Стрелба по излизащи от синагога хора в Йерусалим, има много жертви и ранени (видео/снимки)

Ситуацията със сигурността в Израел и на палестинските територии се влоши рязко през последните няколко дни

Обратно в новината

Коментари - Стрелба по излизащи от синагога хора в Йерусалим, има много жертви и ранени (видео/снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

семити, колко заблудени подчовеци има????

Не лоша новина от не цивилизована държава с не християнска религия.

За коментаторите, дето милеят за цивилните араби: 1. Арабите се крият в бежански лагери, болници и т.н. и от там координират атаките си. Топ терористите им са все хващани на такива места. Ползват населението за щит и самите араби не са щастливи от тоя факт(говоря за тези извън организации като Хизбула). 2. Арабите в такива места трупат бойните си арсенали и от тях изстрелват ракети към Израел. 3. Акцията на евреите е била за задържане на укриващ се терорист. Убити са хора, които са му били охрана и са стреляли да го защитят. Има и цивилни жертви, но обикновено арабите в безразборната си стрелба го правят. Осама и други САЩ са ги гърмели с ракети по къщи в жилищни квартали на араби. Случайно ли е това? Някой да е говорил за невинни жертви тогава? Щото покрай един Абдул в къщата са и 10те му съпруги и 20 деца съвсем мирно население цивилни и те умират с него.

Арабчетата ще глътнат тези дни сериозно вода

Дано не стане това, че палестинците ще ядат яко пердах. Нямат никакъв шанс срещу една от признатите за топ армии. С няколко самоделни ракети правени в гаражи и стари основно съветски оръжия можеш ли да се изправиш срещу един от топ производителите на военно оборудване в света с почти цялото население обучено за професионални войници(и жените, и мъжете карат задължително 2-3г казарма)?

Arabi i evrei....sudhtata paplach

Зъб за зъб, око за око

Не е приятно да ходиш с каска и бронежилетка на църква.

бе?

Възхищавам се на смелоста на г-н Путин който беше без каска на руската новогодишна литургия.Само с две бронежилетки и балтон.И нямаше други присъсващи от съображения за сигурност.Да не им се случи нещо

Преди няколко дни писаха, че Биби бил при крал Абдула. И някой побърза да разваля отношения, дето са илюзорни, но все пак някаква наченка на диалог имаше. Сещате се кой, нали???

Това е пример как по един измислен начин се създава ей така държава. Ама хубаво, вече си я имат евреите, да си отидат всички там и им пожелавам да си живеят щастливо. Защо още паразитират по всички други държави и развращават обществата с постоянни претенции. А е и един пример как може да се постъпи с циганите. Вместо да се отделят на световно ниво постоянно милиарди за интеграция ( която явно няма да се получи), да им се създаде държава, всички да си отидат там и да започнат да си я развиват.

нещастник,евреите са най-интелигентната нация на света,водещи в много области и в иновативните технологии,докато арабите и палестинците не могат на две магарета сеното да им разделят.

Кое му е интелигентното на чифутите? Че дават и газът си за да се имплантиране в администрацията на някоя държава. Винаги са от двете страни на барикадата....докато текат парите. Айнщайн получава Нобел чак на ДЕВЕТИЯ опит лансиран от еврейското лоби. И не за някаква "теория на относителността" а за крадения от учен физик ФОТОЕЛЕКТРИЧЕН ЕФЕКТ. Алберт е назначен веднага от студентската скамейка на посредствен студент в ПАТЕНТНОТО БЮРО в Цюрих. От чифутската мафия. Там на воля краде откритията на световните учени.

А Шаломович ще ходи ли там?

Първоначалната идея е била държавата на евреите да бъде в Африка,но впоследствие това става в историческите библейски земи,както са пророкува и пророците от стария завет.Пръв в света признава дйржавата Израел бъдещия й враг 7СССР, САЩ тогава се колебаят.Още на следващия ден след обявяване на новата държава на 14.05.1948 г.всички съседни страни едновременно й обявяват война.Ако не са се скарали помежду си арабите в хода на войната, младата държава нямаше да я има.Очевидец на боевете в Ерусалим разказва, че когато срещу 5-6 араби се появи еврейски войник, тях ги е обземал необясним страх и са се разбягвали.1967 г.в шест дневната война Израел придобива контрола над Западниь бряг, Голанските висини и източен Ерусалим, целия храмов хълм,където са били двата еврейски храма минава в ръцете на евреите, но те не са готови да строят третия храм и го отдават под административното управление на Йордания.Въобще, чудесата съпътстват съществуването на тази държава, защото Божиите обещания са неотменими-риму глава 11, нещо което арабите и света не искат да разберат и да приемат.

