Коментари - Тефтерите на сексуалния престъпник: С кои величия се е срещал Джефри Епстийн | Днес.dir.bg

Тефтерите на сексуалния престъпник: С кои величия се е срещал Джефри Епстийн

Сегашният шеф на ЦРУ, Ноам Чомски и влиятелни банкери са посещавали финансиста след първата му присъда за сексуално насилие

Обратно в новината

Коментари - Тефтерите на сексуалния престъпник: С кои величия се е срещал Джефри Епстийн | Днес.dir.bg

Коментари

Все "демократи" и донори на партията. "Елитът", "Борците" за права на жените и извратенящината, наречена LGBT. Забелязвате ли,че тези дето подкрепят абортите, смяната на пола на деца, насилствената ваксинация са все същите гласуващи "демократ". Те са и които са били приятели и клиенти на този Ъпстийн. А Бил Гейтс е слуга на дявола - няма съмнение в това. Абсолютен социопат без връзка с реалността.

Имало е защо да го дамоубият, но защо са го забавили толкова е друг въпрос. Затова е важно да има свобода на словото и свободна журналистика, за да може светът да стане по-добро място за живот.

…е самоубит или е изведен от затвора и си живее живота…

малка част от сатанизма обхванал елита на САЩ.

Байдън се е къпал с дъщеря си и не е имал нужда да посещава острова на сатаната.

Би било от полза да се погрижиш за психичното си здраве.

Нова порция руцки лайнени опорки, само олигофрен фаща вяра на подобни.

Римокатолически педофили, сър!

В сащ тези изверги ги издирват и ги вкарват в затвора .... Докато в Русия извергите им даваш заплата да ходят да убиват невинни хора.

Не, бил е дарител на демократите. Даже в статията си пише, че се е познавал с много демократи.

Епщайн и Макафи защо ли удобничко ги самоубиха в завори? Да не би да са знаели неодобни неща за важни "хора"?

Тц, абсурд :)

Величията и те ебът.

Тоя не бяха ли го доказали че има роднинска връзка с Путата Путин?

Чифута си е движил секс търговийката от 30 години всички са били наясно и никой не му е пукало. На бозепочившия сенатор МакКейн жена му си го каза пред камера, че всички са били наясно. Ама това му е било само хоби. А иначе пичлемето е било брокер на власт. Нещо не са се разбрали групировките в ДК и на чифута ми излиза късмета щото е имал готов компромат за секс търговията. А статията е боклук. Тва да преписваш от държавните вестници в САЩ си е загуба на време.

Кои деца стават жертва на педофилия и сексуални посегателства а ми децата от бедни семейства най често на разведени родители или развеждащи се или в семействя къдетомима постоянни скандали най чевто от безпаричие това са на имигранти децата които имат нисък ценз и получават ниски заплати иои на местни най вече бели които са работници и губят работата си поради премествянето на бизнеса в Азия а с него и разрушаването на средната класа на Запад. Извода е като нямате пари не правете деца толковя е елементарно.

глупости..паршге глупако не са всичкж, особено ако така възпиташ детето си..не н а материализъма

"НЕ на парите" , ама само за пред хората , а я кажи колко глупости и гнусотии извършихте и продължавате да вършите в България през всичките години на" КАПИТАЛИЗЪМ" , понеже всички сте " ЖЕРТВИ " на комунизма и всичкои сте толкова "Изстрадали" , че чак сте готови да се отречете от майка си и баща си дето Ви оставиха къщи , имоти и крадени пари от онова време , та сега да имате с какво да се надувате , че сте големите "бизнесмени "и " демократи " ! - РАЗКАЗВАЙ МИ , а аз ще те слушам с интерес и ще ти се смея , защото този , ойто се прави на глупак си точно ти , готов да продадеш и брат си за пари ГАНЪИВЕЦ ЖАЛЪК !!

