СЗО се събира извънредно за маймунската шарка, лятна COVID вълна в Германия

Генералният директор Тедрос Гебрейесус заяви, че е време да се обмисли засилване на реакцията, защото вирусът се държи необичайно, засегнати са повече държави и е необходима международна координация

Обратно в новината

Коментари - СЗО се събира извънредно за маймунската шарка, лятна COVID вълна в Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

необходима е международна координация ... може би световен ГейПарад ? извратеняци скапани.

Швабите се возят сега 3 месеца за 9 Евро на месец. Може да се пътува из цяла Германия с всичко освен бързите влакове. Затова във влаковете е гъч.

глупости. Маймунскота шарка я имаше в България,когато идваха студенти на обмен от Африка. Някой разбра ли? Не. Освен лекарите. Сега какъв е този цирк със сополи,пришки.... Как пък внезапно едни люде се "загрижиха" за здровето на раята?

После нямало биолаборатории в Украйна. През 80-те, бях в Куба, бях на 15 години. Американците пуснаха накакъв подобен на конюктивид вирус на Куба. Две седмици бях в болница към училището, нон стоп компреси с цветето на Куба, рисуват го навсякъде, сега не помня името. Очите ми бяха кръвясали, подпухнаха и клепачите ми се затвориха. Мислех че ще си загубя зрението. В миналото го използваха за военни цели а сега за печалба. Колко се е изродило човечеството. И да те карат да се ваксинираш и сертификати и ако откажеш пари за разни тестове и натиск да го направиш....

Имаше един филм "Планетата на маймуните". Доживяхмр да видим на живо сюжета - маймуни да командват хората...

Войната вече е явно загубена.....сега е редна следващия вирус...и офцете да блеят възбудено как ги пазят...

Войната е скучна вече и пак почнаха старата песен на нов глас

За да борят ковида официално поискаха 20 милиарда (не милиони, а милиарди) долара. Пребориха го, че пушек се вдигна. Отделно колко гушнаха на ръка от китайците един господ знае. Сега да видим колко милиарда ще поискат.

Изпедерастяла Европа да му мисли относно маймунската шарка! Относно ковида , 4но ваксиниран Израел - над 6000 случая днес, ваксинирана Гърция - над 8000 случая днес!... Неваксинирани Румъния и България , под 300 случая днес......ЗАЩО ЛИ?

И жените се запазяват. 3 жени в Испания за сега. :) Та, мъжки, добре дошъл в клуба!

Мангъра го каза - равно е на печалба от тотото...

защото не се тества. но нека чуем твоята гледна точка

Прави сметка , колко е сериозно, щом не се тества....

Ами то е ясно, ваксините за нищо не стават. Целта е да забогатяват фармацестичните олигарси ... Понеже им се услади печалбата от Ковида, сега ни пуснаха и маймунската шарка.

Ей педали грозни, корона цирка минаваше и без пъпки. Как ще обясниш на някой,че е болен от маймунски цирк като няма пъпки. Световната терористична организация трябва да бъде закрита.

Боклуци, преструващи се на загрижени за здравето на човечеството.

Ей маймуни скапани идиотите от ЕС искат пак да ва онаждат да носите парцали и да слушкате теста за маймунското чесане бил анален

Между другото днес с нашата прекрасна психо-лелка фон дер лайна приехме до Юни 2023 година да е валиден ковид-сертификата, но вие сте заети с отпуски, политически безмислици или циркове-войни и даже не забелязвате какво ви правим, кеф, голя кеф!

Душевните, и не само, хомосексуалисти не спим, действаме здраво със задниците си, мерки, карантини, маски, каски и други придобивки за вас плебеите да ще има! Наесен ще ни гледате простотиите, обещано!

с новия договор и ... а сопа де

ОТ КОГА СЗО СТАНА ОСНОВЕН ЗДРАВЕН ОРГАН НА ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ПО СВЕТА??????? ОТ КОГА СЗО УПРАВЛЯВА ЧОВЕЧЕСТВОТО????????? НЯКОЙ ЩЕ СЕ ПОИНТЕРЕСУВА ЛИ ОТ КЪДЕ ИДВАТ ПРИХОДИТЕ НА СЗО???????? НЕЩО ЗА ВРЪЗКАТА МЕЖДУ ГЕЙТС СЪС СЗО И ОСНОВНИЯ ПРОИЗВОДИТЕЛ НА Т.НАР. ВАКСИНИ (ФАЙЗЕР), ЩЕ СПОМЕНЕТЕ ЛИ?????? НЕЩО ЗА КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ?????? ДАНО АМЕРИКАНСКИЯ НАРОД СЕ СЪБУДИ И ИЗМЕТЕ ТИЯ ПОВЯРВАЛИТЕ СИ, ЧЕ СА ГОСПОДАРИ НА СВЕТА!!!!!!!!

