Таско Ерменков: Моля да бъда извинен - най-искрено!

След като донесе паника и куп отрицателни реакции, червеният депутат заяви пред народните избраници, че "не е целял възбуждането на необосновани страхове у хората"

Обратно в новината

Коментари - Таско Ерменков: Моля да бъда извинен - най-искрено! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали никой не се съмнява, че другаря Таско съжалява и то "най-искрено"?!

"Извинение не лъска обувки". Ива две думички, които не одобрявам и не понасям - това са "извинявай" и "съжалявам". Абе сгафиш - в повечето случаи съзнателно, а после извинявай - айде без тия!

Таско да го давали на прокурор, а Герб, Делян Добрев кога ще ги дадат на прокурор за престъпното бездействие за водата в Хасково? !?? Хасково 2 години е на водоноски. Водата е със същия състав и радиоактивност обаче Герб удобно те повдигат темата. А замазват с Таско. Прокуратурата къде спи? Или обслужва политически вярно Герб?

някой казал,някой ,някой ,нещо ....като махленски клюки на селски мегдан...това и в този вид народно събрание е съвсем безполезно-сборище на тъпи кухи /но много алчни/селяндури,драпали и с цената на всичко докопали се до властта..днес едните-утре другите,нагледахме се и се наслушахме на простотиите им,не мислите ли,че е дошло време за тотална промяна..годна -негодна ,само водата ли..хора,винаги си имайте едно наум,щото в тази държава всичко е лъжа и измама!

Това злобно изчадие, само човек като му гледа мутрата, може да повърне. Класически екземпляр на болшевик-динозавър с кучешко сърце.........

Вие си плюйте по Ерменков, но си имайте и едно наум за водата. Или малко са ви лъгали още? Щото на мен ми дреме, че пиете отрови, ама на вашите деца едва ли....

ама си ченге от ДС и трябва да си получиш заслуженото

имаш достатъчно правни основания за обвинение. Не се колебай този път.

имаш достатъчно правни основания за обвинение. Не се колебай този път.

прокуроре, ако сега пак не му повдигнеш обвинение, чакай трета серия изпълнения по гащи и ах,пардон, извинете от Таско.

ако сега пак не му повдигнеш обвинение,чакай трета серия .

ако сега пак не му повдигнеш обвинение,чакай трета серия .

Само му вижте името на тази комунистическа издънка - таско и ще ви стане ясно,какво представлява в същност.

Само му вижте името на тази комунистическа издънка - таско и ще ви стане ясно,какво представлява в същност.

Така-аа, значи си имаме нов глагол - "...се нови из София"! Вие новите ли се, или още се старите?За такива поетът беше написал "Пази, Боже, сляпо да прогледа....", а незабравимият Бай Радой добави "...И пази, Боже, слабо от победа!"

Водата е синя, пичове! Едно време ми казваха, че имало уран във водата около град Раковски , защото била синя... Да де ама не било съвсем така. Сега имало отрова във водоема на София, само дето вода се пие от друг язовир... Някак си, за да има отравяне трябва това да мине под носа на всички, които следят за качеството и те да си затраят... Може, но чак да е така е трудно да се направи. Ерменков просто се издъни като махленски ерген. Въпросът е сам ли си пусна тъпия слух?

Това са абсолютно ченгеджийски похвати, каквото и да обяснява бившето ченге Таско целта му е ясна, да всява смут и несигурност в хората. А дали ги пише вечер по гащи или без гащи няма никакво значение.

Нека Ерменков каже поименно своите пет/5/ източника на тази информация, както и името на "приятеля", който му е съобщил, че се излива "отрова" в язовир Искър, и не бива не само да пие, но и да готви с водата от водопровода. Също така трябва да каже, че е подведен от следните лица, които следва да изброи поименно. Ако не направи това, тогава аз го смятам за ЛЪЖЕЦ И ИЗМАМНИК, който си измисля обстоятелства и факти за да разпространява слухове и клевети.

