Повишени са нивата на реките Струма и Места в Благоевградско

Предпазна дига на река Струма поддаде край село Струмяни. Причината е в рязко повишеното ниво на реката, което за няколко часа се е увеличило с 12 сантиметра.

Обратно в новината

Коментари - Повишени са нивата на реките Струма и Места в Благоевградско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи Струма извира от Рила и Рила. Следователно ако заложим по 100 мегатона под Рила и Пирин то те ще вдигнат във въздуха и двете планини и ще се отървем от реките и редовните наводнения свързани с тях. Бомбите ще дадем поръчка за руснаците, че имат опит

сопола да помага , нали е хидро-инжинер на висок хонорар, значи е специалист

А нивото на безкритичност на булгаристанските овце отдавна е надминало всички критични точки, но явно това не ги притеснява и с кеф си живеят в кочината!

Те такава ни е политиката - предстоят наводнения, а те се занимават с рафтинг.

За 12 см дигата поддава,какво остава,ако е 50 - 100 см и нагоре... Така е направена,"качествено" и с голяма инженерна мисъл! Отпуснати са били едни пари,оползотворили са много малка част от тях,останалото е потънало в нечии джобове! В България всички крадат и всички после се оплакват,че нямало оправия.ами няма и да има!!!!

В Микрево живее най-простата и безполезна измет на планетата. А точно до дигата е циганската махала. Дано се скъса и Струма да издави всички скотове.