Авторът на тефтерчето с директиви за ”удар” и ”оправяне”: Това са мои мисли

Обвиненият за длъжностно престъпление шеф на Комисията за конфликт на интереси Филип Златанов потвърди, че показаният от прокуратурата бележник е негов. Той обаче заяви, че не е изпълнявал ничии указания и че не си спомня коя е жената зад инициалите И.Ф.

Обратно в новината

Коментари - Авторът на тефтерчето с директиви за ”удар” и ”оправяне”: Това са мои мисли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как пък до този момент едно тефтерче не се появи с мисли на човек от БСП? Те се явиха " най-честни " Има нещо много съмнително и гнило в цялата работа?

Предсмъртното тефтерче на герб.

Господине, да вземеш да си записваш в тефтерче такива "мисли" силно противоречи на идеята, че изобщо можеш да мислиш! Или си се страхувал повече да не пропуснеш някой от тезисите на и.ф. отколкото да те хванат с тях :)))

Какви мисли е имал тоя в тъпата си кратуна си само!!!

Голяма драма с това тефтерче, значии...

Вече забранено и наказуемо ли е да се водят бележки?! И от кога разследващите работят и търсят доказателства стъкмявайки?! Виждат някакви инициали и ги преписват на някого, как така? Защо? На какво основание?!

абсолютна мутра , мръсната ръка на тиквуна от разбойническите му години, дори да излъже не умее урода

Въх, момчето имало мисли - записва си ги в тефтерче - демек ценни са за народа, за човечеството! От физиономията му се вижда какво има под черепчето му - той седнал да ни будалка по мутренски... Ей, прибирайте си боклука герберски и калинките - не ни го оставяйте!

ЩЕ ТЕ ОПРАВЯ МОЙ ЧОВЕК И БЕЗ ТЕФТЕРЧЕ!

Амо този гербераст имал мисли даже.

Златанов не може да взима сам решения, спрете с глупостите!!!!!

Тази физиономия НЕ може да има мисли

То пък кукловодите му имат едни сериознииии мисли.

Това е поредният номер на потъващия кораб на Олигарски да отвлече внимание на народа от себе си. Прокуратурата показва, че е червена, защото ако не беше щеше да вземе мерки за предизборния ден. А те не го правят. Цветанов щяха да го обвиняват, а сега се оказва, че няма за какво. Сега измислиха новата глупост с това тефтерче. КПУКИ, на която е председател Филип Златанов, е колективен. Който каквото и да му нарежда той няма власт да решава еднолично. Така че това са измислици с цел да се компрометира ОТНОВО ГЕРБ по някакъв начин!

Не мислиш правилно!

Стига глупости от прокуратурата ,време е да си подадат ОСТАВКАТА СТИГА ТОЛКОВА

Разбира се, че е така! Тези записки всеки може да напише или да допише на ръка! Може и Ирина Флорин да е ;)

Абе аз имам личен тефтер, и ако си пиша мисли в него, ще звучат като примерно - Иска ми се да ида до луната, до Марс, Да полетя и т.н. Ако в личния ми бележник обаче пише, Днес ГФ поиска еди си кво си - това не е мисъл или мечта, това е твърдение. Ако не е вярно то аз съм луд... Ако пък е вярно.. малей

Не ни интересуват неговите бележки! От лични истории и записки не трябва да се правят новини! От личните записки на човека не може да се говори нито за работата на Комисията, нито за резултати от разследвания! Това е колективен орган от няколко човека, които взимат решенията!

Иване, нещо си се объркал,братко.Точно това тевтерче показва колко е багажа на този важен"държавник".Впрочем още като му видеш мутрата това може да асе прецени веднага.Естествено,че човека не може да помни и трябва да записва.Пак добре,че може да пише.Знаеш ли кполко завършили в Свищовския "унивеерситет" или в северо югоизточния нямат тези умения.Късметлия е този и МВР-то покрай него,Да е жив издрав

Ако игнорнем това тефтерче, би трябвало да игнорнем и тефтерчето на Дякона. Именно от личните записки на Дякона съдим що за човек е бил.

