Вижте структурата на кабинета ”Борисов 3”

Структурата на Министерски съвет е готова и се запазва същата като брой министерства - 4 вицепремиери, един премиер и 17 министри.

Обратно в новината

Коментари - Вижте структурата на кабинета ”Борисов 3” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хващам бас, че лидера на ГЕРБ ББ никога няма да даде МРРБ, МОСВ, Мин- на земеделието и Мин. на транспорта на "патриотите". Това са министерствата с най-скъпите обществени поръчки - 50-100-500 млн. лв- средно (допълнително оскъпени четворно и дори 20-торно от мутромилиционерите - ГЕРБерасти). Борисов няма да даде тази пералня за лесно заграбени обществени пари в огромен размер.

Каракачанов, сериозно ли ? България е суверенна държава ???

Божеее..., индустрия- няма, селско стопанство - няма, населението намалява ли, намалява, но пък министерствата - седемнадесет, вице премиерите - четири... Трагедия..., пълна трагедия е в България.

тия ми приличат на двамата глупаци, чакам да се появи и третият, да се свети името Му

Патриоти - мафиоти. Кокала....

След дълго хитруване най-накрая разделиха баницата. Сега ще ги гледаме как я ядат и си облизват пръстите :) Надявам се всички гласували за тях да са доволни.

Спомням си друга подобна снимка, с Кунева и Корман Исмаилов.

ДС ли идва на власт?

Приемам залагания за срока през който ще просъществува поредната бандитска групировка под формата на правителство!

Чета коментарите и се убеждавам, че на българина не може да му се угоди. Що гласувахте, като не ви харесват никои от кандидатите ???

Патриот е душа дава за пенсийката народна! Но , не свойта душа братя, а душата на народа! И за кокала герберски продаде се изцяло!

Фашисти в правителството. Това го няма никаде в Европската Уния. Това ли е европейското развитие на Борисов?

Не са фашисти, само се правят на такива.

изобщо знаеш ли що е то фашист? Хаххаха тва че малко повече говорили срещу циганите хахаха ти веднага ги направи фашисти хаха! Много сте "умни"!

Обединени мафиоти !!! Мутри, мутри, мутри ... Като им гледам мутрите имам усещането, че снимките са направени на някоя среща на иналианската Коза ностра !!!

А като гледаш мутрите на госпожа 37%, на Кирчо валутата, на пиян Мишо и на дедо Стефчо какво чувство изпитваш? Оргазъм ли?

А къде е третия пишман патриотин от тази тройна издънка? Аааааа може би има предаване по Алфата и за това не е дошъл за структурирането на кабинета, сигурно разяснява как и що няма да се изпълни това дето го плямпаше месеци наред от оная прочута негова книжка.

...и Да Изкажем Само Последните 'бисери' на 'наште' от Отдел 'патриоти' : - аг.Иван - С цигара (Единствен !) за/на общото кадро пред парла-ментата ! - чернодрешкоШитчето - от 'Бойкооо ку...тиит !' до Пръв негов цунигунко ! - Винкеуъ - Е за Публичен Арест заради Кражба на пари от Нас-Всички Данъкоплатците !

Бастуните от ОП се превърнаха в патерици на Бойко3 ,за три вицепремиерски места и четири министерства.Те легнаха на Бойко 3,като загърбиха обещанията си.Симеонов ,Бойко 3 не е бабичката от Българово-турската граница да я дърпаш като парцал.Рано или малко по-късно Бойко 3 ще ви издуха вас ОП-лъжепатриотите,като мръсни сополи,както издуха и ликвидира РБ т.е. Ннекадърната Пръмова ,СДС и АБВ.Никакви договори явни и задкулисни няма да ви спасят.Това ще го почувствате още на местните избори,ако преди това няма предсрочни парламентарни.

не оп а обединени идиоти а след това е бани идиоти

Ало, ало, Много моля! Не сме бодали, и не ядем доматите с корените! С тези от комсомола, доказаните кариеристи от бай.тошо.правешкий - нищо добро! фон Хайек казва пред Нобеловия комитет: претенции за знание и каквото и да става въпрос става въпрос за пари, много в $$$ Така, че всияко е ясно! И ние искаме да живеем! Но, пък и няма за всияки по едно Бинпромяе, или хотелче, или 1000 $ / на кв.метър - сещате се за кого!?

