Коментари - Тефтерите на сексуалния престъпник: С кои величия се е срещал Джефри Епстийн | Днес.dir.bg

Тефтерите на сексуалния престъпник: С кои величия се е срещал Джефри Епстийн

Сегашният шеф на ЦРУ, Ноам Чомски и влиятелни банкери са посещавали финансиста след първата му присъда за сексуално насилие

Обратно в новината

Коментари - Тефтерите на сексуалния престъпник: С кои величия се е срещал Джефри Епстийн | Днес.dir.bg

Коментари

Джефри Епстийн бил обсебен от евгениката и се надявал да създаде "раса от супер-хора със СОБСТВЕНОТО си ДНК". Бравос на ПЕДОФИЛА!

Били Геят с ПЛАНдемията си е педофил и половина. Защо, според вас, жена му го напусна този?

Ей го и другият - Ноам Чомски

Чомски коментира, че разговорите му с Епстийн са били академични и политически, пише "Фокс нюз". Епстийн е дарил най-малко 850 000 долара на Масачузетският технологичен институт, където Чомски работи като почетен професор по лингвистика.

Най после платена медия да публикува нещо по въпроса

Републиканец!

Чакаме да видим кой е посещавал Путю в бункера

този Чомски винаги ми е бил гнусен. Гледал съм му интервю, дето обясняваше, колко било зле, че османската империя се разпаднала. Сега с това откровение си падна на мястото.

Силно преувеличено от началото до края. Тая въпросната, Дюфре ли беше, на снимките си е бая яко парче, доста далеч от дете. Явно че е имало съгласие за секс и мацката си е гонила славата и парите. Ама ходи обяснявай че нямаш сестра.

академични в сауната с к.вите на калъп.

Най близки и най редовните посетители ма острова за садомазохизъм и голи хора са Бил Клинтън и бил Гейтс после останалите изроди основно либерална продажна измет от Холивуд ,академични среди и политици .Проблема е че бай Тръмп не е стъпвал на острова с педофилите въпреки че е познавал епстейн и даже го е изгонил от парти в Мар а лаго защото епстейн е задирял някакво малолетно момиче . Те и за това мразят Тръмп защото го смятат че го е предал като разкри мръсотиите им .

Абсолютен гнусар. ""Освен това е излежал присъдата си и е дарявал средства на организации, подкрепящи жертви на сексуално насилие", изтъква Чомски." Т.е, може да е бил педофил, ама на ли си е излежал присъдата, вече е добър човек. Дъртакът Чомски сигурно е потривал потни ръчички докато е гостувал.

Принц Чарлз не беше ли топил бияча и той при Епстайн? И кой ли не, от т.н. световен елит. Само Путин не е!

И Тръмп.....

Четем как вече като тинейджърка баща и прдофила Джо байдън се е къпал с нея заедно гол в банята . Толкова за слугите на сатанистите и Сорос

Ей, в приятелските кръгове бил ама не казвате за бил гей тс дали е бил педофилския остров на Епстийн... Що се разведе?

Хънтър Байдън бе забъркан в скандал със своя изгубен лаптоп, на който бяха открити редица снимки със сексуално съдържание, както и кадри, на които президентският син употребява наркотици. Историята обаче бе цензурирана от социалните медии. Когато Илон Мъск закупи Twitter той проведе разследване, показващо, че информацията е била прикрита.

Силно драматизирани медийни истории. А "децата", които бил склонявал са си непълнолетни момичета жадни за пари, като Вирджиния Гюфре. Не, че Епстийн не е бил сексуално обсебен, но в момента много хора се прикриват зад историите за него явно.

Принц андрю, брат му на чарлз, оня си пада по камили... андрю изнасилил непълнолетна на педофилския остров на епстийн, който не се е самоубил.

То добре че поне тази перверзия я оставиха незаконна, че то ако се броят всички перверзии на демо крадцията няма да има един читав.

Жадни? Те са били социалнослаби, които са подлъгвани от него и от гислейн максуел, че уж щели да правят масаж, но изведнъж масажът се превръща в изнасилване. Първия път се измъкна с много сериозен чадър от други педофили в американското управление, но втория път трябваше да го самоубият, защото много се разчу и е за втори път и щеше да ги разкрие, за да се измъкне.

