Въоръжен мъж се беше барикадирал в дома си в кв. ”Стрелбище”

Въоръжен мъж се беше барикадирал в дома си в столичния квартал „Стрелбище”. След близо денонощие той е изведен от Баретите на СОБТ.

Обратно в новината

Коментари - Въоръжен мъж се беше барикадирал в дома си в кв. ”Стрелбище” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пак допря до тези несравними комуняги. По-добри от тях няма, назначавай ги. Ами то незаменими хора няма, но явно за теб няма заменими комуняги. Разправят нещо, че от генерал Коджейков изтекла информация, ама така разправят... Ама и аз - де е чичото, де генерала, ама така се разплита чорапа...

пакБоко виновен, а това, че произлизат и генерала и чичо му от славен комунистически род - това никой не знае, и как - изпокриха се като мишки - скриха си миналите славни борби против капитализма и станаха всички капиталисти!!!

народ, който не познава историята си, няма бъдеще. Зяабрави се всичко, останаха само невинни комуняги, без минало, без убийства. Ама то им е в кравта. Сега в Гугъл пише само за сегашния ген.Коджейков, ама да дядо му - нищо, а беще славен комунист!!!

или не знаеш, или се правиш комуняго, че не знаеш кои са Коджейкови - той Тато не може да се сравнява с този комунистически род. Ама ги подхлъзна всичките, но те и сега начело - аман от отявлени комуняги, не редовни членове на партията, а комуняги - като Пръмова, Бокова, Пирински, Станишев, Коджейкови и колко още не знаем. И преди и сега ненаяли се убийци. ЗА ЕДНО МАЗЕ!!! - да застреля дъщеря си!!! Я в какъв блок живее дъртия милиционер, а ние в скапани и разпадащи се панелки, но не сме убийци.

Познавах дядо Тодор. Много достон човек беше. От там нататък - всички боклуци: това Петър, Николай, малкият Тодор - все измет. Ако мошеше дядо ви да ви види - в гроба щеше да се обърне.

С великите реформи на Б. Бонев започна унищожаването на вътрешната сигурност на България, Главен секретар му беше менте професорът Николай Радулов, който сега преподава " сигурност" в НБУ??!!и все говори по медиите.

В Боколандия само мутрафоните и герберастите са сити, оядени и честити, а обикновените хорица се мъчат и изпадат в нервни кризи. Този не от щастлив живот е тръгнал да пуца.

Народът изкукурига, дааа, народът изкукурига!

Само в България на има-няма 2-3 месеца по новините изкача някой освидетелстван с оръжие дето се е барикадирал в дома си

Нали? Нали? И не само това. Хора се самозапалват редовно. Хора падат и загиват в асансьорни шахти, малко са късметлиите които оцеляват и дълго време не могат да се възстановят от нараняванията. Това само в България го има, никъде по света няма да го видите, колкото и батко ви Бойко да ви обяснява, че "това са нормални неща, по целия свят стават такива неща..." Да, ама не, както казваше покойния вече Петко Бочаров, велик българин, лека му пръст!

Е,няма начин ,на носилка ще е все пак е кадър не е случаен човек.Кретени от права да се задавите ,работа никаква не вършите.2дни това е голяма новина няма що.Някой въобще съмнявал ли си е ,че бившо ченге и настоящите са същите престъпници и нищо повече.лапат народната пара и си въртят далаверите.

Тази сутрин телевизиите надминаха себе си по синхронно предаване на претоплината новина,обилно поднасяна през вчерашния ден Явно в понеделника не можеха да осветлат актуално живота ни . Толкова ли ги мързи да информират хората или друга черна хроника нямаха.

цялото мвр срещу един изперкал старец?! дано не им се налага нещо по сериозно милиционерски простотии изветряли издухали гарнитурата субекти и техните роднини и наследници пълни кретени и антипрофесионалисти от такива очакваме ефективна борба с престъпността та те са пълни идиоти и ако въобще нещо правят то е да се уреждат един друг по веригата на принципа "наши хора" със сигурност има и много свестни хора в с-мата, но на тях изобщо не им се позволява да намерят място под слънцето и да са фактор

Видя ли някой какво разхищение на полицейски труд и оборудване - 24 часа на ул. Орехова гора стоя 1 пожарна, три до 4 линейки, 4 -5 тъмно сини полицейски буса, 3 до 5 бели полицейски коли и десетки полицаи, плюс луксозни полицейски коли на началници. Колко струва тази акция?

Току що Маринов от СДВР съобщи,че онзи със един изстрел искал да отстреля него и заместника му.Направо си е опит за убийство.Щял за застреля дъщеря си, психолозите и баретите.Добре,че не е имал автоматично оръжие.

И този е гърмял само за сплашване и в израз на протест. Реално ако е искал убийство, отдавна да е гръмнал някого. Просто на човека му е дошло до гуша от свинщините и беззаконията в Мутроландия. Като бивш полицай ги усеща особено остро. Може да страда и страшната мизерия в България, и от американската окупация, и от "бежанския" произвол, и от какво ли не още.......

