17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам за какви руски хакери и тролове говори този джендър, но заплахите за мъгливия остров, не са "модерни", а направо взети от средните векове...Брадатите ги колят с ножове по техните улици !

че кой вярва на троловете на заплата на руското посолство(грух,111 .......са един и същи човек)- Луд умора няма-само се поти..ха.ха

полезно е човек да се поти - питай докторите. явно ти никога не се потиш, защото нищо и не правиш.

Доскоро мислех краварите за най-тъпа и нагла нация, но сега се двоумя за ингилизите. Всъщност, те са от едно котило, демек - от една кочина.

Бряяяяяяяяяя голям страх ги тресе ингилизите!!!кат видяха,че със скрипаля не мина номера сега им се привиждат"пълен спектър Руски заплахи"Тез ингилизи ще напълнят Ламанша с редки лайна,че да не останат по назад от краварите дет осраха Черно море!!!!!!!!!!!!!!!

.I. за наглосаксите !

Ти от троловете на путин ли си или си идеен и безплатен?

Интересно ми е коя либерастка градинка ти е сложила минус на хубавия коментар.

Великобритания от години са послущното кученце на САЩ. Сега след тръгване на хода на Брекзит, британците се надяват на благоприятно търговско споразумение със САЩ. И ми се струва че за да го получат, са се включили в кампанията на демонизиране на Русия, която САЩ води.

Сега те правят поведение за да мине световното по футбол без бойкоти .

Значи Русия е с пълен спектър заплахи към Англия? Странно. Защо тогава няма руски танкисти до Ламанша, но има британски танкисти в Прибалтика, съвсем до границата с Русия? Останалото казано за това какво прави Русия всъщност е разказ какво прави Западът, но думичката е заменена с Русия. Това е направо удивително! Чета британската преса, чета и руската. Ако и вие го правите достатъчно често, ще видите англичаните как промиват мозъци денонощно и се сочи с пръст към страшната Русия. Руската преса е открита, там пропаганда не може да се усети, при това Западът не се сочи като някакъв кръвожаден враг.

Тия шегуват ли се или наистина си ги мислят тия неща. Все още има хора, които знаят що е то "Свободна Европа", "Гласът на Америка", "Дойче Веле", "Радио Свобода" и как се слушаха преди 40-50 години. В по-нови времена се появиха всякакви НПО-та. Да не ги изброявам, защото все повече хора осъзнават що за чудо са 90% от тези НПО-та. Затова да не ни правят на улави и да ни облъчват за Студената война, КГБ, Путин и т.н. Хубава поговорка си имаме българите - Каквото повикало, такова се обадило. Да си сърбат попарата, която надробиха преди повече от 50 години и да не реват

Все още има хора, които знаят що е то кум комунизъм .

Така е. И аз знам. И мен са ме стригали по ДПС-тата. Но в статията иде реч за друго. За информационни войни, КГБ, Путин Русия и на практика всичко е сложено с главата надолу. Може на някой да не му харесва, но държавите от Западна Европа, които преди 40-50 години бяха пример за държавите от соц. блока не са вече такива. А Европейският Съюз все повече затъва в блатото на корупцията и демагогията, губейки суверенитет и ставайки марионетка на САЩ. И приличайки все повече на бившите соц. страни от Източна Европа. Затова палачинката се е обърнала. Затова и тия реват като вдовица за х.. Но за тая работа Русия няма никаква вина. За всичко сами са си виновни

Слава богу има все още хора, които знаят що е комунизъм и правят много трезв анализ между комунизма и сегашното либерализъм=див капитализъм=откачен джендъризъм. Добре че са тия хора, ползата е в пъти за комунизма, в пъти! Толко зле, колкото е сега НИКОГА не е било!

Горките западняци са с толкова промити мозъци, че и сами си вярват на дезинформациите, които постоянно бълват!

Е не чак толкова колкото твоят мозък

прав си, не чак ... многооо повече са им промити, мнооого повече.

Е ДЪРЖАВА СЪСТОЯЩА СЕ ОТ ИЗТРЕЩЯЛИ ДЖЕНДЪРИ. ИЗРОДЕНИ,УМОПОМРАЧЕНИ И АЛЧНИ КОЛОНИЗАТОРИ,ОГРАБИЛИ КОЛОНИЗИРАНИТЕ ОТ ТЯХ НАРОДИ. ВСЕ ОЩЕ СИ ВЪОБРАЗЯВАТ,ЧЕ СА ГОСПОДАРИ НА СВЕТА И ЧЕ ТОЗИ СВЯТ ИМ Е ДЛЪЖЕН ДОКАТО СЪЩЕСТВУВА. ИНТРИГИ,КОМПЛОТИ,МРЪСНИ ИГРИ. ТОВА Е ВИЗИТНАТА КАРТИЧКА НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ.

