Наказателна акция срещу ромска махала в Сеново

Петнайсетина младежи са нападнали към 5 часа в четвъртък сутринта ромската махала в град Сеново с газови пистолети и бухалки.

Обратно в новината

Коментари - Наказателна акция срещу ромска махала в Сеново | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Драги, и 100 пъти да звъниш на 112 за силна музика - с предимство са убийствата, сбиванията, катастрофите, обирите, автогонките и буйстващите пияндета. Ако след всичко това се завъди свободен патрул, той може само да предупреди "музикантите", но не и да ги накара да смъкнат гъдулките... Защото с музиките се занимава Общината, а не полицията. И после се сърдите, че чакате дълго патрула, когато са ви набили на улицата... Що ли така?!?

Отива един с едно куче в социалните и заявява, че иска помощи за кучето. Обясняват му, че помощи се дават само на хора. Човекът казва - кучето ми не знае езици, не е учило, краде кокошките на съседа, не познава баща си, ходи по нужда където му попадне и у дома всичко е превърнало на гето. С какво се различава от един циганин?

Подкрепям с две ръце и аз бих се включил. Тези гниди трябва да спрат да се размножават и да ни доят.

Тия момчета са за държавна награда, а не да награждават Агент Сава (Аамет Доан), ортака на Агент Гоце.

ЕЕЕЕ разгеле! Досега все беше обратното - наказателни акции на цигани над беззащитни български пенсионери по селата

Най-после една добра новина! Дано да оправдаят момчетата поради липса на доказателства...

Никакви юнаци не са, а банда хулигани.

Разбира се,че винаги има изключения от маста, проблемът е в друго- циганите/ромите има друг начин на живот,друг бит други разбирания за света и е очевадно,че през годините не са пожелали да се променят - това е и хубаво и лошо защото за съжаление голяма част от обичайте и нравите им са в разрез с законите в държавите, в които живеят,както и в разрез с морланите норми на народите от тези държави.

това е само началото. а представи си колко хора си го мислят това, без да изказват мнение. фашизма никога не е умирал

а като група цигани нападнат българи на какво ти прилича, на упражняване на техните права над българското население ли?

така разправяха и евреите, в края на 30те години. само чакаи

може би това не е начина, но е добро начало

Ти му отговори на въпроса " ЗАЩО бедните и гладни БЪЛГАРИ не се държат като цигани ???" , а и не визирай само Бълагрия, защото където сте мнго там има проблем било Франция,Унгария или Италия

Да бе то само в България не ви издържат циганиите.Французите за какво ви изгониха, финландците и те нови закони зарди вас приемат, в Унгария - стени и бой, в Италия само бой,ирландците за една вечр ви показаха, че там място нямате

Кой срещу избори маже на филийка малки етнически войни. Способността на циганите за групов терор е доказана. Скоро ще изпатят невинни, а юнаците ще си поливат в кръчмата. НЕ СЕ БИЯТ ГРАЖДАНИТЕ- БИЕ ПОЛИЦИЯТА ВИНОВНИТЕ. Всеки който организира и осъществява групово етническа саморазправа- в затвора. ..Защото винаги има обратна реакция и наслагване на деление по фамилия а не по закон. ..по отделно с някои заслужили може..и с повече бой...но да се напада дом - НЕ! ..и.. да ви пикам на юнашките коментари пред мониторите.

Най-после се намериха 15 юнака в тая България!Другите само крещят "Българи юнаци"

Това даже е било малко с тия цигани, които се множат като мухи и ни завладяват.Навремето м..галите са били меки като памук и не са смеели да се покажат по улиците, но комунистите са им дали права и сега какво друго да ги правим?Бой и подчинение!!!

Абе не е точно така....знаеха си мястото те при Тошо. Но доста от тях бачкаха по заводите, а сега няма заводи - има демокрация.

Бъракш другар в демократичните страни заводи има, но уви у нас ни демокрация ни заводи ни нищо ..само циганите се множат

Сега в Сеново, после и в други градове и села !

Циганският терор над работещото българско население не може да се търпи вечно. След като държавата се прави на сляпа и глуха, неминуемо ще се стигне до саморазправи и линч. Битовата престъпност, която нараства пропорционално на нарастването на числеността на циганите (а тя расте в геометрична прогресия), става нетърпима и смазваща за обикновения гражданин. Всички "мега" арести и "знакови" дела не "греят" обикновените ежедневно ограбвани и малтретирани българи. Г-н Цветанов, това ще проличи много ясно на изборите...Sorry!

Кефя се не толкова на новината, колкото на коментарите и почти пълното единодушие. Остава само написаното да се прояви в реалност .

Край на търпението

Как ли им е писнало на тези от околните села... Някой от тук писалите дали ма опит с цигани?

всеки тук, който подкрепя героичната и достойна постъпка на момчетата, има опит с цигани! всеки толераст, който я осъжда, е виждал цигани само на картинка, а циганина от картинката нито мирише, нито е достатъчно гаден, нито пък може да те ограби. циганите са като комунистите - има само една група добри цигани, и това са умрелите цигани.

+1

Днес в Сеново - утре и другаде! Амин! Браво на момчетата!!!