Планирали са да дадат френската колония Мадагаскар, но еврейското лоби, в съчетание с аннгосаксонците (заради геополитичекските им виждания), надделчвя.

Шефа на Световния еврейски съвет Теодор Херцель издейства БЕЗПЛАТНО от Британската империя за Чифутистан британската колония ГАНА. Обаче чифутите почват да се назландисват, че ГАНА е в Централна Африка и не върви банята за "изхода". Теодор Херцель е наритан от поста а идеята Израел придобива очертания в началото на 20-ти век. През 16-ти век в Палестина живеят точно 1600 чифута.

Всъщност Англия е основен враг на новия Израел в онази война, защото си пази колонията. В онзи момент земята изобщо не е арабска, а е част от Британската империя. Израел побеждава наистина с помощта на СССР. Арабите имат армии и оръжие, а Израел няма нищо, ама съвсем буквално. Но дни преди нападението откъм арабите Полша(явно решение на СССР) продава на Израел оръжия, които пристигат с пратки уж жито. Така евреите имат оръжия, а армията им явно е бая нахъсана за каузата, щом доброволци, най-често оцелели от Холокоста, успяват да смажат професионални армии, каквото и ниско като цяло да е нивото на тези армии в арабските държави, въоръжени с английски оръжия.

Светът е болен, и заразата идва от САЩ, а първоизточниците са в в Швейцария и Израел. Всички болни с този тумор трябва да бъдат унищожени, иначе с човечеството е свършено.

Бог на бащите ни се е клел на Авраам, Исак и Яков, че ще въведе Израел в ханаанската земя. Границите на Израел са описани в Библията и само по думата на Бог се сбъдва изреченото от Него. Няма сила на небето и на земята, която да противостои на Словото Му. Дори и Антихрист да нахлуе в земята то Господ Исус Христос заедно със светиите си ще воюва срещу него и с дъха на устата Си ще го убие той и войските му събрани в Армагедон ще погинат. Така славният Христос слязъл от небето ще царува за 1000 години на земята, а дявола старовременната змия ще бъде затворен в бездната за да не мами народите. Четете Библията и се молете на Господ Исус Христос за да спасите душите си от идещия Божий гняв!

Ти си по-суеверен и от пълна църква с бабички, бе...

Не разбра ли че Йешу (Исус) е обикновен пророк за времето си!!! Бог е един и да се свети името му!!! Ицхак, Аврам и Яков също ли са богове???

Не знаеш ли, че Бог е триединен - Отец, Син Господ Исус Христос и Светия Дух. Така ни е разкрит в Неговото Слово Библията. Там пише, че световете и всичко видимо и невидимо станаха чрез Христос, още на Христос се даде цялата власт на небето и на земята, ключовете на смъртта и на ада. Отправям апел да се чете Библията за да се просвети умът ти и достигнеш до познание на истината. А Пътят, Истината и Животът е сам Господ Исус Христос. Един ден всяка твар ще отговаря за делата си пред триединния Бог.

Шломо?

Били е отново на власт и се почна

Първо почувствах съжаление към Израел и гняв към палестинците. После прочетох че израелски въоръжени до зъби военни са убили вчера 9 палестинци и ранили 20 в...лагер за бежанци!!? После ме обзе гняв към Израел. Жалко за убитите от двете страни. Но Палестинците все още ги считат за хора по света и имат човешки права които им са отнети защото живеят в израелски затвор наречен ивицата Газа.

ти прочети какво е окупация на Западния Бряг, явно е позволено, щото окупация на източна украйне не е позволено, сиреч щом е на запад всичко може!

ООН от 1967 ме наложи санкции на Окупацията на Западния Бряг, но наказва Русия, че укрите трепт руснаци? юдеите ще си го получат! ма им юдейска!

Шеломов ако те прочете хахахаах

Приеха ги в Йордания , спренаха Черния Спетември . Приеха ги в Ливан , спретнаха гражданската война ... па после не били на тинята дъното .

Израел е на земята на палестинците ..Изсрайна е на земята на Русия..Единствено меркава ,може да се мери с Т90 М...Тия танк трябва да пратят на Хохулите ..

А на земята на палестинците , що не на земята на османците , или на римляните ?