Англичаните ,изглежда имат някакъв вид шизофрения!Отвсякъде им се чуват гласове.Кой ги измисли тия невоенни средства?Радио "Свободна Европа","Гласът на Америка " и пр. кой ги измисли и кой ги прилага първи?Станаха ревльовците на Европа!

Хакери, тролове и платени протестиращи използват АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ! Като почнеш от ГЕРБ, ДПС, БСП и дай България, минеш през АзБ, Икономедия, руския културен институт, продължиш през Белград, Анкара, Рияд, Тел Авив и стигнеш до Кремъл, Вашингтон, Берлин, Лондон, Пекин и Париж. Телеграф да кажат защо Сорос планира нов референдум за Брекзит.

Та значи аз съм трол така да го разбирам ?

Статия от в. Работническо дело 1967 г.

По-зле е, в сравнение с Работническо дело, сега то ни се вижда недостижима класа.

И ква стана? Путин най-големият враг на английската селищна система.

Британците се правят на дебилни и жалки и се опитват да предизвикат съжаление към себе си. Пълно падение.

Да се смееш ли, да плачеш ли!? Крива им е ракетата на британците!

Някой да си спомня филмчето за Сноудън ? Каква точно е разликата и едните и другите го правят. така де всеки който има възможност го прави.

Schilo

Британците нито в провокациите ги бива, нито в манипулациите.

Мисля, че ингилизите са доста подли, коварни и опасни хора и човек трябва да се пази от тях.Нация на пирати и грабители, на колонизатори и на робовладелци.

Така е. Докато твоите россияни са пълна противоположност, нали?

точно така - пълна противоположност са.Явно ти не познаваш руснаците, но аз ги познавам.Защо коментираш тема, с която не си запознат.Просто питам.

Когато Господ иска да накаже някой, първо му взима ума.

Изключително слаба статия от Десислава.

британският режим има много ниско мнение за интелекта на народа си: ако са прави - срамно е да си англичанин, ако не са прави - унизително е собствените ти управници да те считат за дебил

Каква точно е разликата от БГ ;) Поне да знаем че имаме нещо общо с Англичаните

Seaseal

Напомнят ми на нашата нация....

Този не се ли явява привърженик на Теорията за Конспирацията? И като такъв не заслужава ли да бъде публично осмян?

Този сийли вероятно се шегува "Западната система, базирана на правото на закона и човешки права" 1.В Англия отвлечени руски граждане без право на свиждане с консула (нарушено право на консулска защита) 2. Обвинение,хвърлено към русия за Скрипал,без поне едно доказателство. (нарушено римското право-презумпция на невиновност) 3.Използване на бойни вещества с цел манипулация на обществено мнение (тероризъм) 4. Използване на полит лидери и медиите с цел разпространяване на недоказани лъжи. Този Сийл да ходи да се прегледа при психиатър

Путин просто се учудва защо "майката" в гей-браковете не ражда! И естественно заплашва да забремени "мъжката" западна система!

Май забравяте ролята на Англия за хаоса и касапницата в Ирак и Либия а?кой е заплахата сега а?

Какви заплахи какви глупости,Англия постоянно провокира и лъже света,защо те не са наказани за измамата Скрипао?!

То параноята е нелечима, но има медикаменти, които контролират положението... П.П. Силни са...

Според западните политици, ние сме тролове и ботове (скриптове), разпространяващи дезинформация и пропаганда. ;) А това е така, защото не успяват напълно да контролират информацията в интернет и да и наложат филтър, какво може и какво не може да се пуска. Затова интернет им бърка в здравето. Някакъв американски конгресмен по случай по-предна химическа атака в Сирия, се усъмни в изгодата на Асад да го прави. Та покрай това вероятно цитира нещо. Че при война първият гулбещ е истината. В момента се води информационна война. Жертвите са реално хората, защото се опитват да им промият мозъците. Още от прехода ме е удивлявало, как западните политици считат хората за идиоти и като кажат нещо, хората ще им повярват, дори и те да не вярват в това. Сега пък са си самоповярвали и се държат като фанатици.

Някой да се сеща за новинарски сайт в дарк нет ?

Чудя се на редакторите на сайта - толкова ли няма нормални новини, че запълват сайта с приказките на второразрядни и световно неизвестни британски депутати?

Абсолютно точно. Обикновеният човек трябва много внимателно да вниква в писаниците и посланията без да се поддава на емоции и пристрастия, наслоени от миналото. Вгледайте се, вслушшайте се, вживейте се в настоящето и ще усетите кое е най-доброто за вас, ще осъзнаете кой ви манипулира и кой наистина подхожда безпристрастно към вас, с уважение и любов.

Крадецът вика дръжте крадеца.

Русофоби! Завистници!

Юдофоби!

дори не ползват руската азбука!

с тяхните камъни по тяхната глава

Русофилистици, плачете за обонго. Той ви избърса посраните с бука и смърта на 298 човека посрани гащи! Идва видов ден и русофилистичната кочита ще бъде разкована а свинете ще квичат...

до тук се чува твое квичение,