”Джапан Еърлайнс” обяви фалит

Японското правителство ще положи всички усилия за спасяването на най-голямата авиокомпания в страната, "Джапан еърлайнс" (Japan Airlines - JAL), която днес започна процедура по обявяване на фалит

Обратно в новината

Коментари - ”Джапан Еърлайнс” обяви фалит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ква стана тя? Нали миналата година социалистите взеха там властта!?

Виж какво дедовото, ако си забравил ще ти напомня, че благодарение на такива като теб, на власт в България дойдоха на власт любимата ти БСП и нейните подобни творения, които успяха умишлено или не да фалират България. Икономики далеч, далеч по-силни не успяха да си спасят самолетните компании, какво остава за нас. А относно този подписал се с do дедо Иво (19.01.2010 г. 17:38ч.), не се крия.Аз съм се подписал с истинското си име.Ти си този анонимен папгал-драскач, под/над/ писанията, на който не фигурира нищо.Нямаш име и още по-лошо акъл в това нещо наречено мозък.Има нещо гладко като билярдна топка.Просто нивото не ми позволява да коментирам повече прости и неграмотни хора.

Иво,от такива чападжии като тебе сме на тоя хал -още 100г.ще сме сиромасите на ЕС.Ако ти прави впечатление японското правителство прави всичко възможно да спаси JAL,а БАЛКАН беше сасипан съвсем умишлено,за да си напълнят гушките серсеми,като Костов-и те го направиха абс. безочливо.Трагедията е,че всички го знаят,но никой не им търси сметка.За такива стопански престъпления в цивилизования свят се лежи на топло-нали се сещаш.

Костов, Костооов стига си си играл на криеница по форумите и сайтовете, ами вземи наистина се скрий, че заради тебе в чужбина като видят влашки циганин, и си мислят че е българин

Това, което написах във втория си пост, се отнася в още по-голяма степен до този vapros (19.01.2010 г. 16:46ч.)

Абе чудя се дали в японската преса се е появило съобщение, когато Цигането Костов фалира нашата БГА Балкан? Интересно ми е да разбера дали поне един ред е бил написан тогава при тях.

Това е дело на Горбачов, той предизвика световната икономическа криза.

Едно е да фалира сама и да се подчини на план за оздравяване, друго е да я продадат за стотинки на съмнителен бизнесмен, близък приятел на премиера ! Ама защо се напъваш да мислиш бе дядо - храни си стоката на двора, костов си отиде, свикни с това и стига си хленчил, животът продължава, може и без костов, той се провали - и даже е по-добре без него, не го ли усещаш или харесваш грачещи мургави мъже в костюми ! Ако е така - търси си друг приятел, ако ме разбираш ...

То JAL фалира, а нашите тъпи комунисти още плачат за Балкан И фалита на JAL ли е пак дело Костов?

не, Костов е виновен! Да им пратим Боко Батмана, той ще превозва пътниците на гърба си, само срещу 5 минути показване по телевизията!

И за това са виновни комунистите!

Какъв план за оздравяване, какви пет лева бе, сине! Балкан си беше фалирал.За разлика от теб аз мисля човече.А колкото за езика ти и глупостта, която си написал за грачещ и мургав вече спокойно виждам, че си един най-обикновен папагал, повтарящ неща изписани по парцаливите вестници от такива като теб, с многото мозък.А те за съжаление са по-гладки и от билярдни топки.

Виж разликата държавата помага на закъсалия авиопревозвач а нашия го хариза на един чифутин затова джапаните са джапани а Костов е продажен мангал . Чатна ли ?

Разликата е, че тук правителството тръгва да спасява компанията. А гениалният Костов я хариза на доказан международен крадец срещу мазно процентче.