"Тате, сбогом": Никой няма да избегне мобилизацията в Русия (видео)

Десетки видеа със сърцераздирателни сцени от събирателните пунктове бяха публикувани в социалните мрежи

Обратно в новината

Коментари - "Тате, сбогом": Никой няма да избегне мобилизацията в Русия (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руснак ли, на дръвника и с теслата Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине!

Тази снимка със щиковете да не е от някоя възстановка на велика битка от ВОВ? Защото ако не е, тогава определено Путин има голям проблем.

Не са хубави тези работи несь заради някькьв клоон и джуже комплексари да си отиват толкова невинни човешки животи,, големи,, мьже иньче и двамцата

Смешни джендърчета, които не са ходили в казармата ми коментират тук. Това не ви е тикток и ютубе..

А бре моме, ти какво си мислиш че се правеше в тази казарма? Педимно старите кучета се гаврят с новобранците, скатавка, навиване на партенки (знаеп какво е партенка нали), и пр тъпотии. Стрелба с истински патрони един път на месец, ако не си в кашимерията де.

Алла пугачовски привет на проруските пачаври! Квичите ли, квичите вашта мамица продажна! Ще бъдете изненадани колко БЪЛГАРИ знаят кой е ген. Колев и какво мислят за рассия всички български възрожденци! Съвсем скоро мините и куршумите дето пращаме на украинските герой ние сами ще ги изстрелваме по-руските изроди! Така че КВИЧЕТЕ продажни гниди!

Osa плащат ли ти или безплатно се дупиш на американците?

Мразя руснаците и два пъти повече проруските подлоги, БЕЗПЛАТНО!

Щатите имат 686 бази в 74 държави. Защо? Разбира се, за да упражняват контрол. Това е вид окупация и загуба на суверен! ООН ? Другите две държави с най-много военни бази в света са Великобритания и Франция! Защо ? ООН? Демек, престъпленията извършени от " нашите" са право на самозащита! Е, Питун е бил престъпник, а Байдън и европейските лидери , не ? Хайде стоп с лицемерието, а?

Ами Путин е престъпник, това го разбраха и в Африка, и там не го бръснат за слива вече.

Абе какви са тия пушки от първата световна… то ще се окаже че ние имахме по-добра армия…по мое време в казармата нямаше такива пушки дори за мостра… Имаше основно български АК47 и 74, и някой и друг драгунов….това беше преди почти 30 години…

Избор на редактора - "случаен" . Защо не дадът някой от ОМОН или ФСБ как са въоръжени. Точно ОМОН спряха десанта към запорожката АЕЦ без загуби.

... колко омонци са добре въоръжени??? На фона на исканите 300 000 знаеш ли всъщност колко наброява целия тоя отряд ? И какъв десант без загуби , какви 5 лева ??? Ти на руските медии ли продължаваш да вярваш ??? Според тях имат общо загуби до момента 1500-2000 войника при условие че загубиха 2500 само танка домтоя момент , с по 4 калпака във всеки !!! Ся ще излезе че танковете са били явно на автопилот или че украинците са пуцали по изоставени танкове май...

Какъв изрод трябва да си да изпращаш хората да убиват или да бъдат убиване в името на скалъпени лъжи! Ако беше мъж Путлер щеше да разбере грешката си навреме и да поеме отговорността! Блъфа му не успя! Никакъв играч не е щом продължава са вдига мизата, пълен боклук! Посредствен комплексар!

Всъщност не блъфира, защото той едновременно с това ОРГАНИЗИРА РЕФЕРЕНДУМ ЗА ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ НА ДОНЕЦКА, ЛУГАНСКА, ХЕРСОНСКА, ХАРКОВСКА И ЗАПОРОЖКА ОБЛАСТИ КЪМ РУСИЯ, А ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ Е МИНИМУМ ПО 80% ЗА ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ, Т.Е., АКО ТОВА СЕ СЛУЧИ, РУСИЯ УСТАНОВЯВА НОВА ДЪРЖАВНА ГРАНИЦА, ГРАНИЧНИ ВОЙСКИ, ПЕЧЕЛИ И ТАЗИ ВОЙНА И НАЛАГА НОВ СВЕТОВЕН РЕД. А колкото до запада, той ще трябва много да внимава от тук нататък и да признае това, защото иначе Русия ще унищожи Украйна. Дойде краят на терора за руснаците в Украйна.