Ей човеко, да не си прекалил с ракията на обяд днес !!

Уважаема!Като ти е нищожен капацитета и нищо не можеш да кажеш се хващаш за грешката ми,която не е правописна,а чисто техническа.Имаш още много да работиш "ВЪРХУ" себе си. Ти акъл няма как да "поемеш",тъй-като си "поела" други неща и не ти е останало място. Остани си със здраве!.......Колкото до коментара на CVX,мога само да прибавя,че "Държавата не е била по-богата за сметка на хората" но сега е първа по бедност в Европа и то ЗА СМЕТКА НА ХОРАТА.

А така, ти май си от нашите-само за поемане говориш.

Смешни български истории с участие на ЦРУ. Как ще се разберат "Обединените идиоти" по въпроса за военните бази на САЩ в България. Сидеров искаше да се махнат, колегите му по "обединение" Каракачанов и Симеонов ще се подчинят на Евреонала, а гръмките слова са за простаците. И как така този "български народ" за по-малко от 3 месеца си сменя вижданията и това вече втори път. Много интересни неща. А с активирането от страна на САЩ на Албанско-косовската карта ще има проблеми и в Македония и в Черна гора. Да видим "родолюбието" на "Обединените идиоти".

Вий, дето в покой и в палати стоите, към нас приближете вий, славни, вий, сити! Зърнете през нашто изгнило плетище и може би вам ще настръхнат космите! Елате ни вижте

Всъщност тия нещастници ОП, които 27 години бяха извън народното събрание, спечелиха толкова много гласове и влязоха в парламента взимайки подарените гласове на Атака, които по принцип са срещу мутрата и гроб. Измамиха гласоподавателите си! Волен се сви като отявлен бит педал, какъвто всъщност се оказа че е.

Когото и да сложат за министър на отбраната и здравеопазването все ще е по-добър от ненчев текезесара и дрогирания москов.

Да ,ама Ненчев си развя присадения перчем на "МиГ"-а,но Праси Каракачана ,май ще му викнат С-130-"Херкулес" да го повозят ...

Та колко ще са вицепремиерите? 4? Ами така ще е. Като сме си избирали кретени да ни управляват... И 10 да са - пак няма да имат акъл на един нормален човек.... Нинова ми се прави на пророк, че парламента няма да изкара 4 години.... Това всеки го знае.... Тоя парламент няма и 1 г да изкара....

аиде на помията яште праслаци начело с боко и лиляна и оставете на е баните идиоти малко

Обединени Патриоти+Герб= ОПГ

Каракачанов да обясни, че конкретните имена на бъдещите министри ще станат ясни до края на идната седмица. Той обаче не скри, че има намерение да предложи Султанка Петрова за социален министър.

Това което видяхме около изборите и след тях е една голма прнография с главни герои Вожда и Тримата Тенори. Хората трябва да разберът голямата лъжа веднъж завинаги. 300 лв. мин пенсия и преизчисляване на всички нагоре по веригата няма да има, защото Тримата Тенори излъгаха народа че ако орежат фалшивите инвалидни пенсии с тях ще вдигнат всичко ..ДА ама НЕ ?! За да орежеш всички инвалидни пенсии първо трябва да установиш кои са и кои не незаконосъобразно отпуснати и след това държавата да атакува всяка едно ТЕЛКОВО решение в Съд-а , след това ще има обжалвания и това ще тече с години и даже да се докаже че някои пенсии ( а такива има ) незаконосъобразно отпуснати и се върнат някакви пари то едва ли те ще са достатъчни за да се коригира лайняната история която сътвориха ГРОБАРИТЕ и ОП по отношение на пенсиите. За Лъжата на Вожда МРЗ - 650 и средна 1565лв е излишно даже някой да си помисля че това може да се случи даже за 4 год във частния сектор (просто това е абсурдно). Тия които са на държавна гранилка могат да взимат и повече от обещаното ама за масовия жител на Бустаня лъжата на Вожда ще цъфне съвсем скоро. Проблема на Бустаня е че народа трябва да избира не м/у тоя който ще помогне а трябва да избира м/у едно и друго зло , защото Алтернатива няма и всички политици в Бустаня са от един калъп (дървеняци от класа). Жалко е , но който има малко разум ще събере куфарите и ще си намери късмет някъде другаде по света (поне това никой неможе да ни го забрани..все още). Мъчно ми е за родината , но не ми е мъчно за Държавата (тя отдавна е фалирала)

