Световните политици за Кисинджър: Артист в дипломацията, дълбок и необикновен човек

Съболезнования за кончината на дипломата изказаха Владимир Путин, Си Цзинпин, Олаф Шолц и още много държавници

Обратно в новината

Коментари - Световните политици за Кисинджър: Артист в дипломацията, дълбок и необикновен човек | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Забележителна кариера с огромни посижения и ..голямо черно петно в края и - през последните 20 години е дефакто лобист на режима в Кремъл. Кисинджър фонда е получавал директно пари от Москва, беше 'почетен' редактор на National Interest (про-руския 'американски' пропаганден канал ) и пр. Това неуките ватни тролове го игнорират или просто не го знаят. 'Реалполитик' подхода му - Западът трябвало да приеме Русия такава каквато е, там демокрация не можело да вирее (щото видите ли са варвари/неандерталци). Т.е. помагаше е на режима от напълно русофобски ъгъл. Така преклонната възраст понякога позволява на мъдростта да отлети преждевременно.

Кисинджър беше враг на славяните и съответно наш противник. Но изключителен като интелект, и достоен противник. Не подлеци и путки като тези днес в ДД, да не говорим за деменцията в белия дом.

Преди много години казах че подкрепата на идиоти от рода на пебан костадинов мяюа да е от полза за русия. Ме е достатъчно да си русофил, трябва да не си тъпунгер, същото важи и за България

За тъпунгерите оъ рода на костадинов. Да поясня кисинджър настояваше за разширяването на нато на изток,както и за украйна, но го правеше по хитър начин за да може путин да не се усети

Путин не се усети за украйна която де факто стана наъовски придатък 2014, въптеки официалната опозиция на кисинджър, това е дипломация, не е реално становище

Само си е променил формата....

Ако искате да разберете защо...ами просто четете коментарите им в този сайт

С една дума дявол! Да гние в чистилището !

Марс (нерегистриран) Човека който организира разширението на НАТО на изток Не позна. Човека организирал разширението на НАТО на Изток беше Збигнев Бжежински - друг много як американски извратеняк.

Много сте тъпи прочети през 90, как западните политици казват защо да бързаме с разширяването, а кисинджър каза веднага, тъпи и безполезни, както за бългатия така и за русофилията

Не съм Кисинджър а касинджър. Каквото можах инкасирах.

Големия артист продаде САЩ та Китай. Деиндустриализира ги. А напоследък и путинуфил беше.

Продадоха се те самите, от алчност, мързел и най-вече от гордост. Такива само са ускорили събитията.

само защото бил Американец. Болни мозъци сте

Аа, накрая и путинофил беше. Като мина стоте.

Двама покойника някъде във времето.

Кисинджър е един от осноните защитници на българите, като на срещата край Малта отстоява позицията, че ние оставаме под крилото на Русия за вечно и решенията за нас ще се вземат само и единствено в Кремъл.

Хайде без такива "защитници".

Като се гътне бидоня, някой ще се сети ли да го отрази, или най много да кажат: аре пътувай!

От сега действащите политици в Европа,Кисинджър да се е снимал с някой друг освен с Путин!!!!

Толкова дълго царувал няма.Не казвам че не са се уважавали.Просто факт.

Барел от кога е политик,май още преди Путин да е знаел,че ще се занимава с политика!Това на Прима виста

The Marshall Plan at 70: Chancellor Merkel and Henry Kissinger ….там има видео и снимки

Продължавай да търсиш,но и чети!!!! Действащи попитах:)))

Дяволът си взе едно от неговите ИЗЧАДИЯ, но има още много да прибира, Шваб, Сорос, Гейтс, фон дер лайен. Пък и у нас има да шета и да си прибира, като почне с партии, депутати и т н.

Теб задължително да те прибере ,бог си знае .

Господ се намеси яко...Не е ли знаково че почина в деня на Палестина

Убийството на Алдо Моро и други европейски лидери. Поставил основите на WEF за заробването на света. В основата на много войни и преврати.

Лицемерие без край, отдават почит на терорист защото говорел мазно

Светът се разделя с изключително талантлив и мъдър дипломат от най-висока класа. Д-р Хенри Кисинджър владееше до съвършенство изкуството на баланса на интересите на силите в междудържавните отношения. Ето защо се ползваше с огромно политическо доверие както в САЩ, така и извън страната си. Със сигурност ще липсва на мнозина от големите играчи на световната сцена в днешните турболентни времена. За щастие на следващите поколения той остави не само ценни практически уроци, но и богато литературно наследство. Дълбоко поклон пред паметта му!

