Забравен в ареста американец взе $4 млн. обезщетение

Американски студент, забравен пет дни без храна и вода в затворническа килия в САЩ получи обезщетение от 4,1 милиона долара от американските власти.

Обратно в новината

Коментари - Забравен в ареста американец взе $4 млн. обезщетение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да в уса все още имат средновековни закони. човека пушил една трева и тия идиоти го заключват,все едно е опасен престапник.вече и дезата знаят че тревата не е никакав наркотик и дори лекува куп заболявания.

Не знам дали някой си представя какво е да си затворен в килия метър и петдесет, без прозорци, без храна и вода, да си омазан в собствените си ла*на, да пишеш с парче стъкло върху ръката си прощални думи...защото в главата си, ти си мъртвец... то така е много лесно да се каже, " и аз искам 5 дни"... нищо не са 4 милиона!

в тази поза стои народа, но пак му харесва, стото като се погледне в огледалото си мисли че вижда някои друг в тази поза и си мисли че са политиците

За толкова дни-толкова пари! Струва си човек да отиде там и да влезе в ареста-ще изкара повече отколкото ако работи в България цял месец!!!

как ще дълбае със стъкло по ръката си , превеждайте правилно, че ставате смешни

Малко не се сещам като как ще стане задържано лице да влезе в ареста с очилата си...

очевидно беър грилс е само едно сополиво, мамино детенце в сравнение с този жълтурко и това във всяко едно отношение. по-интересното е, колко не са доживяли до обезщетението.

Кога ли такова нещо ще се случи и в БГ.....??

Имаш в предвид да забравят някой в килията ли?

А аз съм забравен в БГ-то... В пъти, в пъти по-лошо е, ама не ща 4 милЬОна, кандисвам и на един.

лигльо !та не е взел баща ти да ти тегли един бой като му е било времето и да те позатвори в мазето , че поне да знаеш за какво да мрънкаш . ама сме лигава нация , под всяка новина гледаме да се оплачем .като не ти харесва тука , хващай пътя нанякъде

Тоя бастун поне е оцелял. Не ми се мисли с нашите миньори какво става.

За $4 000 000 бих престоял и седмица в кауша.

Е, то като знаеш, че ще излезнеш е лесно... Не е същото положение май :)

така е...

това може да се случи (само в америка) год бласт америрика

още един които вярва че това се е случило. смешници

What are you talking about?!

Прочети пак какви глупости си написал или това е форма на сарказъм? Какво имаш предвид? God bless Amer... или God blast Amer....

прав си , в бг може да се случи само часта без да ти дават пари

ХАЙДЕ И НИЕ ДА НАПРАВИМ ТАКА - ВКАРВАМЕ ЦИГАНЕТО, ДЕДО ВИ, МУТРАТА, БЕЯ, ГЕЯ И ЗЛОДЕЯ В ЕДНА КИЛИЯ И ХВЪРЛЯМЕ КЛЮЧА :)))))

iskam i men taka da me zabraviat...

искаш но уточняваи че става вапрос за арес в америка а не в 2-ро раионно, нали ps: внимаваи какво си пожелаваш.....

Отлична компенсация за понесените страдания. Това може да се случи само в страни, в които правата на хората (респ. човешкото им достойнство) се уважават.

a tuk zabrawiat da gi arestuwat

Така няма да има шанс да плащаме 4 милиона долара обезщетения.

С 4 милиона американски долара ще си стои напушен поне няколко години :))) Адвокатката на тоя китаец искаше обезщетение от $20М миналата година, ама са ги окастрили до $4.1М И пак добре, че не са го пратили в Гитмо... при баш терористите :)))

Чичо Бен е натиснал копчето дето пише по 6 нули наведнъж и проблемът е бил разрешен.