КОГА ЩЕ СЕ ПОТЪРСИ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ ОТ ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР ЦАЦАРОВ ЗАТОВА ЧЕ, В ДЕНЯТ ЗА РАЗМИСЪЛ ПРЕДИ ИЗБОРИ НА 11 май НАРУШИ КОНСТИТУЦИЯТА И ПОВЛИЯ НА ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ, В СЪУЧАСТИЕ С БАРЕКОВ И МАЯ МАНОЛОВА ?...

Има ли юристи-чатери? Знаете ли дали това решение на конституционния съд - за изборите - може ли да се обжалва на европейски ниво?

Той затова си е писал нали трудно помни. Като гледам само глупости

Ако го сложат на електрическия стол сигурно ще си спомни и майчиното меко.

Дрънкайте,колко си искате.Мутрагеньо си е опекъл работата,нали е специалист по охранително-застрахователна дейност! Този чиновник ще мълчи като риба,че иначе ще замине с еднопосочен билет за Едемония.

"Горкия" човечец! Как да си спомни какво е писал,бе? Знаете ли какво го чака,ако го осенят спомените- най-леко ще му бъде,ако Боко отсъди ИФ да му седне на сурата.

Явно "Капитал"ите на Типинг Пойнт менажерията са достигнали горната граница на отпуснатите лимити и зарочнаха да карат гербаджии от Прованса.

О,велики,неповторими,единствени БожеББ! Можели да си такъв проникновен държавник? Еба ти малоумниците,дето си назначавал. ..

хубу де, ако аз седна да си пиша у тефтерче някакви простотии и споменавам инициали С С, това инкриминира ли Станишев, доказва ли че той е вършил престъпления?

Тоя е направил пъвото си престъпление, че се е родил

Ти си 83 и няма да има значение кво си пишеш, ама оня е председател на Комисията за конфликт на интереси.. има разлика между вас малка!

И този го отнесе Алцхаймер.

прокуратурата защо не разследва заменките на тройната ламя, или парите, откраднати покрай гьола Белене, а се чуди как да натопи бившите управляващи въз основа на някакви тефтерчета?

А аз да си горя ли тефтера, в който си водя записки за "приключенията" или да започна да го пиша съвсем шифровано?

E то и аз мога да седна и да си пиша всевъзможни художествени измислици. Човекът може да е искал да пише книга след като напусне и да е решил да я "украси" с бивалици и небивалици. Освен това никой не може да бъде съден само на база на собствените си признания, пък били те и писани в тефтер.

Ега си мислителя! Тоя е последовател на ГЬОБЕЛС и БЕРИЯ.

Селски хитрец на държавен пост и с власт! Елин Пелинов герой

Предлагам да обявим война на Китай. След като ни превземат ще основат тук група, която се занимава с корупцията по високите етажи на властта, която е независима. И те не оперират като нашите тука - намерили му тефтерчето с инструкции кой да бъде наказан и кой с протекции. Този отдел в Китай работи по начин, който смятам , че може да работи и навсякъде по света - ако има доказателства, уличен си в нещо - ходиш да работиш 2 дни в мина за да си изработиш парите за патроните, с които ще те гръмнат.

Чухте ли рекламата на новия филм "Четвърта власт" - "не е важно дали има нарушения, или няма нарушения - важното е какво ще открием при проверката". Сега вече е ясно защо ровеха като бесни по някакви офиси и изровиха "тефтерче" :)))))) Ха-ха - жалки стъкмисти !!!!!

Абе тъпанари с тъпанари? Докога тоя ПЛЮВАЛНИК? Айде вместо тефтерчета прочетете някоя класика, пречистете се , станете достойни българи!!! Не виждате ли че всеки ден с тея "компромати" някой дрогиран "сценарист" ни разиграва и дебилизира нацията!! Просто игнорирайте тъпотиите - моля ви !!!!!

Млад мъж, роден на 12 юни 1977 а вече с такава напреднала склероза. "Да се изкарат хората на улиците 19.02.""Не мога да ви кажа, това са мои неща, които съм забравил какво означават вече. Това са мои лични записки и не мога да ви кажа какво означават." Горкичкият... записвал си и пак не помни....

