"Тате, сбогом": Никой няма да избегне мобилизацията в Русия (видео)

Десетки видеа със сърцераздирателни сцени от събирателните пунктове бяха публикувани в социалните мрежи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ужас, на кого е нужно това. Докато руснаците не се организират и свалят сами този малък хитлер нещата няма да се оправят.

Ами така е когато 20 години извинението за всякакви тъпотий беше 'Щом Путин така е решил. Един вид отговорността не е наша а на Путин. Ето сега отговорността да умрете пак е на Путин. Но някак си остава едно такова неприятно чувство нали?

Стига сте ревали на чужд УЙ. Това ,не са ваши проблеми.Защо не пишете за нашата ужасна корупция,неравенство,липса на съдебна справедливост,здравеопазване и т.н..

ВСИЧКО което изреди го имаме заради руската политическа мафия в България. ВСИЧКО !

Ами кой каквото си надроби...

Човек, не се занимавай с платени руски тролове. Никакъв смисъл няма да се коментира с такива подлоги.

Като се радваха и крещяха “Крим наш”? Сега да реват!

Да се оправят...Овце...Ще загинтат в чужда и безсмислена война

Великата руска армия, въоръжена с винтовки от началото на 20ти век.

Позната пропаганда на талази. Вземете дайте числа колко са мобилизираните. Или още по-интересно - тълпите от желаещи примерно в Чечня. Там дават агнета,за да те изпратят на война (по Кавказ ако не си служил - не те борят за човек. И правилно). И у нас беше така,ама пуста демокрация и пазарна иконимика... Наплоди безполови изродчета, които припадат при вида на собствената си кръв от порязване.

Аз, когато отивах в казармата едно време (бях една година свързочник, така де след 2 месеца новобрански център в Казанлък), тогава и нашите така ревяха, хем че в казарма бях не на фронта. Нормално си е, не е нужно да се засилва чувството за параноя. :)

Не е за вярване в 21 век подобна безумица в Европа...

А и да допълня, на тях поне ще им плащат по 3 000$ долара, на мен ми плащаха 30 лева, това беше 1999 година.

Поне 25% от мобилизираните ще бъдат върнати в ковчези. Още 25% ще се приберат по домовете си осакатени.

Няма нищо общо...

укрите как ще съберат армия ,като младите мъже са в спа хотелите в България или се препичат на плажа В чужбина.Явно разчитат само на оръжията от САЩ.

това не е частична мобилиzация , а пълна могилиZация на мужичетата ! ще им подсигурим беZброй братски москалски могили ! ще ги иZпратим >>>>>>>>>>>>>> експресно с груZ-200 обратно към Москалия !

"Прошчание славянки...."

Къде се великата руска армия, та Путлер вече опря до запасняци.

Жената от първото видео плаче много ИЗКУСТВЕНО - накрая ревът й преминава във ФАЛЦЕТ...

до понеделник всичко им беше наред. Папане, диванче, телевизия... войната не ги засягаше.... сега рев до небесата! Никой не е длъжен да се знаимава с тази пропаднала нация. Имат вътрешен проблем кинта и двайсет... да си го оправят! Иначе са пушечно месо в голямата игра! Като нямат топки дано имат деца за заколение!

А те , оръжията, сами стрелят.

Не е нормално, една германка внучка на нацист да взема решения за теб в България и да продължава да подклажда войната - но очевидно може. Знаем как свърши всичко през 1945-та. Немеца е тъп по натура и ще повтаря едно и също докато изчезне като нация.

А къде са видеата с мобилизираните украински момчета? Нима майките и децата им не плачат? Стига с тоя двоен аршин, бре!

Тъпа пропагандна статия. Ще постигнете обратен ефект!

То пък една изненада.... Кви са тез пушки със щикове на снимката? Тачанки нема ли? Кремъклийки? Прибират всичко наред Освен ако не си привилигерован Като синчето на Песков и други " наши " хора Лицемери Гнусни лицемери

Ще има революция в Русия до няколко години. Америка инвестира огромни средства за това и подготвя кадри.

Чакаме ви с нетърпение мили овце!

Дано да си взимат довиждане, а не сбогом, както украинци, така и руснаци!

По принцип те защитават собствената си територия и правото на живот. Руснаците се опитват да завладеят чужда държава и да проведат геноцид.

ВЪоръжените запасняци ще стигнат и до бункера Москва.

Докато търпят да ги командва някакво изкукало джудже, дето се крие в бункера като плъх така ще е. Ако обърнат автоматите срещу командирите си имат по-голям шанс да оцелеят.

Как си личите джендърските сороспии - безказарменици - това е обикновен АК-74, 7.62 с поставен щик (парадно) - пълнител 30 патрона и автоматична стрелба - с такива 70-те малките виетнамчета приключиха 53 000 янкита из джунглите.

Видяхме на песков синчето как ще го мобилизират. Интересно колко ли е партийни синчета са се записали доброволци как мислите? А синчетата на олигарсите ще ходят ли на фронта? А нашите защитници на путин защо още не са отишли доброволци?

И защо ходят???? Какво би станало, ако НИТО ЕДИН призован не се яви???

Проклета да е всяка война!

Дали ще мобилизират Дугин?

Тоест хората на другите континенти са с по-малки привилегии от угоените и самодоволни европейци? И за тях може?

ГЛИГИ,ОЩЕ ЛИ СИ ЖИВ?

Само дето 7,62 вече използват само и единствено африканските племена. Пък щика освен да си го ръгнеш отзад за друго нищо не става. Но пък и хубаво да се разбере как всички потинофили все още са на етап втората световна война.

53 000 американци за 7 години, е не е като 53 000 руснака за 7 месеца.

Тези не са мобилизирани, а специално поканени да се включат в една специална операция!

Аз идкам да видя Путин, Зеленски, Шоигу и Кадиров на фронта. Може ли, някакво видео от тяхната мобилезация. Само не ми казвайте, че всички са се изпокрили по разни бункери.

Я, то не било като по телевизора! Къде бяха същите тия разплакани бащи и майки, когато ордата на Путин нападаше Украйна? Или тогаве беше ОК, защото гинеха украинци, а сега изведнъж не е ОК. Вървете да мрете, орки!

Какво още чакаш?

Явно не си ходил в казарма.

Няма по-голям враг на Москва от .... Путин.

Шойгу ходи

Е кой ще ги организира? Да мисли тая глава...

Защо няма репортажи от фронта и успеха на контраофанзивата на украинците? Какво въобще се случва там?