Че то за ганьовците най-висшата и велика ценност са парите бе, пич, ти не знаеш ли?! За пари Ганьо е готов на всичко - готов и кофа с лайна да изяде и предателство да извърши и какво ли още не. Ганьо е предател по душа, по сърце и по ДНК. С други думи казано: ганьовците са предатели от душа и от сърце. Съвсем искрено и лично.

Тука май някой сам се пита и сам си отговаря. За психиатър си дядка.

Дааа . точно така , и понеже за теб всеки който има повече акъл от теб е " дядка" , затова ти ще си вечно преебания в този живот и ще се самозаблуждава ш че си живял в демократична държава и си голям " Европеец " , а всъщност си за посмешище и навсякъде си втора ръка дивак в цял свят !!

Това ако наистина е така, ще трябва много политици от сегашния кабинет на дж. Байдън да го последват този.

А за Дони кво ше кажеш? Даже и снимки има...

Онзи там

Нищо нема да му има на Джо памперса. Ша си го “изберат” за втори път. Той ша са разболее и ще даде управлението на селянката Камала и всички прогресисти ша получат колективен оргазъм. И после ша стане ww3 и следващия постинг ша е след около 5000 години, +-. Така че четете и пцувайте докато можете.

Само ти ли още не си разбрал простата истина , че в днешно време , който и политик да хванеш , все е затънал за нещо в говна до гушата , или ще е претъпления , или ще е измами , корупция , убийства и каквито гадости се сетиш ! Политиката не е място за СВЕСТНИ и ЧЕСТНИ хора , а яма от лайна и мръсотия , итова важи за ЦЯЛ СВЯТ !!

А пък аз се сещам за един друг бивш шеф на ЦРУ, дето си купи цели две телевизии накуп - NovaTV и bTV. Ашколсун, аферим, така се прави. Много по-здраво е спестявал от закуски. В сравнение с него нашия другар Чебурашков с 12-те кенефи изглежда като бедняк на социални помощи.

Сегашният шеф на ЦРУ, Ноам Чомски и влиятелни банкери са посещавали финансиста след първата му присъда за сексуално насилие..........

Има ли някой, от "посетителите", който не е от племето на Епщайн?

Искам децата ми да живеят в свят-утопия, където такива болни мозъци няма да има. Най-голямата изродщина с непоправими последствия е да посегнеш на невинно дете. Аз съм "ЗА" публичен регистър на педофилите в България и навред по света. За да знаят родителите къде живеят тези изчадия и да си пазят децата.

ПРЕВАНТИВНОСТ е нужна. За блудство с дете - ДОЖИВОТНО без право на помилване. Когато пак гласувате, гласувайте за децата си а не за страстите си в интернет.

Можеш ли да обясниш за каква превантивност говориш, когато става дума за онлайн и офлайн педофилия?

Аз не говоря за частния случай с Епщайн като него има много, които търсят жертви по всякакви канали или ти никога не си чувал как търсят жертви в интернет? И не само там. Как най-често заемат професии с близък контакт с деца, за да им е по-лесно? А, още по-често са близки роднини или "много добри" семейни приятели.

повечето живеят в Москва, Пекин и на Арабския п-в

Путин надига тениската на момченце и го целува по корема https://youtu.be/vowBbT-acE0?t=111 за горнто Видео литвиненко обвини Путин, че е извратняк. След 2 месеца Литвиненко беше отровен! Жириновски в банята с млади симатизанти https://youtu.be/jTQdo3uRwBw?t=15

аре и PacWest заминА :Д

руските сводници на малолетни дори не си водят записки, в Русия това е нещо напълно нормално.

Нищо ново- евреина Епстайн с болна психика,осигурявал деца- проститутки за други богати евреи,или бизнесмени които му плащат за мълчанието.Човек без висше образование,но нагъл до безобразие.Купил си даже остров за целта.Поредна гнусна история създадена от еврей.

А Сорос и Шваб онлайн ли са поддържали връзка с него? За един приятел питам ;)

И аз питам за един приятел ;-)

Баце, Сорос е 96 годишен. То верно , че има силни хапчета, ама...не ми се вярва да може да вдигне самолета

Ей това е "елита" който управлява човечеството. Чудите ли се защо светът се преформатира. Защото западната цивилизация се разлага. А когато нещо се разлага ...

