Попова с правомощия като на Ангел Марин

Президентът Росен Плевнелиев подписа първите си укази, с които определя правомощията на вицепрезидента Маргарита Попова и структурата на президентската администрация. Част от екипа на Плевнелиев вече е назначен.

Обратно в новината

Коментари - Попова с правомощия като на Ангел Марин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И по какво тази "новина" отговаря за такива в бизнеса?? Дали пък правомощията и не отговарят на предприемчивост и бизнес дела според "указа" на рп..

Поне ще проветри ли ?!

А къде отидоха обещанията преди изборите за натоварването и с други правомощия?? при празните приказки на непрочелите Конституцията кандидати и същите им "образовани" в тази част подръжници

И какво е новото и различното, другари комунисти и комсомолци в президентството. Май всичко си остана на площада заедно с кухите обещания, както и няколкото милиона народна пара похарчени за тоя селски фарс.

choko73

Нима си очаквал нещо друго? Горкичкия.

Айдееее,първата дама се разработи.

за да бъдем докраи обективни, нужна е малка корекция в статията ви: "...след като премиерът Бойко Борисов заяви, че Марин не трябвало "да получава орден "Стара планина", въпреки че самият борисов подписа на два пъти указ за връчването му.

След като Захариева я прави свой Главен секретар-нямам повече никакви съмнения що за персона е Плевнелиев! Попитайте всеки останал що-годе нормален човек в МРРБ и ще научите вопиющи неща за Захариева-невъзпитание, невежество, некомпетентност, злоба, арогантност, психически отклонения...Абе жална ни майка и с тия поредни идиоти...

Захариева я познавам лично от мррб. Нищо чудно, че е на тази позиция. Тя е абсолютно копие на Плевнелеив, некомпетентна, злобна интригантка, доносник и егоистка. Никой не можеше да я понася. Добре, че поне се махна заедно с началника си мръсник.

Я пак напиши същото, но без философски речник в ръцете...Е "гоУЕм си"...

Не става само с помилване, трябва и милване !?

На ново прасе и нов президент да не се радваме, че.... Не съм привърженик на герб, но се надявам, че тези ще бъдат малко по-добри към народа! Да бъдем нащрек и да създаваме атмосфера на нетърпимост към връзките на политиците с престъпници!

До кога ще ни занимават с тези кукли на конци - Плевнята и Попова, нима някой очаква да направят нещо освен да изпълняват желанията на Боко Тиквата и да краднат нещо ако им дадат.

И пишеш. Насила ли те карат?...

Не чудете защо правосъдието ни куца ! Е тази куха лейка е обучавала младите прокурори последните 10г ! Ясно е работа и тази знае да казва само слушам като се появи Боко !

И като беше генерал вице какво направи-помилва куцо и сакато без оглед на извършените престъпления.Сега имаме юрист който по-правилно би преценил кой може да бъде помилван.

Като знам каква ие славата като е работила в Своге, сигурно ще осигури доста финанси за Боко а и няма да забрави и себе си.

Толкова сте задръстен по въпроса с помилването че нямам думи...Не вицето помилва еднолично..Това става след куп документи, становища и предложения на юристи и специалист.....Обичам да чета ама не го умея.............