Защо не питаш Америка това?

Новобранците са въоръжени с винтовки от Втората световна война! Ето това е "несъкрушимая и легендарная",ХА-ХА-ХА!

Не съм сигурен май са от първата световна…. На прадядовците им

Този плач на майки няма да е на добро за Путлера ! Ще му се разкатае майката!

Само мамините синчета и джендърите ги е страх да се бият за честа и славата на родината си.

Каква чест каква слава за руснаците! Срам, и то огромен! Честта и славата са за украинския народ! Позора и проклятието за руснаците, търпящи новият Хитлер- Путин Високият Ток

Абе вие забравяте войните на сащ а?

А да помогнем на гърците не може ли .?????????????????????? То бива ама толкова мезе на едно място , не може да бъде .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И на това му викат ПРОБЛЕМ .!!!!!!!!!!!!!!!!!! Съвсем се изнежихте бе ГЪРЦИ , поискайте и ние ще ви помогнем без пари .!!!!!!!!!!!!!!! Що слюнки събираме след тази новина .!!!!!!!!!!!!!!!

Който си го търси ще го намери .За Родино колко няма да стане като се има за Руснак.

Смърт на Путин! Смърт на руския фашизъм! Свобода за Русия!

Защо? (нерегистриран) Защо аз и семейството ми трябва страдаме заради намесата на ЕС в Украйна? Какво изобщо прави ЕС в този чужд за нас всички конфликт. Когато САЩ и ЕС нахлуха в Ирак и Сърбия ООН не реагира, никой друг не се намеси и светът си остана стабилен, а Ние в България не пострадахме.

Защо не продължи с пълния списък на военни конфликти в които са участвали всички робовладетели(направо сътворили да го кажем и създали днешния свят в който всички ние живеем в гадното ЕС и САЩ)...да кажем за последните 100 години поне. Все пак искаш да оправдаеш 2/3 акваторията на Украйна(т.е. 2/3 от газовите им находища които няма да спекулираме колко са и за какво стигат) и 1/2 от петролните им пак без да гадаем колко и какво (измислените днр лкр или квито трибуквия бяха там) ...слабо слабо...само Сръбия и Ирак си повтаряте....а кале са северните острови на Япония, а Китай, а Афганоста, а Грузия, а Чечня, а Сирия...много субективно изказване другарю....

И прехвалената красная армия бяга и подлежащите на мобилизация панически напускат "Великата империя" ха,ха! Началото на края на кремълския ",Наполеон"!

То и от украинските " бежанци " половината са мъже подлежащи на мобилизазия. Но това не е новина, важто е да се плюе по Русия, пък после инфлация.

Мани ти я тая лелка ,виж ГЪРЦИТЕ в СОЛУН как са го закъсали.!!!!!!!!!!!!!!!! 10000 ДИВИ СВИНЕ са обградили СОЛУН .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Гърците пищят от страх.????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Зеленски в историята на 21 век ще остане като най -простия шут на света, който изгуби за има /няма един мандат 1/5 то от територията на държавата си.

Този Зеленски ще остане в историята като герой, а Путлер ще остане като Хитлер 2

Смях........

Нино (нерегистриран) Тази тъпанарка иска Укрйна в ЕС колкото се може по-бързо без да са изпълнили нищо,а заплашва други страни.....

