Двама ранени след стрелба в центъра на Велико Търново

Двама мъже - на 32 и 45 години, са в реанимацията на МБАЛ-Велико Търново след стрелба в офис в центъра на града, съобщиха от полицията.

Обратно в новината

Коментари - Двама ранени след стрелба в центъра на Велико Търново | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

близнаците, отиват да си търсят парите, за бмв х5! на което задната скорост не работи!! не са разбивали офиси! няма кражби! али реза и зумбила се правят на умни и започва стрелбата! пак се разминаха дерибеите! но винаги има първи път!! цяло търново е пропистяло от тях! нима полиця няма съд!! няма такава държава!!! за лихварство за изнудваня няма закони за това че си търсиш парите от мутрите на 22 век има!!! хора събудете се! утре може да се случи и на вас!!!!!

единия с турско име,другия помашко и са двама братя от стара българска столица,що е то?-)

се използваше израза-,, Шти убадя аз на тиебие"?

кви неща ставали във владението на Легкоступ, агент ,,оазис".

Че това е било новогодишно празненство, там центъра се вижда отвсякъде!

Бъчварова, защо не кажеш нещо ма ? И тая новина ли подкопава националната сигурност ? Или "твоите" милиционерчета не са познавали досега тези криминални типове ?

от Самоводската чаршия живота не изглежда много перспективен! Най-много да стигнеш до Грозна Оряховица!

И тези червясали понички след 24 часа ще ги пуснат под "домашен арест", защото няма опасност да се укрият или да извършат друго престъпление! Те приемат само по една поръчка на месец!

Стига вече!!!

Сьда сигурно ще ги сьди за кражба.

Май че Търново съвсем западна, то и преди беше свърталище на селяци от Централния Балкан, ама и ВТУ-то съвсем деградира! Абсолютно село, то вече и там май не живеят търновчани , а само селяндури?

как се казваше там преди пазарЯ, както казват, до това кирливото кино ,,Искра", сега май е МиниМол? Първата пресечка на ,,Мармарлийска" беше ул. ,,Ганка Рашева"?

Ае сеа вие шоплуците сте много изтънчени и няма кьорав бандит в голямото село!!! Това е голямата българска грешка,че навремето избрали никому неизвестната София за столица.С мотива софийските глупаци да са близо до македонските глупаци!!!

за какво са ползвали офис криминалните типове? Фирма ли са имали,? Ако да, как се регистрира фирма, при такова досие, провирявани ли, откъде имат пари?

Ще си платят ли лечението?

''Велико'' Търново от доста години е ''люлка'' на талибани и циган*и, че и бизнесмени го раздават! : )

в Търново е имало стрелба и никой да не знае? То има една улица! Ебати мегаполиса, направо ЛА!

В Търново настигнаха Запада ...

бе тези пишман стрелци , не ги ли тестват преди да ги наемат , или са спечелили обществена поръчка ?

бандити управляват и изпиват кръвчицата на народа, бандити са покровителствани от бандитската ни полиция. Какво остава на народа да се хванем да имигрираме или да се хваним за оръжието и каквото сабя покаже. Ах колко е тежко да си тиква зелена с розови очила нали Боко?

ми тия точно за оръжието са се хванали бе кр...етен комунистически !

червеите върсъсъ поничките.... яко!

СТАБИЛНА ДЪРЖАВА! Със стабилно управление и щастлив и проспериращ народ.

НА НЯКОИ, ВЛАСТТА ИМ СЕ ИЗПУСКА И ЗАПОЧВАТ МУТРЕНСКИТЕ ГОДИНИ!!!

Поредната неуспешна стрелба.Ами така е като махнаха казармата.Първите след 10-ти бяха много по-точни.

Хе хе :) има логика :)

Поздравявам всички Българи с "I need a hero"

Хибридната война в разгара си. Той Боко си го каза.

"Установено е, че това са 45-годишният Айдън Юсеинов и 32-годишният Карамфил И. Те са наематели на офиса. Мъжете са криминално проявени и осъждани за различни престъпления, като кражби, изнудване и хулиганство." "Четири часа след стрелбата са задържани извършителите. Те са братя, на по 30 години, известни като Червеите. Мъжете, които са криминално проявени за кражби, грабежи и хулиганства, са задържани за 24 часа. Те са влезли в офиса с взлом и се стреляли с незаконно оръжие." УНИКАЛНА ДЪРЖАВА!!!

щом няма убити няма нужда да пишете новини бе дир.

И на тия ще им отработим здравните осигуровки, ама ме чакат и мигранти/емиранти, ох дано успея до 80-на възраст.

този е безсмъртен

временно !

Навремето в Търново имаше 2-3 циганина, сега гледам се е напълнило с талибани. Тия се множат кат хлебарки бе.

като дете в Дебелец до Търново не бях виждал циганин.Сега като се връщам след около 50 години-не мога да го позная.