Шило

Съгласен! Стига някой да се получи от опита му!

Цветанке, или си завършила в Харвард или си достойна ученичка на Шваб и Сорос

Завърших в България. След това специализирах в Хага, в Йейлския университет и на други места по света.

И мен кво мъ ибе ?

Теб такива само те преебават и останалите също са пеебани от такива !

Били българи, говорещи и пишещи на български. Затова в американските филми вампирите говорят на български.

Човека който организира разширението на НАТО на изток

Вече беше в пенсия. Ако зависеше от него нямаше да го направи. Това вече са сороосидите и неолибералите в комбинация с неоконсрветорите, които си помислиха, че Америка е изключителна. Нещо като Хитлерското Германия над всичко, понеже е страшно изключителна.

Там ви е грешката с гладки мозъци сте,еднакво вредни колкото атлантиците

Тъп не е грях, но пречите на себе си и околните.

Преди 20 години стигнах до изводс че глупостс е сериозен грях

Ама много тъпи сте това ватниците. НАТО го разшири Путя. И хубаво направи

Може и да е разширил хартиеното НАТО, но и разшири Русия и разби еднополюсният модел с господството на краварите, което е по-важното.

Наистина проблема на така наречените русофили е че са тъпи и са русофили заради изживяването. Но са вредни заради тъпотата си.ърянват визои а не шсблони провереъе лосинджър какво казва през 90те, това че е по хитър от блинкън не го прави добрпбешатеш на русив тъпи като костадинов и зомбирани като умно крссивиъе

Кесинджър е Класа в Политиката . Ако беше Млад , нямаше да има Украйна и Ивицата Газа .Сравнявам го с Президента Първанов и Радев за България .

Но, разбирам иронията. Все пак малко по-добрият варианто от измекярите на амбаасадата на кака Галя и мутрите мафиоти на гроб.

А чий е Крим? Крим чий е, Крим? Казал ли е чий е Крим преди да умре?

Крим си е руски и винаги е бил, просто защото изкуствената држава Украйна създадена от евреите Ленин и Троцки в ущърб на Русия са краварски агенти.

Одеса е руска!

Гръцките СМИ дават много по-точна и определено отрицателна характеристика на ролята Кисинджър в световната политика, като определено се съмняват, дали той е починал сега, или доста отдавна. Изтъква се неговата про-османска политика при нахлуването на турски войски в Северен Кипър, както и неговата мрачна роля в световни американски военни авантюри-касапници и военни режими в Южна Азия и Южна Америка: "Хенри Кисинджър почина" https://cutt.ly/jwOAItdi "Бившият държавен секретар на САЩ Хенри Кисинджър „почина“ на 100-годишна възраст Никой друг не е белязал американската външна политика толкова, колкото той" https://cutt.ly/fwOA10TB Противоречивият Нобел Наградата вероятно ще остане най-противоречивата в историята. Критиците на Хенри Кисинджър от години настояват той да бъде съден за военни престъпления. Те заклеймиха неговата мрачна, нерядко явна роля в решения като масираната американска бомбардировка на Камбоджа или американската подкрепа за индонезийския диктатор Сухарто, чието нахлуване в Източен Тимор от неговите сили уби най-малко 200 000 души през 1975 г. Но преди всичко действията на ЦРУ в Латинска Америка, често по негова лична заповед, опетниха имиджа му повече от всичко друго: особено военният преврат през 1973 г. в Чили, завземането на властта от Аугусто Пиночет и смъртта на президента социалист Салвадор Алиенде. През годините се появиха класифицирани документи, които разкриха очертанията и обхвата на това, което ще стане известно като "План Кондор": Неговата цел беше да елиминира противниците на военните диктатури в Латинска Америка през 70-те и 80-те години. ... Забележете и положителното отношение на гръцките СМИ към точното изказване на М.Захарова за Британския музей като "склад за крадени стоки", докато ПЛАТЕНИ от САЩ РУСОФОБСКИ български политици й забраниха дори да бъде на дипломатически самолет над България до международна дипломатическа среща в Северна Македония: "Москва за скулптурите на Партенона: „Британците ги откраднаха“ – Но правителството продава 75 000 ракети, за да убива руснаци! М. Захарова определи Британския музей като "склад за крадени стоки". https://cutt.ly/wwOANVrR

Защото им ЕПМ в Кипър. Но това не значи нищо лошо за България мекеренце.

