Разстреляха бизнесмена Петър Христов в София

49-годишният бизнесмен Петър Христов бе прострелян в столичния кв. "Манастирски ливади" и почина във Военномедицинска академия.

Обратно в новината

Коментари - Разстреляха бизнесмена Петър Христов в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква е версията на Цветанов? Този път сигурно убиецът ще бъде ревнива жена. Не ми се вярва пак да бъде ревнив мъж.

този случай има ли косвена връзка със убийствата около нови искър

"бизнесмен"-смешник а убиеца е 55-60 годишен рамбо бил във всички чуждестранни легиони, тайно таковал жена му а сега се крие в къщата където живее и бяга на 500 м от нея ако стане напечено- а вече може да са го самоубили-обезателно със заглушител

бог да го прости, но се чудя дали в англия има такива бизнесмени млекопреработватели, хем с млекото, хем и охранители/застрахователи, хем пък и с групи за отвличане да контактуват, па и с министри на мвр близки.

Да си вземем всички куфарчета и да се върнем триумфално на червена кобила в залата на властта.

Ако това е Пепи Христов - Дидо и сега е водещ бизнесмен в България, то познайте какво е вършел през 90-те като лакей на Мултака. Щом той е почтен бизнесмен, журналиста е Луцифер или поне писар на Сатаната, а всички останали сме Исуус Христос.

2018 г., усеща се като 1995 г.

само температурите за сезона са по високи

Така ще е докато народа е разцепен по темата Русия.Докато голяма част от българите не разберат че Москва не ни мисли доброто,и не се опълчим единно всички срещу Русия,не чакайте България да се оправи.Това разграждане на държавността у нас започна още в началото на прехода, именно с намесата на руснаците,било то като държавни лица,или чисто мафиотски руски структури.Как тогава честен човек или бизнесмен би успял в такава среда?!Точно никак,и лека-полека и той нагазва в блатото на корупцията и бандитизма,докато един ден всички разберат простата истина че така държава не може да съществува,и тя е обречена на разпад!

Стига стия глупости, за Русия! Отдавна никой не се интересува от Русия и народа не е разцепен заради Русия! Народе е разцепен на много бедни и много богати!

Както обикновено, има убит няма убиец.

клошар, на който да се препише убийството. За награда ще му бъдат прекратени земните мъки чрез самоубийство.

Европредседателство от най-корумпираната, бедна и престъпна държава в ЕС ?

Доцент Тракторов и той казва, че Росен се е самоубил. Попитах вчера с 6 или 7 куршума се е " самоубил " Росен... Петър Христов е бил убит с 8 куршума. Доцент Тракторов и професор Гестапов са академичната общност на Бг...

Следващия ход на Цвъчко: да се оригне срещу Радев. Хем ще събере малко точки, хем ще отколони вниманието.

Разбира се, че убийството на Петър Христов е отмъщение! След като от Европол и ФБР прочетат коментарите ми от вчера за " самоубийството " на въпросния Росен, лесно ще наредят пъзела!? Мисля, че едни и същи са кукловодите на наглите и килърите

Е това не го разбирам. Дори Човека да е получил начален старт-води успешен бизнес, грижи се за 2 деца и помага на закъсали хора. Поне злобата си скрийте пропадналимързеливци нещастни. Или пробвайте да успееете ако ви стиска.

Няма да те разберат. Обичат да мразят и мразят да работят.

Нас не ни мисли. Ти осъзнаваш ли, че става дума за убит човек? Някой добро ли му е направил според теб? И заради добрите му дела ли са го убили?

По времето на СДС,големия"бизнесмен"от Самоводене беше умрял от глад,но като се върнаха комунягите на власт ,той пак забогатя!...Е, народа си иска мутри и комуняги да го мачкат! Това е положението!

всичко в този град е съмнително и отвратително, който лъже бие и краде национален герой е

Така нареченият бизнесмен, явно се е имал за недосегаем и безсмъртен и не е носел жилетка, можеше да го спаси ако не го уцелят в главата...

Европредседателството е сигнал за ЧЕРВЕН ТЕРОР над българския народ. Курнелия никога няма да си кандише. Тази изперкала комунистка иска власт. Тя иска да стане мин.председател на България Комунистите друг начин за взимане на власт,освен КРЪВ и ТЕРОР не знаят.

мирни бе човек! Разбрахме, червен терор, председателство, кръв ... Оди седай да вечеряш!

И по малко от Първака ,че там е метила. Много бързо те хваща !

Пък може и да е прав :) Почна се с мандрите ...

Ъъъъ... начи седим па си мислим, че оти колко повече иде да сме домакине на европейското по футб... (обръка се бе, ей се мачове ми се връти в устата) председателство, като че ле много ора са изпозастреляа, та дори некое от теа се и самоутрепаа! Првилно ли си го мислим начи... или само си седим начи... питам де? Ахъъъ... де да видим.

По всичко личи че е любовна драма. Убиецът е самотен шизофреник, бил е в чуждестранния легион, запознал се е с любовницата на жертвата и след кратка връзка е отхвърлен. Сега бяга по балкана, и след 3-4 дни ще се самоубие с 3 изстрела в главата с пистолет със заглушител.

Европредседателството е сигнал за ЧЕРВЕН ТЕРОР над българския народ. Курнелия никога няма да си кандише. Тази изперкала комунистка иска власт. Тя иска да стане мин.председател на България Комунистите друг начин за взимане на власт,освен КРЪВ и ТЕРОР не знаят.

Европредседателството е сигнал за ЧЕРВЕН ТЕРОР над българския народ. Курнелия никога няма да си кандише. Тази изперкала комунистка иска власт. Тя иска да стане мин.председател на България Комунистите друг начин за взимане на власт,освен КРЪВ и ТЕРОР не знаят.