Тъкмо бях решил че днес няма да има жертви и опаляяяя- " ново пет " ! Да живее Бъчварова , Боко , Роско ," Картофа " и "Керпедена " !

Бандюгата с проектила (???) има ли здравна осигуровка, че да то влачат в Пирогов?

Не разбирасе,да си чул криминално проявен-да плаща...такава ни е държавата ,,криминално проявена,,... за съжаление

да си плати бензина на линейките , на полицейските коли на лекарите ! те , ако не са в състояние да платят тези ,които са ги пуснали - нали са криминално проявени!?.....

Боко ко вика, ако минел вота на недоверие - война. Питам аз, ми сега кво е бе? Всеки ден бити утрепани изнасилени. Поне по време на война хората ще имат правото да се защитят, еби му ма...а

ЗАЕ..тиит го тоя банкянскио и Вся тамтаковата 'наште', Колега ! ... И ! - Ние. Всички. Заедно.

Айде пак Бъчварова виновна! )) Ама това вече не се трае - всеки ден се стрелят нарочно, за да клатят правителството и нейния стол на министър на МВР. Прекалиха вече!!

за една седмица станаха 2-3 убийства, 2-3 грабежа, няколко стрелби, 1 взрив.... (изнасилването не го броим!)

+++...+++...+ !

Немога да разбера защо не ги държат по затворите тия? Няма пари за издръжка ли? Крадат парите ли? Крадат за съдиите ли? Плащат си данък свобода ли?

поничките, тиквата-няма отърване

Още малко чакам да се скофти ситуацията,за да е напълно зает ресурса на МВР, и отивам на гости на разни местни дерибеи,дето си мислят, че с по 2-3 пишлегара охрана могат да си позволят да спят спокойно върху награбеното, и,че трети клас на бронираност на колата означава неприкасаемост;-). Който иска да отива на Терминал 2- аз оставам в страната на неограничените възможности. Не планирам да наемам офис,обачe;-).

Дискретно : - при Реалното разгъване на Двустъпковата - Всеки Човек Е де-факто Установка, а за Всичко останало - Мрежата е Моментална.

Я да видим днеска кого са утрепали. Странно минало е само с опит за утрепване, нищо де и утре е ден.

Ама то и в болница се умира, не само на улицата в пресрелка!!

Навремето "криминално проявените", преди да ги пуснат обратно в обществото са ги лишавали от ухо, ръка, крак или някой другг видим отдалеч аксесоар. В повечето случаи са ги и жигосвали. Това е било знак, че освен да се пази от тях, всеки има право да го ликвидира законно, при всеки случай, в който жигосаният реши да се прояви криминално.

Tе са криминално регистрирани престапници,имат си офис, а полицията и прокуратурата спят и харчат нашите пари.Tова правителство на четворната коалиця ,начело с боико 2 не става за нищо.

Моля ви се "Стига вече"

Всеки ден РЪГАНЕ, СТРЕЛЯНЕ, БИЕНЕ РЪГАНЕ, СТРЕЛЯНЕ, БИЕНЕ РЪГАНЕ, СТРЕЛЯНЕ, БИЕНЕ РЪГАНЕ, СТРЕЛЯНЕ, БИЕНЕ

И от време на време ЕБАНЕ на 16 годишни от Дъртаци с власт

Гръбнакът е пречупен, спете спокойно!...Чий гръбнак- на нормалните хора или на мутрите-важно ли е, подробности...

Като в ерата на дивия запад.Кой на кой се наима.

Питам се, кога ли ще се очисти България от тази сган? Не може да чакаме на правосъдието да ги прибере... Не може да ги чакаме и те да се самоизбият - МНОГО са! Тука някакви 4-ма гангстерчета от 10 години с криминални прояви и продължават ... няма да доживея докато се очистят, пък и те нови ще изскочат на тяхно място. Решение?

Ние сме в Топ 5 по престъпност!

А Вие сте в топ 5 по неверна информация.

Интересува ме тези с прякорите внасят ли здравни осигуровки и ако не аз ЗАЩО трябва да съм солидарен и да плащам зарад тях?

Бъди сигурен че внасят.

Юсеин,кармфил.......а зюмбюла там ли е била???

Галевци, понички, червеи.... почнаха да извират отвсякъде! Кой да ги спре?!!!

Мдам.... згради, офиси, магазини как все се наемат и въртят бизнес вътре тежко криминални типове.... елитът на бизнеса .... представям си ги със костюм, вратовръска и бухалка в едната ръка.... ЕЛИТ Български ненагледен.

Ще пада урожай за бг банерджийницата

Така е в държавите, в които има "стабилност" - стабилно, ежедневно се пребиват, стрелят, убиват.... Б.Б. сигурно е доволен. Сега да награди успешната министърка на вътрешните работи с една пържолка, например....