Пребитата Сияна ”тренирана” да не плаче при болка

2-годишната Сияна, която бе жестоко пребита от майка си, има типичното поведение на малтретирано дете. Тя не плаче, дори когато изпитва болка.

Обратно в новината

Коментари - Пребитата Сияна ”тренирана” да не плаче при болка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

BDSM отрасълът си намери още един бъдещ клиент.

ПОЛУДЯ ОТ ЗЛОБА ТОЯ СВЯТ

ПАК КАЗВАМ-ВРЪЩАНЕ НА СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ ЗА УБИЙСТВА И ГАВРА С ДЕЦА!! ХАЙДЕ ДА НАПРАВИМЕ ПОДПИСКА В ЦЯЛАТА СТРАНА, А ЕС -ДА ГО ДУХА!!! ДА СЪБЕРЕМ 1 000 000 ПОДПИСА В ПОДКРЕПА НА СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ!! ВИЖТЕ УНГАРИЯ-ВИКТОР ОРБАН, ТЕХНИЯТ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ ИСКА ДА ГО ВЪРНЕ- И Е ПРАВ!! НАШИЯ ГЪЗОЛИЗЕЦ И ДУПЕЗАВЕЦ, НА НАШ ГРЪБ, ИЗЧАДИЕТО БУДА-БОРИСКОВ-НЯМА ДА ПОСМЕЕ, АКО НЕ ГО ПРИНУДИМЕ, А ЗРОДИТЕ, ДЕТО ДА ХРАНТУТИМЕ ДОЖИВОТ ПО ЗАТВОРИТЕ, ТЕ СА ИЗРОДИ, САДИСТИ, ИЗЧАДИЯ-ТЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ НИТО ДА ЖИВЕЯТ, НИТО ДА ПИЛЕЕМ ПАРИТЕ СИ ЗА ТЯХ. МЕСТОТО ИМ Е В ОБЩ ГРОБ-ПО-ЕВТИНО ЩЕ СТРУВА, ЕДНА ЯМА ПЪЛНА С ИЗРОДИ!!И БЕЗ ОПЕЛО!!

Каква жестокост... Не стига, че изродката е пребивала това малко детенце, ами не му е давала и да плаче. Това не е майка, да я съдят за опит за убийство на детето.

Затвор поне 15 години!!!

тествахте ли ?

Тоя изрод изобщо не е майка!Заедно с акушерката,която преби 4 дневнотоо бебенце вболницата в затвора до края на живота им!

Ужас, милата душица.

за подобни "родители" трябва електрошок по три пъти на ден, поне през първите десет години от престоят им в лудницата... двукраки кенефи са това...

За подобни "родители" трябва също ежедневен подобен физически тормоз със забрана и звук да издава, ако не - още бой.

Шило

Това дете от какво ли има нужда? Все пак е на лечение, може би са необходими средства за медикаменти, храна...Дир, имате ли възможност да проверите? За да помогнем с каквото можем

Дано да лишат родителите от права и да я настанят в приемно семейство докато бъде включена в регистъра на децата за осиновяване.

Шило

Дано

Най-опасното е,че няма да я лишат от родителски права.Била малко нервна и затова го направила.Вече ми се повръща от такава ГНУС.А милите ни горестоящи да помислят по тези въпроси как да се действа,или изобщо не ги споменавайте и без това никак не ни е весело,а Вас Ви е страх да го направите.

Изроди...

ДСП-ОЗД Търговище ще вземат мерки и най вероятно детето ще се настани в приемно семейство- най после да се размърдат социалните работници или по скоро използват трагедията за лична реклама.НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА ИМА ПРОВЕРКИ ОТНОСНО КОМПЕТЕНТНОСТТА И АДЕКВАТНОСТТА НА ДСП-ОЗД ТЪРГОВИЩЕ?

Бил съм в Търговище-едно голямо село,ако не си от тях нямаш шанс.Соц.работници правят всичко друго но не и това за което получават заплати.Забрави за проверки,те са несменяеми

много си вътре в кухнята на ОЗД-Търговище..............

Това е електоралната маса, която управлява България и на която дължим с благодарност демокрацията си. С този матря'л толкоз! Ама се били били! Ами значи са обичат! Ако н'са обичаха щяха ли да са бият? В Перник по това време вече са се омлатили едно здраво, уважили са са после и сега вече сипват трета ракия за вчерашната салата, чи останала- кога ша ги стигнат наш'ти галфони? Едно дете омлатили, един ден по- стресирано и глупавичко може да излезе, но понежи е женско то трябва да слуша и им е таман по нрава. Вие какво искате? На педагози да са праити, а ще идити ли да го хранити и обличати? Ша идити ама на най-си феродо! Мисля, че в тия общности трябва да влязат всички журналистически камери и да отразят действителния живот, за да се вижда от всички каква джунгла и какви племена има в София! Там побоят е знак за зачитане на личността, а вие за домашно насилие, протестни песни пеете. Ехееей има още много да гледате!