А Раша? Путин надига тениската на момченце и го целува по корема https://youtu.be/vowBbT-acE0?t=111 за горнто Видео литвиненко обвини Путин, че е извратняк. След 2 месеца Литвиненко беше отровен! Жириновски в банята с млади симатизанти https://youtu.be/jTQdo3uRwBw?t=15

Притоплени нанджи. Имаше слух, че Р. Кенеди Мл. с жена си също бил в списъка. Това го пуснаха по повод участието му в надпреварата за Президент на САЩ. Както е казано СМИ, т.е Средства за Масово Измиване на мозъци са винаги готови да услужат на Дълбоката Държава.

То добре че поне тази перверзия я оставиха незаконна, че то ако се броят всички перверзии на демо крадцията няма да има един читав.

Силно драматизирани медийни истории. А "децата", които бил склонявал са си непълнолетни момичета жадни за пари, като Вирджиния Гюфре. Не, че Епстийн не е бил сексуално обсебен, но в момента много хора се прикриват зад историите за него явно.

Жадни? Те са били социалнослаби, които са подлъгвани от него и от гислейн максуел, че уж щели да правят масаж, но изведнъж масажът се превръща в изнасилване. Първия път се измъкна с много сериозен чадър от други педофили в американското управление, но втория път трябваше да го самоубият, защото много се разчу и е за втори път и щеше да ги разкрие, за да се измъкне.

Ей, в приятелските кръгове бил ама не казвате за бил гей тс дали е бил педофилския остров на Епстийн... Що се разведе?

Четем как вече като тинейджърка баща и прдофила Джо байдън се е къпал с нея заедно гол в банята . Толкова за слугите на сатанистите и Сорос

Хънтър Байдън бе забъркан в скандал със своя изгубен лаптоп, на който бяха открити редица снимки със сексуално съдържание, както и кадри, на които президентският син употребява наркотици. Историята обаче бе цензурирана от социалните медии. Когато Илон Мъск закупи Twitter той проведе разследване, показващо, че информацията е била прикрита.

Лаптопа на наркомана педофил хънтър байдън е скрит във ФБР от три години прибра точно преси изборите 2020 . В лаптопа има педофилски снимки надрусан с малолетни проститутки имейли как се делят мръсни пари от рушветите във фамилията Байдън като Джо се оплаквал че вземал само 10% от рушветите .Интия уруди правят списъци Магнитски и щели да борят корупцията в България .Те първо да вкарат в списъка криминалите Джо байдън и сина му а после другите

Принц Чарлз не беше ли топил бияча и той при Епстайн? И кой ли не, от т.н. световен елит. Само Путин не е!

И Тръмп.....

Принц андрю, брат му на чарлз, оня си пада по камили... андрю изнасилил непълнолетна на педофилския остров на епстийн, който не се е самоубил.

Най близки и най редовните посетители ма острова за садомазохизъм и голи хора са Бил Клинтън и бил Гейтс после останалите изроди основно либерална продажна измет от Холивуд ,академични среди и политици .Проблема е че бай Тръмп не е стъпвал на острова с педофилите въпреки че е познавал епстейн и даже го е изгонил от парти в Мар а лаго защото епстейн е задирял някакво малолетно момиче . Те и за това мразят Тръмп защото го смятат че го е предал като разкри мръсотиите им .

Силно преувеличено от началото до края. Тая въпросната, Дюфре ли беше, на снимките си е бая яко парче, доста далеч от дете. Явно че е имало съгласие за секс и мацката си е гонила славата и парите. Ама ходи обяснявай че нямаш сестра.

този Чомски винаги ми е бил гнусен. Гледал съм му интервю, дето обясняваше, колко било зле, че османската империя се разпаднала. Сега с това откровение си падна на мястото.