"Ерменков е на мнение, че ако още в началото на седмицата, РЗИ и държавният здравен инспектор са заявили, че в София с водата всичко е наред, е нямало да се стигне и до публикацията му." Същото написах, когато избухна скандалът. Институциите реагирали "своевременно", Ерменков се извинява...От какъв зор?! Биков вместо да подаде сигнал в прокуратурата, която да разследва защо институциите не се реагирали цяла седмица на ширещия се слух, тръгнал с рогата напред...

даам, после всеки ден някой ще си пуска слух след слух кой от кой по-брутални, а институциите ще се надпреварват да ги оборват...

Мда, водата е от националната сигурност; шефът на ДАНС бил в течение, че от седмица се носели слухове, но ненамерил за необходимост да реагира и да ги пресече... На мястото на Таско Ерменков щях да напусна НС, но нямаше да се извиня. Естествено, щях да стигна до края и да съдя виновните институции и биковчетата в ЕСПЧ.

Всеки може да си пуска слухове. Това не значи, че някой човек на отговорен пост трябва да ги тиражира. Ако е бил толкова чак загрижен -звъни на шефа на ДАНС /нали е божем депутат/ или пуска запитване в комисията по съответия ресор и- ако няма отговор- чак тогава бие тревога.

Ти май не си в час, че Ерменков сам си пуска тези слухове и сам си ги опровергава. Обаче той ги е "научил" от 5/пет/ "независими/ източника, на които може да се има "пълно" доверие, но те не можели да кажат истината, защото имало евро председателство. Ти не осъзнаваш ли, че си един смешник?

ЯНКО, АРЕ СЪБУВАЙ ГАЛОШИТЕ И ДА СИ ЛЕГАМЕ.

Страната на емоциите. Ама аз, ама ти, ама така , ама иначе... В нормалните страни политиците мислят преди да говорят и, ако все пак направят публичен гаф, си подават оставката- немедленно. В Българийката гафовете са ежедневие, оставки не се дават, дават се извинения. До следващия гаф.

Един филм...Господин Никой ли беше, та там ставаше въпрос за отравяне водата на София от гадните империалисти. Та сега Каско се вживява в ролята на Ем. Боев да спаси софиянци от отровата. Ама празноглавеца постигна точно обратния ефект...като всичко до какво са се допряли другарите де !

Таско, гооолям дебил си бил , бе!

всички депутати един месец само на чешмяна вода. ако никой не пострада, ерменков да се извини пак!

Когато Пънкин излъга нагло, че е намалил външния дълг, който дефакто е удвоил, защо герберчето от Бургас не му поиска оставката?!?

На Ерменков и на Нинова едно голямо БРАВО. Само благодарение на тях няма никога да гласувам за Бсп. Всички други са ми симпатични, но тези отровители НЕ.

Гласувай тогава отново за герп, явно още не си разбрал що за стока са или си на хранилката им. Докато си изкарат мандата, ако въобще има дори теоретична възможност за това, в страната сигурно ще сме останали под 4 млн. българи.

ВИЕ ПРОСТИТЕ СИ СЕ РАЗБИРАТЕ, МА. ЗНАЕМ СИ.

Преди не ядоха асфалт , сега и вода не пият. Комуноидите тероризират обикновените хора.

PEYTSCH

Тоя можеше да се провикне БОМБАААА и едно Алах акбар...и пак щеше да се извини...най-искрено...Щото целта оправдава средствата...

. ПРАВИ СЕ НА МЪЖ И КАТО СТАНЕ НАПЕЧЕНО, МНОГО ВИ МОЛЯ ДА МЕ ИЗВИНИТЕ. Е ТЕ ТОВА МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ САМО КОМУНИСТ. МНОГО ВНИМАВАЙТЕ КОГАТО И ЗА КОГО ГЛАСУВАТЕ НА СЛЕДВАЩИ ИЗБОРИ.

