Тагарев в НС: Бил съм съветник в МО на Украйна, но не съм получил и една гривна

Парламентът изслуша министъра на отбраната за военната помощ за Киев, танкове няма да изпращаме, ще обучаваме украински санитари във ВМА

Обратно в новината

Коментари - Тагарев в НС: Бил съм съветник в МО на Украйна, но не съм получил и една гривна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добрия светец Тагарев, и на богу не е драг !!! Не говори за гривни, а за долари селски лъжецо ! Та дори и известните на света украински повії не работят за тях смешнико.........

...този "опит", който си натрупал си заслужаваш презрението на държавата като платен агент-марионетка на щас, съгласуван с поранника за продажба на държавните интереси.....боклук.....

"Ще бъдат обучавани до 15 украински бойни санитари на месец в продължение на 10 дни. Те ще бъдат обучавани в тренировъчния център на ВМА, който вече е изграден с финансовите средства на САЩ" Аз като казвам, че в момента САЩ воюват с Русия на територията на Украйна, вие майтап си мислите.

Все си мисля че като стигнем дъното няма да има на къде ,ама явно има и по-надолу!

Прав е , че не е взел и една гривна. В € и $ може. Какъв боен и войскови опит имаш, че да съветваш бе ?

Докъде ги докара като съветник, сега е ред на Б-я.

Тая мижитурка говори за гривни но не и за долари и евро така че е възможно да не е взел и една гривна .

Щом веднъж си станал предател, то такъв си завинаги.Никой не обича предателите, освен българските политици, които априори са такива.

браво другарю, бил си шпионон по убеждение, не за пари! Партията ти изказва благодарност!

Плащали са ти в долари. Американците . Ти да не си отворил благотворителна организация. Продажник..

Този се бори за първо място в списъка на народния съд

въпреки че го изтриха-той отдавна си го е спечелил,при това с огромна преднина...

Ами заминавай за Украйна предателю антибългарин! Мястото ти не е тук, пък и БГ военен министър, марионетка, изчезни!

Добра легенда за руски агент внедрен на стратегическо място.

Големият жезъл му е плащал в натура. Иначе зарворническа гривна заслужава тавариш Тагарев.

Така ги изсъветвал, че им отнеха половината държава и избиха мъжете и разхониха жените

"Бил съм съветник на МО на Украйна, но не съм получил и една гривна." Какво си правил 5години там бе, лайно?! Какво си ги "съветвал", тогава нямаше война!?

Гривни - не, то кой ли ги иска, но долари? евро? злато ? акции в хамерика?

За ГРИВНИ никой не работи! Виж за долари и евро, това е друга работа. Та ако това не "личен интерес" и "зоупотреба с положение", как да бъде наречено? ПОДКУП ! ! ! ДАЛАВЕРА !!!!

Нито една гривна, но долари и евро колкото искаш. Бахти боклуците имаме за министри.

Хммм... сега на кого служиш е въпросът? Не на българския народ със сигурност. 1945 ни окупира СССР.В този съюз влиза ли Украина другрю Тага и рев? Вие завършил ли сте в СССР? Бил ли сте комунист,служител на комунистическите служби по семейно партийна линия? Бил ли сте агент- доносник? При всички изброени ваши качества смятате ли,че трябва да сте министър и да се представяте за демокеат? Вие сте нищо повече от един чужд агент служещ цял живот на комунистическо-сатанистката мафия.

Каква мръсна гад трябва да си преди 1989г. да завършиш военно училище и да те изпратят в СССР да правиш аспирантура?За след това не ми се коментира.

Предателят Тагарев и да не е получавал от тях гривни, като нищо от някакви е получавал долари/евро. Я от Сорос, я от други. Тези в парламента и министерски съвет, нямат дори правото да мислят за други, а само и единствено за българският народ, в което са се клели - клетва в конституцията. Попада и под ударите на членове от раздел предателство и шпионство в НК. Освен ръсенето на омраза по националност с предвидени до 4 години затвор в член 162.

Това е много лошо ! Поне ако беше за пари , да си кажеш всеки си ма цена и са го купили ! Но това е заради идеята - много по -опасно ! Надъхан от ОТАН

.....се изрита като гювендия-марионетка, ако не да заминава да съветва а не да съсипва армията и наличните резерви.... некадърен слуга на чужди интереси.....основно почистване на платените марионетки.....

в долари му се е плащало

Е какао тьрсиш тук господине отшивай исьветвай в Украйна!

В библията пише, че човек не може да служи на двама господари. А пък другарят "бивш украински съветник" е служил на доста.

Дядка, дядка. Голям боклук си

После цивреше и заплашваше да се оплаче на майка си.

Тагарев, 6 години гладен ли си стоял?

