Коментари - Тагарев: България е сред 18 страни от НАТО, които отделят по 2% от БВП за отбрана | Днес.dir.bg

Тагарев: България е сред 18 страни от НАТО, които отделят по 2% от БВП за отбрана

По повод очакваната правителствена ротация министърът на отбраната посочи, че е поканен в кабинета от премиера Николай Денков. Работим изключително добре с него и вицепремиера Мария Габриел, допълни той

Обратно в новината

Коментари - Тагарев: България е сред 18 страни от НАТО, които отделят по 2% от БВП за отбрана | Днес.dir.bg

Коментари

Хей, хора, българи, дайте да му се изсерем на Магарев колективно в устата!!?

Ясно е, че за зеленски е по добре, Без 2 нови реактора за 30 милиарда, Защото трябва да даваме 2% от БВП към НАТО!

сме взели 10 -20 ракети за ф16 за няколко стотин милиона .

браво, това ли е единственото с което може да се похвалите? че давате милиарди за оръжия и войни, вместо да оправите пътищата, болници, училища и т.н.? даваева в продажниците долни

СЛУГАТА син на партиен секретар и завършил в Москва. всеки ден е на отчет при мадам с пеньоара, като всеки комунист , разбирай евроатлантик е готов да граби, краде и убива. всичките ни евроатлантици са достойни синове на бащите си комунисти терористи. народен съд

Тоя да подава ОСТАВКА и да се маха от парламента !!! Заради такива мошенци, България НЯМА армия и нямаме ОРЪЖИЯ.. Тоя КРАДЕЦ открадна българските танкове и бронетранспортьори ( струващи 100- 200 милиона долара ) и ги ПОДАРИ на онези КРАДЦИ- евреи в Украйна, които искат да ОТКРАДНАТ полуостров Крим от Руснаците.... След като англичани и французи бяха нападнали Русия през 1856 г по време на Кримската война !! Или трябва да мре, за да я има БЪлгария и да имаме български ЛЕВ !!!

Интересно. Защото според последните данни от НАТО, България е от групата на държавите, които все още не са достигнали 2% от БВП. Много сме близко. 1.84 %. Няма нужда да се разпространяват неверни факти.

Четох един путеноид коментира че НАТО и ЕС са виновни за демографския срив в България..ха.ха абе маймун рубладжииски ЕС и НАТО ли да дойдат на жена ти да и направят деца..ха.ха ха ха

Е от такива изцепки ти личи, че си тъп педал. Рецитирай си стиховете и не се пробвай с неща де не разбираш

И за това щото ги отделяме и уж да сме защитени ще връщаме наборната служба и купуваме оръжие за скрап да се въоръжаваме, но такса спокойствие от 2% към партньорите е по важна да се плаща !!!!

Не му показвайте снимката на този дегенерат, моля!

Пак малко послъгва другаря. Не е над 2%, а е 1.84%, което пак е много вместо да се използват тези пари за нещо по смислено

Магаренко лъже като дърто магаре, и Северна Македония е пред нас 1.87%.

НАТО са като застрахователните компании от 90-те, ще си плащаш да те пазим, иначе ще трябва някой да те пази от нас.

Ще вденете накрая.

Малко е поне 3,4 трябват за да се гарантира изоставането причинено от 45те години руска окупация. Много продадоха за скрап червените кхмери и децата им. Останалото съсипаха по заповед, пример авиацията която мунчо остави в окаяно състояние.

Съветските самолети започват да пристигат още през март 1945 г. - не някакви смешни осем машини, а общо 358 бойни и учебни самолети: 120 изтребителя Як-9, 120 щурмови самолета Ил-2, 96 бомбардировача Пе-2, 10 учебно-бойни Як-9 и 10 учебно-бойни Ил-2! До 1989 г. българските ВВС получават 224 МиГ-21, 90 МиГ-23, 4 МиГ-25, 22 МиГ-29, 23 Су-22, 31 Су-25, 44 Ми-24, 18 Ми-8s - всичко 460 машини. Цялата тази внушителна армада е унищожена с един замах, отиват за скрап 400 бойни самолета, закрити са 9 авиобази. Днес България има петнадесетина що-годе способни да летят самолета.

