Съдят Божо Кравата и още 9 за стрелбата по Митьо Очите

Прокуратурата внесе в Специализирания наказателен съд обвинителен акт срещу групата на Божидар Кузманов-Божо Кравата за стрелбата по Митьо Очите в Слънчев бряг.

Обратно в новината

Коментари - Съдят Божо Кравата и още 9 за стрелбата по Митьо Очите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ужас! И това дочакахме - цацаратурата застава на страната на една мутренска групировка срещу друга мутренска групировка! И после някой да ми каже, че това управление не е мутренско!

закарайте тия глупендери на Ново Село,Раздайте им оръжие и муниции да се пуцат на воля.....танкова рота за отцепление на полесражението.После ще има наплив от погребални агенции.

А бе как ще съдят Божо Кравата бе? Тия съдии не са ли чували за "божа кравичка"?

Кравата, катъра, ушите и каквото там още ви хрумне. БГ "журналистика", LOL.

Плитка памет имат съдиите. Митьо Очите беше този който се върна с неговите въоръжени бабаити за саморазправа с ... Ама като си човек на полицията и на Тиквата - така е, винаги ще си оправдан.

Митьо Очите е личен човек на Тиквата. Стари авери.

Затова ли лежа в затвора?

Това е само за парлама! Чувал съм че само се е водил в дрънголника, а на практика си е живеел в къщи и се е разхождал извън затвора!

щом го съдят в бг значи е от добрите!!! боклука митьо например защо не го съдят????

Цацаров си е цаца.. Въобще не се замисля за мотиви и други досадни неща. Посегнали на Митьо моля ви се.

d4

е, т,ва е! излиза, че Очите ползва изключително хуманни методи спрямо конкуренцията.

да си мисля,че Митко очите с човек от висшите кадри на полицията.Инъче не мога да си обясня как така е все сух за правосъдната състема.

Аман от некадърни стрелци в тази скапана държава.. Киро Японеца - 3 куршума в главата и жив. Мозъкът не е засегнат. Баретата, Трактора и сигурно още 100 подобни. Пък после политиците били некадърни..

"34-годишният Кузманов е бил лидер на организирана престъпна група за убийства, принуда, унищожаване на имущество, наркоразпространение и сексуална експлоатация" От всичко изброено, намерили за какво да го съдят..

Luna0102

А Митьо Очите няма ли да го съдят за нападение? Аз доколкото се сещам, той е отишъл да се саморазправя, ама отишъл на стрелба с ножове.

Именно!Митко и останалите 50 бабаита!!!За нападение!Организирано!

ДА ПОСЕГНАТ ТИЯ ТОЧНО НА МИТЬО !!!