Абсолютен гнусар. ""Освен това е излежал присъдата си и е дарявал средства на организации, подкрепящи жертви на сексуално насилие", изтъква Чомски." Т.е, може да е бил педофил, ама на ли си е излежал присъдата, вече е добър човек. Дъртакът Чомски сигурно е потривал потни ръчички докато е гостувал.

Селективният теч, незнайно откъде, идва да уязви вече 94-годишния (тогава 86) критик на Белия дом Ноам Чомски, като без да може да обоснове обвинение срещу него, се старае да внуши, че е виновен по аналогия, или просто казано да поставя името му редом с това на Epstein. Последният е бил донор на MIT, където Чомски е професор. И двамата са от еврейски произход. Това, което се излага като факти в този теч на инфорамция, е че Epstein е уредил няколко срещу между Чомски и други лица, на които Чомски е имал възможност да обсъжда въпроси, свързани с Израел и Палестина, както и други геополитически теми. Самият Чомски е коментирал дисонанса, че работи за MIT (които явно са свързани с военно-промишления комплекс), но това не му е пречило да си изразява мнението (е, мисля си, че е бил достатъчно умен да не бъде прекалено агресивен с критиките и тук-там си е замълчавал). Казвал е, че не се притеснява да публикува работите си и в медии, с които принципно са на различни мнения по идеологически въпроси. Където може, там.

Чакаме да видим кой е посещавал Путю в бункера

...жена ти

Най после платена медия да публикува нещо по въпроса

Ей го и другият - Ноам Чомски

Чомски коментира, че разговорите му с Епстийн са били академични и политически, пише "Фокс нюз". Епстийн е дарил най-малко 850 000 долара на Масачузетският технологичен институт, където Чомски работи като почетен професор по лингвистика.

академични в сауната с к.вите на калъп.

Били Геят с ПЛАНдемията си е педофил и половина. Защо, според вас, жена му го напусна този?

Джефри Епстийн бил обсебен от евгениката и се надявал да създаде "раса от супер-хора със СОБСТВЕНОТО си ДНК". Бравос на ПЕДОФИЛА!

Републиканец!

Коментари - Тефтерите на сексуалния престъпник: С кои величия се е срещал Джефри Епстийн | Днес.dir.bg

Тефтерите на сексуалния престъпник: С кои величия се е срещал Джефри Епстийн

Сегашният шеф на ЦРУ, Ноам Чомски и влиятелни банкери са посещавали финансиста след първата му присъда за сексуално насилие

Обратно в новината

Коментари - Тефтерите на сексуалния престъпник: С кои величия се е срещал Джефри Епстийн | Днес.dir.bg

Коментари

Все "демократи" и донори на партията. "Елитът", "Борците" за права на жените и извратенящината, наречена LGBT. Забелязвате ли,че тези дето подкрепят абортите, смяната на пола на деца, насилствената ваксинация са все същите гласуващи "демократ". Те са и които са били приятели и клиенти на този Ъпстийн. А Бил Гейтс е слуга на дявола - няма съмнение в това. Абсолютен социопат без връзка с реалността.

Имало е защо да го дамоубият, но защо са го забавили толкова е друг въпрос. Затова е важно да има свобода на словото и свободна журналистика, за да може светът да стане по-добро място за живот.

…е самоубит или е изведен от затвора и си живее живота…

малка част от сатанизма обхванал елита на САЩ.

Байдън се е къпал с дъщеря си и не е имал нужда да посещава острова на сатаната.

Би било от полза да се погрижиш за психичното си здраве.

Нова порция руцки лайнени опорки, само олигофрен фаща вяра на подобни.

Римокатолически педофили, сър!

В сащ тези изверги ги издирват и ги вкарват в затвора .... Докато в Русия извергите им даваш заплата да ходят да убиват невинни хора.

Не, бил е дарител на демократите. Даже в статията си пише, че се е познавал с много демократи.

Епщайн и Макафи защо ли удобничко ги самоубиха в завори? Да не би да са знаели неодобни неща за важни "хора"?

Тц, абсурд :)

Величията и те ебът.