носи акъла на кифлата от Пловдив , дето потроши колите де. Корназлия...всичко му е равно... Ама видили зор ред сополи , ред сълзи . Като всички другари де ...докато спаси кожата . После пак отначало...ха ха ха

По добре си подай оставката. То това червените ви бива само да лъжете и плашите хората. Тъпанар.

За такова тролене от публична трибуна, всяване на паника с откровена лъжа, оставка? Каква оставка бе, тоя си е директно за затвора.

Нинова няма да направи лошо да го разкара този Таско.

по добре да се разкарат и двамата...още по добре пък цялата кочина от Насрано 20

Ерменков ти си най-големият образ в БСП за мен. Да си жив и здрав още дълго да ни радваш.

Нормално задействане на Институциите , Ерменков ги задейства ! Каква е неговата грешка , че извика че водата е мръсна в Неделя ,ако беше в друг ден никой нямаше да забележи неговите остри забележки ! Нищо лошо не е направил , помислил е за нашето здраве и своето ,след като никой не си мръдва пръстта цяла седмица да провери ! Дядо каза , ако бебето не заплаче , майката няма да се сети да го нахрани !

Не е лесно да си прост, че е за цял живот...Иване

И защо така бе драги ?И защо това да е фалшива новина че водата в София е мръсна?Кой доказа това нещо?Нима вярваш на компания ,която всекидневно лъже със сметките и вдига цената на нашата вода-купува я по 6 стотинки, а на нас продава по 2,35 лв?Направила компанията проверки.Докато няма проверка на водата във всички софийски квартали от независима лаборатория (а не от тяхната) не може да им се вярва.

Ако се казвах така отдавна да съм си сменил името Тас е медна съдинка дето се използва в обществените бани да се подмиваш. Вече е късно да си сменяш името, можеш на първо време да се закълнеш, че олееш ли се с водка, няма да бараш компууутъъър!

или си дърт комуняга или нямаш близки и роднини, да бе нямало последици от Черпнобил. А защо ядяха и пиеха всичко екологично чисто. Защо им се носеше всичко по домовете - и вода и храна. Моята съпруга почина от Чернобил - рак на белия дроб. И понеже това се случи след 89 г. лекарите вече свободно говориха за вредата от него. Казваха, че пикът ще се разрази след 7-8 години след аварията. Господ забавя но не забравя, а най-лошо когато удря там където най-боли - удря деца и внуци. Сега не се радвайте че имате милиони, че имате къщи и имения на Запад като Стнишев и Боковата чака ви възмездие!

,,..Характерно за дейността на Джержински е, че като неотменим жалон в дейността си поставя своята безкомпромисна себеотдайност на олтара на революционната победа. Някои съвременни изследователи считат, че този негов похват е заимстван от възпитанието му за йезуит в ученическите му години. В историята на „тайния фронт“ той въздига провокационната дейност на междудържавно ниво. По-късно след смъртта му цялата методология по инспирирането на „революционни ситуации“, провкации ,лъжлива пропаганда,фалшиви новини ,организацията на „народни и антиимпериалистически фронтове“ и свързаните с тях „активни мероприятия“ официално са провъзгласени на VІ пленум на Коминтерна като държавна политика на СССР...,,

Таско Ерменков и Кристалина Георгиева са изпратени от БКП да се учат в САЩ ! Каква е разликата , Таско си остана верен на Социалистите ,а Кристалина стана Американка и намрази България и Българите !

Анализирайки фсички факти и данни аз достигнах до извода че истината не е в това което е очевидно и логично но е по разбираема за тези които я търсят защото когато и преди се говореше за този проблем имаше неизяснени обстоятелства и фалшиви новини .Но този който търси истината ще я намери и даже и след като е достигнал до същия извод до който беше достигнал първоначално .Надявам се че съм бил ясен .

Аз съм също философ и ви приветсвам, все пак "всички""-"фсички" не е добре.

