Фермери замеряха с ботуши министърка

Млекопроизводители в Швейцария изразиха по необичаен начин протеста си срещу спада на цените на млякото и млечните продукти. По време на селскостопански форум в кантона Юра млекопроизводителите замериха швейцарската министърка на икономиката Дорис Лойтард с гумени ботуши в знак на недоволство, предадоха световните агенции, цитирани от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Фермери замеряха с ботуши министърка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е за гражданите (визирам най-вече тези от София) е ясно, че не им пука откъде идва млякото или хляба. Хапват си каквото им поднесеш. И преработено говно да им дадеш пак ще го хапнат. Та по въпроса според мен наистина трябва да се подпомогне този бранш и всеки, който е решил да се занимава с това защото когато фалират дребните производители ще дойдат големите с техните картели и ненормално високи монополни цени върху продуктите или по-малките ще се обединят и за да си избият загубите ще се обединят в големи картели и ще си уговарят цени с няколко пъти по-високи от нормалното.

Толкова простотия има в коментарите тук, че да ти се отще.Абе, простаци научете се да се уважавате, бе говеда. А т.н. софиянци да не би да си стойте в София само. С това ваше поведение, затова не ви искат никъде бе мърлячи, не разбрахте ли.

ЪЪЪЪЪЪ ама те швейцарските крави не бяха ли лилави ?????

На колко туби бензин живееш от София,че ти пречатселянитев столицата.А от къде се храниш отжълтите павета или от моловете.СМЕШНИК.И помни,че не си нищо повече от единселянин,само си по-псуван от него.

ХАЙДЕ СТИГА С ПРОБЛЕМИТЕ НА СЕЛЯНДУРИТЕ !

Не, само у нас има комплексари - столичани, които мислят, че когато майка ти те е родила в София, трябва останалите да си направят някакви изводи за тебе...

mda kakto kazvat ot persite e tragnala civilizaciqta

В български вариант е по -добре за тази цел да се използват прокъсани ,миризливи и кални гумени цървули.У нас те са основните обувки по селата и най-добре отразяват българското село и селско стопанство.

швайцерите не признаха хитлерови но им отмъкнаха парите. ако имат нещо общо с ЕС то няма да е защото имат намрение да се прецакат като останалите от немското племе. сега сместо мустачко и гьобелс виждат очите на същият кръгъл и надъхан идиотизъм, но в лицето на на дебелото танте и новият деен министър херр ку..осмуков... - банална картинка отвсякъде ; ...министърката пък прикани млекопроизводителите да проявят духа на олимпизма,, - кажете ми честно истина ли е..

Кога този обичай ще почне да се практикува и в България?

Я, ама и в Швейцария ли имало кравари, селски кратуни?! Аз пък мислех, че само у нас селяндурите вмирисват улиците в столицата!

malko za sasedite ot avstira http://spor