И всичко отива за САЩ, за несъществуващи оръжия

Ко? Не!

Ми то хубаво, ама как ще ги използват ? Ще плащат само за някакви измислени консултантски услуги, да ги съветват какво ни трябва да се охраняваме ли ..?!

България е в НАТО и ЕС, колкото и да ревете копейките тва е положението. или свиквайте или взимайт ечемАданите и хващайте вокзала за мАсква да идете на гости на мумията и бункерния плъх !

Благодарение на НАТО и ЕС България я чака демографски взрив - ще внасяме араби и от изток, и от запад:))))))))))))))))))

Иначе спинизни от мадараша

Благодарение на ЕС и НАТО живеем като нормални хора, а не като руснаци.

Искаш да кажеш измираме като нормални хора, понеже не можем да издържаме много деца, т.е. живеем по-добре за сметка на неродените деца.

Абе лалала-то, ти измрял ли си ? От отвъдното ли пишеш ?

Еех, тралала, „най-добре е да си държим устата затворена и само да изглеждаш като глупак, отколкото да я отвориш и да прогониш всички съмнения по въпроса.“ :)

ЕС и НАТО ли да дойдат на жена ти да и направят деца..ха.ха ха ха

Момче, такива предатели като теб свършват само по един начин земния си път.

Продажник долен!

Покупник горен!

Копейкаджия нещастен, иди да помогнеш на майка ти на магистралата, че много шофьори обслужи днес, ше с еизмори жената.

Тагаренко... Все тая. Въпросът е, че тоя пак лъже - по официални данни за момента сме на 1.8%. Ще му дърпа ли ушите Господаря, за дезинформация?

Да излизаме от НАТО. И от ЕС. И от дъблинското споразумение. Те създават само проблеми. Заплаха са за България. И се държат като психично болни. А предателят Тагарев дори не заслужава коментар. Той е за съд и затвор. Благодарение на слуги като него, сме с милиарди лева по-бедни.

Дай малко доводи, че всеки пише глупости тука. Кое как вреди, на какво вреди и кое е по-добре? Мухльо!

Доводите се виждат почти всеки ден. Дори изказването на Тагарев тук, тип слугинаж и как оправдава Тръмп, ако случайно стане президент. За бронетранспортьорите които купуват, за Ф-16, за АЕЦ-а, за Южен Поток. Това са решения ощетили ни в милиарди лева. Ако бяха приели офертата на СААБ, от завода дето щяха да строят тук, можеше дори да печелим милиарди лева, дори даваните самолетчета да бяха хартиени, пак щеше да ни е по-изгодно. Купували сме ток от Косово. А такива като Тагарев нарушават НК, престъпление срещу държавата, раздел предателство и шпионство, членове 98 (насърчаване към война), 103 (водене на щети при представяне пред чужда държава), 105 (обслужване на чужда държава или организация). Отделно член 162 (ръсене на омраза по националност). Нарушават конституцията и клетвата в която се кълнят на първо заседание в парламента и за министри и президент и вицепрезидент - член 76 алинея 2 (че във всичките си де). Нарушават там и член 6 алинея 2 (неделене на права по етническа принадлежност). И кой знае още колко неща. При ковид идиотизма при които официално преброените починали от ковида са ... 0 (брояха починали констатирани, да не коментира колко абсурдно, че е дълго), постигнаха по обща смъртност към 70 хиляди повече починали в България, като съотношение къмто 2019 преди ковида. За примера за 2021г се водят 148995 починали. Туркменистан забранява да се говори за ковида. Те 2021г са някъде 6.2-6.3 милиона, а ние на преброяване 6.52. Та за 2021г там умират 41700+ човека - само 107+ хиляди по-малко умрели от тукашните 148995 които дават. Вярно че и преди ковида бяхме номер 1 по смъртност. Опре ли се до политика, 0 правосъдие. Дори 70 хиляди починали не ги интересува "нашата" прокуратура. Аз лично съм подавал сигнал до нея. Както и за множеството им престъпления тогава.