Стила на полученото от Ермевков съобщение е от добре познатите ни от миналото писма : изпрати това писмо на поне 5 мя твои близки иначе ще ти случи нещо ужасно. Толкова е елементарно, че има само два възможни варианта - или въпросният "другар" е прекалено наивен (глупав) или има умисъл в действията му.

Ами то на челото му е изписано колко е тъп!

не се казва ДОНАСЯМ ПАНИКА, а ВСЯВАМ ПАНИКА.... /вж. заглавието/

Ташко Ахмака ,Кутю Спина,Кире Трафиканто,Курм Кръволока и Славча кашаварина са петте свирепи мутри за тормоз над българите на червената вещица Курнела де Вил Позитано!! Време е Бойко Велики да прати пак качулките да им надуят простите червени кофи с тупаници! ОСТАВКА ,АРЕСТ И ЗАТВОР ЗА ЧЕРВЕНИТЕ КХМЕРИ!

Другаря Таско и оставка? Никога!

по скоро въдвореване и то възм най скоро

Този образ, който си преписва компютъра и го поства в коментарите, няма ли да го блокирате?

Тези от БСП дето вината, я приемат с " мезета ", не им щем извинението, не мога да им простя Чернобил, а искат Белене да строим, този народ си заслужава управниците, щом позволява толкова много да го крадат и лъжат.

Що за родители да го кръстят така...бил е подиграван 100% в училище и казармата....как се е отърсил от всичко това,че и депутат станал

ти си голям тъпанар

ДИР,КАКВО ВИ СЕ СЛУЧВА С НОВИНАТА И КОМЕНТАРИТЕ ПОД НЕЯ!? КОЙ ВИ СПАМНА ТАКА МОГЪЩО,МОДЕРАТОРИ,ЦЕНЗУРА,ИЗЧИСТВАНЕ НЯМАТЕ ЛИ СИ?????????????????????

след оставката и издухването на техния Председател на Парламента, забравих му вече името, и издънката с Делянчо ,все се опитват да изравнят резултата, но все не успяват.

тогава ,след аварията в Чернобил, БКП бяха пуснали съобщения, че "ядрен облак вали над България", дали нямаше да има паника?Която да нанесе повече щети от реалните такива!Впрочем, така и не се появи информация, каква е била степента на заразяване !До колко е била опасна? И ако е била толкова опасна, каква ще да е била в Румъния и Молдова?Историята всеки си я върти като ръкавица-както му е удобно!

В цивилизованите държави просто обясниха на хората какво да правят с храната, как да мият и изкисват зеленчуците, докато ние си ги ядяхме, България е на първо място по вторично погълната радиация, с млякото от животните хранили се със замърсени храни. Помните ли кулите, когато се сринаха, как хората слушаха и се подчиняваха на полицията, вървяха по тротоарите, когато трябваше да се изтеглят, в началото има паника ,нормално всеки бяга , докато се организира полицията и кризата се поеме от съответните институции.

Абе нищо не рабираш ти - руската радиация даже е полезна! Виж за японската - не знам ...

Колкото и да се опитвате да оправдаете другарите, извършеното от тях е геноцид. Хубаво, че са им докарвали чисти зеленчуци със самолети от Южна Америка - сега можем да им се наслаждаваме как векуват, а половината жени в България са с проблеми с щитовидната. Как не ви е срам.

И след като:"г-н Димитър Георгиев, председател на ДАНС. В личен разговор ме информира, че подобна информация от седмица се нови из София. ", ако е от грижа за гражданите, ГЕРБ защо едва сега реагират?? Цяла седмица да се носи слух и никаква реакция от тях - те спали ли са през това време, че са оставили хората да се тревожат напразно или както проспаха и решенията за превозвачите ли, апропо - някой някъде още да говори за тях??

А дали не са изчаквали някой от БСП да реагира, за да се хванат за него и докато го разнищват, да отклонят, да подменят от дневния ред темата за превозвачите!!