Л@йнен кой я избра?!? Кой контролира решенията,които тя взема или оповестява?!? Кой ги контролира тия начело на ЕСкоито на практика ни управляват?!?! КОЙ?!?!?Май НИКОЙ!!!! (нерегистриран) ЕС вече не е икономически,доброволен съюз на европейските държави, ес вече е част от сащ,управляван директно от тях посредством медицински лица /някъде ползват и професионални комедианти../ Ес от началото на годината не е взело едно полезно и смислено решение за европейските държави и граждани,които издържат такива л@йна като л@йнен.. Народът ще я свали тая!!! Никой не отразява протестите в ЕС против високата инфрация!! Никой!! Навсякъде се дъвче оср@йна и милиардите $$$ за оръжив,които сащ и ес наливат на американската оръжейна индустрия!!!!!!! Превърнаха целия ес кат оср@йна!!!!!!!Целят война между нато и Русия на територията на ес ,следва Китай,ползвайки Тайван, след което сащ искат да останат единственият полюс в света.. но тва всички знаем,че няма как да стане!!! Долу сащ и нато!!!!!!!

Аз ще излежа от три до десет години затвор....По добре е отколкото в огъня

ТАКА СИ МИСЛИШ ЧЕ ЩЕ ЛЕЖИШ. ВСЕКИ ДЕН ША ТИ РАЙБЕРОВАТ ДИРНИКА,НЕМА ДА МОЖЕШ НИ ДА ЛЕЖИШ НИ ДА СЕДИШ.

Съжалявам , момчета . Чичо ви Сам(Байдън), до тук я докара .. Тяхната алчност няма край .

добре беее, направо си е класика! байдън се насрал, ама лайното на путин в щаните! само дето когато путанин нападна украина през 2014г президент на щатите беше обама!

поне ще видят свят, преди да ги закопат нейде като кучета! ако изобо някой си направи труд да ги копа!

ще се върне татко ти но с дървен костюм

Песков младши се отърва

Това е истинския живот - гаден и жесток. Повечето хора, глуповато си мислят, че собствения им живот им 'принадлежи' - няма такова нещо и никога не е имало. Правиш това което ти се каже, иначе санкции. Тия колкото и да реват няма да се разминат със съдбата си - такъв им бил късмета. Такива като мен мен, само могат да бъдат благодарни на съдбата, че не са в това положение. Мен ако ме мобилизират ще ставам само за пушечно месо, ще ми пръснат тъпата тиква още при първото сражение.

Прочети малко и се информирай. Дори да те вемат и на първа линия в окопите пак имаш големи шансове за оцеляване. Статистиката от войните показва, че който оцелее в първите... 1-2 месеца или 1-2 сражения после оцелява дълго. Не е добре човек да е БЕЗУМНО смел.

Другаря със двата самолета и трите танка ,много лъжеш човеко ,много ,в поделенията пълно с 34 ки които не палят и смешните мтелбета,от които ако тръгне една четвърт ура.

О-о, НЕ, в грешка си! Там където бях трябваше да изкараме за нарязване старите Т-34-ки. Войската трябваше да ги разкомплектова, да свали оборудването и да източи горивото. После връщат по една лейка, колкото да стигне до гарата за натоварване и после до завода. Тези танкове ЗАПАЛИХА всичките от раз, без отказ. Не знам какви са били плановете, те естествено са били секретни, но на близо в района имаше отделно и център за обучение, също и други складове с дрехи и т.н. Практически ако докараха хората, можеха да ги облечат и качат на танковете за часове. А практически поддръжката на всичко това беше много евтина. Това което се ВИЖДАШЕ по поделенията е само малка част и естествено не беше най-доброто.

Явно си в грешка, Т34 никога не са били на бойно дежурство. Руснаците са ги оставили след ВСВ като ненужни. Т55 е друго нещо , Т72 беше лукс.

Сега ще станат тор за украинското жито.Ура товариш,путлеристи. Га пяхте на стадиона не ревахте,сега ще ядете бахура.

Над 700 урки , един Миг29 и два Су25 са дали фира днес. Иначе урките са пред Москва. Украйна след 6 мобилизации, вече няма годни мъже да служба. Контранастъплението ( 20 000 убити украинци ) беше последния напън и то защото руснаците се изтеглиха и сериозни битки не е имало. Загубите са 1:10 в ущърб на Украйна. По воъражение превъзходствато е на Русия Само факти, спестете си тъпите коментари и заплахи. Нета помни дълго и да не се видим в съда с някои от вас.