Не всички сме ЛГБТ+ и не всички подкрепяме световни войни и военни касапници. Това е коментар на еврея Хенри Марков: "Хенри Кисинджър е известен хoмoceксуалист. В Камбоджа Кисинджър всъщност изнaсилваше млади мъже. Това преживяване унищожи живота на поне петима млади мъже." https://cutt.ly/GwYrQ6i3

За първи път чувам че бил хомосексуалист. И какво от това, дори да е така е под съмнение. Познавам една млада лезбийка, суппер гадже на път е да направи първия си милион без да заваси от посолството или амбасадата. Роди си дете и осинови още две. ЕПМ всички хейтъри и платени пропагандисти.

Даже "жена" му е с глава и половина по-висока от него и 100% ѝ е по-дълъг от неговият.

The Intercept: "Хенри Кисинджър, архитект глобалист с кръвта на милиони по ръцете си, почина на 100 години" https://theintercept.com/2023/11/29/henry-kissinger-death/ Кисинджър беше най-добрият дипломат на Америка и съветник по националната сигурност по време на администрациите на Никсън и Форд, служейки като водещ световен архитект глобалист и ментор на Клаус Шваб по време на първите години на Световния икономически форум в Давос. Картинката казва всичко: https://twitter.com/sahouraxo/status/1730047237927931992 Хенри Кисинджър, който е отговорен за смъртта и разрушенията от Чили до Аржентина, Палестина до Сирия, Ирак до Иран до Афганистан, Индонезия до Виетнам, Лаос до Камбоджа, Бангладеш до Южна Африка, Ангола до Ямайка до Източен Тимор и много други държави, е починал. Кисинджър стои зад 3 милиона цивилни жертви Хенри Кисинджър, водещата висша фигура във външната политика, която е съветвала половин дузина президенти на САЩ, е причинила смъртта на повече от 3 милиона души, според доклад на Intercept, публикуван във вторник, за да отбележи 100-годишнината на политическия стратег. Докато критиците на държавния секретар от епохата на Никсън и съветник по националната сигурност често го описват като военнопрестъпник заради централната му роля в многобройните подкрепяни от САЩ геноциди и преврати, докладът твърди, че броят на труповете на Кисинджър е силно подценен, особено по отношение на тайната, силно незаконна експанзия на войната във Виетнам в Камбоджа през 1970-те. Между спонсорираните от него геноциди в Източен Тимор и Бангладеш, тероризма в целия континент, превратите и ескадроните на смъртта в Латинска Америка (известни като операция Кондор), разпалването на граждански войни в Южна Африка и килимните бомбардировки на Камбоджа и Лаос под ръководството на Под прикритието на преследване на виетнамците се смята, че Кисинджър е отговорен за повече от 3 милиона цивилни смъртни случая – повече, ако се броят тези в резултат на съвети, които е дал на частния сектор. Кисинджър беше мозъкът зад WEF, или може би по-правилно; това беше плод на това, което той задейства . Самият Клаус Шваб нарича евреина Кисинджър свой ментор. Хенри А. Кисинджър вербува Шваб на международен семинар в Харвард, който е финансиран от американското ЦРУ. „Ако имате добри познания за историята на Клаус Шваб, знаете, че той е посещавал Харвард през 60-те години на миналия век, където ще се срещне с тогавашния професор Хенри А. Кисинджър, човек, с когото Шваб ще създаде приятелство за цял живот“, обясни Ведмор.

"КЪРВАВОТО НАСЛЕДСТВО НА ХЕНРИ КИСИНДЖЪР Ексклузивни документи и интервюта разкриват, че Кисинджър носи значителна отговорност за стотици повече камбоджански смъртни случаи, отколкото се знаеше досега." https://cutt.ly/zwODfm4N "КРЪВ ПО РЪЦЕТЕ МУ Оцелелите от тайната война на Кисинджър в Камбоджа разкриват недокладвани масови убийства" https://cutt.ly/1wODsbaM "Освен всичко останало, Хенри Кисинджър попречи на мира в Близкия изток Нека не забравяме, че престъпленията на Кисинджър включват смъртта на хиляди араби и израелци." https://cutt.ly/9wODp7rT "КАК ХЕНРИ КИСИНДЖЪР ПРОПРАВИ ПЪТЯ ЗА УБИЙСТВОТО НА ОРЛАНДО ЛЕТЕЛИЕ По време на посещение в Чили през 1976 г. Кисинджър се среща с диктатора Аугусто Пиночет и не възразява срещу неговото насилствено управление." https://cutt.ly/EwODdabC "Хенри Кисинджър, най-кървавият социален катерач в историята" https://cutt.ly/uwODdW4g

Хенри Кисинджър умря и всичко живо се засмя!