С тия политици и да излезем от НАТО и ЕС, все тая, че и по-лошо като загубим единствените си пазари.

Може и да отделяме за отбрана, но съдейки по това как ни превземат и от изток афганите и сирийците, а от запад англосаксонците, нищо добро не ни чака.

А процента на измиращо и емигриращо население как е?

То щото пък един БВП...

Истинско щастие за страната ни е че имаме в тозив важен исторически момент такъв министър на отбраната.

Да бе, дори и от тотото да ти се падне е най добре да си скъсаш фиша.

Къде е тука оня трол къде по цяла нощ преписва украинска инфопропаганда? Що си трае сега като еван а??

"Значителна част от този бюджет, около 1/3, е за инвестиране в нови способности и това се посреща доста добре от нашите съюзници" Ами как няма да го посрещат добре, нали от тях купуваме.

Тоя да подава ОСТАВКА и да се маха от парламента !!! Заради такива мошенци, България НЯМА армия и нямаме ОРЪЖИЯ.. Тоя КРАДЕЦ открадана българсктие танкве( струващи 100- 200 милиона долара ) и ги ПОДАРИ на онези КРАДЦИ- евреи в Украйна, които искат да ОТКРАДНАт полуостров Крим от Руснаците.... След като англичани и французи бяха нападнали Русия порез 1856 г по време на Кримската война !! Или трявба да мре, за да я има БЪлгария и да имаме български ЛЕВ !!!

И защо оставка, когато е за затвора тази продажна марионетка?!?

Значи 30 години всички министри градиха армия за чудо и приказ и един министър Тагарев, за 8 месеца и е...а славата. Сериозни идиоти са наети за тролове, а и менторите им не могат един смислен наратив да докарат. Па и не забогатяват. Що го правят? Хабят картинките по клавиатурите си.

Винаги съм се чудил кой е по-голям идиот Т.Т или А.А. ! За Т.Т. гласувайте с плюс ! За А.А. г;ласувайте с минус !

Народът живее царски! Благодат е тук!

Много добра идея за САЩ са тези 2%, минават на обиколка из сателитите си и си ги сабират милиардите за да се захранват военно промишлените комплекси и да си реализират целите. Въпросът е защо другите народи не са изгонили куклите на американски конци, които работят за интереса на САЩ?

Тагаренко, колко донаборника събра?

За миналата година са били 1.87 % Необходими са 2.5-3% за качествено превъоръжаване с истински оръжия, а не хеликоптери за разходка, без подвески, без лебедки и т.н.

В същото време в страната има раиони без водоснабдяване, без канализация, разбити улици и магистрали, събираме капачки за болни деца .....още много миззерия !

Не в страната има ВИП квартали на София без канализация!

В крайна сметка българина това и заслужава. Той незаслужено получи държава, изградиха му администрация, армия, написаха му модерна конституция, организираха му парламент. После при социализма му дадоха ключ за апартамент, вила, почивка на морето всяка година, живот без кредити, без престъпници, без крадци, без бирници, без рекетьори и биячи. Е, сега българина е на път да се върне там, където всичко започна. С еничари, в дългово робство, със закони на хартия и обграден от крадци и измамници. Българинът ще бъде съблечен и разут, до просешка тояга, ще му вземат недвижимото имущество, държавата му ще дължи стотици милиарди и всичко ще е чужда собственост.

Ужасни факти...

Най-бедната държава е сред първите, дали пари за оръжие. А народа гладува, за да има за убийците от НАТО. Този и цялата им клика трябва да са в затвора за геноцид над българския народ.

Отдавна не сте писали нищо за Мазния Негер Лойд и Камилоездача Шарлз Три. Вдигат ли самолета, изобщо има ли още самолет или им го изрязоха?

Пълни глупости нато не е държава когато Гърция и Турция влезнах във война дане би нато да се намеси и двете държави бяха във нато

Нещо не помня турция и Гърция да са били във война, докато са били в НАТО.

Умри!!! Мършо продажна!!!

