Нова версия за смъртта на българската студентка в САЩ

Полицията разследва нова версия за смъртта на българската студентка в Ню Йорк Стефани Линева, която беше намерена мъртва преди няколко дни.

Обратно в новината

Коментари - Нова версия за смъртта на българската студентка в САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съболезнования на семейството на загиналото красиво момиче. Съчуствие за скъпите ми сънародници по света, които се бият за живота си с цялата си смелост. За трудния живот на писалите преди мен, моето голямо уважение. Честит Никулден, скъпи сънародници, свети Никола да се застъпва с молитвите си пред Бога за вас и близките ви.

Дир пропуска да каже, че градчето се намира на 250 км от Ню Йорк сити и толкова от морето е обикновено много спокойно място, нямащо нищо общо с трафиците и лудницата в мегаполисите. Особено след 21 часа автомобилният трафик е съпоставим с този в Чирпан или Нова Загора. Почти нищо не се случва без причина.

ужасно е, когато млад човек си замине бес време.....бог дв я прости,нека душата и почива в мир,....америка не ви е виновна в случая,......ако става за въпрос и в българия си умират много често млади хора без време....жалко за хубавото дете и младостста и

Още едно българско чедо си отиде мърцина в чужди земи. Почивай в мир, красиво дете.

Какво лошо е направило това красиво момиче,че да предизвика не наказание ,а убииство??Жалко за младоста и!Светла памет!Амин!

Сатанистки държави, колко студентки намериха смъртта си в УСА, Испания, Англия, може да е видяла нещо което не трябва да вижда.

Момичето е било убито и захвърлено на магистралата да се инсценира лъжливо убийство, наверно трупа е бил ударен от кола, затова пплицията е решила, че това е причината за смъртта.

Към читателите: Може да видите, как изглажда момичето и със сигурно е по-бяло от някои от Вас коментиращи тена й (напишете само имената й в Google) Нещо повече бащата на момичето е известния диригент Стефан Линев и едто една от каузите му (потърсете: Стефан Линев, диригент: Фондация "Евро Атлантик Арт" ще подпомага талантливи деца, лишени от родителски грижи)

Какво дири това младо момиче след полунощ в мъжкото общежитие?

Към редактора на dir.bg - незнам защо сте избрали такава снимка от плажана Стефани Линева, но може би Вашата цел е да изглажда като ромка и да има повече коментари на тази тема. Към читателите, можеи да видите, как изглажда момичето и със сигурно е по-бяло от някои от Вас коментиращи тена й - link Нещо по-вече бащата на момичето е известния диригент Стефан Линев и вобще не е ром, както и майка й. Вижте една от каузите на баща й за талнтливи деца link Недостойно е да съдим за човек по една снимка от плажа (с тен), може би нарочно избрана от dir.bg за да предизвиква такива коментари.

е и да е ромка какво от това?

Бог да прости момичето. Зловещото в случая е СМС-а /от статитята не става ясно един ли е или са повече/. Определно е пратен от извършителя. Показва абсолютно хладнокръвие, спрямо ситуацията и всякаква липса на съчувствие към жертвата. Не е удар от кола на случайно минаващ шофьор. Трябва да проверят кой е бил заинтересуван да я представя за жива по това време.

Бог да го прости това хубаво и умно момиче.

От реалността: Има таксиметрови компании с 1000 и повече коли. Те биват изпращани до клиентите от копмютър, зад който обаче стои диспечер- жив човек. Ако работиш по правилата като наемен шофер за 10 часа може да изкараш средно на месечна основа 60 -120 -150$ на ден/ Но ако диспечерът започне да ти дава НЕЗАКОННО по gsm или пейджър далечни курсове и в двете посоки, то общата печалба като се извадят разходите за гориво ,такси и.др могат да достигнат $400/ден и нагоре. И делят 200 на 200. Диспечерът обаче трябва да има власт над шофера за да не го издаде. Затова диспечерите имат начин да вербуват драйвъри и ги набелязват още на изпитите: трябва да не са местни, да нямат право на работа и да са!!! самотници, нещо, което лесно се разбира. След това им бутат гювеч и печелят заедно около 2 години. Идва момент за Раздяла, за която оялият сеи щастлив шофер не предполага. Начини за освобождаване от опасния свидетел- много: Един от тях -"Намерен е шофьор на такси мъртъв в колата си в някой изоставен гараж-задушил се от изгорелите газове." Или пък някой Богат предприемач много те е харесал като шофер и те кани в Аризона да караш мебели,за $200/ден, където те изчезват и никой не те търси. За съжаление това се случва. Разказах ви 2 истински случая с БГ човеци.