Тоя не бяха ли го доказали че има роднинска връзка с Путата Путин?

Чифута си е движил секс търговийката от 30 години всички са били наясно и никой не му е пукало. На бозепочившия сенатор МакКейн жена му си го каза пред камера, че всички са били наясно. Ама това му е било само хоби. А иначе пичлемето е било брокер на власт. Нещо не са се разбрали групировките в ДК и на чифута ми излиза късмета щото е имал готов компромат за секс търговията. А статията е боклук. Тва да преписваш от държавните вестници в САЩ си е загуба на време.

Кои деца стават жертва на педофилия и сексуални посегателства а ми децата от бедни семейства най често на разведени родители или развеждащи се или в семействя къдетомима постоянни скандали най чевто от безпаричие това са на имигранти децата които имат нисък ценз и получават ниски заплати иои на местни най вече бели които са работници и губят работата си поради премествянето на бизнеса в Азия а с него и разрушаването на средната класа на Запад. Извода е като нямате пари не правете деца толковя е елементарно.

глупости..паршге глупако не са всичкж, особено ако така възпиташ детето си..не н а материализъма

"НЕ на парите" , ама само за пред хората , а я кажи колко глупости и гнусотии извършихте и продължавате да вършите в България през всичките години на" КАПИТАЛИЗЪМ" , понеже всички сте " ЖЕРТВИ " на комунизма и всичкои сте толкова "Изстрадали" , че чак сте готови да се отречете от майка си и баща си дето Ви оставиха къщи , имоти и крадени пари от онова време , та сега да имате с какво да се надувате , че сте големите "бизнесмени "и " демократи " ! - РАЗКАЗВАЙ МИ , а аз ще те слушам с интерес и ще ти се смея , защото този , ойто се прави на глупак си точно ти , готов да продадеш и брат си за пари ГАНЪИВЕЦ ЖАЛЪК !!

Че то за ганьовците най-висшата и велика ценност са парите бе, пич, ти не знаеш ли?! За пари Ганьо е готов на всичко - готов и кофа с лайна да изяде и предателство да извърши и какво ли още не. Ганьо е предател по душа, по сърце и по ДНК. С други думи казано: ганьовците са предатели от душа и от сърце. Съвсем искрено и лично.

Тука май някой сам се пита и сам си отговаря. За психиатър си дядка.

Дааа . точно така , и понеже за теб всеки който има повече акъл от теб е " дядка" , затова ти ще си вечно преебания в този живот и ще се самозаблуждава ш че си живял в демократична държава и си голям " Европеец " , а всъщност си за посмешище и навсякъде си втора ръка дивак в цял свят !!

Това ако наистина е така, ще трябва много политици от сегашния кабинет на дж. Байдън да го последват този.

А за Дони кво ше кажеш? Даже и снимки има...

Онзи там

Нищо нема да му има на Джо памперса. Ша си го “изберат” за втори път. Той ша са разболее и ще даде управлението на селянката Камала и всички прогресисти ша получат колективен оргазъм. И после ша стане ww3 и следващия постинг ша е след около 5000 години, +-. Така че четете и пцувайте докато можете.

Само ти ли още не си разбрал простата истина , че в днешно време , който и политик да хванеш , все е затънал за нещо в говна до гушата , или ще е претъпления , или ще е измами , корупция , убийства и каквито гадости се сетиш ! Политиката не е място за СВЕСТНИ и ЧЕСТНИ хора , а яма от лайна и мръсотия , итова важи за ЦЯЛ СВЯТ !!

А пък аз се сещам за един друг бивш шеф на ЦРУ, дето си купи цели две телевизии накуп - NovaTV и bTV. Ашколсун, аферим, така се прави. Много по-здраво е спестявал от закуски. В сравнение с него нашия другар Чебурашков с 12-те кенефи изглежда като бедняк на социални помощи.

Сегашният шеф на ЦРУ, Ноам Чомски и влиятелни банкери са посещавали финансиста след първата му присъда за сексуално насилие..........

Има ли някой, от "посетителите", който не е от племето на Епщайн?