Де го сега ник "Иречек" - под тази статия трябва да виждаме неговите коментари! Нека припомним "великите мисли" на този ник и "великите" му съждения- "...Иречек ( нерегистриран )31.07.2013 14:06... Аксиома номер 1 на демокрацията: "Борбата с мафията не може да се води с демократични (законови) средства. Демокрация, както е описана в книгите няма и никога няма да има, като комунизъмъ. Щастливите страни имат т.н. просветена диктатура, когато обществото се управлява от нормален интелектуален елит.Нащастните страни, като Бг имат мафиотска диктатура, когато обществото се управлява от генетично обременени престъмници, виж Чезаре Ломброзо...."Първото обвинение срещу Цветанов вече е внесено в съда - 10:28- дир. бг. ЕТО- ТОВА СА АМЕРИКАНСКИТЕ ВЪЗПИТАНИЦИ!

Тия които забравили момчето или тия дето му дават 4 милиона долара щото май за едни и същи говорим. Ако го бяха забравили в България обезщетение нямаше да има. Просо момчето щеше да се самоубило и всички щяха да са единодушни по този въпрос в полицията. Я пак помисли колко лош пример си избрал за това колко лошо е в щатите.

Хайде, то хубаво да го "самоубият" момчето, ама и цялото да го омажат с екстременти, малко множко пък и гадничко, а?

смешен плач

Тия, дето са забравили момчето, българи и български граждани ли са или американски граждани и по -специално агенти на Американската агенция за борба с наркотиците (ДЕА)- същите, които депозираха искане за екстрадиция на Гергана. И в статиите за екстрадицията на Гергана защитниците на САЩ като ник "Иречек" много упорито питаха- защо не предавате на американското правосъдие бг. гражданка- наркотрафикантка....

И в Америка макар ,че е уж рая стават такива неща -да те забравят заключен и за малко да си отидеш.Макар ,че не се споменава но това момче май е от азиатски произход .Не му е липсвало воля за оцеляване ,успял е да се отърве от прангите а сега за компенсация ще получи и предостатъчно пари които напълно ще го компенсират.Ще има и за много трева ...

Стават и то доста, само че точно американските мекерета умишлено ЗАБРАВЯТ, че САЩ далеч не е демократичният рай на света, а се опитват да ни "наливат" в главите извратената им "демокрация"! Прочетете какво пропагандира американското мекере във български форум- "...Щастливите страни имат т.н. просветена диктатура..."- т.е. РАЗДЕЛЕНИЕ на обществото на елит/ т.е. ненаказуеми и богоизбрани/ и обикновени хора- те са нищо- материал за управление от богоизбраните и за тях са всички задължения, а за "богоизбраните- всички привилегии! Ако ТОВА е американската демокрация и мечта - ПЛЮЯ на нея!

Брей че злоба, я си кажи кога ти отказаха зелената карта, че сега плюеш защото друго не ти остава. А за случая - ами момчето е получило компенсация за това, че едва не е умряло. Можеш да си сигурен, че и виновните са подобаващо наказани. В България, която може би според теб е именно демократичния рай, в такъв случай момчето нямаше да получи нищо, нито пък някой щеше да бъде наказан - просто случая щеше да бъде покрит, както обикновено.

Злобата ти е,че в България никой адвокат не може да се бори за такова обещетение и съответно около милион хонорар.

Хаха, точно пък елита им е най-уязвим от законите и винаги е гледан под лупа. При най-малкия гаф на един политик, политически кариери се унищожават и тези хора потъват в абсолютна забрава. И изобщо да си политик там трябва да си, или да можеш да се представиш, като бебешка сълза. Но на първия косур - загиваш и нито бог не може да те спаси. Ъова за политическия им елит. Но същото важи и другите им елити като спортисти, филмови звезди. Колко актриси минаха през затвора за каране в пияно състояние, наркотици и кво ли още не. Уесли Cнайпс май още лежи за укриване на данъци. На Нийл Армстронг са му отнети титлите, а Майкъл Фелпс бе изтърпял забрана за практикуване на спорт заради едно (1) джойнтче. В БГ - политиците могат да правят каквото си поискат и все ще им се размине. Я си представи, че някой от нашите елити отиде в сащ и се изпикае във фонтан, или предложи да се дадт по 2 телешки пържоли на кучетата, или спортист в пиянството си погуби няколко живота като максимчо... Трябва да си много тъп и за да не прозреш тези прости истини.