Барикадиралият се Петър Коджейков е чичо на ген. Тодор Коджейков..., продължавам аз, бивша мутра-охранител, личен охранител на бившата мутра Борисов, бивш пишман началник на НСО, понастоящем-шеф на правителственият авиотряд....Браво, Борисов!!!!

Онзи другия, го простреляха, този го глезят... иди разправяй, че онзи виновен, този невинен... само наши и ваши

Пенсионирал се е на 40 години и му е станало скучно!

Бивш полицай, повече няма какво да се коментира.

Бивш милиционер на висш пост, тоест член на БКП, уволнен от Б.Бонев, има голяма разлика, тогава е накътал и незаконното оръжие, кой знае и какви престъпления други е извършил, защо ли се сещам за една друга бивша мутра и настоящ премиер на тъпите му избиратели, мой не е!!!

Една добре проведена полева тренировка. Показно щабно учение, досущ като в БНА (от едновреме). Послание към потенциалните терористи.

А тия от СОБТ всичките ли са живи???

Да да, на носилка са го извели от дома му, след това на носилка са го водили до районното да го питат ,как се казва, после на носилка са го водили до болницата да видят добре ли е и след това на носилка ще го заведат обратно до апартамента - барикада. Няма как , вече всички ще се водят и разхождат на насоилка, така е по удобно и по професинално,безопасно за него и околните. Вече всеки патрул на МВР с носилка , за да може да ги водят за справка и т.н. Това е положението в малоумната територия. Да се смееш или да плачеш, все едно, извеждат те на носилка. Честито , нова полицейска практика измислена в Булгария ? Честито, може да се патентова като реформа в МВРто.

Sm3hurk0

Интересна гледна точка ! Даже може и да се патентова !

Ама, така е хуманно. Няма нужда от белезници, и други помощни средства.Просто слагат те на носилката и те извеждат до полицейския участък или до болница, или където е нужно. Спешно ще трябва да се поръчат носилки, меки, удобни, с превръзки срещу падане, на колелца, с одеалца,кислородни апарати и други удобства.Грижа за хората, хуманност, безопасност.Лежиш си на носилката, а те усмихнати те водят , разпитват те, говорите си, всичко си правиш на носилката,удобство за всички и за теб и за МВРто. Ако решиш да бягаш, отиваш си с носилката. Жалко ,че в Лясковец не са имали носилки, ако имаха нямаше да има жертви. Щяха а си го изведат човека на носилка и толкоз.Извеждането на носилка се случва за първи път,като метод и способ при спец акции в историята на българското МВР.Този способ е уникален и е челен опит в борбата за ред сигурност и безопасност от органите на МВР. Май тази методика приложиха и в зала Армеец ,когато стотици граждани заключени припадаха и някои от тях по напористи в припадъците ,бяха изведени от залата с носилка.

Дълго време вярно и почтено е служел на държавата и е пазел хората, без да се забърква в далавери. А сега в мизерията сигурно едва свързва двата края, не може да си плаща парното и правата на престъпниците, циганите и гейовете са много по-важни от неговите.

възможно е да си прав

ОТ КЪДЕ ЗНАЕШ, ЧЕ НЕ СЕ Е ЗАБЪРКВАЛ В ДАЛАВЕРИ????? МНОГО ОТ ТЕЗИ "БИВШИ" /НЯМА БИВШИ В БГ ВСИЧКИ СА ПОЛИЦАИ /КОЛЕГИ И СИ ДЕРИБЕЙСТВАТ/НАСТОЯЩИ МИЛИЦИОНЕРИ, ПОЛИЦАИ,, ПЪРВО ПОЛЗВАХА И ПОЛУЧАВАХА ЖИЛИЩА В СОФИЯ И МНОГО ПРИВИЛЕГИИ И СЕ ЧУСТВАХА НЕДОСЕГАЕМИ И ОТ ГОСПОД

Защо да е мизерник, взел 20 заплати при пенсионирането си, а след това получава пенсия и охрана е бил в някой склад. Даже е взимал повече отколкото ти с мизерната си заплата.

Sm3hurk0

Когато дълго време си командвал много хора и са зависели от теб е добре. Когато разбереш, че си господин Никой и че си последната дупка на кавала - превърташ, като тоя. Колелото на живота се върти - днес си горе, утре долу.

Горкият човечец е изпаднал в отчаяние и нервна криза от убийствената демокрация. С лоша стрелба е намерил начин да изрази протеста си.

Пише Обзор пък то било от "Стрелбище"

След такава операция им се полага поне годинка да нанкат!

Sm3hurk0

Или докато пуснат бай Петко от Лясковец на свобода, да им спретне засада в собствения си дом.

Аз ли недовиждам , или наистина липсва в коментарите топлата връзка между заклет Живков висш милиционер- поне полковник (Коджейков)и карикатурата на Боко -възпитаника на физкултурния институт, носител на килограми безполезни бицепси измислен генерал Коджейков...

