Тагарев: БТР-ите за Украйна още са в София, ще заминат до дни

Няма да пращаме войници на фронта, повтори военният министър казаното от премиера вчера. На критиките на Борисов за командировките отвърна, че преди пътувал много повече

Обратно в новината

Коментари - Тагарев: БТР-ите за Украйна още са в София, ще заминат до дни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тагаренко да пали БТРа и да си оди на Украйна, там ще го пратят към Орловка

не го чака нищо добро

ги на собствен ход, па докъдето стигнат.

Съгласно заповедите от американския Държавен департамент, Сглобката(ОПГ ГРОБ-ПП-ДБ-Д(П)С), конструирана и сглобена от Козяк, трябва да си изкара пълния 4-годишен мандат. В следващите 4 години други парламентарни избори няма да има. Основна задача на фашистката марионетна на САЩ Сглобка, е да подготви предстоящата съвсем скоро мобилизация на всички българи от мъжки пол 18-60 години и тяхното изпращане за пушечно месо в Украйна. По причина на това, че укро пушечното месо просто свърши. Неслучайно преди 2 дни Изпърденков цъфна в Киев - да договори със Зеления сопол официалното изпращане в Украйна на български военен контингент от мобилизирани. Засега САМО България е поела такъв ангажимент пред нацисткия режим в Киев. Дупце да им е яко на мега страхливите и жестоко прости БГ-роби! Ебана ви е майката, роби! Без никакъв майтап!!!

Заминавай и ти с тях и покажи на укрите какво да правят с тях!

Докато ги прати и пристигнат , може да не им трябват вече.

Тази натрапена за министър от щатските говедари личност дори не знае, че отговорността за всичко в министерството е ЛИЧНО НЕГОВА! Боже, колко мъка има на този свят!

Много интересно бе др. Тагарев! Говориш за чужди агенти в БГ но ти си най-големият агент - как ловко успя да осуетиш всякаква военна помощ за Украйна - този ти е виновен за едно, друг за друго но крайният резултат е че нищо не замина като помощ. Путин даже и и в сънищата си не си е мечтал за такъв агент ! По-голям русофил от теб здраве му кажи! Само премиерът ни е по-некадърен от теб - и той само сапунени мехури надува

Оставка, бе некадърник! Дори това не можа да организираш както требва. Бива те само да се правиш на важен пред лекарите в Пирогов :(

Хайде и жмульо тагарев с тях най-отпред

Замини и ти с тях доброволка. Русите ще те елиминират за два дни. Мераклия :)

Даваме оръжия и се правим на Демократи,а дори не сме в състояние да се защитим от Московската доброволна пожарна служба.

още малко подготвят машините и ще ги пратят - вадят им двигателите

Няма смисъл да ги боядисват и без това те са за скрап. Още преди години бяха та камоли сега. Да питат все още живите служители на Балнканкар, как японците са взимали мотокари от тях и не са искали да ги боядисват, защото след няколко дена ще ги претопяват.

И Тагаренко качен на първата батарея да заминава за Украйна и хич да се не връща!

С тези БТР-и може и доста боклуци да изнесем за Украйна!

Качвай се

Ще свършат добра работа при отстъплението на ВСУ.

Бойко,защо и ти не се качиш на някой от тези БТР и газ към Украйна? Разобличителя

Тагаренко да хваща влака и на гости при Бандера.

Тагарев, а ти кога ще отидеш в гробищата?

Тагарецкий, шлякано дупенце такова, искам да те видя тебе на фронта как умираш мама ти д-ба и ще си го въртя на риплей назад-напред , назад-напред.

Тези присвити очи издават характер на лукав и задкулисен човек.

Тагарев да заминава заедно с БТР -ите ! И второ- не разбрах кой поема разходите за транспорта им ! Тагарев обеща да не плащаме и доставката им , а дали е така - не казва ! Относно хипотезата, че Денков е обещал нещо на Зеленски, което не желае да оповести , то , ние по принцип не вярваме на слухове, докато не бъдат официално опровергани !

Такива като този, защо Съдбата ги държи още живи? Същите предатели, продажници и антибългари са и останалите политици в управлението на държавата. Ако имаше правда в този живот те трябва да са или по затворите или в отвъдното.

Качвайте и тагаренко на един от бтр-ите и чемодан вокзал.

Първи пращат копейките на фронта. С приоритет са тези с най-много коментари във форума.

По-голяма вероятност има Тагаренко да иде при Бандера.

Ама вие ще берете душа, да се биеш наживо не е като да се биеш във форума

Кой ти казал, че ще се бием на живо.

Ауууу, колко страшно. Ко шъ праим ся?

Да се качва в някой от БТРите и да заминава и той!

Братска Русия трябва да спре американската агресия в Украйна и Европа.

И аз хич не го харесвам тоя "красавец, но нали се сещате, че е безгласна буква - прави това, което му наредят.

Това не го оправдава, че рродава българссият народ и национални интереси на американския окупатор

Големият "евроатлантик" саботира пращането на военна техника в Украйна!

Не е лошо да заминеш и ти заедно със свормиран разчет за обслужване на един от БТР-те. И без това си украински служител, ще е все едно да си отидеш у дома предлагам светкавично сформиране на следния боеви разчет: 1. Николай Денков - командир 2. Тодор Тагарев - знам. командир 3. Христо Иванов - картечар ПК-47 4. Никола Минчев - помощник -картечар 5. Явор Божанков - автоматчик 6. Кирил Петков - автоматчик 7. Едвин Сугарев - автоматчик, знам. командир по политическа подготовка 8. Жени Дайнов - картечар на ПКВТ и механик-водач Калина Константинова да ви плисне вода и да ви изпече питка на изпроводяк. Сбогом!