Те и китайците действаха заедно с тях. Един от участниците на "Ивент 201" организиран от Бил Гейтс октомври 2019-та, е бил и китайският проф. Джордж Фу Гао, президент на Азиатската Федерация по биотехнологии. Също така, синът на Клаус Шваб е женен за китайка.

Сега е любопитно-защо увеличават срока на сертификатите до края на м. юли 2023 година.Германците са получили "съвети"-носене на маски на закрито+нова доза ваксина.Маймунската шарка е ново наливане на пари в "правилните" фирми. Знаем, че ЕК е много щедра към определени фирми!

Хареса им, а и покрай войната огладняха.

Психопатите не спят. Путин им олаби малко л@йното но, те напъват. Ако не беше войната, сега да сме на шета игла. И тази маймунска (педалска) шарка не е от вчера. Нещо пак са измислили гадовете. Дано да умрат удавени в изпражнения заедно с онзи сатанист Шваб.

Ауууу, много им хареса да мачкат хората ...

Ами набичиха се германците с по 30-4 бустера, как няма да имат ковид вълна? Четох, че иглите скапват имунитета... А уж германците са интелигентни хора.

С изчезването на западния капитализъм, ще изчезнат и вирусите

След като тоя терорист, сламен човек, все още е на поста си говори за това, че комедията продължава! Услади им се терора и геноцита на хората!

Тренират мръсниците за зимата. В бюджета на Кокорчо има предвидени 720 милиона за някакви 'ваксини'. Ха познайте от де знае, че ще има пак пландемия. Много държави напуснаха тази частна НПО фирмичка СЗО, която я гласят да определя в световен мащаб къде да има карантини, сертификати и маски. Внимавайте за кого ще гласувате, щото зимата идва и фашизма се завръща.

Някой да събере СЗО и да ги разстреля.

Краварите свършиха милиардите от ковид ваксините?! Толкова милиарда наляха в Украйна, хайде стига вече. Всичко на наш гръб

Мисля че още четири-пет бустера ще оправят работата.

При тези цифри маймунската шарка е далеч от обществено опасна - най-обикновен грип е много по-опасен от нея. Виж, лятната вълна у немско е по-неприятна, защото се очакваше, че поне до есента ще си почиваме от короната, ама май няма да стане така.

Не издържаха. Украйна не е интересна вече и наново старата песен на нов глас.

Експерти Предупреждават Идва Крокодилски Запек.И след него идват извънземните.Хора страхувайте се и давайте парички.

От 2004 го подготвят това. В Гласове имаше статия от някаква дама, която е гледала щатските обществени поръчки и кинтите, наливани от краварските военни точно в проекти за маймунска шарка. Дано този път номерът им не мине.

Педераси и лесбийки в Сибир

путьоидиоти - в масква

Един се преброи.

СЗО = терористи, играещи си със психиката на хората и не ги оставят на мира! Такива организации са вредни!

Тръмп 2024. СЗО -капут

Ми ако не бяха се набоцкали по 3-4 пъти едва ли щяха да си компрометират имунитета и да имат толкова случаи сега посред лято.

Подготвят почвата. Хареса им..

Забранете гей прайдовете, заведения и други хомо извратени и фетиш мероприятия.

как тактично ще засилват локдауни чак след гей парадите, майката им жална

И кой ще им забрани? БД-1 или БД-2 или Макрон или ФДЛ или Шолц? Ще продават ваксини - това е сигурно.

СЗО са най-безполезната организация на света. Доказаха го с ковида. Не направиха нищо друго по тоя казус, освен да измъдрят име на вируса. Това с маймунската шарка пък е пълен ташак. Така че оттук нататък, каквото наредят СЗО начело с оня изкуфел дърт маймун Гебресиус- правете точно обратното!

Тръмп си беше прав за тях, макар че и той допринесе много за фолклорра около Ковид.

На всичи обратни да се забрани да пътуват