Леле с какви важни неща ни занимава прокоратурата.Ако и в бъще ще прави такива "разкрития" и нарочни пресконференции,за да отчита дейност,ясно е защо Европа има такова отношение към българските съд и прокоратура.

Ооо има и по-важни неща с които да ще се занимава, но те тепърва предстоят - някак си азиатско будистки...

Сега оценявам повече поведението на Николай Кокинов - замълча гузен и ни спести купища тъпотии за свое оправдание! Този обаче умопомрачителен наглец, който дъжи тъпотията си да ни я хвърля в лецето. Тотална измет

това са размисли и страсти

Blake

А аз мисля, че тефтерчето е поредното активно мероприятие на ДС. Прекалено лъскаво и точно изглежда всичко, за да е истина. Като включим и амнезията на автора, работата мирише още повече...

Да бе, дори той си признава,- щото няма как да отрече, ама вика- сам съм, други нема...- обаче на теб, понеже не ти отърва и си вярвал в бабини деветини за почтеността на герб, и сега от девет кладенци вода ще довлечеш, само и само да не си признаеш, че грешиш в "мисленето " си. Цял вагон политици напусна герб тия дни заради невъзможната обстановка и атмосфера на лъжи, далавери и принуди, а ти си ги подкрепяй - о, свещена простота! Аман от дървени тикви! Тъп, но упорит...- бравос- ставаш за милиционер (извинявам се на милиционерите).

А бе, тоя олигофрен мисли в съкратени понятия!?! Примерно процесът му мислене, вероятно протича като "м." ? Значи тоя си е съвсем шизофреник, откачалка. Как може да е заемал тая длъжност и да тича в кабинета на Искра Фидосова, след като ИФ го е извикала на спявка?! Очевидно си е поредната "калинка" в управата на Боко Тиквата, удобен, откачен и послушен тъпунгер. Повече не му е нужно на кликата на Боко, за да вирее неговото разбиране за държавни институции и власт. Отвратителна чиновническа пасмина е Боковата! И тия слепци, дето рипат сега по улиците, не се ли усещат, че де факто подготвят почвата, тези загубеняци да се върнат на власт!!?? Боже, пази България!

Без съмнение съм "За" твоите разсъждения относно управлението на Бойко Борисов и моралните устои на неговите чиновници! Да наричаш, обаче, сегашните протестиращи слепци означава, че подкрепящ безумията, които творят сегашните управляващи. Явно си или с червена чугунена глава (за съжаление неизлечима болест) или пък си пълен олигофрен (за това поне има хапчета - пий ги редовно)!

А аз съм загрижен освен за теб, за мен и държавата. Боко ви плаща да пиете кафета сутрин, да плюскате кюфтаци на обяд и да жулите бира вечер! Ако са те пропуснали лично теб, случва се, ти си изключението. Не желая кликата на мутроидите да се върне на власт. А днес може да биете НС с павета, заради гласуването субсидиите на партиите да останат този им вид. За чугунената глава очаквам извинение. Иначе след малко така ще те ошаря, че и да идеш и да пърдиш в най-близкия кенеф, ще ти е бъде по-благовонно от повръщането ти!

Тоя може да си е наистина шизо и няма да могат да го осъдят :) От прочетеното и от реакцията му могат да се направят много сериозни продположения за биполярно разстройство. Най-добре е да се назначи медицинска експертиза. Май прокуратурата ще натъпи мотикат ако тоя се окаже медицински луд.

Активно мероприятие отново с помощта на Прокуратурата: 1.Сигнала за подслушване веднага разследван 2. Сигнал за старо дело на Флоров веднага взети мерки 3.Костинбродските бюлетини- броене 20 дни и има неизвестен извършител, а собственикът на печатницата е невинен и незнае кой ги е отпечатъл 4.Линейката закъсня заради протестиращите 5.Тефтерчето на Златанов веднага го направи обвиняем 6. Какво стана с Овчаров и Нинова по делото срещу Фронтиер- НИЩО! Това е положението, погледнато обективно.

