Коментари - Светослав Малинов закъснял за вота "Мобилност” заради срив на летището във Франкфурт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бареков каза, че са пътували заедно. И Малинов се е забавил нарочно.

Искрено се надявам да се случи чудо, нашите чорбаджии изедници да не успеят . Не доумявам как техните ратаи тръгват да протестират срещу собствените си интереси.

Аз ако закъснея за работа, ми режат от заплатата. А на тоя хрантутник? Какво оправдава разхождането по летищата на държавни разноски през работно време?

Бедни Малинов, докъде стигна , мутрите да ти държат сметка публично , защо не си гласувал под строй да гърчат шофьорите. И ти да се оправдаваш като ученичка . Независими консерватори, колегите ти депутаъи на Запад, чиито принципи цитираш , така ли гласуваха като вас - под строй, наведени , надупени и в полза на шофьорското робство и с отчет пред господарите .

Коментиращият преди мен пита: "наясно ли са шфьорите какво не подкрепят", аз ще попитам: наясно ли сте всички вие коментиращите кого и какво подкрепяте? Бареков този път е прав -като се мотивира за отсъствието си - цитирам: „Оставих този пакет да мине, за да видят българските транспортни босове, че не може техните работници в XXI век да живеят 90 дни в годината в кабината и да ползват тоалетните на бензиностанциите”, заяви от своя страна Николай Бареков. Всъщност всички в цялата държава подкрепят превозвачите /вкл. и самите шофьори/ и никой не си дава сметка, че този пакет е в полза именно на шофьорите.

PEYTSCH

Ъ ? От 750 са били само 310, а в сряда ще са доста повече (за да си вземат командировъчните) и хич не се знае колко от тях евентуално ще са ЗА и колко ПРОТИВ. Така че гласчето на Малинов е смехотворно...вече...

Срещу какво протестират превозвчите, и на ясно ли са шофьорите какво (не) подкрепят? Я да видим: 1. На международните шофьори трябва да се плаща и да бъдат осигурявани според минималните стандарти не в България, а в страната, в която са командировани. 2. Водачът и превозното му средство поне веднъж на 4 седмици трябва да се прибират до страната си на произход. 3. Всеки шофьор трябва да почива поне веднъж седмично извън кабината на превозното средство. 4. Въвежда се и задължителна пауза от 5 дни между осъществяване на каботажни превози, т.е. услуги на български превозвач в друга страна от ЕС. Мхм. Значи това в много лошо, шъ знайш! БеГе бизнисмйенити ще бъдат много ощетени, ако трябва да изпълнят тези условия.

е баш това е... шофьорите може да не блестят с интелект, но са наясно, че хлябът им зависи от това чорбаджиите им да си въртят тънките сметки. И ако не им излезе сметката затварят бизнеса, а шофьорите остават на улицата. По същата логика масово у нас се крият доходи - официално е минимална заплата и останалото е под масата - затова и фирмите за бързи кредити са толкова популярни - защото никоя банка няма да отпусне заем на някой с месечна вноска от 400 лева на някой дето взима минимална заплата. след 20-30 години същите "тарикати" ще реват, че са им ниски пенсиите... колкото по-бързо се отървем от работниците готови да работят за без пари, толкова по-бързо ще намалеят "работодателите" дето искат да им се работи за без пари.

Много си изостанал ! Това което го описваш беше реалност до 2010 ! Работодателите разбраха , че да осиуряваш работника на дейстивтелната му заплата су заслужава ! Щото иначе трябва да платиш данък прчалба , а той е доста по висок ;) Изостанал си ! Образовай се !

Гледах го тоя тулуп по БНТ. Бил изпуснал връзката , ами от вчера ли се знаеше за това гласуване. Толкова се оядоха, че се и посраха. После пак искайте да гласуваме за тях. Отвратителни са.

няма ли един не комунист българин в този парламент

О,о, много не са комунисти, но пак са отреп! Така че, с оправданието -комунисти, нищо не се обяснява и извинява!

кучето ми изяде домашното.

