Свекърът на убитата Виктория Маринова: Разкаянието на Северин не идваше от сърцето

Бившият съпруг на журналистката заяви, че изживява наново всичко и му е трудно да даде оценка на случващото се

Обратно в новината

Коментари - Свекърът на убитата Виктория Маринова: Разкаянието на Северин не идваше от сърцето | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Майката на убиеца се тръшка и прави циркове публично. Близките на жертвата и най-вече дъщеря и ,която рано или късно ще разбере, какво се е случило с майка и, ще трябва да приеме ужасяващия факт и да го преодолява, за да продължи живота си, понасят несравними морални щети интелигиентно, без циркове...просто има хора, които са отвращаващи.

Уви,много точно написано.

Българина никога няма да се научи , че за вяко престъпление се квалифицира ! Убийството и кражби в големи размери се водят углавни престъпление и наказанието е едно ! Това е правото и който не му хресва взима пушката и раздава правосъдие и после и за него същото ! За закона няма разлика между бавна/мъчителна и бърза смърт ! Наказанието е като углавно престъпление ! А този още в самото начало беше ясен , че няма съвест и т.н. ! А тези очакват точно това от него !

Защо не кажат кой и се е обадил по телефона, когато с компания са си пиели кафето, кой я поканил точно там да се срещнат и тя е тръгнала веднага за това място, защо няма нито едно интервю с родителите й, а само с бившият й свекър и бившият й съпруг??? А за слабоумния циганин се грижат изключително добре за външият му вид и за служебният му защитник - всичко прилича на нескопосан театър за заличаване на истината.

американският посланик предложи помощ и външно разследване. Защо отказаха?

БГ правосъдие: хем има наказан за престъплението, хем престъпникът не е наказан.....

Това е постановка отвсякъде... убийството е поръчково...

"Разкаяние"? "Сърце"? Този урод не притежава нищо такова.

До кога ще има споразумения с прокуратурата за такива престъпления? Кога тъй наречените депутати ще направят законите ни справедливи за всички. Това цигане е осъдено на 30 години и след 15 - 20 ще излезе за добро поведение, а жертвата ще се съживи ли? Той ще се превъзпита ли или ще излезе за ново престъпление? И сега ще го хранят и пазят като ценна вещ в затвора.

Присъдата е малка!

Една мисъл ме вълнува. Как манго след като е избягл чак в чужбина и се е укривал докато не го хванат и притиснат до стената с неоспорими доказателства може да иска съкратена процес и да му се разреши. Разбирам прокуратурута да има някаква колебания и това да реши проблема, ама в случая има неоспорими доказателства, защо са приели , а не го набутаха доживотно в затвора това човеко подобно същество, което най много след 10 години ще е на свобода, ама вече квалифрициран убиец. Защо законът въобще позволява такива врътки?

На този въпрос и депутатите едва ли имат логичен отговор.До края на месец май 2010 г. не се допускаше този институт/съкратеното съдебно следствие/ при умишлено убийство,а след това го допусна. От лятото на 2012 г. пък забраниха споразумението при причиняване на смърт,дори и при непредпазливите престъпления - катастрофите примерно и при умишлено убийство до 2012 можеше при споразумение да се слезе два пъти под минимума/това е по принцип,но вероятно е имало случаи при който е било 5 или 10 пъти под минимума,а под 3 години обикновено при неосъжданите е условно/,но пък след 2010 задължително се слиза при признание/разкаяние не необходимо в това производство/ с една трета при съкратеното съдебно следствие.

Като гледам как се размотава без пранги - тоя още малко да се поуспокоят нещата и ще го пуснат. А е изрод от класа - без грам умствен багаж и съвест - идеален за политик дори. Но с добри физически данни - зашо не е смазан от бой ? Достатъчно мазен , за да се изхлузи и пак да вилнее. Но мекушави са българите, не са единни изобщо и затова всеки се гаври с тях. Сега тази журналистка, скоро и други, понякога и съвсем невинни, докога ще плаща тоя народ? В други общества - този отдавна щеше да бъде линчуван - още на втория третия ден. Има закон, ама има и неписани закони на оцеляването като общност - стадни инстинкти. Българите не са и стадо дори - отмиращи поединично индивиди. Нагъл мазен

Ох ИЗВИНЯВАЙТЕ МН СЪЖАЛЯВАМ ПРИЗНАВАМ СИ ВС..... МАМИЦАТА ТИ МРЪСНА.... 30 ГОДИНИ САМО. След 15 е вън а може и по рано... После пак трепе някой... РАЗТРЕЛ ЗА НЕГО,... ТОВА Е НАЙ СПРАВЕДЛИВАТА ПРИСЪДА

При циганите нищо не идва от сърцето освен да правят деца.те са като животни

Циганите не притежават достатъчно еволюирала психика, за да усещат чувства и емоции от висш порядък. При тях са налице единствено базови усещания - страх, радост, гняв. Да се говори за разкаяние е нелепо. Един циганин съжалява единствено заради факта, че случката му носи лични негативи. Циганите са напълно лишени от емпатия извън общата родова привързаност, но дори и там е условна.

