Стрелецът от Лясковец остава окончателно в ареста

Великотърновският апелативен съд потвърди мярката "задържане под стража" за стрелеца от Лясковец Петко Петков.

Обратно в новината

Коментари - Стрелецът от Лясковец остава окончателно в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно каква вина ще поеме тричленния състав на съда след като Страсбург осъди България по случая: "Полицейски произвол в г. Лясковец"? Интересно какъв е доказателствения материал от телевизията доведена да снима: Как Българската полиция лови граждани на 55 и 70 г. с чисто досие в къщата им със специални части и как изстрелват над 500 патрона?

Абе защо веднъж не казахте и не показахте какво е било оръжието на Петко.....да помислим може ли да направи 4 бързи изстрела в мишените.

Оръжието на Петко е ловно, което се продава с разрешение на полицията служба КОС, продава се от полицаи, и след това се зачислява в същата полиция, която е дала разрешението за закупуване. Автоматично оръжие са ползвали Баретите; Те са ползвали и таран за разбиване на врати (през нощта) въпреки, че апартамента му е на партера???

Ще падне жертва човечеца заради некадърността на полицията. Да изпратят такава армия срещу един обикновен , може би луд, може би не, човечец въоражен с ловна пушка, питам се какво ли би се случило с този елитен отряд от барети, ако срещу тях имаше един истински школуван терорист, ами той ще ги избие всичките бе.

Голям цирк и демагогия ! "Весела и тъпа " държава ! Защо ли се съмнявам. а това е 50%, че горкият боец може да е загинал от случаен куршум, но това ще бъде покрито завинаги ! Малоумникът-стрелец е добър подсъдим и ще си изтърпи наказанието !

При повторен оглед, зад къщата полицията е открила градинска метла с дръжка, която е мощно огнестрелно оръжие с двойно действие.Съдът се е заблудил, че може да се използва за превозно средство, въпреки че то се използва от другият пол според библията. Съд.

ШАРКОВ Е УБИТ ОТ СВОЙ КОЛЕГА В СЛЕПООЧИЕТО.ШАРКОВ Е РАЗПОЛАГАЛ С МНОГО ПАРИ И Е БИЛ СВИДЕТЕЛ НА НЯКАКВА АФЕРА. МЪРТВИЯ СВИДЕТЕЛ Е НАЙ-ДОБРИЯТ СВИДИТЕЛ. СЛЕДОВАТЕЛИТЕ ДА КАЖАТ КАКЪВ КУРШУМА ОСТАНАЛ В ШАРКОВ. ЗАТОВА СИ ОТИДИ НАВРЕМЕТО ЕДИН ВИДЕН ПАТОЛОГ ЗАЩОТО НЕ Е ИСКАЛ ДА ПОДПИСВА ФАЛШИВИ АКТОВЕ.

Не позна. Убит е защото е знаел кой е убил Кенеди и е щял да проговори.

САЩ подлогата се обади? А другия командос, дето се самоуби в мазето на един блок със служебния си пистолет с три куршума в главата?

Като му гледам погледа хич не е кротко момче. Тя и мама не е от кротките и той си я пази. Лошото е, че куките са били толкова нагли и смотани, че ги направи за смях пред цяла България. И ако го пуснат дали този път няма да прати няколко откоса по училището дето го дразни?

...Защо определяте човека като..."СТРЕЛЕЦ",като дори следствието още не се произнесло ,кой,кога и ...накъде е стрелял...и най.малкото е възможно...ИМЕННО ТОЙ ДА Е ИЗСТРЕЛЯЛ НАД 400 КУРШУМА,КОЕТО ОЩЕ ПОВЕЧЕ МИНИМИЗИРА....ВЕРОЯТНОСТТА УБИТИЯ И ПРОСТРЕЛЯНИТЕ БАРЕТИ ДА СА ПОСТРАДАЛИ ТОЧНО ОТ НЕГОВИ ...(ЕВЕНТУАЛНО)ИЗСТРЕЛИ.... ...ЕДИНСТВЕНО ВЯРНОТО Е ЧЕ ЛИЧНО ТОЙ БЕ ПРОСТРЕЛЕН И НЕ ОТ СВОИ БОЕПРИПАСИ!...

Е ти пък на "следствието" ли ще вярваш? Нали знаеш колко са честни.

човек заслужава награда.Разказа играта на професионалните командоси,които по всяка вероятност сами са се изпозастреляли.

От ченге мозък..то да е за първи път с мед даго намажеш-такива главоци стават!!

9мм между очите

Този психопат и майка му трябва да бъдат въдворени в съответното лечебно заведение и то за дълго . Тия двамата наглеци съдят България в Страсбург това , ако не е цинизъм здраве му кажи

...Сигурно за Главсека и всичките кратуни под него "планирали" и провели тази "ювелирна" акция ,с участието на ТВ-екипи???... А ???.

излезе накрая, че тоя даже не държал оръжие в ръка ...

\сигорно е така ще ги врътне в страсбурк за милионче но да платът правосъдието и ченгетата а не тъпия народ.

пуснете човека ве убиици !

...дето размаза бебешката количка с детето в нея на тротоара...си и в къщи за да си пийва на спокойствие млекцето,а нищо чудно и да е ...тръгнал на работа.... ...Границата и...Родината трябва да се охраняват и при тази липса на кадри и мераклии...

Ама оня е колега, бре. Правете разлика!

Сигурно със "самоволно отклонилата се кола"...