Пий си хапчета , мийси краката и си лягай и не се излагай руско подлого

Извади си главата от задника

А ПА АЗ ДА ТИ КАЖА Е.. СИ П...... М.... НА.

Канешна товариш, я вас понял. Лонг лив Копейкин.

Не се напъвай и руски не знаеш.

Какъв си ти... да се радваш на смъртта на млади хора. Комунист?

НЕ. НАЦИСТ Е.

Успокойте се, няма да се върнат.

Руската сган отива на заколение. Дано путлер управлява още 2000 години, за да изчисти този тумор русия веднъж завинаги, защото Сталин неможа.

Руснаците плачът а българите се смеят.и коментират..и чакат злорадо да рухне Русия Путин да умре..руският език да се забрани..и по доб.е да изчезне..и тогава едва тога в България всичко да си дойде по местата..да се отърве от тая злокобна сянка от това робство руско..тогава ще потече мед и масло ще достроиме тракия..здравеопазване..достойно заплащане етнически мир весели и трудолюбиви мангали..имено и само тагава ..ЩЕ СЪМ ЕДИН ГОРД И ЩАСТЛИВ БЪЛГАРИН.защото Русия няма повече да ни пречи няма да ни мачка да ни продавй скъпа газ и да се меси в нашите държавни интереси. Колко проста плоскъдъна лозка трябва да си за да повярваш в това..

Ем, ти си точно една такава плоскодънна лоЗка и аре потъвай по-бързо нахуй, че да се отърват свестните по тая територия от мъртвия товар като тебе, та поне догониме Румъния в следващата петилетка, която такива любовни връзки с Рашка няма!

За всички диванни щабни офицери с виртуална служба в някоя аркадна игричка. Говоря да БГ армията по време на соца : При евентуална война : За всеки летец имаше 2 нови самолета За всеки танков екипаж 4 нови танка Оръдеен взвод по 8 нови оръдия Калашниците - неограничен брой Всеки квадратен метър от турската граница се бие от поне 2 ракети земя-земя Имаше Миг 23 , който стигаше до Истамбул, и се връщаше, Миг 29 не стига до там. Имаше ракети Скъд до Истамбул ПВО (там съм служил ) покриваше 6 зони една след друга. И това беше скромната БНА. А сега си помислете за Русия с какво разполага.

Ама снимката направо кърти! Това е снимка вероятно от подготовката за военен парад. На около се вижда съвременна обстановка, а в същото време войниците са облечени с дрехи от ВСВ. Пушките са още от Първата Световна и са ползвани и през ВСВ. Кой ползва сега такива пушки и щикове бе?

Обявете една мобилизация в България да видим дали ще се съберат 40%.Като чета ,какво е отношението на младите към военна служба, ясно е какви ще са последствията от мобилизация.

“Русия е забранила преподаването на български език, затворени са неделни училища и центрове в Запорожка област. Това потвърди по Нова телевизия проф. Владимир Милчев, декан на Историческия факултет в Запорожкия университет. 30 български села има в района, имаме много добра мрежа от неделни училища, които се подпомагат от българското министерство на образованието и местни меценати. Моите приятели от тези села ми споделят, че е забранено да се преподава на български.”

Питай украинците ,те са по измислените числа .!!!!!!!!!!!!!!!!! Според тях не остана руска армия .!!!!!!!!!!!!

Грубо около 1200000 се пази напълно окомплектована със съвременно оръжие . Та с кои от тези са се били "смелите " украинци .???!!!!!!!!!!!!!!!

Абе руски смрадльо, ами кои са тези 55хил. убити руснаци -неелитни ….

Колко Национални предатели има тук , за никаква слива неставате туй да знаете До живее байдън пич на пичовете от гора казичане

Кой точно 'нация' сме предали? В твоя случай мисля че по-скоро иде реч за порода..

Ама не казваш на кого предаваме България … От мен да знаеш, 140 години, България не е спирала да бъде предавана, разбирай СПЪВАНА по соя път на развитие от мръсната руска държава !!! Ето защо България винаги е била на последните места по всякакви показатели на стандарт и качество на живот. 140 години едно и също НАСТЪПВАНЕ НА МОТИКАТА, заради мръсната руска политика!!!