Искам децата ми да живеят в свят-утопия, където такива болни мозъци няма да има. Най-голямата изродщина с непоправими последствия е да посегнеш на невинно дете. Аз съм "ЗА" публичен регистър на педофилите в България и навред по света. За да знаят родителите къде живеят тези изчадия и да си пазят децата.

ПРЕВАНТИВНОСТ е нужна. За блудство с дете - ДОЖИВОТНО без право на помилване. Когато пак гласувате, гласувайте за децата си а не за страстите си в интернет.

Можеш ли да обясниш за каква превантивност говориш, когато става дума за онлайн и офлайн педофилия?

Аз не говоря за частния случай с Епщайн като него има много, които търсят жертви по всякакви канали или ти никога не си чувал как търсят жертви в интернет? И не само там. Как най-често заемат професии с близък контакт с деца, за да им е по-лесно? А, още по-често са близки роднини или "много добри" семейни приятели.

повечето живеят в Москва, Пекин и на Арабския п-в

Путин надига тениската на момченце и го целува по корема https://youtu.be/vowBbT-acE0?t=111 за горнто Видео литвиненко обвини Путин, че е извратняк. След 2 месеца Литвиненко беше отровен! Жириновски в банята с млади симатизанти https://youtu.be/jTQdo3uRwBw?t=15

аре и PacWest заминА :Д

руските сводници на малолетни дори не си водят записки, в Русия това е нещо напълно нормално.

Нищо ново- евреина Епстайн с болна психика,осигурявал деца- проститутки за други богати евреи,или бизнесмени които му плащат за мълчанието.Човек без висше образование,но нагъл до безобразие.Купил си даже остров за целта.Поредна гнусна история създадена от еврей.

А Сорос и Шваб онлайн ли са поддържали връзка с него? За един приятел питам ;)

И аз питам за един приятел ;-)

Баце, Сорос е 96 годишен. То верно , че има силни хапчета, ама...не ми се вярва да може да вдигне самолета

Ей това е "елита" който управлява човечеството. Чудите ли се защо светът се преформатира. Защото западната цивилизация се разлага. А когато нещо се разлага ...

А Раша? Путин надига тениската на момченце и го целува по корема https://youtu.be/vowBbT-acE0?t=111 за горнто Видео литвиненко обвини Путин, че е извратняк. След 2 месеца Литвиненко беше отровен! Жириновски в банята с млади симатизанти https://youtu.be/jTQdo3uRwBw?t=15

Притоплени нанджи. Имаше слух, че Р. Кенеди Мл. с жена си също бил в списъка. Това го пуснаха по повод участието му в надпреварата за Президент на САЩ. Както е казано СМИ, т.е Средства за Масово Измиване на мозъци са винаги готови да услужат на Дълбоката Държава.

То добре че поне тази перверзия я оставиха незаконна, че то ако се броят всички перверзии на демо крадцията няма да има един читав.

Силно драматизирани медийни истории. А "децата", които бил склонявал са си непълнолетни момичета жадни за пари, като Вирджиния Гюфре. Не, че Епстийн не е бил сексуално обсебен, но в момента много хора се прикриват зад историите за него явно.

Жадни? Те са били социалнослаби, които са подлъгвани от него и от гислейн максуел, че уж щели да правят масаж, но изведнъж масажът се превръща в изнасилване. Първия път се измъкна с много сериозен чадър от други педофили в американското управление, но втория път трябваше да го самоубият, защото много се разчу и е за втори път и щеше да ги разкрие, за да се измъкне.

Ей, в приятелските кръгове бил ама не казвате за бил гей тс дали е бил педофилския остров на Епстийн... Що се разведе?

Четем как вече като тинейджърка баща и прдофила Джо байдън се е къпал с нея заедно гол в банята . Толкова за слугите на сатанистите и Сорос

Хънтър Байдън бе забъркан в скандал със своя изгубен лаптоп, на който бяха открити редица снимки със сексуално съдържание, както и кадри, на които президентският син употребява наркотици. Историята обаче бе цензурирана от социалните медии. Когато Илон Мъск закупи Twitter той проведе разследване, показващо, че информацията е била прикрита.