Мишок

идеята на сащ да се преструктурира нато на 2 скорости - подобно на бизнес клас и економик клас 1-ви клас- тези, държави които харчат 2% или повече от националния си бюджет за да купуват военна продукция от сащ (само от военния производствен комплекс на сащ) само от сащ, клас 2- тези държави от нато, които харчат по-малко от 2% от националния си бюджет. Тези държави от клас 2 ( харчат по-малко от 2%) не могат да разчитат на точка 5 - онази за защита на държавата и народа, ако който и да е член от този съюз бъде нападнат от външна сила.

ОСТАВКА НА РОТАЦИЙТЕ ПСИХОПАТИ ОСТАВКА

Правителството си върши работата перфектно, аз ще гласувам за втори техен мандат!

.... най-бедния, корумпиран, изчезващ и зависим, циганизиран, опростачен. Изнасилван и ограбван от цигани. След 34 години демокрация. Без земеделие, животновъдство, индустрия, производство, енергетика, армия, икономика.. задлъжнял с десетки милиарди. Шизофреник си бате, тежка шизофрения те тресе.

Тагарев е перфектен, еталон за министър на отбраната!

Интересно ако комшиите ни от югоизток решат да си защитават малцинствата и ни дойдат на гости ... ... дали някой ще се интересува от тези 2+% процента...

"комшии" имат турците, ние имаме "съседи"!

2% от нищо е добра цена за да получиш друго нищо. Лошото е, че тея идиоти са готови да дават въпросните пари за ненужни оръжия, докато хората са поставени на колене от безумията, които вършат.

магаренко гледа магарешки

Този психопат е тотален кретен! Поредната му ялова покупка са 3D радарите и той се е насочил към тези които онзи ден в Молдова не успяха да видят руският Лансет. За него е водещо колко комисионни ще получи, а не как се харчат парите на хората. Винаги стои за да фиктивни комисии за да не носи никаква отговорност и да може с тях да си измие ръцете.

оф отдъхнах си, сега Тръмпи ще ни пази!

За украинската курва - само куршум!!!

Министър за пример е Тагарев, лошият пример!

Коментари - Тагарев: България е сред 18 страни от НАТО, които отделят по 2% от БВП за отбрана | Днес.dir.bg

Тагарев: България е сред 18 страни от НАТО, които отделят по 2% от БВП за отбрана

По повод очакваната правителствена ротация министърът на отбраната посочи, че е поканен в кабинета от премиера Николай Денков. Работим изключително добре с него и вицепремиера Мария Габриел, допълни той

Обратно в новината

Коментари - Тагарев: България е сред 18 страни от НАТО, които отделят по 2% от БВП за отбрана | Днес.dir.bg

Коментари

Хей, хора, българи, дайте да му се изсерем на Магарев колективно в устата!!?

Ясно е, че за зеленски е по добре, Без 2 нови реактора за 30 милиарда, Защото трябва да даваме 2% от БВП към НАТО!

сме взели 10 -20 ракети за ф16 за няколко стотин милиона .

браво, това ли е единственото с което може да се похвалите? че давате милиарди за оръжия и войни, вместо да оправите пътищата, болници, училища и т.н.? даваева в продажниците долни

СЛУГАТА син на партиен секретар и завършил в Москва. всеки ден е на отчет при мадам с пеньоара, като всеки комунист , разбирай евроатлантик е готов да граби, краде и убива. всичките ни евроатлантици са достойни синове на бащите си комунисти терористи. народен съд

Тоя да подава ОСТАВКА и да се маха от парламента !!! Заради такива мошенци, България НЯМА армия и нямаме ОРЪЖИЯ.. Тоя КРАДЕЦ открадна българските танкове и бронетранспортьори ( струващи 100- 200 милиона долара ) и ги ПОДАРИ на онези КРАДЦИ- евреи в Украйна, които искат да ОТКРАДНАТ полуостров Крим от Руснаците.... След като англичани и французи бяха нападнали Русия през 1856 г по време на Кримската война !! Или трябва да мре, за да я има БЪлгария и да имаме български ЛЕВ !!!