Вожд Винету.Правешкий++ Курнелията на / под кон и тримата о.з. патреотари и коо като магарешкиййй са точно равно на Full идеоти!

Не можем да очакваме добро от алчни, некадърни "дървеняци", послушковци на "Козяк", който освен грижа за личните си интереси- друго не искат и не могат; нямат визия за бъдещето икономическо развитие на държавата! Никой не помисли за благоденствието на народа!Принудиха, заставиха кадърни, работоспособни и млади хора да напуснат родината си и да работят за благоденствието на други страни и народи! И поредните "Орел, Рак и Щука" управляващи, не стават за нищо и са за "изхвърляне", което и ще се случи в скоро време! Дано народът е научил урока си: да не ходи "за гъби"... по време на избори и новите законотворци, да внесат нужните поправки в Избир.Закон!

че навън те чакат? Там тече див монополизъм. Европа е залята от чужденци и местните ненавиждат много повече белите /поради конкуренция за работните им месат/, отколкото черните и неуките. Самите европейски работещи им са ограбени отпуски, работно влеме, заплати. А всички чужденци ходят един/друг да си подбиват надниците. От септември до декември в Германия почасовата ставка от 8-9 евро падна на 7.50 евро. Това означава живот в квартира с по трима в стая, обща кухня и баня, и глад, за да спестиш за семейството да пратиш. НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ! НЕ СИ ГУБЕТЕ МЛАДОСТТА И ГОДИНИТЕ В ЧУЖБИНА! НЕ СЕ НАДЯВАЙТЕ, ЧЕ ЩЕ ИЗКАЧИТЕ СТЪЛБИЧКАТА НА ПО-ВИСОКОТО ЗАПЛАЩАНЕ, особено след наплива и на бежанци. А, ако не сте здравно осигурени - тежко ви! Една превръзка в болница може да ви струва 350 евро - всичко, което ви остава след като си платите наем, транспортна карта, вода, ток, интернет, телефон.... ИСТИНАТА Е ТУК, БРАТЯ БЪЛГАРИ! Да подредим нашата си държава, било с труд, било с компромис и изчакване, била с борба!

Султанка??? От кое село я извадихте?

Видяхме я "структурата". Най-сетне Каракачанов и онзи де все не мога да му запомня името, ще Станат Богаташи. Сидеров отделно. Цял Живот са мечтали да имат Много Пари. ГЕРБ-арите ще им ги дадат. С двама - трима Плужека, няма да се охарчат. Изобщо няма и да го разберат.

"...каза пред Канал 3 лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов. Той коментира, че е логично двамата с Валери Симеонов да влязат в изпълнителната власт". Кое му е логичното? А да, да могат да си движат далаверите. Жалко за БГ, но явно това си заслужаваме. Това е потенциала на нацията.........

Ама направо е много ''логично'' след като се плюхта да почнете да си бъркате по дупките докато пълните джобове..По нелогично лицемерно и отвратително управление от тези две групировки едва ли нчкой другаде ще да направи..

И къде е структурата ,лъжливо заглавие! Пак ни занимават с Крскапанката дето се точи за министър на отбраната!Руска подлога- министър на отбраната!Цирк! За социалното министерство ,ако имат кадри да го взимат,но за другите министерства като туризъм е безмислено,Ангелакова си беше точно на място.За икономиката няма кадри и не знам кой изобщо може да направи нещо,виж Марешки имаше мераци!

Важното е че бройката са си уточнили и разпределили а структура и програма само на лист ще да видите..Всичко е аванта и големи мераци за властване - къде от глупост, къде от страх за животеца, къде от нарцисизъм да се виждаш като нещо дето никога няма да станеш реално

Разсмя ме с Ангелакова...Абе защо да не направят Валери министър на туризма? И от хотелиерство разбира...А?

