Стрелба по излизащи от синагога хора в Йерусалим, има много жертви и ранени (видео/снимки)

Ситуацията със сигурността в Израел и на палестинските територии се влоши рязко през последните няколко дни

Обратно в новината

Коментари - Стрелба по излизащи от синагога хора в Йерусалим, има много жертви и ранени (видео/снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според договорите и какво е решено от ООН, Източен Йерусалим е палестински. Какво търсят там евреите ??? А защо палестинците са затворени в лагери ??? А защо Палестина не съществува, след като така е било решено от ООН и международната общност ??? А защо не налагат санкции на израел ? А защо никой не въоръжава палестинците, които се борят за правото си на съществуване ???

Според Божието Слово, записано в Библията,не само Източен Ерусалим,ами и Голанските възвишения са на евреите и Израел.Чудния начин, по който ги придобиха в 6 дневната война при съотношение на силите 30:1 В полза на арабите недвусмислено говори на чия страна е Бог. И един паредокс.Министъра на отбраната тогава казва, че Израел може да унищожи египетската авиация за две седмици.Елохим и него поставя в неловко положение, защото става така, че тя е унищожена само 6 дена.Алелуя!

Получили са каквото са посяли. Не може да убиват беззащитни жени и деца- палестинци хора който се борят за земите и жилища си.

Са по зле дори от украинските боклуци.

Всеки с проблемите си!

арабите не приемат решението на ООН и нападат Израел първи от всички страни. Е на там е ясно...като гледам дви напред, едно назад...май един ден целия западен бряг ще стане официално част от Израел...

Който се е прегърнал с палестинците, хаир не е видял.Единствения български град, побратимен със столицата им Рамала е....Перник.

не приемат решението на ООН, но израел съществува, а Палестина не.

ние европейците гледаме и се учим, трябва много да внимаваме за да не се окажем един ден изолирани в лагера от налазилите ни пришелци... така както е в Палестина и Америка !

Убитите като дойде Месията ще възкръснат, а както е казал атеиста и пръв министър председател Давид бен Гурион-"Който в Израел не вярва в чудеса, значи не е реалист."

Бяха терорист номер 1, но наскоро Русия сериозно им оспорва първото място. Само по балканските тоалетни си слагат Путин на стената.

Глупости на търкалета ! Жалко, че мустакатият симпатяга не си довърши работата !

Баба. Алла да внимава..в коя синагога ходи..Там е кенеф .Еврейски клозет.

Биби се завърна на власт и ги консолидира.

Довърши себе си, а Израел след 2000 години стана отново държава .Пророк Осия 6:1-2-Подир два дви ще ви събера, на третия ще ви въздигна и още, За Господа 1 ден са като 1000 години...ти нещо друго ли очакваше?

Демографски и физически Израел е обречен той е заграден отвсякъде с неприятелски държави и арабски терористи. Единственнта опция възможна за тях е те да дойдат в България и да изоставят Израел на всички Комунисти Либерали и Зионисти, желаещи Гей паради, простотиии и миграция.Рано или късно Израел ще последва съдбата на Родезия. България и е нужно силно крайно дясно еврейско правителство с поне 30-60 годишна доктрина за съживяване и реновация на нацията и абсолютно всички сектори.В България трябва народен съд за поне 1 млн крадци.Природните ресурси и вода са в изобилие израелски инвестиции и управление на България за 30г при правилната демография може да ни превърнет страната ни в водеща световна суперсила. Моссад да не се мае ,а да започва преселение на израелци насам

Ку-ку!

На мен ми е интересно ако Изрел, реши да опатка Иран, предид да са се сдобило с ядрено оръжие, ко ще стане! Нали знаете кой доставя ракети на хамас?

Но за разлика от Украинците имат добре тренирана армия и оръжия и то много!

И ако приемем, че наистина си вярваш и се изказваш с добри намерения, я продължи да мислиш. Кое ти гарантира , че еврейското управление на държава няма пак да се превърне в упадъчно левичарско?

евреите не приемат решението на ООН, но арабските страни, съседи на израел нападат ПЪРВИ от всички страни! Говоря за това, че са високо-организирана държава. Говоря, че си помагат, че от пустинята направиха рай - а ние от рая какво правим? а ние помагаме ли си?

Израел е на земята на палестинците ..Изсрайна е на земята на Русия..Единствено меркава ,може да се мери с Т90 М...Тия танк трябва да пратят на Хохулите ..

както Дявола тълкува евангелието...

А на земята на палестинците , що не на земята на османците , или на римляните ?

Реабилитирла нацизма Запада , но троцкистите и нео комунягите са в подем ха ха ха ха

Приеха ги в Йордания , спренаха Черния Спетември . Приеха ги в Ливан , спретнаха гражданската война ... па после не били на тинята дъното .

