Водеща щатска банка обяви фалит

Американската финансовата компания Си Ай Ти груп (CIT Group) снощи подаде молба за съдебна защита от кредитори, което е равносилно на обявяване на фалит, съобщи БТА, цитирайки ДПА.

Обратно в новината

Коментари - Водеща щатска банка обяви фалит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази новина е обнадежадаваща за българската демокрация след 10 ноември 1989 година. Явно американската империя $ се тресе и може би скоро, когато може би Китай ще смени доларовите си разплащания, да колабира.

Ееее така е, не може все да се яде без да се плаща, все някой трябва да плати.Ще оцелеят банките които са необходими, другите фалит.Който е ламтял за бърза и голяма печалба и е раздавал кредити наляво и надясно да му мисли.Проблемът е, че шефовете на тези банки няма да умрат от глад, а най - вероятно ще се пенсионират с една хубава пенсийка.

Си Ай Ти, която по-рано получи спешен кредит от 2,3 млрд. долара от правителството на САЩ. Брей, голяма сила, голяма мощ... Това милиардите за нищо ги нямат - раздават ли раздават... и още ще има :)

турчето тукту да дойде да ни каже колко е хубаво това. ozzy също да не се срамува, да се изкаже компетентно.

Кризата отминава... и идва грозната действителност. Няма вече правителствено финансиране ...

След този нов фалит предполагам че ще има ново бодро изказване за краят на кризата в САЩ. Кой ли им вярва....

Другарю поганогяур, напротив, вие червените маймуни преди година се кефехте, че американските банки фалират. Тогава ви съжалявах, че такива боклуци като теб и най-вече твоята любима Империя ще го отнесете най-много. Продължавай да се кефиш, не ме мисли мен. На мен кризата ми дойде дюшеш, защото лихвите по заемите ми са отдовна отрицателни. Ако не знаеш какво означава това, попитай, без пари ще ти обясня. Само че нали знаеш, че акъл не се налива, няма да ти помогне много.

Време е ...

Worse to America - better to the world!