Да се махат веднага от там, за да спрат да причиняват повече злини на клетия народ - ще се оправим и без тях!

УСПЕХ,ако 4 годишния мандат е успешен може да управлявате още толкова по толкова

Заблиза, Праси- войвода, близа, и облиза, ХЪБА на Бойко- Лабут пашата, на Примейра, с Три мандака В пяна, устата проговаря: Бате Бойко, стопих се, на пост и молитва, преминва живота, от битка на маса! Но като твойта Банкянска св.наденица не се намира по Пирина, само се заменя 100 гр. от наденицата, за: Кило люта, Драмска ракия! А Бойко, наля му, в устата, и каза: Какво, да го мисла? Ти ще си, Вице- примейра!

Праси- войвода, му приляга много. Той си е едно "праси".

И така, сдобихме се с мутренскофашистко правителство. Да ни е яка душата!

Г-не или/г-жо/.Явно сте дете на "демокрацията"/,тъй че,ще поясня.България /през омразния за примитивите СОЦ,БЕШЕ богата,силна и уважавана държава.Имаше три добре подготвени и въоръжени армии,граничари,които истински пазеха границите ни,тежка и лека промишленост,корабостроене,търговия с розово масло и производни,безплатна качествена мидицина,добробезплатно образование,всяко предприятие имаше по две почивни станции на планина и море,туризъм и още и още...Това за вас не е ли БОГАТСТВО? Какво имаме сега? Нищо от изброеното.Ако имате предвид свободното сега пътуване в чужбина,и тогава хората пътуваха.Да,малко по-трудно,с визи,но пътуваха.Ако сте бил /а/ очевидец на онова време,значи просто не искате да признаете истината.Ако не сте,значи жестоко са ви заблуждавали. Останете си със здраве!

То няма пречки и сега да се случи,но както знаеш тогава държавата беше гарант дори и предприятието да не е било печелившо! Все пак в един момент се видя че повечето стоки ни не са конкурентни,защото петилетния план не допускаше промяна и нова технология да се внедри се искаше решение на ЦК,ако изобщо стигне до там!

Приятел, аз съм живял по времето на социализма. Държавата беше по-богата за сметка на хората. И си спомням колко хубаво беше втората половина на 80-те. За сегашната слабост вини слабия народ, защото всяка държава трябва да си носи кръста.

Защо трябва да поемаме акъл от някой, който пише неграмотно. Не е въпрос на мИдицина - явно толкоз можеш...

акъл не се "поема"! Поема се друго нещо...Относно правописа: когато две букви върху клавиатурата са съседни, каквито в случая са Е и И... в бързината винаги може да се "чукне" грешно на съседната... А относно Истината за времето на Соца: държавата наистина беше "богата, силна и уважавана"..., но ти, или нямаш съвест и си далеч от "демократичните" неволи на народа, или си платена соросоидка и манипулираш!

я си направи справка какво пазеха граничарите по онова време, недорасло комунистче

За тези двамцата и оня - липсващия на снимката, искам да ви пусна част от един коментар на С.Северин. Вие кажете, ако не сте съгласни с нещо от него: "Вие виждали ли сте жилището на Сидеров, не го ли виждате с какви костюми ходи, не виждате ли липосукцията, която му изглади бръчките и гушата, щото води два пъти по-малка женаАз ли да ви припомням в какви лукс хотели се е настанявал в чужбина, къде е ходил по курортиАз ли трябва да ви напомням как започна Воленчо излизаше по едно черно яке да си води предаванията в СКАТ. Тогава хиляди му повярваха. Дори и на мен ми беше симпатичен. Сега носи костюми колкото годишната пенсия на тези, за които уж работи ден и нощ! Той ще взема 6 хиляди и петстотин лева заплата , а вас ще ви убеждава какъв героизъм е, че е извоювал трийсетина лева увеличение, които веднага се стопиха, щото ни чака драстично увеличение на цените. Ситият не вярва на гладния! Хич не си мислите, че най-големият дявол сред тях Валери Симеонов, който под милион не отваря приказка, че Каракачанов, дето е налапал имотите на старото ВМРО, ще се разплачат за вашата мизерия. Вие сте им нужни само като безлични гласове! Да сте чували от два месеца Сидеров да говори срещу Брюксел, срещу НАТО, да иска да им маха базите, да прави митинг пред турското посолство, да иска махането на големите търговски вериги и да връща златната концесия? "

Трябва да направят и министерство и на етиката!