Хех. Сериозно ли всички сме виновни? Значи пак няма кой да подведем под отговорност. Все едно слушам брътвежите на циганина костов - "решенията ги вземахме колективно и няма виновни.". Напротив - виновни има и това са управляващите от 20г. насам. Кой открадна милионите за интеграция на циганите - да не би да съм аз или 99% от българите? Кой не отговаря на сигнали, когато циганите вилнеят - полицията. Кой не взема нужните мерки срещу незаконното строителство на циганите - общината. Кой купува гласовете на циганите като дойдат избори - партиите. Е ЗАЩО ТОГАВА ТРЯБВА ВСИЧКИ ДА СМЕ ВИНОВНИ???? Не, не сме виновни всички - виновни са точно определени хора и те трябва да си понесат наказанието. Нещо повече - на политиците им е изгодно циганите да живеят по тоя начин - необразовани, без работа, в мизерни условия. Начини за справяне има - доказоно е и в БГ в 2-3 града, но никой не иска това да се случи в цялата държава. Защо ли? И други начини разбира се има и те са много по ефективни, но става по-бавно, но пък е сигурно. И това е образование, мерки за ограничение на раждаемостта, контрол и работа.

Нещо май не си наясно - циганите само ИСКАТ да живеят по този начин. Интеграция няма и няма да има, защото мангала ако се интегрира, ще трябва да работи, а това е като оксиморон "работещ циганин".

Харесва ми мнението Ви, другото е просто връщане в средните векове. Днес 15 младежи - българи сплашили няколко цигански семейства, утре 2-3 пъти повече цигани ще си го върнат на хората от селото. И така до къде? Циганите са много по-организирани, нагли и първични от нас. Аз лично не бих ударила бременна жена или дете, пък били те цигани. Изобщо не се съмнявам обаче, че някоя циганка ще има морални проблеми да посегне на мен и децата ми. Трябва да потърсим друг начин да се справим с тях.

Най-якото нещо, което съм чел!

гласувам с всички крайници за това предложение! нека започнем - СЕГА!!!

Нещо като че ли има нещо недоизказано в тази "новина". Затова по принцип: ако полицията си вършеше работете и поставяше циганите на мястото им при нарушение и не си затваряше очите, ако и другите институции си бяха на мястото , нямаше да се стига до саморазправи. Да си плащат ток, вода и всичко каквото консумират, да спазват общо приетите в страната правила на поведение, както останалите етноси в България, няма да имат проблем. А приказките за липса на работа-ами да учат, да се интегрират в обществото и ще имат и работа-то и сега има цигани, които работят-стига да искат...

Ако не ги подпукаме сега ние,след 3-5 години те ще ни подпукат.Затовааааа.....

За съжаление точно така ще стане, на хората вече им е до гуша и ни чака една дълга и мъчителна война с циганите.

Подкрепям. Правилно.

Аспаруховите българи са били с виолетови венци, в устната кухина.Та не е сигурно кои са по ,и кои са баш цигани.Добре че по тези земи е имало по-питимни народи,та малко са се облагородили...

Тъпанар, като не знаеш историята, поне се научи да пишеш грамотно.

Браво!!!

иди по селата да видиш какво е, 21 век ........

Е каква наказателна акция - то няма нито един "наказан"! :-))))))) Стреляли във въздуха; отправяли заплахи за саморазправа; любопитна циганка получила "указания да се прибира"... :-))))) Ще падна от смях! Децата сигурно искат да има ред в тая държава, не ги е срам!

Стани стани юнак балкански, от сън дълбок се събуди!

5 века сме били на хайдушки дружинки и по един или друг начин сме се освободили накрая, защо сега да е по-различно? и като живеем в 21-ви век да не би да не сме хора като онези от 21-ви век пр.н.е.? хората са си хора без значение кога са живяли, проумей го. и няма да е зле индивиди като теб да престанат с клишираните изрази, че сте много досадни. всеки сам за себе си решава кое е правилно и кое не. нито ти, нито някой друг можите да характеризирате нещата като правилно и грешно. това е приоритет единствено на господ, но с оглед на факта, че такъв не съществува, то остава единствено личната преценка на отделния индивид и нашата е такава. не ни съди както ние не съдим жалката ти душа...

Еми нормално, след като държавата абдикира от проблема с циганската престъпност и мангалите чувстваики се безнаказано станаха супер нагли, хората да вземат нещата в свои ръце !!

съгласен сам със страцимир3, това че балгарчетата са постапили глупаво е ясно и недопустимо. това че циганите си го тарсят постоянно е аболутно вярно. циганите са голям проблем у нас а и по света. обаче важно е да не се допускат саморазправи това е проблема. защо е така? защото властите не си варшат работата. ние трябва да станем полицежска дарява в добрия смисал на думата. с две думи казано ако има проблем трябва да си има и легален ред по кожто да се реши

Ходи да си изпиеш млякото и отваряй буквара, че си по-неграмотен и от циганите.

Най-трудно е да се бориш с Простотията!При циганите е генетично заложено да са прости ,да не еволюират.Абе вече 50-60годишни и едно що-годе правилно изречение на бълг. не могат да кажат.Кръстил си детето"ВИРСАЧИ", е нема такава ПРОСТОТИЯ!!!

браво на момчетата! и мен ме окрадоха циганите веднъж.

Само веднъж!?!?! Завиждам Ви /с благородна завист/ :-)

БРАВО !! Пичовете са за медал . Дай боже повече такива културни мероприятия.

и те са българи - повечето като нас, е има и турчета - мелиети-османлии.

Аве хора, както казва stratsimir6 вземете влезте малко в час. Срама обхваща и мен. Ако всички мислеха по този начин, щяхме да живеем още в пещери. Всеки е силен на думи и всеки си мисли че: тука е яко и мога да правя квото си искам да се прави на много голям патриот, винаги да избира лесния и кратък път и когато опре ножа до кокала, да каже: оп аз се насрах. Затова на вас ви е по - добре да си седите пред компютрите, да бъдете силни в разни сайтове и в същото време да ви е страх да предприемете каквато и да било стъпка в жалкия си живот. Не търсете лесния, а правилния начин. Съжалявам за обидите, но: Каквото посееш, това пожънеш.

за една селска разпра толкова врява-бръж