Таксиметровият синдикат иска оставката на шефа на ДАИ

Причината е липса на контрол при нерегламентираните превози, посочват от бранша

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия откакто се събираха до НДК и чупеха и блъскаха за да убият Юбер съм ги ползвал 5-6 пъти, плащам само с карта, бакшиш НУЛА, до стотинка и само на главния булевард да се спира, никакво шляене в уличките. Като трамвай! Боклуци миризливи!

Постоянно София е в някакъв терор от превозвачи и най вече таксита. Искам да знам такситата колко БВП генерират. Колко са заетите в бранша и средно колко данъци и осигуровки плащат. Да не се окаже, че по един ден в седмицата занимават целокупния народ с проблемите на 10000 човека, които генерират под 1% от бвп на страната. Щото на другия полюс са ИТ сектора, който генерира 8% бвп с под 50 000 заети. Само за сравнение, целия туризъм декларира 400 000 заети и генерира 6,5% бвп.

Вие не разбрахте ли , че в България няма кой да ползва таксита. Който е малко по умен ,смел и кадърен в нещо избяга от тая кочина. Всичко е фалирало,няма икономика няма семейства,деца нищо. Само разни идиоти наркомани,хазартни отрепки,проститутки,сотеньори са останали и са ви клиенти. Отдавна Държава България няма. Бойко Тиквата е закрит тотално

заради тва гадно лоби България е единствената държава без Убер. Айде пуснете Убер и жълтите да се спряват с конкуренцията без намеса на държавата ако може - моля моля

В Румъния има Юбер - разкош. В центъра на Букурещ няма синя, няма зелена зона, обаче пълно с места Всеки си слиза в центъра без личния автомобил щом има Юбер

ползвам такси само с противогаз щото и маската не помага

Хайде таксиметровият бранш да започне да се къпе, мие и бръсне редовно, да бъде учтив и усмихнат, пък тогава да видим има ли криза в бранша и нелоялна конкуренция.

Нали бяха 3000 колите в момента? Сами си го набутахте като отказахте да се борите с копърките...Държавата се намеси и сега го духате...няма нелоялна конкуренция, има пазар, а заради 100-ина копърки сега сте на прага на оцеляването. Не се тревожете, има кой да запълни липсата ви.

Да идват Юбер,поне да са чисти и нормални таксита,а не смрадливи и раздрънкани кошници от Филиповци и Христо Ботев

Време е такситата да станат от Евро 6 нагоре само, а в централните части само електрички. Големите компании имат яко таратайки, кво се жалват. Нали затова се казва услуга, а те не могат да предложат такава.

Държавата липсва, това е факт, но ако някой го кажа на глас, веднага го обявяват или за платен от ГЕРБ или за член на ГЕРБ. Въобще не трябва да се изказва различно мение от официалното, защото изригва такъв фонтан от нечистотии и веднага се обяваява за виновен този, който се оплаква и всички, които са оправлявали през последните години! Трагедия!

Изгониха ЮБер, които имаха поне минимални изисквания към автомобилите. Сега масово се ползва Максим или Таксими - шофират 18-19 годишни деца с над 20 годишни автомобили - немаркирани.И не се спира това приложение.

Идеална регулация се получава на пазара. За какво са ми лицензирани таксита, които само искат още и още, без да предлагат качествена услуга. Колко таксиджии бяха част от престъпления: изоставена жена на морето, която беше блъсната, друг таксиджия отказа да вземе бебенцето на убиеца и той го уби и т.н.н всекидневни истоарии и далавери на дребно за някоя стотинка. Да фалират всички бакши, само може да се раздваме от това!

СМРАДЛИВЦИ,от години не съм се качвал на такси,няма и да се кача,за да не повърна вътре