Изкуството на войната е от жизнена важност за държавата. То е въпрос на живот и смърт, път към сигурност или към разруха. От това следва, че то е предмет за изучаване, който в никакъв случай не бива да се пренебрегва. Изкуството на войната е в зависимост от пет постоянно действащи сили, които трябва да се вземат под внимание при оценките за условията на бойното поле. Те са: — Моралният закон — Небето — Земята — Пълководецът — Редът и дисциплината. Моралният закон кара народа да бъде всецяло предан на своя владетел и да го следва, независимо от риска за живота и без страх от опасността. Небето е израз на нощта и деня, студа и жегата, времето и сезоните. Земята включва разстоянията — близки и далечни, заплахите и сигурността, откритите пространства и тесните проходи; вероятностите за живот и смърт. Пълководецът олицетворява добродетелите на мъдростта, искреността, великодушието, мъжеството и точността. Под ред и дисциплина следва да се разбира устройството на войската в подходящи подразделения, подреждането на командирите по сан, поддържането на пътища, по които обозите да достигат до армията и контролът върху военните разходи. С тези пет условия следва да се съобразява всеки военачалник. Който ги познава, ще бъде победител. Който не ги познава, ще претърпи поражение. Ето защо при разискванията относно условията за две враждуващи страни, прибягвайте до следните съпоставки: — Кой от двамата владетели въплъщава Моралния закон? — Кой от двамата пълководци е по-способен? — Чии са предимствата, произтичащи от Небето и Земята? — При коя от страните дисциплината се прилага по-строго? — Коя е по-могъщата войска? — Къде командирите и войниците са по-подготвени? — При коя армия е налице повече неотклонност в присъждането на награди и в налагането на наказания? Въз основа на тези седем показателя аз мога да предвидя победата или загубата. Военачалникът, който се вслушва в съветите ми и се ръководи от тях в действията си, ще победи — нека на такъв бъде поверено командването. Военачалникът, който не се вслушва в съветите ми и не се ръководи от тях в действията си, ще претърпи поражение. Нека от такъв бъде отнето командването. Докато се стремите към ползата от моите съвети, не пропускайте също тъй да извлечете изгода от всички благоприятни обстоятелства извън рамките на обичайното. Според това дали обстоятелствата са благоприятни, плановете следва да се преразглеждат. Цялото военно дело се основава на заблудата.

Не си пплучил и една гривна, защото са ти плащали в долари!

Формално човекът е прав, не му е плащано в гривни... За да си евроатлантик трябва да размахваш знаме, което е одобрено от посолството, иначе си "зад борда", така че ясен е наративът на човечето !!!

с експерти , като този никоя армия няма шанс за победа

:)

Бил си продажник и такъв ще си умреш!

Аааа, така кажи бре... Обещано ти е сега да си ги получиш...

Г-н Тагарев,така и така тръгна с признанията,че за 6 години не е взел и гривна,но пък са му плащали от много други места,та да каже,за това време дето ще е назначен от НАТО за министър на отбраната на България,ще вземе ли поне един лев или пак ще разчита на предните платци:)))))

Потвърждаваме, че това е така. ТОЙ само даваше и раздаваше своята гривна. ВЕРНО С ОРИГИНАЛА

Баш тебе ли сложиха за наш министър на отбраната в това военно време.... никой да не ме убеждава, че не е американска подлога този.

А сега на кой си съветник (подлога) гад мръсна може би на фащ долен предераст

Един от многото соросняшко-козяшки дегенерати на хранилката на фашагите.

Плащали са му руснаците, та чак до сега.

Много сте хитри бе. Видити някой боклук и го пишете веднага руски агент

Няма начин. Ако му плащаха руснаците, "ПОСОЛСТВОТО" нмаше да одобри кандидадурата му за министър на отбраната точно сега.

Това потвърждава окупацията на Украйна от НАТО и взимането и под управление на НАТО. Значи Украйна наистина е била подготвяна активно за война от НАТО още от 2011 и този капацитет е действал много активно, за да се достигне до днешната ситуация. Кой му плаща сега и какво трябва да стори на България? Този не изпълнява волята на народа, този изпълнява волята на платците.

Г-н Тагарарев,бъдете честен и кажете,как САЩ избират хора като Вас на ръководни длъжности,с какво Ви държат за топките,за да им служите вярно и в следващият момент да се излагате винаги когато се опитвате да се защитите?Българиският народ не се съмнява,че някакъв тъпанар,който 6 години е бил съветник на МО на Украйна и е взимал гривни,то гривни никой украински служител на МО Украйна не е взимал.Българският народ се съмнява,какви и чий съвети сте давали или "препродавали" :)на Украйна щом тя е на това дередже!И какво ни чака нас българите с такъв министър като Вас!Пушечното месо в Украйна привършва!!!!

Тоя цървул не може да работи нищо..Паркетна фъшкия...Некадърник..

Ама как ще вземе гривни, при положение че му плащат доларе!

Тагарев, направи едно добро: иди на фронта и не се връщай

Плашлив е, не му стиска.

Гривна не е вземал но няколко стотици хиляди долара е вземал

Ну Пачему Кричите Так, ребятишки Дирянничние ?! —> Цялото СССР/Руско снаряжение… ——> Ще Отиде… ЗА Украйна .

Опечените укропрасета няма да възкръстнат!

Где са леопардите, где са ракетите, контраофанзива в тупик. А на кладбищата нови могили. НАТО ви прецака, а след мира ще трябва да връщате заемите. Възстановяване, но мизерия, а след мизерията трупове.

Мазник