Свитъци с лика на всички депутати от 48-ия парламент - за спомен от Вежди Рашидов

В последния ден на парламента депутатите приеха и декларацията срещу антибългарските прояви в Скопие

Обратно в новината

Коментари - Свитъци с лика на всички депутати от 48-ия парламент - за спомен от Вежди Рашидов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прекрасна идея. Всеки депутатин да си сложи в рамка този плакат, и да го закачи на стената на едно сакрално място, за да го гледа и му се радва всяка сутрин.

Най-срамният от всички български парламенти до сега!

ааа, не е! предишния с итн вътре беше още по срамен, и сътвори по големи глупости! ще ни са нужни поне 40 години да се справим с белите които спретнаха тия два парламента за една година!

Браво! Като снимка за помен. Лошото е че 90% от тях ще възкръснат в новия парламент.

На тоалетна хартия, 240 къса, всеки с лика на 1 депутат - веднага купувам Може да добавят и Бойко на последната част от хартията, която винаги е смачкана. Тъкмо като завариш почти приключилото руло да има кого да изпсуваш

колко скромно от негова страна! снимката му е само пет пъти по голяма от на другите депутати!

Идеално, тъкмо са събрани на едно място всички виновни за краха на България. Народния съд ще бъде улеснен.

Нов модел тоалетна хартия ?

да беше им дал и по една пица

Ех,колко много клептомани.

не са клептомани! клептоманите са болни хора които крадат ненужни неща, не ги ползват, не ги продават, и се срамуват от болестта си! а тези си крадат напълно съзнателно и са горди с накраденото!

Еха! Жалко само че на ликовете всички носят костюми вместо затворнически дрехи или най-малкото клоунски костюми. За цирковете си за тези четири месеца пропилени в глупости. Но иначе гледай как Веждите се откроява в ценътра с доста по-голям лик! Мале мале това его да си част от политиката.

ама да, дай сега за нещо още по-безполезно да изхачим пари .. нещастници

Добре са ги снимали. За доказателствен материал в бъдеще. Лицата и делата на предателите трябва да се докуметират.

Причината да го имаше този жалък 48-ми парламент беше биволицата Нинова. Ако тя не беше предложила етническия турчин Рашидов за председател и не бяха се сдушили с останалите лумпени, нямаше да гледаме 3-месечна агония за разни случайници да се правят на политици. В БГ няма няма нито един политик в истинския смисъл, има клоуни, далавераджии, лизачи и сметкаджии, тотално некадърни да работят нещо друго, различно от депутатстване.

на тоя Свитък, по-добър от Списание за Възрастни!

Няма лошо, ако го е направил с пари от богатството си, предполагам, че така е направил, издал със собствени пари. Резакът обича да дарява, след земетресението в Армения (ли беше) дари 10 или повече хиляди долара на т.н. арменски народ, това е факт. По онова време това беше много сериозна сума, 2 лв. на черно бе доларът, а 20 хилки беше тристаен апартамент и 2 "лади" почти без ред, заплатата на повечето българи бе до 1800 лева годишно. Иначе, нищо не е толкова сложно, ЦИК има база данни за всеки депутат или кандидат за такъв, предполагам от последните 10 години, не съм проверявал. В тази посока всички имена са ясни и могат да влязат в кой да е списък от разстрелен до лустрационен и от национализационен да конфискационен. Но това е проблем на "чекистите" или "заптиете", които ще ни управляват, ако такива боклуци като днешните ни управляват и за в бъдеще.

Честит празник на ПП ,ДБ и други евроатлантически сладурчета

Това депутатии ли са? - Да, депутати на хартия, не струват и хартията на която са нарисувани. С тая русунка е гнусно да си избършеш дори гъза! Мърши, ама гадни мърши са тия не депутати

Важното е на Вежди ликът да е в центъра и да се откроява.

бахти гнусното!

Запомнете ги българи! Това са истинските ви мародери и дущмани! Имам една мечта - НИТО ЕДИН БЪЛГАРИН ДА НЕ ГЛАСУВА на предстоящите избори! Да разберат тези некадърни мошеници, че НЕ ГИ ИСКАМЕ, че ги МРАЗИМ! БАСТА!

Глупост! Ще гласуват твърдите поддръжници и пак тези ще изберат. А такива, като теб пак ще плюят.

Беше създадено както и ПП с една цел: Да реабилитира Бойко Методиев Борисов! И успешно изпълни партийната задача! Другото не е важно!

Всички противници на Борисов в своята некомпетентност го реабилитираха.

