Спецотряд разкри телефонни измами за 50 000 лв. за седмица

Полицията във Велико Търново сформира спецотряд за борба с телефонните измамници. Само за седмица той разби три групи, измъкнали от жертвите си около 50 000 лв.

Обратно в новината

Коментари - Спецотряд разкри телефонни измами за 50 000 лв. за седмица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БРЦК

Ако искат могат да ги хванат всичките. Само ,че в схемата има много замесени полицаи и затова не ги хващат. Същата работа като със джебчиите.

ТРЯБВАШЕ ПРЕЗИДЕНТА ДА НАЗНАЧИ СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО,ЗА ДА ЗАЩИТИ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ОТ ИЗМАМНИЦИ!!!ЗАЩО ГЕРБ НЕ СЕ СПРАВИ С ТОЗИ БИЧ???

Значи можело.

Изобщо не си правете труда да звъните в полиция, само ще пишете обяснения, ще ви размотават и ще гледате как тулупите си клатят краката по цял ден.

Разбира се това са само партенки за имитиране на дейнсот пред електората и за прикриване липсата на дейност по гигантските проблеми като КТБ, геноцида над Българи и сродните такива проблеми. Иначе заляването на кое и да е от мулетата или босовете им на днешно време с днешните шпионски възможности на полицията, службите и дори частни фирми и техните разузнавателни звена е повече от елементарно. Освен това всеки знае, че всичко се знае и за мулетата из а тарторите, но за да се сее страх и безнадеждност в хората по тези територии и за да се цоца от народа се допуска цялата тази пасмина плебеи да си дерибейства. На практика тези схеми правят и добро на Българите като отсяват тези които нямат грам мозък и грам идея да се защитават и които са директните потърпевши. Които не го мързи и се учи нонстоп, които не блее като кротка овцЪ пред мародерите без проблеми може да се позабавлява дори с такива тарикати преди да им им изхвърли през балкона вместо бала пари, една тротилова шашка прикрита като бала пари. Веднъж да се види от мулетата, че в тази работа може да станеш инвалид за цял живот или мъртвец, а да познаем дали ще искат да работят това. Тук отговорност имат и децата и синовете на по дъртите пенсии които имат достъп до такива големи суми. Обучаваите ги бе хора, а ако са изкуфели пък въобще не им давайте достъп до такива суми. Те пенсиите са си като малките деца, наивни и дезориентирани.

Това, че мулето не познава работодателя си, по никакъв начин не го прави невино.

Нищо лошос тези дреболии, ама какво стана с милиардите ни от КТБ?

А бе ако решат могат да ги изловят за нула време ,но ще трябва да вкарат в употреба едно ефективно средство от годините на соца ... Както са ми разправяли във всяка стая на следователя ,висяла една дряновица с издълбани текстове на нея . От едната страна пишело: -"Аз всичко знам" О другата: -"Аз всичко ще си кажа" И другото ... - да тръгнат по мулетата и следят къде ще ги отведат ,да не бързат с арестите... - второ ...да тръгнат с НАП из махалите ,а защо не и само по данъчните и имотни регистри в общините и изискват доказани доходи на собствениците на палатите и скъпите лимузини ...ДОКАЗАНИ с документи ...

Трябва да тръгнат от моб. оператори. Справка за хора с повече от 50-100 предплатени карти... 99% от тях са такива измамници. А се говореше, че има случай 1 човек с 10,000 карти!!! Директно могат да ги блокират ВСИЧКИТЕ. Нека дойде някой да се оплаква - ще го посрещнат в ареста с един встъпителен бой.

3евзек

Тези с многото карти са още по-големи мулета. Достатъчна част от циганите ще си регистрират предплатена карта на свое име срещу 20 лв, а после ще ги профукат.

полицаи преследват полицаи е мноо ясно, че ще хванат само мулетата, ще отчетат дейност и после бизнесът ще си продължи, вече с протекциите на "отряда"

Pesh0

Сега ще ми разкажат играта на спец отряда . От къде на куде ще се занимава и разкрива , хора които плащат и на политици и на съдии. А на разкритите по 2 години условно .... най - много и то след 2 години дела .

Приготвил съм няколко хиляди и няма на кого да ги хвърля през балкона.

остави на балкона.

А до присъда няма да стигне нито една.Пита се :да работим за 500 лева или да крадем.

"... извършени 16 телефонни измами. Разкритите са три. " Това е 18%! МВР-то явно е много успешно. Направо са за Гинес! Бас държа, че могат да изловят повече хора, ако искат!

Признай че Бате Бойко почва да пипа и скоро всички мангокомундета ще са на топло!

муахахахаха

Завода за боклук го пипа... години и накрая нищо. Помниш ли или беше малък тогава?

Ако на 3 са им разкрили босовете е нещо съвсем различно.