17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В един перфектен свят щяха да се смесят новините и да четем "Талибаните разпръснаха шумни сватби в Столипиново с предупредителни изстрели и насилие".

Ами много правилно са ги разпръснали. Това са едни курви и пиростии, които искат да си чепят задниците. Ама такова нещо при исляма не се допуска.

като някой, на който и платените на пускат. Жалко за теб.

Вие сте за кастрация и бой. Това е правилно!

"Талибаните разпръснаха протест на жени в Кабул с предупредителни изстрели и насилие" Американска демокрация в действие. Някога Афганистан беше нормална светска държава но след намесата на САЩ, се превърна във фанатична диктаторска територия на насаденият от САЩ ислям. Без САЩ, империята на злото, светът би бил по-добър!

тези, които те напраскаха минусите не са разглеждали старите снимки от столицата им.

За Иран ако го беше написал това, щеше да е донякъде вярно. Афганистан никога не е бил цивилизована нация. Все са си били козоебачи в пещери. И преди американците руснаците се опитваха да въведат някакъв ред там, ама афганците си им харесва да си живеят с разбирания от 18ти век.

"Кабул 1970" - Изображения. Разгледай. Както и да е с това е приключено.

Къде е сега америка и запада да се намеси, както си врат носа на всякъде?

Потърсете снимки от Афганистан през 70те години, жени с къси поличко, ризи и къси коси: учителки, лекарки. Лош, лош комунизъм е бил. 40 годи и демократизация родиха тия талибани.

ахахахахаха не е истина колко сте тъпи русоробите......описваш периода на монархичното управление , идиот неземен. Бутнато точно от КОМУНИСТИТЕ ( всъщност през 1978 год. те свалят президента , който пък през 1973 год е свалил от трона братовчед си,краля ). И тъпите комуняги почват няк'ви тъпи комунистически реформи , срещат съпротива сред населението ( една от причините е колективизация на земята ) и накрая , както всеки път , местните комуняги канят великият братски СССР на помощ. Руснаците идват и първата им работа е да убият комунистическият лидер (Амин) , който всъщност ги е "поканил" и да го заменят с друг такъв (Кабрал). После - добре известното затъване в афганистанското блато , продължило 9 години.

Гледаха "Сексът и градът" и сега искат да приличат на главните героини - да се шибат като свирки !

нещо като теб и порното , нали ?

Как може да съществуват отпадъци като вас? Вие сте някакви допотопни изроди и нечовеци. Направо е страшно, че има “хора” с вашия манталитет! Затова жените вече предпочитаме да сме сами. Боклук!

Ако бяха раздали оръжия на жените, щяха по-добре да се защитят от талибаните, а мъжете им се предадоха без бой. Пълни нещастници.

Че защо ако си пащун мъж да се биеш до смърт с други пащуни, които искат да ти осигурят жена робиня? Къде ти е мотивацията?

Според мен няма оправия. Да се оправят. Освен това на Запад с тоя феминизъм, в смисъл легалнии процедурни разлики между мъже и жени като жените имат огромно превъзходство, аз не виждам като мъж защо да умирам за такова нещо. Да не са роби жените, а мъжете - това не е достойна кауза. Да се разделят Запада и Изтока и да не си говорят.

Свободен свят... Русия и Китай им били проблема, а в арабските държави е като в средновековието, братче....

Трябва демократичните и свободни държави да създадат собствен блок. ЕС, САЩ, Канада, Австралия, Нова Зеландия, Япония, Южна Корея, Швейцария, Норвегия и други малки и да се намали комуникацията с другите странни режими.

ти изброи най- уредените технологично страни, но и най-скучните.....

Важното е да се отцепят и да са незаивисими райони, че да има къде да избяга човек, ако му се наложи. Нещо като независимост между съдебна и изъплнителна и законодателна власт. Не е въпрос мъже роби или жени роби е по-добре.

Санкции срещу Авганистан?

бОквар за теб ? Или е късно вече да учиш , по-добре с него - бой по кухата ти кратуна :)))

След американците винаги е така, Афганистан, Ирак, Либия - все съсипани държави, следваме ние от бившия източен блок, до няколко години и тук ще е така, помнете ми думата.

Викаш преди тях Афганистан беше оазис на демокрацията ,рай направо ,пак бяха талибани начело ,пак жената беше на ниво под кучето и тн ,щатите стояха 20 год там явно тва население не подлежи на поправка ,включително и съветския съюз са били там ,няма оправяне

Проучи какво е било 1960-19 70 година и се застреляй след това. Аман от науки хора, продали се за стотинки на дезинформацията.

Ислямска паплач

Англосаксонците ги поквариха със сатанирските си ценности. Не искат да си седят у дома и да готвят.

явно си от ислямските русофили, то вече само такива има.

3евзек

Според мен е от зевзеците, ама карай...

Ти що не си стоиш в къщи затворен да готвиш цял живот без право да излизаш от къщи освен евентуално целия увързан като мумия да крачиш зад господаря си? Това е пълно робство и сатанинство.

Щом и харесва да е опакована да готви и да я е..бът може демокрация е!