Тези животни нямат право да се РАЗМНОЖАВАТ!

Като гледах дядото, какви глупости ръси, че на детето нищо му нямало като тръгвали към болницата и може би там лекарите са му направили нещо, направо ми идваше, ако беше пред мен, да му прасна два и да ме запомни. Егати малоумника прост.

Дядото беше видима пиян и фъфлеше. За бой са журналистите, които им дават трибуна на подобни боклуци.

Журналистите са ти криви? Че показват мат'ряла? Що? Това е БГ, драги ми смехурковци - и все повече на това ще заприличва!

Престанете да ни зомбирате с псевдо новини. Идиоти си били детето- не е новина. Такива да се чистят по между си- по-добре за обществото.

За домашното насилие трябва да се говори колкото се може повече и колкото се може по-публично. Мълчанието води само до повече насилие и безнаказаност. Ама българистанците сме така - предпочитаме да си крием главата в пясъка и да преливаме от пусто в празно за политика и певачки, отколкото да говорим за проблемите си.

Ами ти като гледам и без друго си си зомбиран. Децата на идиоти стават идиоти заради поведението на родителите, а не защото са му биологични родители. Тази причинно-следствена връзка е доказана, ако не вярваш, поразрови се малко за инфо по въпроса. Детето по никаква причина не трябва да бъде изкупителна жертва за психично-емоционалното състояние на родителите си. А това че не е новина само по себе си означава огромен проблем поне в няколко отношения, но това вече е друга тема... :(

Напоследък има бум в престъпленията срещу деца.....колко убийства и опити за убийства,време е за нови закони за защита на децата от насилници и тежки наказания за насилници и убийци

След като Бг-СЪД.СИСТЕМА НЕ РАБОТИ...

humfry

"повдигнато обвинение за нанасяне на средна телесна повреда." На мен и звучи като тежка телесна повреда и опит за убийство в едно. Това дете дано не мине през домовете за изоставени деца, дано попадне на добро приемно семейство!

А сега да дойдат тия от сутрината, дето ми обясняваха колко е лоша Барневерне в Норвегия (службата за децата), дето за "нищо" взимала децата от родителите им! За "нищо", нали? И за рускинята дето разправяше врели некипели, ама от Русия! Добре, че хората имат служби дето си вършат работата! Щото в прекрасната ни слънчева родина, с въздуха, климата и селското еко-месо, "през Центъра ни в Търговище са преминали 170 деца, от които 45 са били жертви на насилие физическо, емоционално или сексуално". И това само в малкото Търговище!!! И всичките тия "родители" са ангели небесни и никога не са си били децата - после ще идат да се жалват като рускинята пред разни "правозащитни" тарикати!

И къде са бг-мамите да коментират, да се възмутят, да се организират за протест против домашното насилие над беззащитните деца ... Когато има реален проблем, тях ги няма - колко познато! Защо някоя такава активна и добре осигурена мама не вземе да осинови това нещастно детенце и да му осигури нормална семейна среда, грижи, общуване с деца и възрастни, които няма да го смазват физически и психически, да му даде образование, бъдеще?! ... Само демонстрациите на собствената си глупост при шумен случай, отразяван от всичкото журналя ги интересуват тях! А реалните грижи за едно дете в голям риск - никак!

Нали точно ти ви сутринта и описа апокалиптична картина как в Норвегия взимали децата щото съседката се била обадила на службите?? Сега пък да вземат детето от милата му майка и да го осиновят! Айде стига бе! Или така си пишеш когато квото ти хрумне!

В Норвегия ги отнемат от нормални родители за едно подвикване или забележка, или защото не се усмихвало, значи не било щастливо, или пък че се усмихвало - и какво толкова, не могло ли да се владее ... Това е проблем! За това писах на онази новина - защото там се отнемат здрави деца от здрави родители, за да се дават на извратеняци!!! Ти като не можеш да направиш разлика между едно редовно малтретирано физически и психически дете и маниящините в Норвегия - значи си точно от тия малоумни бг-мами, за които съществуват само крайни състояния, черно и бяло, няма мисъл, няма чувство, няма никаква разлика ... За едно недоказано видео и противоречиви приказки на докторята от двете болници, които са конкуренти за пациентите - "доживотен затвор", а за очевидно битото дете, едва спасено от лекарите с реални операции и грижи в интензивно отделение - нищо, нали, кво има да се вълнуваш - важното е да се заядеш с някого! Нещастници със секцио и епилации - ама май са ви се епилирали и мозъците вече - ни една гънка не се забелязва!

още при първото оповестяване за това дете се появи българско семеиство от германия което желае да осинови детето.