СЗО регистрира руската ваксина "Спутник V"

Москва и Вашингтон са обсъдили взаимно признаване на ваксинационните си сертификати

Обратно в новината

Коментари - СЗО регистрира руската ваксина "Спутник V" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е сега вече курнелия , рубленчо и костя копейкин могат на своя сметка да закупят ПЕТ броя путник та с него да се боцнат всичките крайни фенове на рашка говняшка в страната ! Венсеремус !!!

Има ли още хора на този свят, които да вярват на пияните ватници? Говоря за нормални хора, руските роби с български паспорти не се броят.

Шило

СЗО, например, американците и те.

коментирайте как през 21 в станахме роби и издържаме американски окупатори в 5 бази,както през Турско издържахме турските орди и башибозуци които шибаха на поразия българките. Питайте в Сарафово колко им плащат афроамериканците Та турски роби обсъждат руска ваксина.....

Русия не признаваше еднократната ваксина на Джонсънови. ;) Известни с това, че са осъдени, че от техни обезболяващи в САЩ са умрели няколко стотици хиляди - разни като оксикодон, няколко пъти по-силен от морфина.

американците са клекнали наведени явно

Та да го положат по-лесно на ватниците ?

то беше ясно, че докато не получат одобрение от САЩ, СЗО няма да им я одобри.

Чакалите излязли на лов)) Марш в Авганистан

Секретный "Спутник V". Европейският регулатор няма и до сега не е получил НИКАКВИ производствени данни от разработчиците на ваксини "Спутник". Видимо има, какво да скрийте путинистти. Из-за липсата на необходимите данни препарат не може да бъде одобрен в ЕС. Ваксинацията със Срутник нараства, и заболяемостта расте, скочи 9 000 до 25 000, ваксинирани са 7%, реваксинирани са 20%. Всеки избира за себе си! Как така? Появяват се все повече и повече "чудотворни" руски ваксини, колкото повече са заразените. Чо, ваксините изобщо не работят? Кърваво ембарго. Защо Кремъл забранява западните ваксини? youtube.com/watch?v=WWbnTEcd3Uk АКО ОЩЕ НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ не можеш без масирана покупка на най -добрите световни ваксини в Русия Късно е вече! Путин се опозори целия свят със спутник

В страна, където няма никаква наука и научна медицина, откъде ще се изработи вакцина? Лохотрон Назовете руските медицински препарати, които се продават в Западна Европа и Северна Америка, които са широко известни и популярни?

По плоскоглавие надмина и плоскоземците пич. То бива промит мозък, ама твоя направо липсва.

защо половината ви български интернет е преписан от руски публикации? Може би щото нямат наука или щото сте по-назад от тях? Гледайте си в собствената паница, изоставащи мили!

В Расия

Борбата срещу "Спутник V" е епична. Поведоха я най-добрите пропагандни центрове на така наречения "демократичен" свят, а всички с промити от тази пропаганда мозъци се присъединиха към нея. И в този блог имаме куп представители на това "воинство".

Чудно как са говорили със СЗО, пък се намесили и САЩ в договореностите?!

Я избройте поне три качествени стоки руско производство!

Kalin

Това е едно от тях

Най-добрите системи за филтриране на вода в света. Няма магазин в който да не намерите кани на аквафор. Друга известна в целия свят руска фирма е Тианде. Можеш да си прочетеш сам за какво става дума, ако можеш да четеш де.

Автомат Калашников...по нататък да продължавам ли...

Ембарго, госпожо, ембарго!!! Лятото, БУРГАС, покрай малайзийските моряци (14 ли бяха), колко туристи влязоха с Кое от, и от каква националност?!? А Равда беше пълна с руснаци...

И пак е в самоизолация Обича да трови невинни гора, ама като става дума за собствения живот пикае на руските ваксини и се връща в бърлогата под земята

Сега ще замоля русолюбците да повлекат крак, давайте друзя, ДЕРЖАТь!

Да не сме заулави Тролим за Русия, щото ни плащат Пикаем на всичко руско

Сега ще сертифицират и признаят и Патока... Тоо,, като опре яйцето до задника...

Ооо, за еб..но дупе -цер нема, баба. Се ша съ опраят.

Спутник е призната в ЕО като валидна ваксинация. От юни

Я пак?

"Заявителят - компанията, която се занимава с регистрирането на "Спутник V" в СЗО, трябва да подпише редица документи, да представи допълнителни книжа - това все пак е административна процедура, и ще последва разглеждането им, обясни министърът." ----------------- Т.е. не е регистрирана, а влиза в процедура по регистрация - представяне на документи, тяхната проверка и т.н. Това отнема време...Т.е. регистрация все още няма, къкто се твърди в заглавието!!!

прадон :)

Допусната е до процедура за одобряване. А дали ще бъде одобрена? Добре де, на кого са необходими тези подвеждащи заглавия? Заплащат ли се или има все още робска психика в медиите в България?

Айде сега всите рубладжии да си купят руска ваксина и да се боцкат не по един път а по десет...ха.ха.ха Само така ще се отървем от тяхното досадно присъствие..ха.ха.ха

Ела да те ,, боцна,, с местна...нашенска! Ни вирус, ни бактерия ще те хване.