Фико, батка, почвай да си записваш мислите относно какво "удряне" и "оправяне" те чака като дойдеш при нас

Като вземете да се палите, да се възмущавате и да крещите направо умирам от смях!! Абе да не сте родени вчера - тия работи са банални за България! Връзкарство, шуробаджанащина - това е традиция! Като живял доста в соца и доста в "демокрацията" не виждам разлика! И най ми е чудно как всички знаем, че така стават нещата и всички се правим на "възмутени" когато излязат някакви "факти"! А колко от нас са се уреждали по подобен начин...

Съгласен съм с теб, но гадното е когато някои се представят като светци, а всъщност са си едни пълни памперси.

В момента слушам СРС-тата на разговорите на ИФ, ЦЦ и ББ с ФЗ в които се чува да му нареждат точно как да действа. След малко ще ги разшифровам и ще ги кача в Мрежата.

"Пълни мисли на един пълен човек" Балканска класика!

Чудно ми е с какво се занимава прокуратурата в момента - чете на глас и на нарочна пресконференция доказателства, иззети по надлеженен ред?! Това да не е някакав партийна сбирка или какво? А да не говорим, че всеки работен тефтер има подобни неща - елате да ви дам моя, да видите колко сензации ще изкарате от него. Спуска се стръв на масите и масите като гледам чрез медиите добре я захапват. Но най-страшното е, че стръвта се спуска чрез прокуратурата, която би трябвало да е независима и да се изказва след присъди, а не преди това.

Че нали тоя е с имунитет. Как ще го приберат ако не покажат доказателства бе уминко?

Тоя няма (депутатски) имунитет. Тоя си просто "прост" висш държавен чиновник, с характеристика на прелитаща калинка, даже голяма и тлъста калника, съвсем като гомнишарски бръмбар!

Доказателствата се показват пред съда, а не пред журналисти - ако въобще се доказателства. Пред журналисти показва Янето...

Абе, пич, ти за балъци ли ни имаш.В твойто тефтерче може да има всичко, но тук става дума за управлението на Бойко Борисов. Подобна машина за смачкване има при Хитлер. Гласувай си за Боко и се бори с монополите, които той създаде.

Въобще не ми дреме за Б.Б и въобще не гласувам за него, не знам от къде си направи този извод. Възмущавам се за това, ме прокуратурата е вечно маша в нечии ръце - преди я ползваше Боко, сега Станишката, утре като дойдеш ти на власт и ти сигурно ще я използваш по същия начин. Това е въпросът, а не за нечие тефтерче.

Кадруването и използването на служебно положение и закон за лични и фактически мафиотски цели не е специфика на БСП или на ГРЕБ, а общ, споделен мироглед. Разликата е, че в ГЕРБ имаше и има много нови хора, връзките все още се образуват, докато в БСП и ДПС отдавна се е наложило вътрешното разпределение на силите. В тоя смисъл у някой подобен образ от БСП или ДПС едва ли ще намерите тефтерче, защото просто няма нужда от такова - за него ще е ясно кой какъв и какво да прави, но в ГЕРБ подлогите все още си пробиват път и често не е ясно кой е свой и кой е чужд. Разлика няма, всичко е резултат на една и съща зараза, но според мен е грешка тя да се търси в партиите - те са следствие.

lu4ka

Как мислиш, колко от протестиращите, пишещите и четящите във форума, мислят като теб и ще те разберат?

малко

Каквито са му били шефовете (ИФ-ЦЦ-ББ), такъв е и подчинения ФЗ - лъже те в очите и си мисли, че всички са длъжни да му вярват ...

... еи наи сетне .... та това е машина на времето , а днес е парви април.....

Мръсотията на ГЕРБ изскача като въшка на чело. Много въшка, много нещо!

Кадруването под масата е приоритет на всички политици, и то не само у нас! При ГЕРБ обаче, то достигна уродливи форми, дори за нашите шуро-баджанашки нрави! Затова съм твърдо против протестите, поддържани и "наливащи масло" в мелничката на Бочко и сие!

Уродливостта обаче вече е навсякъде. Правителство на Орешарски може да не е приело нищо друго от политиката на ГЕРБ, но този маниер на назначения на уроди от приятелски и бизнес кръгове и управление "по интереси" остана и даже се надгражда. Уви

НЕЗАВИСИМ ОРГАН ХАХА КОМИСИЯ ЗА УСТАНОВЯВАНЕ И ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ..АХАХХА