От 30 години нямате "руска политика". Къде сме сега? На горе отдолу

да, бе, нямате, я виж всички холдинги и партии.

Това подобие на държава- пРоссия, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да бъде ударено с ЯДРЕНО оръжие и да прекрати съществуването си! Примитивните обитатели на тази световна цивилизационна язва, трябва да робуват в държавите от Запада, докато се цивилизоват и асимилират, и с което да прекратят манията си за някаква предопределеност, спрямо останалите народи. пРоссия ДОКАЗА, че няма вариант за мирно съществуване с други държави и народи. Дошло е време да изтече в канала на човешката история !!!

Запомни ,ако не можеш си го татуирай на челото "Когато си прост е за цял живот "

Ами Николайчо, виждам знаеш какво трябва да сториш с челото си … Действай и снимка да покажеш !

Над 700 урки , един Миг29 и два Су25 са дали фира днес. Иначе урките са пред Москва.

Значи напразно реват за тези. Ще се върнат живи. Да ама не.

На всяка мобилизация се реве.

Чета пропагандни клишета и ми е интересно че не се учат от въдичарите, не всеки може и не всяка риба се хваща .!!!!!!!!!!!!!! Но си мисля че по вероятно тези 300000 запасняци са по скоро за украйна , не само за 4 области .!!!!!!!!!!! Иначе редовна професионалната армия се пази за други събития .!!!!!!!!!!!!!!!

'Иначе редовна професионалната армия се пази за други събития' И коя ще да е таз тайна 'професионална' армия? Да не е случайно 'елитната' 1-ва Гвардейска Танкова армия дето украинците здраво опердасаха 2 ПЪТИ - край Киев през Февруари-Март и сега в Изюм?

ще избегне мобилизацията. Хващам се на бас.

Ще лежи десет години в затвора

В затвора ще лежи баща му, а сина - в оповръщана канавка със сприновка хероин в ръката..

Дебилите в 'асвабадения' Мелитопол които поискаха руски паспорти, сега получиха до един повиквателни - ХАХАХАХАХАХАХХАХАХА

Всяко нещо си има цена-мира също. В случая цената е Донбас и Луганск руски, за Крим дори не си струва да се говори. Нищожна цена за световния мир

'за Крим дори не си струва да се говори' Уви, Ватя - чакат те мнооооооого неприятни изненади :)

Тъпанар! Все едно да откъснат от България няколко области. Долно руско мекере!

В Москва жени плачат, прегръщат и прекръстват мъже в друг мобилизационен център. Баща прегръща на раздяла 25-годишния си син и му казва: "Пази се". Младежът, представил се като Дмитрий, казва пред медиата "Осторожно новости" в "Телеграм", че не е очаквал да бъде призован и мобилизиран толкова бързо Не плачете ,а излезте по улиците всички,тогава диктатора и неговата шайка ще бягат в Северна Корея.

Тия Руснаци какво са се размекнали, американските войници всяка минута водят война някъде по света, но техните жени и деца не плачат.. . . Или може би са свикнали вече.

Американските военни не са призовавани насила да служат..

Браво трябва да се защитава родината.Вие който плюите сте мръсни Долни ОВЦЕ. Браво родината зове трябва да се защитава родината долни мръсни страхливци. Браво на всички отзовали се да защитават държавата. Гласувайте за ПП Възраждане само Възраждане ще спаси България. Всички останали са Долни продажници.

А дали ще пускате същата пропаганда, ако утре се обяви мобилизация в България? Или тогава ще разчитаме на мажоретките от парада на Гергьовден?

Правите чалга концерт и всички са налице доброволно да мобилизация.

Защо си мислите че само с УКРАЙНА ще свърши това , не си ли помислихте че може да сте неприятно изненадани.?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

То е ясно, 300 000 армия не е за Украйна а за Европа. Рев, сополи, рев, сополи идва от ЕС.

Искам да видя 300 000 въшливи орки само с Полша да се пробват..