Лаптопа на наркомана педофил хънтър байдън е скрит във ФБР от три години прибра точно преси изборите 2020 . В лаптопа има педофилски снимки надрусан с малолетни проститутки имейли как се делят мръсни пари от рушветите във фамилията Байдън като Джо се оплаквал че вземал само 10% от рушветите .Интия уруди правят списъци Магнитски и щели да борят корупцията в България .Те първо да вкарат в списъка криминалите Джо байдън и сина му а после другите

Притоплени нанджи. Имаше слух, че Р. Кенеди Мл. с жена си също бил в списъка. Това го пуснаха по повод участието му в надпреварата за Президент на САЩ. Както е казано СМИ, т.е Средства за Масово Измиване на мозъци са винаги готови да услужат на Дълбоката Държава.

...жена ти

Ей това е "елита" който управлява човечеството. Чудите ли се защо светът се преформатира. Защото западната цивилизация се разлага. А когато нещо се разлага ...

А Сорос и Шваб онлайн ли са поддържали връзка с него? За един приятел питам ;)

Нищо ново- евреина Епстайн с болна психика,осигурявал деца- проститутки за други богати евреи,или бизнесмени които му плащат за мълчанието.Човек без висше образование,но нагъл до безобразие.Купил си даже остров за целта.Поредна гнусна история създадена от еврей.

Си, то е ясно

руските сводници на малолетни дори не си водят записки, в Русия това е нещо напълно нормално.

аре и PacWest заминА :Д

И аз питам за един приятел ;-)

А Раша? Путин надига тениската на момченце и го целува по корема https://youtu.be/vowBbT-acE0?t=111 за горнто Видео литвиненко обвини Путин, че е извратняк. След 2 месеца Литвиненко беше отровен! Жириновски в банята с млади симатизанти https://youtu.be/jTQdo3uRwBw?t=15

Путин надига тениската на момченце и го целува по корема https://youtu.be/vowBbT-acE0?t=111 за горнто Видео литвиненко обвини Путин, че е извратняк. След 2 месеца Литвиненко беше отровен! Жириновски в банята с млади симатизанти https://youtu.be/jTQdo3uRwBw?t=15

Селективният теч, незнайно откъде, идва да уязви вече 94-годишния (тогава 86) критик на Белия дом Ноам Чомски, като без да може да обоснове обвинение срещу него, се старае да внуши, че е виновен по аналогия, или просто казано да поставя името му редом с това на Epstein. Последният е бил донор на MIT, където Чомски е професор. И двамата са от еврейски произход. Това, което се излага като факти в този теч на инфорамция, е че Epstein е уредил няколко срещу между Чомски и други лица, на които Чомски е имал възможност да обсъжда въпроси, свързани с Израел и Палестина, както и други геополитически теми. Самият Чомски е коментирал дисонанса, че работи за MIT (които явно са свързани с военно-промишления комплекс), но това не му е пречило да си изразява мнението (е, мисля си, че е бил достатъчно умен да не бъде прекалено агресивен с критиките и тук-там си е замълчавал). Казвал е, че не се притеснява да публикува работите си и в медии, с които принципно са на различни мнения по идеологически въпроси. Където може, там.

Искам децата ми да живеят в свят-утопия, където такива болни мозъци няма да има. Най-голямата изродщина с непоправими последствия е да посегнеш на невинно дете. Аз съм "ЗА" публичен регистър на педофилите в България и навред по света. За да знаят родителите къде живеят тези изчадия и да си пазят децата.

Има ли някой, от "посетителите", който не е от племето на Епщайн?

ПРЕВАНТИВНОСТ е нужна. За блудство с дете - ДОЖИВОТНО без право на помилване. Когато пак гласувате, гласувайте за децата си а не за страстите си в интернет.

повечето живеят в Москва, Пекин и на Арабския п-в

Можеш ли да обясниш за каква превантивност говориш, когато става дума за онлайн и офлайн педофилия?

Сегашният шеф на ЦРУ, Ноам Чомски и влиятелни банкери са посещавали финансиста след първата му присъда за сексуално насилие..........

А пък аз се сещам за един друг бивш шеф на ЦРУ, дето си купи цели две телевизии накуп - NovaTV и bTV. Ашколсун, аферим, така се прави. Много по-здраво е спестявал от закуски. В сравнение с него нашия другар Чебурашков с 12-те кенефи изглежда като бедняк на социални помощи.