добър некролог им е спретнал

И не забравяйте да гласувате против ГЕРБ! Изчегъртвайте ! Да ви стане добре така в злобичката. Стискай зъби и мачкай! Чупи държавността, важното е да няма ГЕРБ! Две години разсипия са малка цена. Нека да са четири! Нека да да десет! Само да не е ГЕРБ. Да пропадне и ЕС, и НАТО, и евро, всепко да пропада ако трябва, само да няма ГЕРБ. Като през 45-та! Ние да сме, да не са те! България - по дяволите!

Абе по важно е да няма ПП ДБ и НДСВ, защото те ще ни затрият! ГЕРБ станаха по-приемлив вариант!!!

ще бьдат разлипени с едно допьлнение : Издирват се живи или мьртви : Награда: Герой на НРБ.

Тия наистина се подиграват с нас. Това свитък на срама ли е или да си ги закачат на стената и да ги целят със стрелички?????

Кога ще пуснат свиръците под формата на тоалетна хартия? Веднага поръчват 220 бройки с индивидуални снимки,че да ми се ходи по голяма нужда по често и с по голям кеф.

Харесва ми, прилича на некролог!

Историята трябва да се съхранява. След 50 години някой да може да каже например: Не се възгордявай много, защото това тук е дядо ти, един от престъпниците дето съсипаха държавата и за това все още сме най-бедните в Европа. Защото аз не мисля, че до тогава нещо ще се е променило в положителна посока.

Ако хартията е мека, свитъците може да се ползват и за тоалетна хартия - за друго не стават.

Българският народ за свитъци ли им плаща?

Трябвало е да им снимат задниците, не лицата, и без това в парламента са само задници. Защо се снимат след като и в следващия парламент ще бъдат поне 90% от тези олигофрени и пак ще си гледат едни други мазните мутри? С кои пари се плаща този масраф? Стана ясно, че дебилът Боко Тъпото отново щял да води някакви листи и както обикновено, глупакът ще се откаже от депутатското си място, защото се смята за горната кора на лайното.

част от тези ще ги гледаме и в новото народно събрание!!!

Как не ги е срам...

И какво точно свършиха депутатите и разбойник Рашидов от 48-ия парламент? Едно голямо нищо! Единственият парламент от най-новата ни история, който се отказа да излъчи правителство и отново прехвърли отговорността на президента. И после пак Мартин Димитров- цъкльото ще се пеняви, че Радев присвоил парламентарната република и я направил президентска. Ами като не искате или по-скоро сте неспособни да излъчите правителство, какво му остава на Радев, освен да прави служебно и да насрочва все нови и нови избори!

Много бе. И все безполезни хрантутници. И пак искат да са там, пак избори и пак същите.

забравили са да напишат "Търси се жив или не толкова" и наградата

надявам се тия се понаядоха, засега, и се оттеглят да храносмилат. Ама ние чий ще го дъвчем.

На предизборен плакат на ДПС мяза!

С какви велики дела се занимават...

По голямо подигравка и изсир..... На народа няма

ГолямА изв.

да се раздаде и използва като мишена по панаирите, вместо да целите цигари, гъби и подобни ще получите предизвикателстото да уважите всички "народни представители" по парламентарни групи. Може да се организират и награди или събиране на печати (като за посещаването 100-те забележителности).

По идея на председателя, че да си сложи снимката по средата по-голяма от всички други. Какво толкова направиха, че да го пазят за спомен?

леле колко са много..... Трябва да се намялят! Искаме референдум за велико нарадно събрание с цел намаляване на бройката им!

Този праламент следва р традицията на парламента от Соца.Спускат му дневен ред ( тогава от Москва) сега от ( Шорош/Брюксел) гласува се без да се задават никакви въпроси и се отива по кафетата.Изключвям Възраждане и чат пат БСП.Останалите са не заплата от НПОтата на Шорош.

Тези портрети изглеждат, като портрети от надгробна плоча :D

ТОва ако го пуснат на тоалетна хартия, ше генерира страшни обороти ....

А да им е честито и да нямат повече такива!

Преди повече от 100г, когато е започната тази традиция - ДЕПУТАТИТЕ СА БИЛИ ПОЛЕЗНИ НА НАРОДА и са вършели работа ЗА БЪЛГАРИЯ, а сега какво вършат ⁉️

плакат от типа - най-търсени престъпници, само че в средата трябваше да е тиквата!

И отдолу с главни букви трябваше да пише: "Служим на американското посолство!".