Талибани публикуваха биография на лидера си молла Омар

Афганистанските талибани публикуваха биография на легендарния си лидер молла Мохамед Омар.

Обратно в новината

Коментари - Талибани публикуваха биография на лидера си молла Омар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

порнно гледа ли като Oсама?

Продавам биографията лично подписана от автора...

Молла Омар от Афганистан и Омар Шариф от Холивуд и между тях бездънна пропаст

Да бе, нашенските медии ни информират ежечасно за всяка стъпка на терористите, но запада не може да им противостои... И това ако не е контрол над съзнанието! Поне мога да поздравя медиите ни, че са верни слуги на пропагандата!

Тази книга няма да ги спаси. ИДИЛ пак ще "превземе" Афганистан. Те вече стигнаха до Либия и Сомалия

Какво, в мола са пуснали Омари? По колко са ?

поредният психопат!

Тези талибани, дълги години ни бяха представяни за терористи. Първо руснаците, сега и американците. Ако човек мисли логично това са си местни, нежелаещи някой чужденец да им диктува, как да живеят. Имат си свои закони и правила, а ако не бяха нападани от чужденци, едва ли щяха да убиват тези чужденци...А, въпроса, чии закони за живот са по-правилни, техните или "цивилизованите", вече е все по-спорен.

Не си съвсем прав! Именно в междуособните се борби различни групировки "призовават" на помощ чужди войски. Пример - Хафизула Амин изивика на помощ руснаците! Е, те после го ликвидираха... ама се ла ви...

Иван Петров

руснаците влезнаха за да сложат ръка върху контрола на дрогата и да предотвратят разполагането на американски ракети там. американците се отказаха от разполагането на ракети, които ще литнат към тях, но дрогата си е актуална.

разбира се че талибаните са терористи, какви други да са? ходят боси, полуголи, брадати и не могат да четат

Иван Петров

Значи, 40 % от населенито в България, са терористи

А ето и част от автобиографията му: "Тази сутрин станах рано, към 10-11 часа. За разсънване застрелях един християнин. Пих едно кафе и после обесих трима неверници. Обядвах и после гръмнах с едно РПГ училище за първи-четвърти клас. След обяд спах и като се събудих отсякох главите на двама шофьори, един журналист и трима лекари. Преди вечеря изпратих пет-шест камикадзета да се взривят на няколко пазара, че да има повече жертви. Вечерях и се прибрах при харема си от 57 жени, да правя малки талибанчета!

Да би мирно седяло не би чудо видяло ...

Дърт, тъп и грозен,приятелю, този е като детенце в сравнение със задокеанските юнаци от последните 25-30 години с всичките му убийства и терор.Онези там са исполини.Като добавим, че основната част от убийствата им са на чужда територия, няма какво да кажем.А за унищожените ценности с общочовешко значение няма да коментираме.

Делян

мръсно комуне.....

Мохамед ял Омари в МОЛа?

Тоя ненормалник да не е отишъл при създателя , че му публикуват биографията?