Само обещаваш, обещаваш, обещаваш.

Баце, Сорос е 96 годишен. То верно , че има силни хапчета, ама...не ми се вярва да може да вдигне самолета

Детройте ти колко годишен си бил през 1970та?

Това ако наистина е така, ще трябва много политици от сегашния кабинет на дж. Байдън да го последват този.

Кои деца стават жертва на педофилия и сексуални посегателства а ми децата от бедни семейства най често на разведени родители или развеждащи се или в семействя къдетомима постоянни скандали най чевто от безпаричие това са на имигранти децата които имат нисък ценз и получават ниски заплати иои на местни най вече бели които са работници и губят работата си поради премествянето на бизнеса в Азия а с него и разрушаването на средната класа на Запад. Извода е като нямате пари не правете деца толковя е елементарно.

А за Дони кво ше кажеш? Даже и снимки има...

глупости..паршге глупако не са всичкж, особено ако така възпиташ детето си..не н а материализъма

"НЕ на парите" , ама само за пред хората , а я кажи колко глупости и гнусотии извършихте и продължавате да вършите в България през всичките години на" КАПИТАЛИЗЪМ" , понеже всички сте " ЖЕРТВИ " на комунизма и всичкои сте толкова "Изстрадали" , че чак сте готови да се отречете от майка си и баща си дето Ви оставиха къщи , имоти и крадени пари от онова време , та сега да имате с какво да се надувате , че сте големите "бизнесмени "и " демократи " ! - РАЗКАЗВАЙ МИ , а аз ще те слушам с интерес и ще ти се смея , защото този , ойто се прави на глупак си точно ти , готов да продадеш и брат си за пари ГАНЪИВЕЦ ЖАЛЪК !!

Само ти ли още не си разбрал простата истина , че в днешно време , който и политик да хванеш , все е затънал за нещо в говна до гушата , или ще е претъпления , или ще е измами , корупция , убийства и каквито гадости се сетиш ! Политиката не е място за СВЕСТНИ и ЧЕСТНИ хора , а яма от лайна и мръсотия , итова важи за ЦЯЛ СВЯТ !!

Коментари - Тефтерите на сексуалния престъпник: С кои величия се е срещал Джефри Епстийн | Днес.dir.bg

Тефтерите на сексуалния престъпник: С кои величия се е срещал Джефри Епстийн

Сегашният шеф на ЦРУ, Ноам Чомски и влиятелни банкери са посещавали финансиста след първата му присъда за сексуално насилие

Обратно в новината

Коментари - Тефтерите на сексуалния престъпник: С кои величия се е срещал Джефри Епстийн | Днес.dir.bg

Коментари

Джефри Епстийн бил обсебен от евгениката и се надявал да създаде "раса от супер-хора със СОБСТВЕНОТО си ДНК". Бравос на ПЕДОФИЛА!

Били Геят с ПЛАНдемията си е педофил и половина. Защо, според вас, жена му го напусна този?

Ей го и другият - Ноам Чомски

Чомски коментира, че разговорите му с Епстийн са били академични и политически, пише "Фокс нюз". Епстийн е дарил най-малко 850 000 долара на Масачузетският технологичен институт, където Чомски работи като почетен професор по лингвистика.

Най после платена медия да публикува нещо по въпроса

Републиканец!

Чакаме да видим кой е посещавал Путю в бункера

този Чомски винаги ми е бил гнусен. Гледал съм му интервю, дето обясняваше, колко било зле, че османската империя се разпаднала. Сега с това откровение си падна на мястото.

Силно преувеличено от началото до края. Тая въпросната, Дюфре ли беше, на снимките си е бая яко парче, доста далеч от дете. Явно че е имало съгласие за секс и мацката си е гонила славата и парите. Ама ходи обяснявай че нямаш сестра.

академични в сауната с к.вите на калъп.

Най близки и най редовните посетители ма острова за садомазохизъм и голи хора са Бил Клинтън и бил Гейтс после останалите изроди основно либерална продажна измет от Холивуд ,академични среди и политици .Проблема е че бай Тръмп не е стъпвал на острова с педофилите въпреки че е познавал епстейн и даже го е изгонил от парти в Мар а лаго защото епстейн е задирял някакво малолетно момиче . Те и за това мразят Тръмп защото го смятат че го е предал като разкри мръсотиите им .

