигнала до момента на неговото възстановяване- Вчера плащах пълна такса и при въпроса ми ще има ли някакво намаление на таксите, почнаха да ми мънкат, че щели да пуснат сигнала, ама не се знае КОГА и да си сложим обикновени антени.....

Колко точно искаш да те компенсират? 0.70 лева разделено на 31 дни и умножено по 5те дни в които няма любимото ти бтв? Около 11 стотинки е? ако си толкова на зор за 11 стотинки, обади се да ти пратя!

Чета това и не вярвам,че може да има толкова прости хора! Ясно е, че с тъпия си въпрос си станал за смях в офиса, ама що ти трябваше да пишеш този коментар тук, че да станеш за посмешище пред цял свят!?

Защо да плащаме за ефирна тв, като ги излъчват безплатно???? Нека да ги предложат като допълнителен пакет. Който не може без тях - да плаща

Аз съм за Булсатком!БТВ да ги гледат турците и мангалите!Ако Булсатком намалят пакетите без БТВ по-добре да плащам за НВО отколкото да гледам турските сериали по БТВ!БТВ се взеха за най-великите !Боклуци !

Дано никога не пуснат БТВ. Маже ли такава чалга да се лее на нова година от предаването на УЧИНДОЛСКИЯ ЦЪРВУЛ, когато децата още не са заспали. Без цървуланковци и турски сериали, иначе без БУЛСТАТКОМ, предлагам допитване до абонатите през нета.

всичко иде от алчност и корупция-някои изнудва някого- не искаме само турски сериали,даже не споменават,че са турски,само да ни ни ги пробутват и зарибяват да лиубим турското....

Благодаря за жеста,но НЯМАШЕ НУЖДА ! Нямаше нужда да пускат бТВ -то и заради празниците. Всъщност,някой видя ли нещо хубаво по телевизията в новогодишната нощ? (и това не се отнася само за бТВ). Това е друга тема, де. Аз лично бТВ почти не гледам,и това,че са ги спрели,разбирам тук по и-нет. Но като има хора,които ги гледат,и аз мисля,че е удачно да се предложат като отделен пакет по желание на клиента.Така всеки ще е доволен. И от телевизията,че имат възможност да се продават,и от оператора,че тази им клиентела,която държи на бТВ ще бъде задоволена,най-вече тези хора,а най-доволни пък ще са тези,които не искат и да чуят за бТВ ,че няма и децата им да имат достъп до тях...-:)

всичко иде от алчност и корупция-някои изнудва някого

но никой не те задължава да подписваш договори с клаузи които не ти харесват. След като си подписал такъв договор т.е. си се съгласил с клаузите в него не разбирам защо плачеш сега. В договора ти ясно е написано,че оператора може във всеки един момент да прекъсне излъчването на някоя от програмите. Тази опция му е за точно такъв момент като този с БТВ, ЗА ДА ОСТАНЕ КОРЕКТЕН КЪМ АБОНАТИТЕ СИ ВСЛУЧАЙ , ЧЕ НЯКОЙ ИСКА ДА ИМ ИЗВИВА РЪЦЕТЕ. В договора ти никъде няма клауза за обезщетение,но въпреки това, опертора в знак ,че уважава клиентите си, заявява,че ще получим обезщетение. Какво повече от това искаш.??????

нЕ ми харесват учебниците- не ходя на училище. Ама средното образование май и за шофьорска книжка ще е задължително.За "уважение" няма много шанс, понеже самоуважително е някакси да се гледа и чува, да има достъп до социалните зверилности. Кой те кара да си купуваш пасти, ако може да минаваш с домашно приготвена питка, не те питаме, защото и семейни скандали ще се получат.

Нагла работа... да им дадат Ефирната и Екшъна за 80 стинки а останалите да са в допълнителните пакети... Ако си излюпят още 5 телевизии бТВ Ретро или бТВ Фолк пак ли още пари от разпространителите... Ми ако станат 20 - 30?

Дрън, дрън та пляс !!! цитат: Кого обслужва отмяната на забраната собственици на рекламни агенции да искат лиценз за телевизии? Може би дойде моментът да се разбие рекламния монопол на бившия охранител на Тато Bulgaria News 28.01.2010 19:58

"отчисление от месечната такса за всеки абонат за времето от прекъсването на сигнала до момента на неговото възстановяване" и как практически ще се осъществи. Ще ми удължат срока на включване или ще ми върнат пари, или най-вероятно пак "ще духаме супата".