А пеевски какво каза - нещо за него няма ли да пишете ? Защо няма снимка на следващият премиер пеевски ? Бил ли е близък с кисинджър, какво е научил от него и т.н. един ранг политици са, срамно е да не пишете за Българският "кисинджър" от дпс (у нас му викат "феномена с феса"), нещо телеграмка не е ли изпратил така като колеги ? Това е важното, развитието на пеевски, останалото е плява ...

Те за Тва Америка го санкционира сумати сметки блокирани в САЩ. Забрана за всякакъв бизнес с бели хора. Иначе е председател на руската партия ДПС

За поредната бройка паважни празноглави дебили - геополитици, ще кажа - скоро отново ще навали 20 санта сняг и в столицата на европейската "държавица" отново ще е тъмно и студено.

Хенри Кисинджър-ето това е класен дипломат, будещ респект с прагматичните си решения и от двете страни на барикадата, а не като съвременните янки с промити мозъци!

Политикът Хенри Кисинджър и до него политикът Тошко Йорданов. Двама гиганти в политиката

Не важат пред банкянския измекяр. Че ги оправи с 200.

Heinz Alfred Kissinger ефреин ашкеназ с особенно тежко детство запазил през целия си живот силен източно франски акцент формиран е бил формиран винаги направляван от водещ офицер лутарианецът Fritz Gustav Anton Kraemer който изоставя семеството си 1939 и бяга в САЩ Самият Kissinger дейно участва в избиването на Германци след окупацията на Германия след Втората световна война, осбенно в Град Крефелд за което получава орден Бронзова звезда..а след това продължава избиването на Гермаци в Бергштрасе Хесен в състава на контраразузнаване..на по късен етап попада под крилото на ЦРУ и фамилията Рокфелер Всъчнос Kissinger е бил винаги „момче„ на повикване за „специфични поръчки„ ... .той е един от дейните участници за свалянето на законно избраниято правителство на Алиенде и на неговото убийство, 1974 година особенно активно участва във Операции против СССР с цел унищожаването му Участва дейно в провала на Никсън като Президент Член на редица интересни общества и организации от където и идва неговото влияние Но никога не е бил дипломат Рязко се противопоставя на осъждането на Геноцида на Арменският народ и е един от активните участници в унищожаването на Виетнамския народ и не само ...член на Клубът Билдербер на Бней Брит и прочие ..

Троцки, истинският организатор на болшевишката комунистическа революция в Русия през 1917, също беше член на американската Бней Брит.

Пич, той бяга в САЩ през 1938 година, когато е на 15. В какви убийства участва през 2. СВ? Айде спрете този безсмислен хейт вече. Даже вашият работодател Путлер признава заслугите на Кисинджър, за да може ти все още да си жив.

Дано утре и кирчо и кокорчо, в ада да се срещнат в някой казан.

Тази статия за Путин ли беше или за Хенри? Май повече се пише за Путин.. колко ли плаща да се споменава всеки ден по 34- пъти

За Хенри и за още много хора ставадума в статнията, но не четеш до края. Русофобите не четете и си оставате невежи неофашисти.

аз само като прочета Путин и знам че ще е изръсил някоя простотия... има ли смисъл да загубя няколко минути от скъпоценния си живот да чета руски простотии.

Леле, че си тъп!

Много добра новина за планетата... чакаме Сорос, Нетаняху, Лари Финк... Дано...

Военнопрестъпник! Милион виетнамци тежат на съвестта му!

но не е вярно. Той сключи мирния догвор с Виетнам.

Операция "Феникс" ... Само за това вече гори в пъкъла!

Флаг за нахлуване на турските войски в Кипър. Или нещо подобно беше.