Амин дай боже. От твоите уста в божиите уши. Цялата тази измет да замине на фронта братушките да ги утилизират

Забравил си кой ще е знаменосец!?

Добро утро , червени другари ! Сега ще ви разясня нещо. България към момента е в съюз наречен Европейски съюз и НАТО като военен. Казвам към момента. Има една държава наречена Руска Федерация , която определи България като вражеска държава. Така.. Това означава че всеки който я защитава , подкрепя и т.н се нарича предател. Факт е че към момента ви пази някакъв вид демокрация. Ако тия глупости които пишете ги писахте по сайтовете във вашата любима Русия , сега щяхте да се топлите по двама в някоя килийка зад северния полярен кръг. Така че се радвайте на демокрацията , добра или лоша в ЕС. Има ли някой нещо неразбрал ?

Прочетете 1984 на Оруел, за да разберете "разликата" между демокрация и тоталитаризъм.

Русия определи ЕС като неприятелски.Не е определяла България като вражеска.Стига лъгахте.Според НК Тодор Тагарев е за затвора,защото разоражава българската армия.

Айде провери пак и ела да напишеш нещо

Едно не разбрахме - защо ви е страх от референдуми по горните декларативно наложени изявления.

Кого го е страх ? Има си правила за референдуми ! Това че трудно събирате 5000 подписа какво означава ? Ето сега ще има избори , подкрепете партия която предлага това закоето искате референдум и действайте !

Вас ви е страх, боклуци! То и за избори има правила, ама пак ги крадете. В София даже ви изловиха. Представителната ви демокрация се провали гротескно, когато се събрахте след като се клехте на избирателите, че ще се борите един срещу друг. Нито едно от правителствата взели решения за ЕС и НАТО няма легитимността на 51% от народа зад него. Схвана ли тъпунгер?

Ти си един от малкото не разбрали. Мнозинството от българссия народ е на страната на братска Русия. А заради шепа продажници като тебе, Русия ни обяви за вражеска държава. Слава на братска Русия, нашата двойна освободителка.

Комунистче , За кого е България се брои на избори ! Никой няма да ти чукне на талашитената врата на панелката и да те пита : Господин "трудно завършил 10 клас" за кого са българите ?

Заминавай и ти с тях, без да се връщаш!

Лъжец, национален предател!

Така е, предава интересите на русия.

По-добре да си мълчиш и да те мислят за тъп, отколкото да си отвориш устата и да разсееш всяко съмнение.

и си мисля: Тоя индивид явно има промит фанатизиран дървен мосък. Такива трябва да са в изолатори, облечени в ризи с дълги ръкави, завързани зад гърба. Да се дава власт на луд също е признак на чуста лудост...

трябва да има Мир

Изтеглят се орките и веднага ще има мир.

Точно ако го направят, НИКОГА няма да има мир. Докато УСрайна съществува в този си вид, Европа ВИНАГИ ще е застрашена от глобална война. Но, както вече се очертава Русия ще си свърши работата, така че мир ще има, въпреки старанията на САЩ/НАТО и евроваслите им. Скоро.

"Работата на министър Тагарев за мен се изчерпа - каквото и да напишат в този отчет, той работата не я е свършил. Това е неработещ министър, сега са му виновни зам.-министрите, МВР и всички останали, само той е на високи обороти. Толкова високи, че в секретно деловодство има доклад какво е свършил. Аз на негово място не бих отишъл в Киев при Зеленски, преди да съм изпълнил решенията на парламента". /БНТ/

Истината е че украинците не ги искат, това е просто скраб. Технология от 50 те години на 20 ти век.

Мигрантите, които ни връща Европа, да се товарят на БТР-те и да ги пращаме в Украйна. Две в едно.

След БТР ите и войници ще пратим на Украйна ! Макрон ми нареди, а аз обещах на Зеленски онзи ден !

Тагар е: Мъж. Тоби., Остяк. кръгла, плетена черга, рогозка, рогозка от трева, по-малка от двор. Тагарка съпруги., Волжск. Таган, статив, за окачване на тенджерата. | Уралско-казашка каруца.

Престъпник и национален предател! Ти и тези, които ходят на срещи със Зеленски трябва да бъдете съдени и за дълго да сте в затворите. Национални предатели!

Заминавай и ти продажнико долен ! И плъхът Денкоф вземи с теб!

Този го гонете … учил в Русия, преподаал в Окрайна … Сега окрайнскк агент като министър в България

” Той направи уточнението, че има и системи С-300, които заминават доста по-бързо.” Демек нямаме ПВО!!! ГНУСНИ МАЙКОПРОДАВЦИ

Спокойно. Само за няколко милиарда сащ ще ни пратят приготвени за бракуване пейтриът.

Пичове, много ми е любопитно, дали Тагаренко ще остане и в новото правителство

Днес стана ясно, че Тагарев ще бъде сменен. Не се справял

Тези БТР-и заминават отавна. Имам чувството, че се срамуват:)))))))))))))))

Финансирането на войната не е решение на мира. Сутринта като гледах БТВ Тагарев бе разпнат на кръст - защо веднага не изпраща всичко което Зеленски е поискал, още малко и ще поискат директно да се включим във войната. Не знам това журналята облъчват ли ви мозъците с високочестотни токове или направо ви чипират и изпълнявате манипулации по ВайФай. След като БТВ толкова иска война заминавайте , но не забърквайте българина в това пъклено дело. Българина иска две неща - национален суверенитет и мир.

Азовстал ги очакват.

Тегаренко а може и ти с тях да тръгнеш о да не се върнеш смръдлив нацистки продажник а в машинините има място за олигофрена Денков и дамата Габриел там ще направите стриптийз шоу за това ви бива.