Тия стават все по-нагли. Няма да се учудя, ако им е платено да съботират интереса ни.

Би било добре, френският народ да спре да ни сравнява с магазин за кръв в Румъния и да се отъждествява с президента Макрон, това би било повърхностно.

да спрат с тия жабли

Десните да са махат до тука бяха.

Българска му работа! Продажници!

Kvo stana da ne se e srinalo letishteto?

А Бареков и оня турчолята от дпс, защо не са присъствалия? Айде питайте и тях. Единия явно е бил в турския клозет а другия му е подават тоалетната хартия..

След като знаеш, че това е важна среща за нас, защо не взе по ранен полет? Продажници. Хора ако пак гласувате за тези на следващите евро избори, направо да се предаваме на турците. И без това турция чрез мюфтийството и дпс, коли и беси.

Добро утро! Вече и кьоравият и глухият разбрха, че нашите евродепутати не са там за да защитават интересите на Бъгария, а за да лапат на европейската трапеза! А и да си заработват допълнително.....

ЧЕ ВСИЧКИ СЕ БИЯТ ЗА ЕВРОДЕПУТАТСКО МЯСТО. ЩО НЕ СИ СЕДЯТ ПРИ ПАРТИИТЕ МАРЕШКИ, ВОЛЕН И ДР.

Прибирате хилядарки евро като евродепутати ама гледате да си живуркате тук вместо там да си вършите работата.. Никой мислещ за работата си срещу хилядарки не отива на работното си място в последния момент а и освен това се разбра че други седем са потърсили необходимата помощ за да присъстват... С вас и без вас е все тая защото в сряда ще ви наврът там където сами сте се поставили - в ъгъла с угодничеството си на менторите ви...

Но цялата ни държава ни навират там!

Този е имал много по-важна работа-трябвало е да присъства на сбирката на най-големите предатели, нарекли се Атлантически блок в България!

Дето се вика, ако не искаш и нямаш желание ще намериш оправдание, но ако имаш желание и планини ще преместиш за да го направиш.

Никой не ви вярва на обясненията, купени сте то е ясно!!!

Те така навреметo и Априлското въстание са го проспали -кой си е наглеждал зелето, кой ракията...

Оправданието е като задника - всеки го има. Както са написали и други - тръгни един ден по-рано. Това показва, че всички евродепутати са боклуци и не работят за държавата си, а само за заплатата...

Ludiamaus

В същност Св. Малинов да кажем има оправдание, Но действията на Дудук Виреков дето щял да накаже "работодателите" -някой чувал ли е по -голяма демагогия. "Загрижен" за условията на живот. Да не би само българските шофьори да спят в щабините на влекачите!? Сигурно европейските превозвачи като минават през Балканите и пътуват за Анадола и Ориента да спят в пет звездни хотели със СПА. И какво му пречи на "работодатела" да извади боша от колите и да каже БАСТА! Това е същото което Параходство БМФ години наред правеше Тръгва гемията за Куба за захар и пътува до там под баласт, инцидентно е имало случаи от пристанище в средиземномолието да вземе някакъв това до Западна Европа! Ами хайтите които пътуваха ПРАЗНИ ДО РЕКАЛАДА!? ДО КАНАДА! Как да стане така че на 22 ден да се осигури товар на камиона да се върне в Б-я . Или Дудук Виреков предвижда шофьорите да се сменят със самолети, или с автобуси на обединената Юнион Ивкони

То на вас все някой друг трябва да ви е виновен ама истинските виновници властващите дето са ви под ръка в софия не ги закачате.. Та боко стои повече в чужбина отколкото в България и все ''договаря'' нещо си и все му ''обещават'' да го послушат че е много ''кадърен'' а се оказва че никаква работа не върши

Ludiamaus

Те така е за НАС, не е като за вас. Само дето не става ясно кои сме тези дето някой друг ни е виновен и кой ми е под ръка? ХАЙДЕ КАЖИ ТИ ЗА КОГО ГЛАСУВА та та нас друг да е виновен. Ири утре след избори пак ние дето "ни е удобно да не ги закачаме". И така Боко стои повече в чужбина -но пък не води новата си половинка по екскурзии -миналият месец в Чехия, преди дни в Москва, днес в Египет. Та така на нас все някой друг ни е виновен. А Лисицата го казва в прав текст -ВЪЛКЪТ Е ВИНОВЕН, ДЕТО ЯДЕ ОВЦЕТЕ А НЕ ЧОБАНИТЕ! Ако беше ял чобаните -днес нямаше да сме на този ред....