Абсолютен гнусар. ""Освен това е излежал присъдата си и е дарявал средства на организации, подкрепящи жертви на сексуално насилие", изтъква Чомски." Т.е, може да е бил педофил, ама на ли си е излежал присъдата, вече е добър човек. Дъртакът Чомски сигурно е потривал потни ръчички докато е гостувал.

Принц Чарлз не беше ли топил бияча и той при Епстайн? И кой ли не, от т.н. световен елит. Само Путин не е!

И Тръмп.....

Четем как вече като тинейджърка баща и прдофила Джо байдън се е къпал с нея заедно гол в банята . Толкова за слугите на сатанистите и Сорос

Ей, в приятелските кръгове бил ама не казвате за бил гей тс дали е бил педофилския остров на Епстийн... Що се разведе?

Хънтър Байдън бе забъркан в скандал със своя изгубен лаптоп, на който бяха открити редица снимки със сексуално съдържание, както и кадри, на които президентският син употребява наркотици. Историята обаче бе цензурирана от социалните медии. Когато Илон Мъск закупи Twitter той проведе разследване, показващо, че информацията е била прикрита.

Силно драматизирани медийни истории. А "децата", които бил склонявал са си непълнолетни момичета жадни за пари, като Вирджиния Гюфре. Не, че Епстийн не е бил сексуално обсебен, но в момента много хора се прикриват зад историите за него явно.

Принц андрю, брат му на чарлз, оня си пада по камили... андрю изнасилил непълнолетна на педофилския остров на епстийн, който не се е самоубил.

То добре че поне тази перверзия я оставиха незаконна, че то ако се броят всички перверзии на демо крадцията няма да има един читав.

Жадни? Те са били социалнослаби, които са подлъгвани от него и от гислейн максуел, че уж щели да правят масаж, но изведнъж масажът се превръща в изнасилване. Първия път се измъкна с много сериозен чадър от други педофили в американското управление, но втория път трябваше да го самоубият, защото много се разчу и е за втори път и щеше да ги разкрие, за да се измъкне.

Лаптопа на наркомана педофил хънтър байдън е скрит във ФБР от три години прибра точно преси изборите 2020 . В лаптопа има педофилски снимки надрусан с малолетни проститутки имейли как се делят мръсни пари от рушветите във фамилията Байдън като Джо се оплаквал че вземал само 10% от рушветите .Интия уруди правят списъци Магнитски и щели да борят корупцията в България .Те първо да вкарат в списъка криминалите Джо байдън и сина му а после другите

Притоплени нанджи. Имаше слух, че Р. Кенеди Мл. с жена си също бил в списъка. Това го пуснаха по повод участието му в надпреварата за Президент на САЩ. Както е казано СМИ, т.е Средства за Масово Измиване на мозъци са винаги готови да услужат на Дълбоката Държава.

...жена ти

Ей това е "елита" който управлява човечеството. Чудите ли се защо светът се преформатира. Защото западната цивилизация се разлага. А когато нещо се разлага ...

А Сорос и Шваб онлайн ли са поддържали връзка с него? За един приятел питам ;)

Нищо ново- евреина Епстайн с болна психика,осигурявал деца- проститутки за други богати евреи,или бизнесмени които му плащат за мълчанието.Човек без висше образование,но нагъл до безобразие.Купил си даже остров за целта.Поредна гнусна история създадена от еврей.

Си, то е ясно

руските сводници на малолетни дори не си водят записки, в Русия това е нещо напълно нормално.

аре и PacWest заминА :Д

И аз питам за един приятел ;-)

А Раша? Путин надига тениската на момченце и го целува по корема https://youtu.be/vowBbT-acE0?t=111 за горнто Видео литвиненко обвини Путин, че е извратняк. След 2 месеца Литвиненко беше отровен! Жириновски в банята с млади симатизанти https://youtu.be/jTQdo3uRwBw?t=15

Путин надига тениската на момченце и го целува по корема https://youtu.be/vowBbT-acE0?t=111 за горнто Видео литвиненко обвини Путин, че е извратняк. След 2 месеца Литвиненко беше отровен! Жириновски в банята с млади симатизанти https://youtu.be/jTQdo3uRwBw?t=15