Братчед, вече е късно да се дърляш тука. Леля сигурно е заспала?

А бе те хубаво са я регистрирали, ама Вучич си купи преди половин година па се боцна с КИТАЙСКА!!!!

Тъй ли? А знаеш ли дали бие чекии?

Е сега вече курнелия , рубленчо и костя копейкин могат на своя сметка да закупят ПЕТ броя путник та с него да се боцнат всичките крайни фенове на рашка говняшка в страната ! Венсеремус !!!

Добре ли си?..Ще вземем да дойдем с шофьора.

Руската Биг фарма се включва в играта! Да видим Санди дали ще се ваксинира сега!

Тръмп се бе заканил да закрива СЗО, понеже не давала вярна информация и прогнози.. Не му остана време ...

Въртяха, сукаха и накрая все пак признаха руската ваксина ...

Е и ?

ваксината признаха ама Крим за руски-НИКОГДА!!!!!ха ха ха ха

Автономна Рупублика Крим!! @#?

Че кой ги пита какво признават?

Щерев Абе вие с Павел сте като Сашето и Ванката пълни идиоти що не отидете да се прегледате може да ви няма нищо

признали...Руската пропаганда бърза. Следва представяне на книжа, одобрението им и т.н. Т.е. още не е призната!!!!

"СЗО регистрира руската ваксина Спутник V" И сега вече има ваксина за Ковид 19. Остава да пуснат и българската във вторник и вече може да се ваксинирам.

Хайде на противошапният безаналогов препарат. Поне е доказано, че не действа, нищо, че не е безвреден. Всички русофилистичета в редичка при Митрофанова за дозичка. Има списък!

афроамериканците помак рязан

Путин затова седи в бункера защото "вярва на руската ваксина"..ха..ха.ха и за това в Русия мрат като пилци щото им е качествен боклука..ха.ха

Ние туземците от Булгаристан искаме да умрем демократично, не руска ваксина !!! „Слава Американу, Слава Булгаристану, Героям слава“, АМИН !!!

Няма смисъл, и жив и умрял с еднакво безполезен

НИЕ , руСКО-ФИЛЧЕТАТА ОТДАВНА ЧЕКАМЕ ТАЯ НОВИНКА !

Левашка руска пропаганда. Има да чакате...

Аз чакам Руската ваксина, до тогава никаква друга, а предполагам и много други я чакат затова ни е ниска ваксинацията. Правителството трябва да се замисли ако иска да се увеличат ваксинираните. Над 3.5 млрд. са ваксинирани със Спутник в 84 държави, и без оплаквания.

Бате и ти си за Хасково. Те ония имат по 800 умрели ески Божи ден.

В РАШУНИЯ СА СЪЩИТЕ ГЛУАПЦИ, КТО ГАНЮВЦИТЕ. НЕ СЕ ВАКИСНИРАТ И НИКОЙ НЕ СПАЗВА МЕРКИ. КАКВО ИСКАШ? ИНАЧЕ, ТОЯ СПУТНИК Е НИСКО ЕФЕКТИВЕН, АМА ПАК Е ПО-ДОБРЕ ОТ НИЩО!

Не е точно така, но какво да те правим...

Отначало Спутник имаше много странични ефекти. Горе долу като Пфайзер или Астра Зенека. В Москва умряха около 20 стари хора. След това промениха протокола за ваксинация и всичко си дойде на местото. Това е единствената ваксина при която правят тест за антитела преди това и за да поставят втората доза пак правят тест. Всъщност ако Астра. Зенека се прави по подобен протокол както Спутник, няма да има проблеми. Проблема на Спутник е че втората доза не в бустер, както при АЗ а комплиментарна. По слаби антитела, по-силен клетъчен имунитет. Те се чудеха дали да не слагат АЗ като бустер.

Броят на антиваксърски постове сега рязко ще намалее. Червенотролска му работа..

Инфаркта и инсулта убиват 70 процента от населението на България. От пневмонии или Ковид умират около 10 процента и то през зимата. Другите бройки от Ковид са надписани. Ваксините предизвикват инфаркт, инсулт и внезапна смърт.

ТИ СИ МНОГО ТЪПО ПАРЧЕ !!!

Аз се ваксинирах си идеята да получа инфаркт или инсулт (не ми се живее до пенсионна възраст, 'щото няма да имам стаж за пенсия), а получих само не'ква тъпа температура след втората доза. Продължавам да мечтая за инфаркт, инсулт, панкреатит, цироза, рак на дебелото черво, на белите дробове, импотентност, болест на Крон...

Над 85 процента от починалите от Ковид са пенсионери,в предпенсионна възраст, с хронични заболявания,с рак . Сякаш някой иска да избие излишните . Всички които умират от Ковид са умрели в болниците. Там се решава кой ще живее и кой ще умре.

Пенсионери е оредпенсионна възраст?!$& Я бягай и ти в Хасково!

А неее, не е така много умират и вкъщи. Предимно последователи на Мангъров. До последно се лекуват с чайчета.