Интересно. Защото според последните данни от НАТО, България е от групата на държавите, които все още не са достигнали 2% от БВП. Много сме близко. 1.84 %. Няма нужда да се разпространяват неверни факти.

Четох един путеноид коментира че НАТО и ЕС са виновни за демографския срив в България..ха.ха абе маймун рубладжииски ЕС и НАТО ли да дойдат на жена ти да и направят деца..ха.ха ха ха

Е от такива изцепки ти личи, че си тъп педал. Рецитирай си стиховете и не се пробвай с неща де не разбираш

И за това щото ги отделяме и уж да сме защитени ще връщаме наборната служба и купуваме оръжие за скрап да се въоръжаваме, но такса спокойствие от 2% към партньорите е по важна да се плаща !!!!

Не му показвайте снимката на този дегенерат, моля!

Пак малко послъгва другаря. Не е над 2%, а е 1.84%, което пак е много вместо да се използват тези пари за нещо по смислено

Магаренко лъже като дърто магаре, и Северна Македония е пред нас 1.87%.

НАТО са като застрахователните компании от 90-те, ще си плащаш да те пазим, иначе ще трябва някой да те пази от нас.

Ще вденете накрая.

Малко е поне 3,4 трябват за да се гарантира изоставането причинено от 45те години руска окупация. Много продадоха за скрап червените кхмери и децата им. Останалото съсипаха по заповед, пример авиацията която мунчо остави в окаяно състояние.

Съветските самолети започват да пристигат още през март 1945 г. - не някакви смешни осем машини, а общо 358 бойни и учебни самолети: 120 изтребителя Як-9, 120 щурмови самолета Ил-2, 96 бомбардировача Пе-2, 10 учебно-бойни Як-9 и 10 учебно-бойни Ил-2! До 1989 г. българските ВВС получават 224 МиГ-21, 90 МиГ-23, 4 МиГ-25, 22 МиГ-29, 23 Су-22, 31 Су-25, 44 Ми-24, 18 Ми-8s - всичко 460 машини. Цялата тази внушителна армада е унищожена с един замах, отиват за скрап 400 бойни самолета, закрити са 9 авиобази. Днес България има петнадесетина що-годе способни да летят самолета.

И всичко отива за САЩ, за несъществуващи оръжия

Ко? Не!

Ми то хубаво, ама как ще ги използват ? Ще плащат само за някакви измислени консултантски услуги, да ги съветват какво ни трябва да се охраняваме ли ..?!

България е в НАТО и ЕС, колкото и да ревете копейките тва е положението. или свиквайте или взимайт ечемАданите и хващайте вокзала за мАсква да идете на гости на мумията и бункерния плъх !

Благодарение на НАТО и ЕС България я чака демографски взрив - ще внасяме араби и от изток, и от запад:))))))))))))))))))

Иначе спинизни от мадараша

Благодарение на ЕС и НАТО живеем като нормални хора, а не като руснаци.

Искаш да кажеш измираме като нормални хора, понеже не можем да издържаме много деца, т.е. живеем по-добре за сметка на неродените деца.

Абе лалала-то, ти измрял ли си ? От отвъдното ли пишеш ?

Еех, тралала, „най-добре е да си държим устата затворена и само да изглеждаш като глупак, отколкото да я отвориш и да прогониш всички съмнения по въпроса.“ :)

ЕС и НАТО ли да дойдат на жена ти да и направят деца..ха.ха ха ха

Момче, такива предатели като теб свършват само по един начин земния си път.

Продажник долен!

Покупник горен!

Копейкаджия нещастен, иди да помогнеш на майка ти на магистралата, че много шофьори обслужи днес, ше с еизмори жената.

Тагаренко... Все тая. Въпросът е, че тоя пак лъже - по официални данни за момента сме на 1.8%. Ще му дърпа ли ушите Господаря, за дезинформация?

Да излизаме от НАТО. И от ЕС. И от дъблинското споразумение. Те създават само проблеми. Заплаха са за България. И се държат като психично болни. А предателят Тагарев дори не заслужава коментар. Той е за съд и затвор. Благодарение на слуги като него, сме с милиарди лева по-бедни.