...Вижте структурата на кабинета Борисов 3... ---- за кво? и този като предишния! все предатели! ний от маалата ще подкрепим само кабинет, който издигне знамето на Балканската Федерация и тръгне да освобождава Балканите от западната окупация!

В такъв случай се надявай ходжата да завие от Айфеловата кула, защото докато западът е добре, на Балканите няма да видим Балканска федерация на европейци-християни. Всички си спомняме как свърши последната голяма държава по тези земи.

Времето доказа,че най-лесно се печели власт и се управлява с "мъртви души".Три милиона мъртви души ,ликвидираха прекрасната ни родина.Скоро мутрите ще управляват една територия,превърната в огромен гробищен парк.Топим се като свещи,загиваме,а бяхме силна,богата и уважавана държава.Сега сме само "И".Скоро и И-то ще изчезне.Напреееед към небитието!!!!!

България никога не е била богата , но държавата беше по-уважавана и по-силна главно заради народа си. Народът се изроди, така че и държавата се промени. И не сте прав, че мутрите ще я наследят. Те я наследиха преди 27 години. Както е тръгнало скоро ще им я вземат и по тези земи пак ще дойде исляма.

Алчни крадци проклети!

Сичкити са руски кавали

Научи се да пишеш!

О, никога не съм се и съмнявал, че Каракачанов, Симеонов и Сидеров имат много идеи за всички ресори - от къде, как и по колко да се открадне. Само да гледат, да не им спадне семейния доход под наскоро обявените от тях "1200 лв на месец", че ще трябва да им събираме помощи ние - богатите със среден доход от заплата на месец по около 220 лв (според една скорошна статите на ДИР).

За това Сидеров отсъства от снимката ...

Много министерства, бе.. тцтцтц.. Не може ли да ги ПОобединят малко?

"Патриотите" дали ще се доредят до "Солунската митница"?

добре е засега,особено че не виждам волен отпред.тои даже трябва да напусне атака и да ходи в русия.

Най - накрая България ще тръгне по правилния път ,а Борисов вече ...няма да шикалкави и лижи з....ци на началници !!!!

психоболния Сидеров - министър на културата а травестита Ангелков пак на туризма За регионалното развитие - ама там просто е най "кадърната" министърка професионалистка

Все ми е тая,каква ще е "структурата". Тези двамата от фотото,вече се облизват,надушвайки трапезата. Структурата ще бъде-аз лапам от тук,ти от там.Както досега.Порция 3-та от статуквото"Борисов".Кренвирши"Аз ям".

Ще има ли мин. на българите в чужбина и дано патриотите го оглавят ,защото ГЕРБ бяха спрели издаването на паспорти ,защото се уплашиха от началниците си ,за разлика от Румъния,Унгария ,Полша ,та и Германия !!!! А хората на ДПС в правосъдното министерство,спиращи този процес да изхвърчат от там ,защото страхливецът Борисов не посмя да го направи !!!!!!!!!!

Ама разбира се! Ще има! И за българите на Марс ще има!

мачкай камунистите, след третия мандат нека жив камунист да не остане в хубавата ни родина, направи им голодомор, да видят добре ли е, удряй смело, народа е с теб

ги нормален ли си

Ти си от ''демократите'' , нали? Тия демократи дето крадат общественото и градят диктатури на парите и чрез парите.Нещо демократично да виждаш в съвремието ни , това вие го натворихте боклуци.Да мачкане ще има и то жестоко , продължавайте така.

Кой народ бе ненормалник?Купените цигани,администрацията, служители на на 3,4 фирми,облагодетелстващи се от власта и тристатина ненормалници.

Забравих, че и Борисов е комунист ...