Aко са искали да отидат с кола е 400км от Франкфурт до Бруксел с такси щяха да отидат щом е толкова важно това гласуване но те нямат никаква отговорност тия измекяри неслужят на на страната си а защитават чужди интереси продажни боклуци и за какво да гласуваме за евро депутати щом като се наместят започват да мислят за лични облаги а народа които ги е избрал кучетата го яли

Срам!! Разбрахте ли кой турпилира интереса на българските превозвачи?! Това са: Светослав Малинов (Реформаторски блок/ЕНП), Нежми Али (ДПС/АЛДЕ) и Николай Бареков ("Презареди България"/ЕКР). А дали с неприсъствието си са лобирали (платено им е) за интересите на Макрон!?

Тоя чува ли се какви ги плещи ? Като знаеш важността на проблема, па тръгни с един ден по рано. И без това всичко ти се плаща господинчо от Народа. Станаха туристи нашите "евродепутати" и летището на Франкфурт виновно. Дето викаше Царя с тия чипове ................

Еййй големия европоборник Светльо Малинов решил като истински бай Ганьо да ходи в последния момент и пропуснАл гласуването. Евроатлантик за пример!

И защо в момента е пак в България? Да обикалят студията...

Защото докато там са гласували важен за България проблем, той си е седял тука.

Как пък не закъсняват тия от реформаторския блок , за някой прием в американското посолство или на някоя конференция за НАТО , там са първи . Другото , как ще закъснее за гласуването заради няколко часов срив , като логичното е , да отиде и ден по-рано , също защо каца в Франкфурт , като Баден - Баден е на максимум 100 километра от Страсбург и няма задръствания , но там не кацат самолетите на Луфтханза с билети за 800 евро , а там са Ryanair , с билети от 50 евро и пътниците са обикновени българи . Може би се опасяват и от всенародната любов .

Знаете ли, това ми прилича на онези моряци, които знаят че трябва да са накораба в толкова и толкова часа за заминавани. Те независимо, че е зима и времето предполага затваряне на Сънито и Дюлино винаги тръгват с последнияят възвожен транспорт. И винаги казват -ами затвориха проходите, ами и влака в Карнобат (смяната за Варна/Бургас закъсня..... И Светлю срив на летището във Франкфурт. Ами да не би в деня на полета да ти съобщиха че същият ден е и заседанието!? И каква друга работа си имал за да не си на РАБОТНОТО СИ МЯСТО! Най -лошото на ББ е това, че обеща думата "ЩЕ" да бъде забранена в употреба от политици - и си остане пожелание!

Ludiamaus

За тебе, говедото с минуса; Кажи бе говедо ти въобще в час ли си ! Колко стачки и прекъсвания на работа се проведоха последните месеци от пилоти и служители на летищата само в Германия. Това имам предвид в коментара си, несигурността дали ще стигнеш навреме за където си тръгнал! Освен сезона в който доста полети се отменят заради климатични проблеми. Преди да правиш каквото и да е поне получи отнякъде информация!

Прилича ти на онези моряци, защото представа нямаш, че те друга работа си нямат.

България винаги от предатели си е патила!

Сиреч от българи.

Когато човек иска да свърши нещо ,търси начин , а когато не иска нещо да свърши нещо търси причини.Не съм изненадан от неговата постъпка

И дава обяснения.

Уважаеми превозвачи, да бяхте платили и на другите депутати освен на тази от ГЕРБ, БСП и патриотите … Ама като сте циции, така ви се пада!