Дай малко доводи, че всеки пише глупости тука. Кое как вреди, на какво вреди и кое е по-добре? Мухльо!

Доводите се виждат почти всеки ден. Дори изказването на Тагарев тук, тип слугинаж и как оправдава Тръмп, ако случайно стане президент. За бронетранспортьорите които купуват, за Ф-16, за АЕЦ-а, за Южен Поток. Това са решения ощетили ни в милиарди лева. Ако бяха приели офертата на СААБ, от завода дето щяха да строят тук, можеше дори да печелим милиарди лева, дори даваните самолетчета да бяха хартиени, пак щеше да ни е по-изгодно. Купували сме ток от Косово. А такива като Тагарев нарушават НК, престъпление срещу държавата, раздел предателство и шпионство, членове 98 (насърчаване към война), 103 (водене на щети при представяне пред чужда държава), 105 (обслужване на чужда държава или организация). Отделно член 162 (ръсене на омраза по националност). Нарушават конституцията и клетвата в която се кълнят на първо заседание в парламента и за министри и президент и вицепрезидент - член 76 алинея 2 (че във всичките си де). Нарушават там и член 6 алинея 2 (неделене на права по етническа принадлежност). И кой знае още колко неща. При ковид идиотизма при които официално преброените починали от ковида са ... 0 (брояха починали констатирани, да не коментира колко абсурдно, че е дълго), постигнаха по обща смъртност към 70 хиляди повече починали в България, като съотношение къмто 2019 преди ковида. За примера за 2021г се водят 148995 починали. Туркменистан забранява да се говори за ковида. Те 2021г са някъде 6.2-6.3 милиона, а ние на преброяване 6.52. Та за 2021г там умират 41700+ човека - само 107+ хиляди по-малко умрели от тукашните 148995 които дават. Вярно че и преди ковида бяхме номер 1 по смъртност. Опре ли се до политика, 0 правосъдие. Дори 70 хиляди починали не ги интересува "нашата" прокуратура. Аз лично съм подавал сигнал до нея. Както и за множеството им престъпления тогава.

С тия политици и да излезем от НАТО и ЕС, все тая, че и по-лошо като загубим единствените си пазари.

Може и да отделяме за отбрана, но съдейки по това как ни превземат и от изток афганите и сирийците, а от запад англосаксонците, нищо добро не ни чака.

А процента на измиращо и емигриращо население как е?

То щото пък един БВП...

Истинско щастие за страната ни е че имаме в тозив важен исторически момент такъв министър на отбраната.

Да бе, дори и от тотото да ти се падне е най добре да си скъсаш фиша.

Къде е тука оня трол къде по цяла нощ преписва украинска инфопропаганда? Що си трае сега като еван а??

"Значителна част от този бюджет, около 1/3, е за инвестиране в нови способности и това се посреща доста добре от нашите съюзници" Ами как няма да го посрещат добре, нали от тях купуваме.

Тоя да подава ОСТАВКА и да се маха от парламента !!! Заради такива мошенци, България НЯМА армия и нямаме ОРЪЖИЯ.. Тоя КРАДЕЦ открадана българсктие танкве( струващи 100- 200 милиона долара ) и ги ПОДАРИ на онези КРАДЦИ- евреи в Украйна, които искат да ОТКРАДНАт полуостров Крим от Руснаците.... След като англичани и французи бяха нападнали Русия порез 1856 г по време на Кримската война !! Или трявба да мре, за да я има БЪлгария и да имаме български ЛЕВ !!!

И защо оставка, когато е за затвора тази продажна марионетка?!?

Значи 30 години всички министри градиха армия за чудо и приказ и един министър Тагарев, за 8 месеца и е...а славата. Сериозни идиоти са наети за тролове, а и менторите им не могат един смислен наратив да докарат. Па и не забогатяват. Що го правят? Хабят картинките по клавиатурите си.

Винаги съм се чудил кой е по-голям идиот Т.Т или А.А. ! За Т.Т. гласувайте с плюс ! За А.А. г;ласувайте с минус !

Народът живее царски! Благодат е тук!