Къв Рим и ква Перися те гонят па тебе в коментари за нацизъм и троцкизъм бе куку ?

Трябваше да е под следващият ти коментар, но няма значение към теб е адресиран!

ООН от 1967 ме наложи санкции на Окупацията на Западния Бряг, но наказва Русия, че укрите трепт руснаци? юдеите ще си го получат! ма им юдейска!

Адриан изселва евреите и заселва палестиците, ама преди 2000 г... сега кое на кого е било не е много ясно, но е ясно, че юдеите искат всичко за себе си СЕГА! е няма да стане мамам им алчна богонасрани!

нееее, шанса е да се приберат в земите определни от ООН 1948 г. извън тези рамки, бой бой и пак бой, докато змията си прибере глват в дупката иначе сеч!

Първо почувствах съжаление към Израел и гняв към палестинците. После прочетох че израелски въоръжени до зъби военни са убили вчера 9 палестинци и ранили 20 в...лагер за бежанци!!? После ме обзе гняв към Израел. Жалко за убитите от двете страни. Но Палестинците все още ги считат за хора по света и имат човешки права които им са отнети защото живеят в израелски затвор наречен ивицата Газа.

ти прочети какво е окупация на Западния Бряг, явно е позволено, щото окупация на източна украйне не е позволено, сиреч щом е на запад всичко може!

Били е отново на власт и се почна

Всичко трябва да е за тях , от още една ислямска дупка света няма нужда ;)

Шеломов ако те прочете хахахаах

Бог на бащите ни се е клел на Авраам, Исак и Яков, че ще въведе Израел в ханаанската земя. Границите на Израел са описани в Библията и само по думата на Бог се сбъдва изреченото от Него. Няма сила на небето и на земята, която да противостои на Словото Му. Дори и Антихрист да нахлуе в земята то Господ Исус Христос заедно със светиите си ще воюва срещу него и с дъха на устата Си ще го убие той и войските му събрани в Армагедон ще погинат. Така славният Христос слязъл от небето ще царува за 1000 години на земята, а дявола старовременната змия ще бъде затворен в бездната за да не мами народите. Четете Библията и се молете на Господ Исус Христос за да спасите душите си от идещия Божий гняв!

Светът е болен, и заразата идва от САЩ, а първоизточниците са в в Швейцария и Израел. Всички болни с този тумор трябва да бъдат унищожени, иначе с човечеството е свършено.

Ти си по-суеверен и от пълна църква с бабички, бе...

Първоначалната идея е била държавата на евреите да бъде в Африка,но впоследствие това става в историческите библейски земи,както са пророкува и пророците от стария завет.Пръв в света признава дйржавата Израел бъдещия й враг 7СССР, САЩ тогава се колебаят.Още на следващия ден след обявяване на новата държава на 14.05.1948 г.всички съседни страни едновременно й обявяват война.Ако не са се скарали помежду си арабите в хода на войната, младата държава нямаше да я има.Очевидец на боевете в Ерусалим разказва, че когато срещу 5-6 араби се появи еврейски войник, тях ги е обземал необясним страх и са се разбягвали.1967 г.в шест дневната война Израел придобива контрола над Западниь бряг, Голанските висини и източен Ерусалим, целия храмов хълм,където са били двата еврейски храма минава в ръцете на евреите, но те не са готови да строят третия храм и го отдават под административното управление на Йордания.Въобще, чудесата съпътстват съществуването на тази държава, защото Божиите обещания са неотменими-риму глава 11, нещо което арабите и света не искат да разберат и да приемат.

Какъв кяр ти е, Ганьо?

Планирали са да дадат френската колония Мадагаскар, но еврейското лоби, в съчетание с аннгосаксонците (заради геополитичекските им виждания), надделчвя.

Не разбра ли че Йешу (Исус) е обикновен пророк за времето си!!! Бог е един и да се свети името му!!! Ицхак, Аврам и Яков също ли са богове???

Това е пример как по един измислен начин се създава ей така държава. Ама хубаво, вече си я имат евреите, да си отидат всички там и им пожелавам да си живеят щастливо. Защо още паразитират по всички други държави и развращават обществата с постоянни претенции. А е и един пример как може да се постъпи с циганите. Вместо да се отделят на световно ниво постоянно милиарди за интеграция ( която явно няма да се получи), да им се създаде държава, всички да си отидат там и да започнат да си я развиват.

Преди няколко дни писаха, че Биби бил при крал Абдула. И някой побърза да разваля отношения, дето са илюзорни, но все пак някаква наченка на диалог имаше. Сещате се кой, нали???

нещастник,евреите са най-интелигентната нация на света,водещи в много области и в иновативните технологии,докато арабите и палестинците не могат на две магарета сеното да им разделят.

А Шаломович ще ходи ли там?

Народите се разбират, политиците не

Не е приятно да ходиш с каска и бронежилетка на църква.

бе?