пропуснах да кажа, че нещастния шофер може въобще да не е виждал диспечера, който контактува с него чрез бордовата компютърна система- официално и незаконно по други електронни начини. Парите от клиентите се превеждат електронно чрез кредитни карти направо в сметки на компанията, откъдето диспечерът си ги взема без контакт с шофьора.Ако шофер нещо започне да разсъждава на глас и да има претенции, това е най-лошият и необратим начин за него.

Некои съображения и допълнения: разказаните 2 случая са от първо лице ед число, като "Умрелият от газове" беше мой познат, а номерът с Мебелите в Аризона беше опитан в/у мен, но понеже се усъмних не отидох. Отиде друг и повече ни се чу ни се видя. Очевидно е че зад диспечерите има замесена по-висока лента защото преди да ти дадат карт бланш за Далаверата, чакат да направиш Някакво дребно нарушение на правилата на компанията. Тогава те викат на Хиъринг-изслушване, което ти губи 1/2 ден, глоба $50 и те разпитват от игла до конец, какъв си, кой си, семейство къде е, как си с парите , как искаш да работиш, може и уж анкета да ти пуснат. Разберат ли, че си работар и можеш да се ориентираш добре, че си САМ!!! -еми направо си техния човек , може и някой "конфликт с клиент " да ти устроят и след това да ти" простят". Американски трикове, непознати за БГ наивници, ама като нямаш друг избор приемаш ако и да схващаш маймунджулуците.

Адмирации за поста. Нека видят заблудените души за какво иде реч. После що в САЩ седели на пода за да са под прозорците докато вечерят...

Съболезнования на майката и другите й близки! Не бива да погребваме децата си. Това е много жестоко! Изглежда като предумишлено убийство.

в сащ и у нас ,за да оцелееш е необходима голяма предпазливост ,нулева наивност и два чифта очи ,не е лошо да се тренира карате още от най-ранна възраст,а на 15 години да притежаваш черния пояс ! жалко за момичето и за родителите му !

someone

и на мен ми е чудно колко наивници ходят по земята, по-добре да си леко параноик и да подозираш всеки, отколкото наивен. аз подозирам всеки, дори близки роднини.

А аз те подозирам теб. Нещо ми се виждаш подозрителен. Страхът отнема удоволствието от живота. Страхът не "предпазва" от щастие. И когато нуждата от щастие, доверие и близост се натрупа достатъчно се предоверяваме на грешния човек. Биваме наранявани и излъгани и се връщаме пак в първа позиция, за да тупаме пак дефицити. Това е затворен цикъл продиктуван от страха. Доверявайте се, вярвайте, но и мислете, питайте интересувайте се. "The truth will set you free".

просто млъкнете, никой не е застрахован от подобни трагедии. Дир, може би е по-добре да не допускате коментатори , под подобни статии!

Напълно подкрепям, под подобни новини не следва да има коментари, не сме дорасли за това. Мир на праха й, съболезнования на родителите!

Нищо няма да открият ! Това да не ви е CSI и Хорейшо Кейн !

Елементарно: приятелят е или е някой друг близък с нея. Иначе кой ще знае как да и отключи телефона и кой ще знае коя и е приятелка за да и прати СМС.

someone

не всички заключват телефони, а и ако прочете няколко чата е ясно кои е прятелка.

Жалко за момичето. Ама в САЩ стават ли такива неща? Не е ли безопасно и прекрасно да живееш там?

В сравнение с тук е повече от безопасно

Само в Русия е безопасно! Там живеят само анжели!

Жалко за момичето, но не става ясно каква е старата версия.