Много добра идея за САЩ са тези 2%, минават на обиколка из сателитите си и си ги сабират милиардите за да се захранват военно промишлените комплекси и да си реализират целите. Въпросът е защо другите народи не са изгонили куклите на американски конци, които работят за интереса на САЩ?

Тагаренко, колко донаборника събра?

За миналата година са били 1.87 % Необходими са 2.5-3% за качествено превъоръжаване с истински оръжия, а не хеликоптери за разходка, без подвески, без лебедки и т.н.

В същото време в страната има раиони без водоснабдяване, без канализация, разбити улици и магистрали, събираме капачки за болни деца .....още много миззерия !

Не в страната има ВИП квартали на София без канализация!

В крайна сметка българина това и заслужава. Той незаслужено получи държава, изградиха му администрация, армия, написаха му модерна конституция, организираха му парламент. После при социализма му дадоха ключ за апартамент, вила, почивка на морето всяка година, живот без кредити, без престъпници, без крадци, без бирници, без рекетьори и биячи. Е, сега българина е на път да се върне там, където всичко започна. С еничари, в дългово робство, със закони на хартия и обграден от крадци и измамници. Българинът ще бъде съблечен и разут, до просешка тояга, ще му вземат недвижимото имущество, държавата му ще дължи стотици милиарди и всичко ще е чужда собственост.

Ужасни факти...

Най-бедната държава е сред първите, дали пари за оръжие. А народа гладува, за да има за убийците от НАТО. Този и цялата им клика трябва да са в затвора за геноцид над българския народ.

Отдавна не сте писали нищо за Мазния Негер Лойд и Камилоездача Шарлз Три. Вдигат ли самолета, изобщо има ли още самолет или им го изрязоха?

Пълни глупости нато не е държава когато Гърция и Турция влезнах във война дане би нато да се намеси и двете държави бяха във нато

Нещо не помня турция и Гърция да са били във война, докато са били в НАТО.

Умри!!! Мършо продажна!!!

Мишок

идеята на сащ да се преструктурира нато на 2 скорости - подобно на бизнес клас и економик клас 1-ви клас- тези, държави които харчат 2% или повече от националния си бюджет за да купуват военна продукция от сащ (само от военния производствен комплекс на сащ) само от сащ, клас 2- тези държави от нато, които харчат по-малко от 2% от националния си бюджет. Тези държави от клас 2 ( харчат по-малко от 2%) не могат да разчитат на точка 5 - онази за защита на държавата и народа, ако който и да е член от този съюз бъде нападнат от външна сила.

ОСТАВКА НА РОТАЦИЙТЕ ПСИХОПАТИ ОСТАВКА

Правителството си върши работата перфектно, аз ще гласувам за втори техен мандат!

.... най-бедния, корумпиран, изчезващ и зависим, циганизиран, опростачен. Изнасилван и ограбван от цигани. След 34 години демокрация. Без земеделие, животновъдство, индустрия, производство, енергетика, армия, икономика.. задлъжнял с десетки милиарди. Шизофреник си бате, тежка шизофрения те тресе.

Тагарев е перфектен, еталон за министър на отбраната!

Интересно ако комшиите ни от югоизток решат да си защитават малцинствата и ни дойдат на гости ... ... дали някой ще се интересува от тези 2+% процента...

"комшии" имат турците, ние имаме "съседи"!

2% от нищо е добра цена за да получиш друго нищо. Лошото е, че тея идиоти са готови да дават въпросните пари за ненужни оръжия, докато хората са поставени на колене от безумията, които вършат.

магаренко гледа магарешки

Този психопат е тотален кретен! Поредната му ялова покупка са 3D радарите и той се е насочил към тези които онзи ден в Молдова не успяха да видят руският Лансет. За него е водещо колко комисионни ще получи, а не как се харчат парите на хората. Винаги стои за да фиктивни комисии за да не носи никаква отговорност и да може с тях да си измие ръцете.

оф отдъхнах си, сега Тръмпи ще ни пази!

За украинската курва - само куршум!!!

Министър за пример е Тагарев, лошият пример!