Всеки, който товари джоба ни независимо дали се обажда за бомба или е като този да плаща цената на операцията от джоба си.

Sm3hurk0

Е... ти искаш да му вземеш 20-те заплати.... немой с лошо !

Такива са комунистическите милицьонери слуги на кгб и дс

ама едно време при тях имаше ред, боклуците бяха в затворите, а не като сега.

И при Хитлер имаше ред.Боклуците бяха в концлагерите и имаше ред,а не като сега.

Е, още една причина този софийски квартал да се нарича така.

като прочетох фамилията и аз се сетих първо за онова коджейковче - кратун любимец и недоразумение. ама както последния бе рекъл - матрял (а някой е и луд :)

Като, кримка беше железен!!!Сегашните шефове във Полицията, не могат да му стъпят на пръста.Ако беше в далаверите нямаше да го изнасят на носилка,щеше да е баровец и да му се подмазват.Тъжна и вече банална история.

Бил е в далаверите,виж му имотите,но е дошъл Видовден. Господ забавя,но не забравя.Да се готви следващият.

И кое е било наред ,след като е СТРЕЛЯЛ СРЕЩУ ПОЛИЦАЙ,но просто не е улучил снощи?

https://www.youtube.com/watch?v=TUkJ0qspYso

Вече обявиха,че силите и средствата били демонстрирали сплав от смелост и хладнокръвие.Пак добре,че не е трябвало да умиряват две ромски каруци с 5-6 членен екипаж, а със един омаломощен нещастник.

Не се притеснявайте, бойко и бъчвето ще кажат, че всичко е стабилно. Не клатете държавата, че още малко и всичко ще рухне.

Хората изперкаха от мизерия - и физическа и морална. Кой знае какво го е довело човека до тук? Явно семейството е социарно слабо.

тоя е бил висш началник , знаеш ли че само пенсията му е с 3 нули , ти за мизерия говориш . който си е без мозък нищо не му помага

Уволниха го по телефона през 1990г.Беше началник на полицията в СДВР. Никога не е позволявал на подчинени да плащат сметка, ако са били по някакъв повод в ресторант.За неизпълнение на задачи ги правеше на маймуни.Изявен спортист.И много,много точен!

Специално Тоя Е Изперкал от Охолство ! Дълги години е Лапал С Шепи и никога не бил в Мизерия !

Той е от калените ченгета.Гръмнал е един път на халост за да ги предупреди,че е въоръжен.Ако е искал да застрелва....Бил превъртял,то що хора превъртяха не е за приказване.Нормален процес в ненормална държава.

Как не те мързи бе човек, толкова писане в неделя.

В България има стотици хиляди въоръжени бивши полицаи и военни все някой от тях прещраква и става луд с пистолет. Защо само те са въоръжени, ако е за защита, техния живот по ценен ли е от този на останалите граждани, които нямат право на оръжие?

преди да пишеш глупости. Всеки който отговаря на изискванията на закона може да си купи оръжие. Изисква се да е минал курс за съответното оръжие, психо преглед, да има каса отговаряща на изискванията за безопасно съхранение на оръжие и да си подновява редовно разрешителното. Всичко това струва пари и ако нямаш нужда от оръжие са излишни разходи.

Абсолютни ГЛУПОСТИ! Така е само на КНИГА!!! В полицията трябва да ДОКАЖЕШ ЧЕ ИМА ЗАПЛАХА ЗА ЖИВОТА ТИ! Иначе - ЙОК!

1991 година??? и Богомил Бонев??? нещо куца хронологията.

Стрелял по Полицай и е жив? В Америка ,щяха да му копаят гроба сега.А тука ще си го храним, я в затвора, я в болницата.И пак на нашия гръб.

Там има полиция, а тук миХлЮЗиционери. Много неуместно сравнение. Той е един от тях. Мислиш ли че е стрелял на месо и пропуснал.

Превъртял червен мизерник хахахаха

Турски фес!

Това не е новина.Нормално е ако живееш в България да стреляш или да се барикадираш,пък ако си от кв.Стрелбище е още по-нормално,даже задължително по закон.

Всеки път е така,когато простотията е облечена дълго време с власт. Бог да пази България!

Тсзи у типичен изперкал дърт комуняга.

..... Е типичен .....

а ти що пишеш от комунистически компютър, произведен в комунистически Китай, със руски суровини , аааа ???

и ти се падна празно! Лаптопът ми е TOSHIBA и съм си го донесъл от Канада.

Щото китайските комунисти най-яко експлоатират народа си и атакуват пазарите с най-ниски цени. За това китайците бягат от Китай, а никой не бяга натам. Така експлоатация е, че ти е бедна фантазията. А члнове на ЦК на ККП са милиардери. За справка има много в интернет. Ето защо е китайско повечето, на което пишем. Ако това обяснение те удовлетворява.

с племенник, който е любимец на вожда ви.