Селективният теч, незнайно откъде, идва да уязви вече 94-годишния (тогава 86) критик на Белия дом Ноам Чомски, като без да може да обоснове обвинение срещу него, се старае да внуши, че е виновен по аналогия, или просто казано да поставя името му редом с това на Epstein. Последният е бил донор на MIT, където Чомски е професор. И двамата са от еврейски произход. Това, което се излага като факти в този теч на инфорамция, е че Epstein е уредил няколко срещу между Чомски и други лица, на които Чомски е имал възможност да обсъжда въпроси, свързани с Израел и Палестина, както и други геополитически теми. Самият Чомски е коментирал дисонанса, че работи за MIT (които явно са свързани с военно-промишления комплекс), но това не му е пречило да си изразява мнението (е, мисля си, че е бил достатъчно умен да не бъде прекалено агресивен с критиките и тук-там си е замълчавал). Казвал е, че не се притеснява да публикува работите си и в медии, с които принципно са на различни мнения по идеологически въпроси. Където може, там.

Искам децата ми да живеят в свят-утопия, където такива болни мозъци няма да има. Най-голямата изродщина с непоправими последствия е да посегнеш на невинно дете. Аз съм "ЗА" публичен регистър на педофилите в България и навред по света. За да знаят родителите къде живеят тези изчадия и да си пазят децата.

Има ли някой, от "посетителите", който не е от племето на Епщайн?

ПРЕВАНТИВНОСТ е нужна. За блудство с дете - ДОЖИВОТНО без право на помилване. Когато пак гласувате, гласувайте за децата си а не за страстите си в интернет.

повечето живеят в Москва, Пекин и на Арабския п-в

Можеш ли да обясниш за каква превантивност говориш, когато става дума за онлайн и офлайн педофилия?

Сегашният шеф на ЦРУ, Ноам Чомски и влиятелни банкери са посещавали финансиста след първата му присъда за сексуално насилие..........

А пък аз се сещам за един друг бивш шеф на ЦРУ, дето си купи цели две телевизии накуп - NovaTV и bTV. Ашколсун, аферим, така се прави. Много по-здраво е спестявал от закуски. В сравнение с него нашия другар Чебурашков с 12-те кенефи изглежда като бедняк на социални помощи.

Само обещаваш, обещаваш, обещаваш.

Баце, Сорос е 96 годишен. То верно , че има силни хапчета, ама...не ми се вярва да може да вдигне самолета

Детройте ти колко годишен си бил през 1970та?

Това ако наистина е така, ще трябва много политици от сегашния кабинет на дж. Байдън да го последват този.

Кои деца стават жертва на педофилия и сексуални посегателства а ми децата от бедни семейства най често на разведени родители или развеждащи се или в семействя къдетомима постоянни скандали най чевто от безпаричие това са на имигранти децата които имат нисък ценз и получават ниски заплати иои на местни най вече бели които са работници и губят работата си поради премествянето на бизнеса в Азия а с него и разрушаването на средната класа на Запад. Извода е като нямате пари не правете деца толковя е елементарно.

А за Дони кво ше кажеш? Даже и снимки има...

глупости..паршге глупако не са всичкж, особено ако така възпиташ детето си..не н а материализъма

"НЕ на парите" , ама само за пред хората , а я кажи колко глупости и гнусотии извършихте и продължавате да вършите в България през всичките години на" КАПИТАЛИЗЪМ" , понеже всички сте " ЖЕРТВИ " на комунизма и всичкои сте толкова "Изстрадали" , че чак сте готови да се отречете от майка си и баща си дето Ви оставиха къщи , имоти и крадени пари от онова време , та сега да имате с какво да се надувате , че сте големите "бизнесмени "и " демократи " ! - РАЗКАЗВАЙ МИ , а аз ще те слушам с интерес и ще ти се смея , защото този , ойто се прави на глупак си точно ти , готов да продадеш и брат си за пари ГАНЪИВЕЦ ЖАЛЪК !!

Само ти ли още не си разбрал простата истина , че в днешно време , който и политик да хванеш , все е затънал за нещо в говна до гушата , или ще е претъпления , или ще е измами , корупция , убийства и каквито гадости се сетиш ! Политиката не е място за СВЕСТНИ и ЧЕСТНИ хора , а яма от лайна и мръсотия , итова важи за ЦЯЛ СВЯТ !!