Алоо, ьТВ! След като абонатите плащат за съдържанието - спрете! излъчването на реклами и то с пет пъти по-силен звук, спрете! да позиционирате продукти в сериали и продукции... - де факто един сериал е финансиран изцяло предварително с позиционирането на цигари, ракии и т.н. - обидно е да мислите, че зрителите са толкова прости и ограничени! Нормално вие трябва да плащате на кабелни и сателитни оператори за да ви има и за да стигате до по-голяма аудитория, защото те са инвестирали в изграждане на мрежи и съоръжения! Капиш!? рейтинг: - 10000000000

2 дена ви няма и си отдъхнах! Всичко казано по-горе от колегата е АБСОЛЮТНО ВЯРНО! Погрешно се взехте за монополисти и сериозните рекламодатели ще ви избягат, както вече направиха качествените творци. Ще си останете с турските сериали, учиндолският дебил и кретенчето след сутрешният блок. Никому няма да липсвате, уверявам ви!

И за какво ми е БТВ,да им гледам турските сериали ли?Не мерси!

Нормално ли беше, че в един период от време само Булсатком излъчваше футболните мачове на националния отбор? Колко клиенти спечелиха тогава по тази причина? Така е- всеки гледа своя бизнес.

Отишли от БТВ при врачка да им предскаже бъдещето. Като казали на врачката какво искат да знят тя попитала, от колко време я вършат тая работа. На първи Юни ще станат тринадесет години, казали от БТВ. А-а-а, няма няма, отвърнала врачката.

БТВ са праз с л..... Евала на Булсатком! Имат 2 милиона зрители! Сметнете какво губи БТВ, каква аудитория!?! Аз съм абонат на Булсатком и след като пуснат групата няма да ги гледам! Задраскал съм БТВ-то! А иначе, нормално - комплексна атака от Бате Б.- Цв.Василев с неговата Цифрова ТВ (DVB-T)! Тези не търпят да има нещо хубаво и да не е тяхно!!!

Голям праз, кой ли пък ги гледа!

ние абонатите на булсатком може да не гледаме бтв, но не знаем тази телевизия може ли без нас. аз гледам малка част от програмите на бтв и не желая да гледам повече като лейди и тн. повече пари няма да давам на оператора за тази медия която отива към монопол!

Само едно не мога да разбера - защо трябва да се плаща за ефирна телевизия, която се разпространява безплатно? А бе накрая да не се окаже, че държавата им плаща на телевизиите за да ги предава в ефир посредством телевизионните кули, вместо да е обратното....

БосфорТВ трябва да се забрани в България, тъй като е турска, американска, всякаква друга, но не и българска телевизия. Може да се регистрира в Турция като турска ТВ и ще има по-големи приходи, ако е въпрос за пари, а не изпълнява поръчка за промиване на мозъците и опростачването на българите.

Един правителствен канал отпада! Защо се отказа TV7?

От както Слави Трифонов направи от забавно на политиско шоото си, не гледам БТВ, както и не слушам радио точката на Позитано - БНР.

Кабеларките и сателитите ще духат супата тази година след цифровицията на ефирната телевизия - около 40 програми. И сега си гледам на цифрова ефирна БНТ1, БТВ, 7, ТВ Европа, The voice, ББТ, Вест ТВ и останалте аналогови Нова, БТВ комеди ....

Ако шефовете на БТв бяха Японци, прочитайки коментарите по-долу щяха да си направят харакири. :) Не разбраха ли че никой нормален човек в Бг не харесва тв помията им.

Kalin

Който следи сагата БТВ - Булсатком трябва да е забелязал че в цялата история има нещо яко гнило.Слушайки и четейки оправданията на БТВ защо няма да излъчват след 1 януари по Булсатком и рекламирането на определени доставчици показва за какво иде реч.Нелоялна коинкуренция,подкрепа на едни срещу други и налагане на по високи цени! Най големите губещи от Цифровизацията са БТВ и ТВ7.Монопола им на национална ефирна частна телевизия ще е нарушен.Това е реално причината за патардията с Булсатком сега.Ефирната телевизия ще е по качествена и безплатна.конкуренция ще се появи също така и то бая и тях ги тресе шубето и затова извиват ръце.Зрителите ще сме пълни глупаци ако им се вържем.Така и така скоро няма да има нужда да ги гледаме по кабел или сателит и да си плащаме за това.Да се оправят сами като им е скапана програмата никой няма да рекламира при тях и никой няма да пуска реклама при тях и ако го прави ще е на доста по ниски цени от сега.Просто трябва да изчакаме.

да, ама за да ги гледат новите ефирни телевизии хората трябва да имат телевизори дето могат да декодират сигнала, а това по-старите приемници го нямат като функционалност. Трбяваше с бюджетни средства да се закупят няколко десетки хиляди (а дали не бяха и стотици хиляди) декодиращи устройства и да се раздадат на нуждаещите се. Само, че част от тези пари бяха пренасочени за реклама на цифровизацията в последните дни на миналата година. Така, че от септември не малко хора ще гледат само "снежинки".