”Амнести”: Бедността е най-сериозната криза

Правозащитната организация "Амнести интернешънъл" заяви, че бедността представлява най-сериозната криза в сферата на човешките права в света.

Обратно в новината

Коментари - ”Амнести”: Бедността е най-сериозната криза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Верно си е за беднотията. Такава криза ме е подгонила а трябва да намеря 2000 лв за зимни гуми на джипарата. Още поне 2000 за ски и екип щото стария е демоде, вече две години го търкалям. Мин 3-4 хил. за Банско леле мале... Кво да правя с тия харчове бе хора- мразя я тая зима. Добре са си тея в африка нема зимни гуми нема ски...супер.

a nie, b1lgarite vlizame li v tozi 1 miliard? kolko mnogo hora u nas gladuvat, na p1ba sa na fizi4eskoto oceliavane.kak da jivee6 s1s 100 iv na mesec, kak da gi razpredeli6??? ami klo6arite koito roviat iz kofite i ot tam se hraniat?! niamam dumi! poznavam edin klo6ar,jivee den za den , niama ni6to.koi kakvo mu dade,vedn1j mi kaza ,4e ne e ial 1 sedmica ni6to.kosata mi nastr1hna! i ne e samo toi ,kolko sa takiva kato nego...stra6na rabota!!!

Не може едни страни,народи и отделни хора да забогатяват прекомерно,а в резултат от това останалите да не гаснат от глад.Просто няма как.И едва ли трябва да се ходи чак до Африка за да се сравни грозното разточителство в едни крайградски квартари на столицата с поресаващата мизерия на други.Тук професори по математика чакат тролея за да сварят навреме да прочетат лекциите си,докато бездарници и безделници разкарват скъпи джипове за да убиват времето си.Огледайте се,вижте сами и помислете защо стигнахме дъното!

и още. тези ояли се американски лекета им е лесно да говорят за 'човешки права' но да си спомним кой харчи повече от колкото тези умрели от глад същества за храна - всичките.

тея па какво разбират от глад. да си ходят, и без това повече от половината които защитават са най-обикновени престъпници или извратеняци.

От години сме така. Не могат да ни изненадат с нищо. Освен с това, че още сме живи. Сигурно има какво още да се изцеди от този нещастен народ?

Демографската и културна криза е най-голямата и страшана. Ако бъдат заселени в тези страни германци или скандинавци, за няколко години там няма да има глад, безредие и болести. За жалост някои наши събратя (homo sapiens) живеят точно по законите на майката природа - размножават се така, че естественият подбор да регулира тяхната популация. Ако се дадат пари и храна на тези хора, то те ще се размножат така, че пак ще мизерстват. Но за сметка на това естественият подбор ще ги направи по-качествени. Забележете, че потомците на оцелелите чернокожи роби са най-добрите спортисти на САЩ.

Аре научете се да пишете де.