Който има мозък да се ваксинира с българската ваксина,излиза след 4 дни. Разбира се най-добре е да не се ваксинира. Естествения имунитет е най-добър.

ТОЧНО ТАКА Д-Р ГАНЮ АНТИВАКСЪРСКИ. ДА СЕ РАЗБОЛЕЕ, ДА МУ ЗАМИНАТ ДРОБОВЕТЕ, ПЪК ПОСЛЕ АКО ОЦЕЛЕЕ, ЩЕ ИМА ИМУНИТЕТ. ЛОГИЧНО И УМНО!

Абе Бай Хой, и ваксинираните се разболяват наравно с неваксинираните. Обещанието е да не умрат. Никой не им е обещавал, че няма да им заминат дробовете. Сещаш ли се вече?!

ОТ 10 ДУШИ В БОЛНИЦА, 9 СА НЕВАКСИНИРАНИ И 10-ТИЯ Е С ФАЛШИФ СЕРТИФИКАТ. ТИ СИ АБСОЛЮТЕН ОЛИГОФРЕН, ДА ТИ ГО КАЖА НАПРАВО, ЗА ДА НЕ СЕ СЕЩАШ!

Руската ваксина ще е най добрата. Дано я пуснат и у нас, за да ваксинира народа с истинската ваксина

За 20 години Русия се е стопила с 25 милиона човека. Смъртността от Ковид е колосална - 800-1000 починали всеки ден. Дори и през лятото. Над 70 процента от починалите са ваксинирани. Путин избива своите ,както Сталин и Ленин.

Ама ги измисляте и вие от амеликанското посолство.......

Всъщност Спутник V и тя кара тялото да произвежда "шипчетата" на коронавируса, подобно на тази на Астра Зенека, само че руснаците използват човешки аденовирус (май два), докато англичаните използват аденовирус от шимпанзета като вектор (преносител), който да внесе необходимите корекции в човешките клетки, за да започнат да произвеждат тези "шипчета". Така че който иска да се ваксинира с руска ваксина, по скоро бих им препоръчал другите две руски ваксини, например EpiVacCorona, която съдържа синтезирани антигени, които карат човешкият организъм направо да произвежда антитела срещу вируса (без да се произвеждат "шипчетата" на вируса, които увреждат организма), или ваксината, произведена от руската академия на науките, CoviVak, която е класическа ваксина, и съдържа умъртвени коронавируси, които би трябвало да стимулират имунна реакция срещу всички части на вируса, и да е ефективна и срещу всички негови "варианти".

А шипчетата какво са, ако не антигени, бе разбирач?

Русия е на първо място по брой на заразените и на едно от първите места по смъртност от коронавирус. Очевидно е, че ваксината им не действа, но явно са дали пари където трябва.

Цъ! Русия, по официални данни е на 49-то място в света по смъртност на милион от ковид. Само няколко европейски страни са пред нея. https://www.worldometers.info/coronavirus/

Че днес Русия постави рекорд по брой заразени от началото на пандемията - 25000

Преди да вземе властта бвп на Русия беше три процента от световния, сега след 20 години Путин вече е 2. Разбирате какъв некадърен самозванец е навсякъде.

Путин е провал не само при ваксините

Е поставен от ЦРУ да ликвидира Русия По тихо, да не му пречим

Русия отбелязва най-голям брой заразени от началото на пандемията. 25000.

Глей ся кът са юрне народа за ваксини

Е сега е време за ваксина

Типична пропаганда по учебник! Пуска се статия ваксината на файзер трае само 6 месеца. Малко по късно СЗО регистрира ваксината спутник 5. Те в руснация не искат да я чуват вече от как започнаха да умират повече от на фронта през втората световна война. Чакам с нетърпение цялото бсп и всички чалнати родоотсъпници наричащи себеси русофили да се ваксинират, ще празнуваме значителното свиване на електората на комунистическите боклуци...

нещастник безказармен помашки

той се свива защото Радев ги предаде.

СЗОе нищо повече от едно НПО (неправителствена организация) и не може да регистрира дори и една марля. Пак ни натягат.

А баш. EMA и FDA трябва. СЗО не се занимава с такива неща.

Най после дано скоро да бъде достъпна и в България. Ако може и еднодозовата им Лайф.

Няма, няма.

Еднодозовата им не е Лайф, ами Лайт.

Еднодозовата е ... "новичок "

Чудесна новина, дано скоро и ЕС я одобри и да влезе в България. Доста русофили у нас биха си били само нея.

Много русофили и комунисти в България отказват другите ваксини и чакат да се въведе Спутник. Лошото е, че Спутникът не действа.

Дрън дрън, русофилите у нас я били предпочитали. Колкото предпочитат рублите пред доларите и еврото. Айде бегай! БТВ в Россия масово народа не се ваксинира, защото не вярва на техния засран Спутник. Биха се ваксинирали със западни ваксини, но там их нет и не са позволени. Понял?

И за къв чеп е всичкия зор и натиск да се ваксинираме? За 7 месеца? Айде без мене.

Този коментар, май е за другата статия за фазере, ама нищо! И на тях да им ..........!

Се ваксинирате сички, ей!