Адриан изселва евреите и заселва палестиците, ама преди 2000 г... сега кое на кого е било не е много ясно, но е ясно, че юдеите искат всичко за себе си СЕГА! е няма да стане мамам им алчна богонасрани!

Всичко трябва да е за тях , от още една ислямска дупка света няма нужда ;)

И ако приемем, че наистина си вярваш и се изказваш с добри намерения, я продължи да мислиш. Кое ти гарантира , че еврейското управление на държава няма пак да се превърне в упадъчно левичарско?

На мен ми е интересно ако Изрел, реши да опатка Иран, предид да са се сдобило с ядрено оръжие, ко ще стане! Нали знаете кой доставя ракети на хамас?

Демографски и физически Израел е обречен той е заграден отвсякъде с неприятелски държави и арабски терористи. Единственнта опция възможна за тях е те да дойдат в България и да изоставят Израел на всички Комунисти Либерали и Зионисти, желаещи Гей паради, простотиии и миграция.Рано или късно Израел ще последва съдбата на Родезия. България и е нужно силно крайно дясно еврейско правителство с поне 30-60 годишна доктрина за съживяване и реновация на нацията и абсолютно всички сектори.В България трябва народен съд за поне 1 млн крадци.Природните ресурси и вода са в изобилие израелски инвестиции и управление на България за 30г при правилната демография може да ни превърнет страната ни в водеща световна суперсила. Моссад да не се мае ,а да започва преселение на израелци насам

Ку-ку!

нееее, шанса е да се приберат в земите определни от ООН 1948 г. извън тези рамки, бой бой и пак бой, докато змията си прибере глват в дупката иначе сеч!

Биби се завърна на власт и ги консолидира.

Баба. Алла да внимава..в коя синагога ходи..Там е кенеф .Еврейски клозет.

Бяха терорист номер 1, но наскоро Русия сериозно им оспорва първото място. Само по балканските тоалетни си слагат Путин на стената.

Убитите като дойде Месията ще възкръснат, а както е казал атеиста и пръв министър председател Давид бен Гурион-"Който в Израел не вярва в чудеса, значи не е реалист."

ние европейците гледаме и се учим, трябва много да внимаваме за да не се окажем един ден изолирани в лагера от налазилите ни пришелци... така както е в Палестина и Америка !

Който се е прегърнал с палестинците, хаир не е видял.Единствения български град, побратимен със столицата им Рамала е....Перник.

Всеки с проблемите си!

Са по зле дори от украинските боклуци.

Но за разлика от Украинците имат добре тренирана армия и оръжия и то много!

Получили са каквото са посяли. Не може да убиват беззащитни жени и деца- палестинци хора който се борят за земите и жилища си.

Според Божието Слово, записано в Библията,не само Източен Ерусалим,ами и Голанските възвишения са на евреите и Израел.Чудния начин, по който ги придобиха в 6 дневната война при съотношение на силите 30:1 В полза на арабите недвусмислено говори на чия страна е Бог. И един паредокс.Министъра на отбраната тогава казва, че Израел може да унищожи египетската авиация за две седмици.Елохим и него поставя в неловко положение, защото става така, че тя е унищожена само 6 дена.Алелуя!

Глупости на търкалета ! Жалко, че мустакатият симпатяга не си довърши работата !

Довърши себе си, а Израел след 2000 години стана отново държава .Пророк Осия 6:1-2-Подир два дви ще ви събера, на третия ще ви въздигна и още, За Господа 1 ден са като 1000 години...ти нещо друго ли очакваше?

както Дявола тълкува евангелието...

Според договорите и какво е решено от ООН, Източен Йерусалим е палестински. Какво търсят там евреите ??? А защо палестинците са затворени в лагери ??? А защо Палестина не съществува, след като така е било решено от ООН и международната общност ??? А защо не налагат санкции на израел ? А защо никой не въоръжава палестинците, които се борят за правото си на съществуване ???

арабите не приемат решението на ООН и нападат Израел първи от всички страни. Е на там е ясно...като гледам дви напред, едно назад...май един ден целия западен бряг ще стане официално част от Израел...

не приемат решението на ООН, но израел съществува, а Палестина не.

евреите не приемат решението на ООН, но арабските страни, съседи на израел нападат ПЪРВИ от всички страни! Говоря за това, че са високо-организирана държава. Говоря, че си помагат, че от пустинята направиха рай - а ние от рая какво правим? а ние помагаме ли си?