Тоя лапач няма ли си работно място? Къде скита? Не му е виновни летището, просто френските превозвачи са му платили

Направил си човекът сметката да пристигне на минутата, а те да му погодят такъв номер. Ако беше на работното си място, за което получава петцифрена заплата, гласуване в сряда нямаше сда има. Колкото ходят на работа в българския парламент, толкова и в европейския, мотаят се насам-натам, последната им грижа е да си изпълняват задълженията, за което сме ги изпратили там, добре че кворумът не зависи от тях. А вие гласувайте и се карайте дали да е Джамбазки, или Габриел. Мизерници жалки.

Господин евродепутат, за такова важно гласуване, защо потеглихте в последния момент и сега се оправдавате.

Един път да отиде на работа и да изтърве самолета.

За цял мандат - едно важно за България гласуване, Малинов! Не можа да предвидиш важността ли, какво? Ставай депутат в Литва!

За сряда бил категоричен... Самолети закъсняват всеки ден, той не знае ли това? За бараката да не говорим. Хубава работа, ама българска работа...

Толкова е ходил и преди, сега излезе на светло какво върши.

не плюете по Св.Малинов, свестен Човек е. Просто мал шанс е, че се е родил в РъБъ. Тук, виреят породи като Б.Б, Цвъ, ръОфч, Петното и т.н. и т.н. Маняофци все от умни, по-по, и най, та баш оземи кланещи се на МОЧА, ФАШ и откъдето и да е само да е в логиката и аршна на келипирЪ.

глупости на търкалета!

Типичен бивш активен комсомолец. Мазен, подмолен и пребоядисан. Та. Аланкоолу, получаваш по 20 бона в евро заплата и една камара безотчетни пари за логистика, за да си там, където трябва. За пет години веднъж ти се наложило да работиш и ти не си успял да стигнеш навреме. 'Айде не ни баламосвай. Ами бъди веднъж в живота си мъж и кажи: Исках да гласувам за предложеното от Макрон, ама не ми стискаше да го направя, затова се скатах.

Автономните камиони ще решат веднъж и завинаги всички тези досадни "проблеми" на "превозвачите"....

И бб ще им дава на седесарите избираемо място, а те отказват дори да гласуват за България.... Сега някой съмнява ли се, че сдс осраха държавата с безхаберието си? Боклуци

ТОВА НЕ СА седесари, това са ДЕСЕБАРИТЕ на костов! хамавия!

ЕНП се опитва да ги върне, защото проектът ГЕРБ се самозабрави, да не мислиш че сами са решили, Борисов каза веднъж, аз съм войник и изпълнявам заповеди.

Dano nikade ne stigne6 tam za kadeto si tragnal porobva6 4ove6ki du6i

Последна грижа е на човека гласуване в полза на Бьлгарски интереси,не го занимавайте с глупости.Има да пазарува,да тьрси училище за децата,дьржавна работа за жензта.

ако си българин, ако си нормален човек, дни преди това гласуване ще си направиш сметката да си в Брюксел за гласуването като пушка!!! не можах да разбера този "умно-красив" чий го е дирил на франкфуртското летище в последните два часа преди гласуването! впрочем, то добре че росен желязков (транспортния министър) прЕко сили ги организира и други няколко"български" евродепутати, които се подвизаваха най-спокойно в София в такъв ден (курумбашев се мотаеше лежерно по тв студиата в същия ден да дава интервюта), за да ги извози до Брюксел. но желязков не може да смени памперсите на всичките ни боклуци и тия тримата-капута, феса и плюнката успяха да провалят четата....колко познато...колко гнусно...а може би дори и не безплатно!!!

... Светославе, Светославе, не ставаш за чеп за зеле както повечето СДС-ари днешни, а и минали...!!!!!! Само с 2 гласа спечелиха Макронаджии...!!!!!! За това комунисти/социалисти и бивши СДС-ари не стават да бъдат избирани за членове на ЕП - това е истината другариииииии...