Обама излиза на ”битка” с Уолстрийт

Президентът на САЩ Барак Обама заплаши да се „бори“ с Уолстрийт с новото предложение за ограничаване на поеманите финансови рискове, което намали курсовете на акциите и долара.

Обратно в новината

Коментари - Обама излиза на ”битка” с Уолстрийт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И как се бори- на приказки? Не вярвайте на такива публикации! Нищо не прави Обама, той само щпрехен и се прослави в америакнската история като най големия празнословец-президе Обама дава пари на частните банки с условието да ги върнат след известно време. Но не им поставя условия как и на кого да раздават като кредитите. За това частните банки раздавате парите си сега като кредите ПАК НА ЕДРИЯ БИЗНЕС ОТ ВОЕННО-ПРОМИШЛЕНИЯ КОМПЛЕКС, а не ги дават на малкия и среден бизнес! Развита Европа прави точно обратно, държавата раздава чрез държавни фондове пари за стабилизиране на малкия и среден бизнес при изключително преференциални условия и като държавно гарантирани заеми и субсидии, макар тези фондове да се обслужват от частните банки. Банките дават парите на бизнеса ,който фонда подкрепя. Разбирате ли тук разликата между европейския и американския модел икономика?

И как ги атакува- на приказки? Не вярвайте на такива публикации! Нищо не прави Обама, той само щпрехен и се прослави в америакнската история като най големия празнословец-президе Обама дава пари на частните банки с условието да ги върнат след известно време. Но не им поставя условия как и на кого да ги раздават като кредити. За това частните банки раздавате парите си сега като кредите ПАК НА ЕДРИЯ БИЗНЕС ОТ ВОЕННО-ПРОМИШЛЕНИЯ КОМПЛЕКС, а не ги дават на малкия и среден бизнес! Развита Европа прави точно обратно, държавата раздава чрез държавни фондове пари за стабилизиране на едрия и дребен бизнес при изключително преференциални условия и като държавно гарантирани заеми и субсидии, макар тези фондове да се обслужват от частните банки. Банките дават парите на бизнеса ,който фонда подкрепя. Разбира ли тук разликата между европейския и американския модел икономика? ideyazabulgaria.org

Последния който се опълчи срещу глупавото решение на Рузвелт да остави страната практически под контрол на банкерите, а именно под уж федералния Резерв, беше Кенеди... е всеки знае какво му се случи... ;) Напишете в google: Рузвелт Федерален Резерв и четете

Това е голяма смешка. Как точно ще се бори с тези, които са го направили президент? Голяма праодия са тези сащ.

Pro4etete kakvo pische v tosi sait sa ilyuminatite i ste rasberete koi provokira krisata

Най-после се проумя,че банките са колкото полезни,толкова и вредни.Лихвари,хитре и използвачи без морал.От тях тръгна кризата и от техните събратя,застраховате не падат по-долу.

Да живее комунизъма!