Ако компанията върви добре, дошло е време да си смени собственика.Има по-големи от сегашния и ако са му направили предложение, а той не е приел, това е резултатът в една мафиотска държава.

бизнесмените с куфарчетата не ги чакат да умрат от старост, помагат им леко....

Още един бандит (да се чете бизнесмен) се срещна със Създателя...Мир на парите му (да се чете на праха му)!

Ей тия кумуняги пак клатят държавата хихихихихихи.Държава няма.Всичко е оставено на самотек.От хора с нисък интелект и самозабравили се охлюви нищо не се очаква.Боцко кръвно вдигна като го свалиха от власт.Ще вземе за пукне момчето.Не го тормозете повече.Молим Ви.

Добре дошли евро гейове в Авганистан,пардон в Булгаристан.

Въпрос от областта на преЦедателството: С какъв цвят гащи е днес Цвъцко?

Абе дане би Боко Рапона да удря Цв Цв?

Беше станало скучновато.Преди 14-15 години, когато се налива основите на демократичното ,пазарно ориентирано ,неолиберално общество,тогава имаше една тактова честота на всеки 3 седмици по един бизнесмен потегляше към отвъдното ,То не бяха Женята /баня Гео Милев/,Косьо Компира, Бай Миле ,онзи юнак в асансьора, малко преди това Винокуров, Илия Зъбчето ,а по-късно Кюлев, Фатих ,абе името им бе легион.Няма как да се отрече ,че започваме добре ,даже много добре Европредседателството

БКП-то почнаха да си пребират куфарчетата с пари дадени едно време:)

Ама, кой клан от БКП? Поясни,моля те, защото всички партии у нас са разклонения на БКП.

Хей, убийците, стига сте клатили държавата. Всеки ден убийства който остават неразкрити или се набеждават фиктивни лица за извършители. Ето днес сте посегнали на един от бастионите на герб - В.Търново. Заради вас Цецо Пъпешоглавия вече се чуди в кой от 6-те апартамента да се крие, че му се е дръпнала фъшкията. Боце Тъпото и той си е удвоил охраната, а от страх го е избило само на плюскане, та скоро може да стане 180 кг.

Само суджук че гньетем

ШАЙКАТА НИ ТАКОВА МАЙКАТА

ИМАМ ЧУВСТВОТО,ЧЕ СЕ ВЪРНАХМЕ В 89 ГОДИНА. ПАК НЕРАЗКРИТИ , УБИЙСТВА, ПАК НЯМА НИКОЙ ДА ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА, ПАК СЪЩОТО... ЕГАТИ СТАБИЛНОСТТА ДЕТОВСЕ НИ Я НАВИРАТ

Правилния израз е ,че се върнахме след 89

Абе кога ще прочетем за напълно разкрито наистина убийство с ясно и логично обяснение кой и защо го е свитнал? С ясни мотиви, доказани изпълнители и поръчители? Всичко е наужким в тая държава

Ама иначе честен бизнесмен само дето се води фирмата на дъщеря му

Христов е един от най-мбщните предприемачи в България. Родом е от Велико Търново, но живее в София. Бизнесът му дърпа напред по време на управлението на ГЕРБ, необезпокояван от институциите и покровителстван от Цветанов. Неслучайно бившият вицепремиер е кандидат за депутат от старата столица, която минава за вилает на Петър Христов.

Абе то в Сирия трепят по малко хора отколкото в бойкова българия

Откриването на европредседателството се отлага за другата седмица. Няма необходимия брой бронежилетки.

Алоо Боко, Цецо, кво става ве пичове?! Къде сте да кажете сега, че това е поредното клише и че такива работи у нас изобщо не стават.....

БИтово престъпление. Да видим кой ще е самоубития?

профил на убиеца:служил в Чуждестранния легион,запознал се по интернет със секретарката,ревнувал,лежал за педофилия,намерен утре самоубил се в мазе без прозорци и врати и поел цялата отговорност

Плодовете на престъпната масова приватизация! Кръгове, мафии, орбити, групировки, всичко се се контролира със сила и насаждане на страх, цял свят ни се чуди що за народ сме да търпим всичко това!!! Тодор Живков под лупа ще го търсим! Когато имаше държава България

Бизнесмен в България е мръсна дума.С малки изключения става дума не за чист капитал и умения ,а за грабеж,кражба на държавно имущество,рекет ,мръсен бизнес.Това са бизнесмените.Бандите у нас наричат бизнесмени,политици или и двете.Някъде четох ,че Брендо бил купил х-л Рила.Това е България .Престъпници ,мутри,наркобарони ни управляват,НООО тихо да се не разчува и не протестирайте, да не развалите имиджа на Боко за еуропреЦедателството.

Само не знам как ще обясняваме на европейците, че сме отвсЕкъде готови за Шенген и не е гот, че не ни пускат там! Ще се скъсат от смях, завалиите...

Браво, добра новина за българския народ. Разстреляна една голяма герберска акула показно. Това е знак за Цв Цв и начало на Гангстерска война. Много добро време е избрано-началото на еврропредседателството. Чакаме с повишено любопитство следващите отстреляни.

Сега ще намерят убиеца самоубил се...

Зад всеки успял мъж в България стои държавна сигурност .

Всички знакови убийства станаха под мотото " кой кара влака ". Луканов, Илия Павлов, Кюлев, Бай Миле, Веско и Жоро Илиеви и т.н. Властта си ги ражда, дава им бял хляб, после ги праща "там горе ".

Нещо с това европредседателство отиват нещата много на екшън! Нема почивка за Боце! Тамън се върна от клатене при Ердоган и глей кво става тука! Убийство след убийство!