Уж доказано, самопризнато, зверско (особено жестоко), умишлено убийство, а присъдата само 30г???!!! Сигурно след добро поведение може да падне и под 20??? Само за сравнение - на Иванчева за 70к евро уж подкуп, й дадоха 20г на първа инстанция???? На Цветанов за над 500 хил, го махнаха от парламента, но си остана в партията???? Аз леко започвам да си мисля, че правилната дума за правосъдието в България е по-скоро "кривосъдие"!!! И ако това е така, то започвам да си мисля, че Северинчо изпълнява нечии инструкции, от колкото наистина да е виновен???!!!!

В БГ закони това е треторо най-тежко наказание и е максимума, който може да му дадат при тези условия. Първото е доживотен, без право на замяна, след това е доживотен с право на замяна.

старозаветното правило "зъб за зъб, око за око" или нямаш сили и смелост ?!

И защо му е на Свилен да лежи някакъв слабоумен циганин после?

разбрахме, стига вече, не превръщайте една трагедия в евтин водевил

Мъжът й нищо не казва...знаем че е толерантен, но...

След първоначалния му опит да се представи за много благороден, разбра че хората не са толкова глупави колкото той си мислеше.... Сега се е скрил в миша дупка и дума не обелва... Защо ли?....

Защото...той си знае само какво му шушнат за гърба му....да внимава.....

""Наблюдавах реакциите му, неговото извинение и разкаяние звучеше твърде репетирано, не идваше от сърцето.""Всички пръстъпници след престъплението се разкайват , съжаляват и обещават,че ще се поправят.Това просто са театрални етюди

циганин се разкайва искрено когато му смажеш главата храчи кръв и си плюе зъбите - дотогава не е искрен

колко глави си размазал или предпочиташ само да гледаш

Ами как да има искрено разкаяние при положение че не той е убиеца? Логично господа!

Ако не знаете ,но най-невинни хора/ако са човешки същества/ има в затворите

Не казаха , кой е поръчал тази млада красива жена , която може още да ражда БЪЛГАРИ ! Никаква пощада , затвор до дупка , щом няма Смъртно наказание ! Кой е Адвоката му, че говори така красиво от негово име , да плати като толква защитава убиеца 450 000 лева кръвнина на Близките или да върви в затвора с него !!!!

Казаха, ама щом още не си разбрал, ще е поредната загуба на време, ако трябва да ти се обяснява специално.

Българите забравиха божиите закони и се чудят защо страдат. Но добрата новина е, че всеки ден нещо им ги напомня.

Този не е Българин ! Какво се правиш на Умен ! Северин е син на Циганка и Турски Циганин , той и български не знае чак толкова !!!!

И къде е разкаянието??? И кой вярва на този индивид ??? Генетичен бракуван материал

Какво става с тези хора ? Искате да простите на един Убиец ,жестоко убил млада жена ! Престъпниците никога не посягат на жени и деца ! Какво чакате вкарвайте го и да лежи там до последния си миг ,нека и другите Мургавели да видят , че за всяко престъпление има наказание ! Някой провери ли че това не е първото му престъпление ?

Прав сте господине, разкаянието му идва от адвоката !!! Този изрод няма сърце, иначе не би сторил това жестоко убийство !!! Бог да го осъди още по-справедливо в ада !!

щом чак в Германия е избягал...

"самоубият" в пандиза като баща му... Това е генетичен отпадък!

За такива изроди като тоя Северин,трябва вече да се вкара смъртно наказание. От такъв изрод обществото няма нужда . Че и да го хрантутим 30 годинки. Добре ще е издръжката в затвора да я поемат близките на изрода,а не българският народ. С едно куршум че щяха да се решат проблемите от раз.

Това същество не е БЪЛГАРИН!

Много ясно - прави каквото го е посъветвал адвоката. И е в правилната държава - тук престъпниците са на почит от властта. Накрая ще се оттърве с 10 години макс.

В цяла Европа са на почит! Не е така в Русия , САЩ и особено в Китай.... Там трепят.....

Така и на никой не му се занимава да разбере кой стои зад поръчката....

И знаеш ли защо, а? Защото няма поръчка. Поръчката е в болните мозъци на атакаджии и тем подобни аутсайдери.

го уволниха поръчителя?