Сянката на варненските плажове - от 2 до 20 лева

Най-ниски са цените на плаж "Кабакум - Север" край Варна, където за шезлонг и чадър се плаща по 2 лева

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ходете балъци по нашето Черноморие да ви третират като престъпници и да ви цакат в сметката на всяка крачка, а наглите копърки да ви друсат по 4 лв на километър. Отдавна избягвам нашето море защото отношението към туристите е меко казано скандално, а цените са брутални за качеството, което се предлага

Избягвате нашето море, защото не ви изнасят цените му, а когато тръгвате за гърция, си носите даже и готовото кафе в термоса и давате парички за кафе само, когато си наемете шезлонг на ОХРАНЯЕМ гръцки плаж:) Неохраняемите плажове съвсем неслучайно са неохраняеми и диви.... Винаги съм се чудила как един родител , без да познава един див плаж, ще пусне детето си да влезе във водата до коленете или до гърдите му, след като НЕ ЗНАЕ дали на морското дъно няма някоя подводна дупка, детето му да попадне там и да се случи нещастие. Какви са тези родители, които с лека ръка, заради “по-евтинкото“, рискуват така живота и здравето на децата си по дивите и неохраняеми гръцки плажове?! Както и да е- всеки почива там, където желае и в курортите , които може да си позволи...

Ти да не си PR на циментовата мафия?

Има много лесно решение, което семейството ми практикува от 3-4 години. Купувате си сгъваеми столове за къмпинг от реномирана марка- на нашия пазар се предлагат поне от 2 световни марки в производството на къмпинг оборудване- вземате си ги на плажа и си решавате проблема с шезлонга. Има най- различни видове, подходящи за всеки човек- дори и за по-закръглените дами и господа, като товароносимостта на някои предлагани столове е до 150- 180 кг. Много са удобни, бързо съхнат, със стоманени крачета са, имат си калъф за носене на рамо и тежат от 2.5 до 4 кг., но когато ги сложите на рамо, изобщо няма да ви натежат, особено ако изминавате само 30-50- 100 м. от мпс-то си до плажа. Семейството ми е много доволно от тях, ползваме ги вече 3та година и нямаме никакви проблеми нито със здравината, нито с качеството им. Купихме си и чадър с УВ защита и този проблем също е успешно решен.

колкото и да се мъчиш мила и това лято няма да има балами в нашата яма....а доколкото до подводните ями в Гърция първо отиди там и тогава давай съвети

смешенплач1

Няма да ходя в гърция и да оставям по 28% ДДС за туристически услуги! Не ми харесва финансовото орязване на гръцкият дълг и нямам намерение да пълня гръцката хазна с еврото, спечелено от честен труд в България- държава, която не е член на еврозоната и която не е получаване орязване на външният си дълг със 70% и чийто дълг не е 350 милиарда евро.

И какво влиза в тези 20 лева ,чадъра и един шезлонг ,където и да отидете в Гърция срещу пет евро консумация ,която може да е каквото пожелаете ползвате чадър ,два шезлонга ,масичка за напитки между тях и стол на който да си сложите багажа ,като това е за цял ден ,като има огромни свободни пространства за тези които не желаят чадъри ,за мен това си е безплатно защото без значение дали дъм на шезлонг или не за цял ден така или иначе си купувам кафе ,бира или безалкохолно или вода .

Където и да отиде човек на море, сравнява и се убеждава че нашето Черноморие е изключително просташка, стресираща дестинация. Постоянно се случват някакви тъпни, които изнервят и не позволяват на човек да се отпусне и да почива.

А простащината и циганията наоколо влизат ли в тези 20 лв.? Защото, ако влизат, цената може може още да бъде вдигната.

Народа затова бяга в Гърция... В Гърция шезлонг и чадър са ти една бира или фрапе,а може и минерална вода,която е 50 евроцента. Но най вече бягаме към спокойствието,бягаме от лудницата по нашите плажове,простотията и бетонирането!

Бързайте, юркайте се като говедата в р. Мара. Тъпчете се като сардели на градския плаж. Яжте цаца, пържена в огранено олио, пийте фалшива бира, пълнете гушите на плажните бандити и пейте "Варна, морето, сините вълни....." И особено сините на Южния плаж. Щастието ще бъде пълно.

100 лева ги направете!И без това от 15 години не съм стъпвал на български плаж.Нямам и намерение....Гърция и Турция са на една крачка.Испания също е ОК.400Е е тристаен. билети 200-250Е.Две семейства и от Малага до Кадис -където си пожелаеш....И по-евтино може да се намери....

В Гърция е по-евтино! Поръчвате си питие от кафе до уиски и ползвате чадър и шезлонг цял ден.