Лаптопа на наркомана педофил хънтър байдън е скрит във ФБР от три години прибра точно преси изборите 2020 . В лаптопа има педофилски снимки надрусан с малолетни проститутки имейли как се делят мръсни пари от рушветите във фамилията Байдън като Джо се оплаквал че вземал само 10% от рушветите .Интия уруди правят списъци Магнитски и щели да борят корупцията в България .Те първо да вкарат в списъка криминалите Джо байдън и сина му а после другите

Принц Чарлз не беше ли топил бияча и той при Епстайн? И кой ли не, от т.н. световен елит. Само Путин не е!

И Тръмп.....

Принц андрю, брат му на чарлз, оня си пада по камили... андрю изнасилил непълнолетна на педофилския остров на епстийн, който не се е самоубил.

Най близки и най редовните посетители ма острова за садомазохизъм и голи хора са Бил Клинтън и бил Гейтс после останалите изроди основно либерална продажна измет от Холивуд ,академични среди и политици .Проблема е че бай Тръмп не е стъпвал на острова с педофилите въпреки че е познавал епстейн и даже го е изгонил от парти в Мар а лаго защото епстейн е задирял някакво малолетно момиче . Те и за това мразят Тръмп защото го смятат че го е предал като разкри мръсотиите им .

Силно преувеличено от началото до края. Тая въпросната, Дюфре ли беше, на снимките си е бая яко парче, доста далеч от дете. Явно че е имало съгласие за секс и мацката си е гонила славата и парите. Ама ходи обяснявай че нямаш сестра.

този Чомски винаги ми е бил гнусен. Гледал съм му интервю, дето обясняваше, колко било зле, че османската империя се разпаднала. Сега с това откровение си падна на мястото.

Абсолютен гнусар. ""Освен това е излежал присъдата си и е дарявал средства на организации, подкрепящи жертви на сексуално насилие", изтъква Чомски." Т.е, може да е бил педофил, ама на ли си е излежал присъдата, вече е добър човек. Дъртакът Чомски сигурно е потривал потни ръчички докато е гостувал.

Селективният теч, незнайно откъде, идва да уязви вече 94-годишния (тогава 86) критик на Белия дом Ноам Чомски, като без да може да обоснове обвинение срещу него, се старае да внуши, че е виновен по аналогия, или просто казано да поставя името му редом с това на Epstein. Последният е бил донор на MIT, където Чомски е професор. И двамата са от еврейски произход. Това, което се излага като факти в този теч на инфорамция, е че Epstein е уредил няколко срещу между Чомски и други лица, на които Чомски е имал възможност да обсъжда въпроси, свързани с Израел и Палестина, както и други геополитически теми. Самият Чомски е коментирал дисонанса, че работи за MIT (които явно са свързани с военно-промишления комплекс), но това не му е пречило да си изразява мнението (е, мисля си, че е бил достатъчно умен да не бъде прекалено агресивен с критиките и тук-там си е замълчавал). Казвал е, че не се притеснява да публикува работите си и в медии, с които принципно са на различни мнения по идеологически въпроси. Където може, там.

Чакаме да видим кой е посещавал Путю в бункера

...жена ти

Най после платена медия да публикува нещо по въпроса

Ей го и другият - Ноам Чомски

Чомски коментира, че разговорите му с Епстийн са били академични и политически, пише "Фокс нюз". Епстийн е дарил най-малко 850 000 долара на Масачузетският технологичен институт, където Чомски работи като почетен професор по лингвистика.

академични в сауната с к.вите на калъп.

Били Геят с ПЛАНдемията си е педофил и половина. Защо, според вас, жена му го напусна този?

Джефри Епстийн бил обсебен от евгениката и се надявал да създаде "раса от супер-хора със СОБСТВЕНОТО си ДНК". Бравос на ПЕДОФИЛА!

Републиканец!