Това не в важно!!!! Хохлите и така втасаха

Живял с него в света !!! Велик човек и политик.не.като насраният пън!!!! И още разликата е че.пъня сие пън аумника умник

Днес преизпълнихте плана! Две снимки на вожда и една на Маша Водката! Ще валят рубли! До довечера изтряскайте и една статия за коня, и ще има бонус - чувал с копейки

Диктатора Путин от днес забранява всякакъв ЛГБТ+ активизъм с което забранява на всички различни хора да демонстрират публично своята сексуалност,под заплаха от затвор! Фашисти руски!

Ти педераст ли си ?

Кирил Петков и Ленчето и те са политици от нивото на Кисинджър.

Я пак ???? Тия микроби??

За човека легенда само добро!!!! За мършата крайна само кривак и балтия

Бачо Киро от Бусманци

Интересува ме премиерът пеефски изпрати ли телеграма?

Почивай в мир Хенри!!! Мършата сама ще се изяде

Искам да ме порят анално руски манафи

И байчовците? Порят ли ги в соросокопа?

Целия свят го възприема като прагматичен и голям политик, даже Путин, китаеца и още много други, само бай ти Ганья бабаит с конспирациите за масони и незнание си какви замисли с заличаването на България !! Слушайте бай Гаьовци вие не сте никаква функция на тоя свят и никой не ви знае!! Всичко каквото ви се прави срещу вас е само пт вашите продажни и глупави политици!!!

Никой не крие масонските ложи. В Америка във всеки град има по две. В България има даже женска масонска ложа. ВЕЛИКА ЖЕНСКА ЛОЖА НА БЪЛГАРИЯ СВОБОДА-РАВЕНСТВО-БРАTСТВО http://glfbg.bg/ Тъпи гои побъркани сте.

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може ----- https://mub.me/bioex

Да си мислят, че има Държави и суверенитет. Никоя. Повтарям. Никоя държава не е извън хватката на Масонските ложи изпълняващи 3000 годишният план за Соломоново царство под командването на Златната пирамида. Разделяй и владей е вечен принцип. Кръвните жертви също са в цикличност спрямо извратените ритуали на глобалният елит. И ако преди години много дрънкаха, че било "конспирация" вече има достатъчно доказателства за навиците им, ритуалите им към Моллох и Баал, педофилията и садизма им. Елита, който създава промените в човечеството винаги е съумявал да яхне недоволството на масите и да го обърне в подчинение. Кисинджър е масон от най-висок ранг. За простосмъртните йерархията приключва до 33 градус. Реално са 99. Същото се отнася и за Шваб, наследникът и ученик на Кисинджър. Новият Световен Ред го обяви в конферентна връзка с него на Давоско мероприятие в Пекин. Всички са навързани като свински черва. Всичко води до дигитален концлагер, изкуствено създадена хранителна и енергийна криза, социален рейтинг и управление с ИИ. Гейтс е в кириза. Мъск с неговите 33 двигателя и контролна мрежа в ниска орбита за директно налагане на тоталният концлагер. Руснаците са в играта, въведоха дигиталните пари и прочее мерки, синхронизирани с централата. Войната в Украйна работи перфектно за сриването на станадарта на Европа. Никой не му пука, че Ковид мерките докараха рекордна смъртност и унищожение на цели отрасли в икономиката. Продължи се с фалшива Русофобия за масите. Отзад корпорациите си печелят и изкупуват на безценица земи и бизнеси. Живейте си в илюзиите, чакайте връщането на нормалното. Такова не е предвидено да се случва. След няколко години ще гледате назад към 2018 та и ще си спомняте, че сте били нормални и свободни граждани. Не вярвам човечеството да се организира и да скочи на системата. Системата се държи от Банкерите. И те винаги печелят.

Да спомена пилотният проект на Кисинджър. Китай. Мястото в което се тестват успешно всички "модерни" системи за контрол. Къде щеше да е Китай ако корпорациите на САЩ не бяха изпълнили заръката на Кисинджър да убият производствената икономика на Америка и да създадат чудовището комунизъм смесен с капитализъм? А какво е ЕС? Всичките му прицнципи уж за икономическо развитие се оказаха терор и убиване на малките държави за да печелят големите. Правила за всичко. Пазари само за богоизбраните. Скоро и храна няма да можете да си отглеждате, Зелената Инквизиция ще ви глобява за кокошки, прасета и крави. Никога исторически господарите не са посягали на правото на гоите да отглеждат храната си. Никога.

Всички се надпреварват да изразяват съболезнования и празни приказки. Киснджър не е чак такъв светец.